Plzeň – Třinec 5:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:0 (1:0, 0:0, 4:0)
HC Oceláři Třinec
Pondělí 04.01.2021, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 Petr STRAKA - 5:0
     
    58:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    HATTRICK, asistence plzeňského brankáře a nakonec je z toho pořádný debakl pro Třinec! Jan Eberle v obranném pásmu přiťukl puk do jízdy PETRU STRAKOVI, který následně trefil přesně mezeru mezi betony. Asistence: Jan Eberle, Dominik Pavlát.
    57:31 Petr STRAKA - 4:0
     
    57:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! PETR STRAKA získal puk v obranné třetině a střelou přes celé hřiště trefuje opuštěnou třineckou klec. Bez asistence.
    52:24 Petr STRAKA - 3:0
     
    52:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Milan Gulaš nejprve v signalizované výhodě sám proti Kacetlovi neuspěl, leč puk vyplaval na brankovišti, odkud ho do prázdné brány doklepl PETR STRAKA. Asistence: Milan Gulaš.
    51:25 Peter ČEREŠŇÁK - 2:0
     
    51:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň využívá druhou početní výhodu a odskakuje na rozdíl dvou branek. Milan Gulaš naservíroval fantastickou přihrávku před branku, kam si sjel PETER ČEREŠŇÁK a ten pohodlnou ranou uklidil do poodkryté klece. Asistence: Milan Gulaš a Filip Suchý.
    11:12 Jakub POUR - 1:0
     
    11:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň využívá počerní výhodu a v zápase se ujímá vedení. Káňák na modré čáře rozehrál na Stříteského, který se na levém kruhu neunáhlil, viděl ještě lépe postaveného JAKUBA POURA, který ranou z první překonává Kacetla. Asistence: Matěj Stříteský, Lukáš Kaňák.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 12. Pour (Stříteský, L. Kaňák), 52. Čerešňák (Gulaš, Suchý), 53. Straka (Gulaš), 58. Straka, 59. Straka (Eberle, Pavlát)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Frodl) – Budík, Čerešňák (A), Lang, Kvasnička, Vráblík, Stříteský, L. Kaňák – Suchý, Kodýtek, Gulaš (C) – Straka (A), Vampola, Eberle – Rob, Stach, Pour – Slanina, Malát.
    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Kundrátek – Hrehorčák, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – M. Stránský, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Martynek, Marcinko, Kurovský – Dravecký (A), Peterek, Hrňa.

    Rozhodčí: Hodek, Pešina – Malý, Pešek

    Diváci: hráno bez
    thejrc.org