Třinec – Pardubice 1:4 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.)
Vítkovice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:1 (kon.) | Liberec – Motor ČB 7:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 08.01.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Pardubický útočník Anthony Camara (PCE) podrazil v útočném pásmu Douderu a Oceláři si zahrají ještě jednu přesilovku.
     
    55:11
    Nahození Leiera od modré čáry bylo tečováno. Marcinko se snažil dorážet, od skórování jej dělil už pouze beton Kloučka. Třinecký se nepodařilo skórovat ani z následně dorážky Rodewalda.
     
    53:52
    Příležitost pro Třinec ještě se zápasem něco udělat! Anthony Camara (PCE) je vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    52:07
    V akci dva na dva nebezpečně pálil přes obránce Machala. Kacetl puk vyrazil před sebe. Machala si jej našel a dorážel, ovšem ke smůle hostů nepřesně.
     
    49:06
    Rychlá kombinace po ose Adámek – Růžička – Leier. Kanadský útočník jen tak lehce ťukl do puku a už se zdálo, že dokonce brankář Klouček předpokládá, že mu pod betony kotouč zajel do sítě. Nestalo se tak.
     
    44:40
    Další vyloučení tohoto utkání, tentokrát na straně Pardubic. Michal Hrádek (PCE) vyloučen za hákování Petra Vrána, které se stalo zhruba před minutou. Oceláři pak dlouho drželi puk na holích a snažili se skórovat bez brankáře s extra hráčem v poli.
     
    42:09
    Jaroměřský upadl u pravého hrazení ve vlastním pásmu a Dynamo rychle narýsovalo šanci. Ke střele se dostal zcela volný Denis Kusý, Kacetl musel proti němu vybruslit, ale třinecký brankář tentokrát odolal.
     
    41:49
    Oceláři jsou nastěhováni zpět v útočném pásmu. Marcinko s Růžičkou vybojovali puk, druhý jmenovaný jej zpoza branky poslal na zcela volného sjíždějícího Jaroměřského, ale jeho střelu z první Klouček vykopl betonem.
    40:52 Matěj BLÜMEL - 1:4
     
    40:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Leier si teď na modré v útočném pásmu nerozuměl s Gernátem, puk získal MATĚJ BLÜMEL a svou samostatnou akci proti třem protihráčům, kdy obešel couvajícího Gernáta, zakončil přesně střelou k pravé tyči Kacetlovy branky. Dynamo tedy má zpět tříbrankové vedení získané v první třetině. Bez asistence. Stav utkání 1:4.
     
    39:59
    Třinecké nahození od modré čáry končí v Kloučkově bráně, vypadá to, že siréna zazněla dřív, že se tedy stalo v podstatě již o přestávce. Rozhodčí ještě situaci konzultují s videem.
    35:35 Michal KOVAŘČÍK - 1:3
     
    35:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se teď snažili o střelbu ze všech pozic, byly to ale střely nepřesné nebo zblokované. Následně sebral puk u levého hrazení MICHAL KOVAŘČÍK, nabruslil si na levý bod pro vhazování a trefil přesně pod horní pardubickou tyčku. Michal Kovařčík tak vstřelil po téměř 96 minutách hry první třinecký gól v novém roce. Bez asistence. Stav utkání 2:3.
     
    34:29
    Třinečtí v náporu! Adámkovu střelu po příhře Ondřeje Kovařčíka od modré čáry Klouček vyrazil. Jaroměřský měl před sebou odkrytou síť Kloučkovy branky, ale měl to trochu na dlouhou hůl.
     
    33:39
    Velká šance Dynama! Mikuš nahodil puk ze středního pásma, Blümel byl rychlejší než třinecká obrana a díky výhodnému odrazu puku od zadního mantinelu byl sám před Kacetlem. Ten jeho pokus kryje.
     
    29:01
    Ondřej Kovařčík si z levé strany nabruslil až před Kloučka a jeho zakončení bekhendem moc nechybělo. Puk se odkutálel kousek od pravé tyče pardubické branky.
     
    26:01
    Rhett Holland (PCE) je druhým vyloučeným hráčem Dynama v zápase. Za úder do oblasti hlavy a krku je vyloučen poté, co sestřelil u pravé tyče Kloučkovy branky Draveckého, který tam nabruslil ze střední třetiny s pukem na holi.
     
    20:01
    Oceláři po třech brankách v první třetině v jejich síti vyměnili brankáře. Od druhé třetiny chytá Ondřej Kacetl.
    19:56 Lukáš ANDĚL - 0:3
     
    19:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A Pardubice střílí další branku! Třinečtí se ještě pokoušeli o útočnou aktivitu v útočném pásmu, ale po rychlém kontru tři na dva střílí třetí gól LUKÁŠ ANDĚL! Ten dostal od Kusého puk na levý kruh, potáhl si jej na osu útočného pásma a střelou k tyči nedal Štěpánkovi šanci! Asistence: Denis Kusý, Marek Ďaloga. Stav utkání 0:3.
     
    19:29
    Rychlý protiútok hostí! Zdánlivě situace vypadala na akci dva na dva, ale Mandátova rychlá přihrávka na najíždějícího Camaru překvapila domácí. Střela pardubického útočníka skončila jen těsně vedle levé třinecké tyče!
    17:36 Ondřej ROHLÍK - 0:2
     
    17:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Machala bojoval o puk s Jaroměřským za Štěpánkovou brankou. Třinečtí puk získali a chtěli si jej poslat o skla na druhou stranu třetiny a rozehrát. Kotouč se ale Kundrátkovi nečekaně odrazil od mantinelu a ONDŘEJ ROHLÍK se zjevil sám před Štěpánkem. Pardubický útočník prostřelil třineckého brankáře a Dynamo vede o dva góly. Bez asistence. Stav utkání 0:2.
     
    15:29
    V dobré šanci Růžička! Nejproduktivnější hráč extraligy byl zcela volný před Kloučkem, puk mu na slot poslal Stránský, ale třinecká sedmadvacítka netrefila kotouč ideálně.
    11:45 Anthony CAMARA - 0:1
     
    11:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Mandátovu dvakrát tečovanou střelu Štěpánek ještě vyrazil, z předbrankového ale bekhendem za třineckého brankáře poslal ANTHONY CAMARA. Hosté tak druhou svou přesilovku v zápase využívají. Asistence: Robert Kousal, Jan Kolář. Stav utkání 0:1.
     
    10:49
    Hned po pár vteřinách byl v dobré pozici před Štěpánkem Poulíček! Byl sice zády k třinecké brance, ale po otočce poslal puk na třineckou branku, k pardubické smůle kotouč projel mezi betony domácího brankáře mimo.
     
    10:39
    Další vyloučení Ocelářů a další vyloučení Jacka Rodewalda (TRI). Tentokrát je to menší trest za sekání a druhá přesilovka Pardubic.
     
    09:02
    Rohlík se objevil sám před Štěpánkem. Puk mu ale přeskočil hůl a vůbec nezakončil.
     
    06:49
    Dobrá šance hostů! Nakládal pálil z levé strany z první, Štěpánek vyrazil puk před sebe, kde následně promáchl Paulovič. Třinecký brankář by měl co dělat, aby tento puk zachytil.
     
    06:09
    Paulovič vystihl rozehrávku třinecké obrany v útočném pásmu a holí se po něm ohnal Jack Rodewald (TRI). První z třineckých Kanaďanů se tak poprvé do protokolu zápasu zapsal dvěma minutami za podrážení. První přesilovka Dynama.
     
    02:16
    Uvidíme první přesilovku utkání. Za podrážení domácího Jaroměřského, který se po faulu těžce zvedal, je vyloučen Ondřej Machala (PCE).
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 36. M. Kovařčík – 12. Camara (R. Kousal, J. Kolář), 18. Rohlík, 20. Anděl (Kusý, Ďaloga), 41. Blümel


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (21. Kacetl) – M. Doudera, Gernát, M. Adámek, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Rodewald, Marcinko, Leier – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Hrňa, Dravecký (A), Martynek.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kantor) – Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek, Mikuš, Vála, Ďaloga, Holland – Blümel, Poulíček, Paulovič – Camara, R. Kousal, Mandát (A) – Kusý, O. Roman, Anděl – Machala, Rohlík, Pochobradský.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Gebauer, Axman
    bahis siteleri