Vrchlabí – Přerov 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Poruba 2011 1:4 (kon.)
Sokolov – Havířov 4:3 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 1:4 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 2:3 (kon.)
Kolín – Kladno 1:2 (kon.) | Šumperk – Vsetín 6:2 (kon.) | Prostějov – Jihlava 3:5 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
4:3 (3:0, 0:1, 1:2)
AZ Havířov
Středa 06.01.2021, 17:00 • Zimní stadion, Sokolov • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:21 Jan MARUNA - 4:3
     
    53:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou opět po chvilce zpátky ve hře o body. Domácí nepokryli prostor u branky Oldřicha Cichoně a před ním se zjevil volný JAN MARUNA, který sklepl puk a dostal ho za záda sokolovského brankáře – 4:3. Pro Marunu je to druhý přesný zásah v dnešním utkání. Asistence: Lukáš Bednář a Antonín Bořuta.
    52:29 Jaromír KVERKA - 4:2
     
    52:29
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí vedou znovu rozdílem dvou branek a navýšili tak své šance na dnešní tříbodový večer. Martin Osmík poslal puk na JAROMÍRA KVERKU do prostoru mezi kruhy a ten se poté před Grohem nemýlil a svižnou ranou mu nedal šanci – 4:2. Asistence: Martin Osmík.
    44:35 Jan MARUNA - 3:2
     
    44:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale vyšlo a kontaktní branka Havířova je na světě. Procházkovu střelu z pravého kruhu vyrazil Oldřich Cichoň před sebe a poté byl na pohotovou dorážku JANA MARUNY krátký – 3:2. O zápletku v utkání je tedy zřejmě postaráno. Asistence: Ondřej Procházka.
    31:35 Filip SEMAN - 3:1
     
    31:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a ti snižují na rozdíl dvou branek. Domácí obrana úplně zapomněla na FILIPA SEMANA, jenž byl zcela sám před Cichoněm, po převzetí puku od Bořuty pak z bekhendu roztáhl domácího brankáře a prostřelil ho mezi jeho betony – 3:1. Asistence: Antonín Bořuta a Ondřej Becher.
    16:33 David TŮMA - 3:0
     
    16:33
    Baník právě vstřelil branku!
    Při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách se ještě Baník dostává do vyššího náskoku. Další pohledná akce domácích, kterou začal Martin Kadlec, který našel přihrávkou DAVIDA TŮMU, jenž pak pověsil puk pod víko havířovské branky – 3:0. Asistence: Martin Kadlec.
    15:00 Patrik PRYMULA - 2:0
     
    15:00
    Baník právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny jdou sokolovští hokejisté do dvoubrankového náskoku. Po rychlém přenesení hry se na levé straně uvolnil Jan Pohl a poté naservíroval přihrávku na opačnou stranu, kde PATRIK PRYMULA pohotově trefil částečně odkrytou havířovskou klec – 2:0. Asistence: Jan Pohl.
    01:16 Marek ŠVEC - 1:0
     
    01:16
    Baník právě vstřelil branku!
    Už ve druhé minutě hry se domácí hráči ujímají vedení. Po chybě v hostující obraně se narodilo přečíslení dva na jednoho, ve kterém Tomáš Rohan uvolnil přihrávkou MARKA ŠVECE, který si sjel blíže hostující brance a poté dokázal mezi betony prostřelit Dominika Groha – 1:0. Asistence: Tomáš Rohan a Denis Zeman.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Švec (T. Rohan, D. Zeman), 15. Prymula (J. Pohl), 17. D. Tůma (M. Kadlec), 53. Kverka (Osmík) – 32. F. Seman (Bořuta, Becher), 45. Maruna (O. Procházka), 54. Maruna (L. Bednář, Bořuta)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Krbeček) – Poizl, J. Pohl (A), Kadeřávek, Klejna, A. Rulík, D. Zeman, Tureček – Osmík, Kverka (A), Vracovský – D. Tůma, Šik, M. Kadlec – T. Rohan, Švec (C), Prymula – Jiskra, Vrána, Vildumetz.
    AZ Havířov: Groh (17. Štipčák) – Bořuta (A), Kočí, Rašner, Kachyňa, Chroboček, L. Rutar, Ševěček – Adamský, Maruna, Becher – O. Procházka, Rudovský, Doktor – R. Szturc (C), F. Seman (A), L. Bednář – Mastič, Petriska, Mrva.

    Rozhodčí: Kostourek, Hucl – Belko, Baxa
    thejrc.org