Motor ČB – Vítkovice 4:3 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Liberec 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 0:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:0 (kon.)
Plzeň – Třinec 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC Olomouc
Neděle 03.01.2021, 16:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:40 Richard JARŮŠEK - 2:1
     
    60:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po čtyřiceti vteřinách nastavené hrací doby je rozhodnuto. Patrik Zdráhal ujel podél levého mantinelu do útočného pásma, kde mu sekundoval na pravé straně spoluhráč, kterému poslal puk a RICHARD JARŮŠEK této nabídky využil a prostřelil Konráda nechytatelnou střelou z kruhu. Verva tak bere bonusový bod navíc – 2:1. Asistence: Patrik Zdráhal a Jan Ščotka.
    59:21 Tomáš POSPÍŠIL - 1:1
     
    59:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hra bez brankáře se domácím povedla a devětatřicet vteřin před vypršením základní hrací doby srovnávají stav. TOMÁŠ POSPÍŠIL prostřelil Konráda a Verva se radovala z vyrovnání. Následovalo video a sudí poté ukázal na středový kruh. Hned na to si ale ještě trenérskou výzvu vzali hosté a zkoumalo se znovu! Ale i napodruhé nebylo shledáno nic, co by bránilo branku uznat a je opravdu vyrovnáno – 1:1. Bez asistence.
     
    58:12
    Denis Godla je na střídačce a domácí to tedy zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    46:26
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Petr Kolouch – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:53
    Velká šance Litvínova, do které se dostal Patrik Zdráhal. Ten proskočil až před Konráda, následně pak ale nemohl zakončit do jeho odkryté klece, protože se brankář hostů dokázal roztáhnout a puk ukryl!
     
    41:40
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Joshua James Mácha – 2 min., krosček).
    37:55 Lukáš NAHODIL - 0:1
     
    37:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na konci osmatřicáté minuty se poprvé mění skóre, a to na straně hostů. Domácí propadli ve středním pásmu a kotouč převzal LUKÁŠ NAHODIL po pasu Tomáše Černého a pak jel sám na Godlu, kterého svižnou ranou prostřelil mezi jeho betony – 0:1. Jan Ščotka, který se ho snažil zastavit, ho nakonec nedohnal a Nahodila nedostihl. Asistence: Tomáš Černý.
     
    33:09
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Richard Jarůšek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    21:40
    Čas se vracet nebude, kontrola na videu byla velmi rychlá a kotouč po tyčce hostů nezapadl za brankovou čáru.
     
    21:40
    Hra pokračovala útokem domácích a od velké šance hostů se nepřerušovalo. A dle naznačení hlavního sudího dojde ještě na kontrolu předchozí akce u videa!
     
    20:24
    Hned v úvodu druhé třetiny zvoní tyč domácí branky, kterou po pohotové střele orazítkoval Jan Bambula. Hosté tak nebyli daleko od otevření účtu tohoto zápasu!
     
    17:12
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Uvis Janis Balinskis – 2 min., podrážení).
     
    14:50
    Nyní bylo zase nebezpečí před domácí klecí, kdy byla odkrytá celá klec. Jenže hosté se před ní zrovna nenacházeli a zakončit tak nemohli.
     
    14:01
    Obrovská šance domácího týmu. Richard Jarůšek jel v tandemu se spoluhráčem, ten ale na pravé straně netrefil mírně odkrytou branku Branislava Konráda, protože se hostující brankář vyznamenal a pokus u odkrytého místa pokryl.
     
    11:38
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Uvis Janis Balinskis – 2 min., podrážení).
     
    08:01
    Nepříjemný okamžik před brankou Godly. Ten chvíli neměl hůl a byl povyjetý ze své branky, ovšem hosté toho nevyužili a nedokázali této situace využít ke skórování!
     
    06:01
    Hned po tom, co se domácí hráči ubránili, dostali se do velké šance. Nebezpečná střela Patrika Demela ale končí jen mimo Konrádovu klec.
     
    03:44
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Uvis Janis Balinskis – 2 min., držení).
     
    02:42
    Pěkně sehraná akce, Jan Ščotka narazil puk najíždějícímu Pawlu Zygmuntovi a ten viděl napravo volného Martina Látala. K němu pak zamířil touš a střela třetího jmenovaného pak byla sražena mimo tři hostující tyče.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 60. Pospíšil, 61. Jarůšek (P. Zdráhal, Ščotka) – 38. Nahodil (T. Černý)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, D. Kolář, Štich (A), Demel, Cibulskis – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Fronk, Žejdl, Válek – Látal, Helt, Zygmunt.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Švrček, T. Černý, Valenta, Škůrek, Ondrušek (A), A. Rutar, Vyrůbalík (C) – J. Káňa, J. Knotek (A), Bambula – Burian, Ostřížek, V. Tomeček – Olesz, Mácha, Kucsera – Kolouch, Nahodil, Gřeš.

    Rozhodčí: Pešina, Sýkora – Brejcha, Votrubec
    bahis siteleri