Ufa – Jekatěrinburg 1:0 (po pr.) | CSKA Moskva – Jokerit 5:4 (po pr.) | Jaroslavl – Viťaz 7:1 (kon.)
Nižněkamsk – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Soči – N.Novgorod 2:5 (kon.) | Minsk – Omsk 5:4 (po pr.)
konec
HK Soči
2:5 (1:2, 0:1, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 03.01.2021, 15:00 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:29 Daniil MIROMANOV - 2:5
     
    56:29
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči se prosazuje a snižuje, tvrdou ránou od modré čáry dostal kotouč až do branky DANIIL MIROMANOV.
    54:24 Chris TERRY - 1:5
     
    54:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po bleskové akci navyšuje hostující celek své vedení. Anton Šenfeld mohl zakončovat, ale přihrával do prostoru, kde byl CHRIS TERRY. Ten už zakončoval do prázdné branky. Asistence: Anton Šenfeld a Jordan Szwarz.
    40:43 Chris TERRY - 1:4
     
    40:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek z kraje třetí třetiny navyšuje své vedení, střelou od modré čáry se prosazuje CHRIS TERRY. Jeho rána se od tyče odrazila do branky. Asistence: Michail Orlov a Jordan Szwarz.
    36:52 Zijat PAJGIN - 1:3
     
    36:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V závěru druhé třetiny využil hostující celek přesilovku a dokázal navýšit své vedení, prosazuje se tvrdou ránou od modré čáry ZIJAT PAJGIN. Asistence: Michail Varnakov.
    19:47 Damir ŽAFJAROV - 1:2
     
    19:47
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek bleskově využil přesilovku a jde do vedení. Tvrdou ránou od modré čáry se prosazuje DAMIR ŽAFJAROV. Asistence: Chris Wideman.
     
    12:37
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, prosazuje se po dobré spoluhráčově přihrávce VLADISLAV VALENCOV. Kotouč do branky podle všeho dostal nohou, ale po poradě s videorozhodčím hlavní sudí neviděl úmyslné kopnutí. Asistence: Amir Garajev a Dmitrij Kolgotin.
    12:37 Vladislav VALENCOV - 1:1
    08:10 Andy MIELE - 0:1
     
    08:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek otevírá skóre. S první střelou si domácí brankář dokázal poradit, na dorážku z bezprostřední blízkosti, kterou vyslal ANDY MIELE, už byl krátký. Asistence: Ivan Čechovič a Damir Žafjarov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Valencov (Garajev, Kolgotin), 57. Miromanov – 9. Miele (Čechovič, Žafjarov), 20. Žafjarov (Ch. Wideman), 37. Pajgin (Varnakov), 41. Terry (Orlov, Szwarz), 55. Terry (Šenfeld, Szwarz)


    HK Soči: Treťjak (Krasikov) – Rundblad, Miščenko, J. Alexandrov, Miromanov, Valencov, Batyršin, Sedov – Šmeljov, Točickij, Petkov – Ruděnkov, Rubcov, J. Karjalainen – Šen, Kolgotin, Glotov – Kurbatov, A. Galimov, Garajev – Feoktistov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (Tichomirov) – Pajgin, Ch. Wideman, Orlov, Austin, Mišarin, Ručkin – Čechovič, Miele, Žafjarov – Terry, Šenfeld, Szwarz – Gončaruk, Varnakov, Belevič – Pereskokov, A. Michejev, Drobin – Urakov.

    Rozhodčí: Gofman R., Gofman A. – Gordenko, Sysujev
    thejrc.org