Motor ČB – Vítkovice 4:3 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Liberec 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 0:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:0 (kon.)
Plzeň – Třinec 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 03.01.2021, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:01 Matěj STRÁNSKÝ - 3:4
     
    63:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čerešňák posunul puk před branku na Kodýtka, jenže ten v tísni nezakončil a Stránský jel sám na Frodla, kterého však blafákem nepřekonal. Ovšem MATĚJ STRÁNSKÝ se o pár sekund později dostal ke střele z mezikruží a propálil plzeňského gólmana mezi betony. Třinec tak bere bonusový bod! Asistence: Milan Doudera.
    38:04 Matěj STRÁNSKÝ - 3:3
     
    38:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se Oceláři prosazují a díky využité přesilovce srovnávají skóre! MATĚJ STRÁNSKÝ měl na levé straně hodně prostoru, nikdo se k nimu nestáhl a nejlepší střelec Tipsport extraligy svižnou ranou zápěstím zamířil ke vzdálenější tyčce. Stránský střílí svůj 20. gól v sezóně. Asistence: Erik Hrňa.
    32:51 Michal KOVAŘČÍK - 3:2
     
    32:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Šťastný odraz pro Oceláře a je to znovu jen o gól! Marcinkova rána z přečíslení skončila jen na zadním mantinelu, od kterého se ale kotouč odrazil před branku, kde ho do sítě dorazil pohotový MICHAL KOVAŘČÍK! Je to jeho druhá trefa v zápase. Asistence: Tomáš Marcinko.
    27:26 Petr KODÝTEK - 3:1
     
    27:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Osm sekund po konci početní výhody se Západočeši prosazují! Defenziva Ocelářů zapomněla na PETRA KODÝTKA, kterému šikovně prostrčil puk Milan Gulaš. Nejmenší hráč extraligy jel sám na branku a vypálil zápěstím nad Kacetlův beton k levé tyčce. Asistence: Milan Gulaš a Vojtěch Budík.
    18:04 Filip SUCHÝ - 2:1
     
    18:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V oslabení se Škoda prosazuje a bere si zpět vedení! Milan Gulaš získal kotouč, z obranného pásma ho napálil až do zadního mantinelu. Puk se odrazil na levý kruh, kde byl nejrychleji FILIP SUCHÝ, který přebruslil Gernáta a z velkého úhlu dělovkou propálil Štěpánkovu mezeru mezi rukou a tělem! Třinecký gólman nemá čisté svědomí. Asistence: Milan Gulaš a Matěj Stříteský.
    06:53 Michal KOVAŘČÍK - 1:1
     
    06:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    To se Ocělářům daří a brzy máme srovnáno! MICHAL KOVAŘČÍK se prezentoval krásnou individuální akcí. Vyjel zpoza branky, v tísni zakončil z otočky bekhendem a Frodl propustil kotouč mezi betony. Asistence: Ondřej Kovařčík a Milan Doudera.
    04:51 Filip SUCHÝ - 1:0
     
    04:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se dostali do tlaku, který zužitkovali k prvnímu gólu! Straka přihrávkou z levé strany našel FILIPA SUCHÉHO, který si poodstoupil od obránce na pravý kruh, odkud vypálil z první do protipohybu Štěpánka ke vzdálenější tyčce. Asistence: Petr Straka a Viktor Lang.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 5. Suchý (Straka, Lang), 19. Suchý (Gulaš, Stříteský), 28. Kodýtek (Gulaš, Budík) – 7. M. Kovařčík (O. Kovařčík, M. Doudera), 33. M. Kovařčík (Marcinko), 39. M. Stránský (Hrňa), 64. M. Stránský (M. Doudera)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – Budík, Čerešňák (A), Lang, Stříteský, L. Kaňák, Vráblík, Houdek – Rob, Kodýtek, Gulaš (C) – Straka (A), Suchý, Eberle – Kantner, Stach, Pour – Slanina, Malát.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (21. Kacetl) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Kundrátek – Hrehorčák, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – M. Stránský, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Martynek, Marcinko, Šedivý – Dravecký (A), Peterek, Hrňa – Kurovský.

    Rozhodčí: Hejduk, Svoboda – Gerát, Hynek
    thejrc.org