Banská Bystrica – Nové Zámky 1:4 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 2:1 (1:0 po s.n.) | Poprad – Nitra 4:3 (po pr.)
Detva – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | Košice – Zvolen 4:5 (1:2 po s.n.) | Miskolc – Trenčín 3:7 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:3 (3:0, 0:3, 0:0 - 1:0)
HK Nitra
sk Pátek 08.01.2021, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:46
    Poprad dal gól!
    Popradčania rozhodujú tento zápas. Na modrej čiare sa nevedel zorientovať Tvrdoň, nevedel, kde odskočil puk. Všimol si to však PETER BJALONČÍK, ktorý nabral rýchlosť po ľavom krídle, prekorčuľoval Tvrdoňa a blafákom na bekhend prekonal Nagya.
    Bez asistencie.
     
    38:32
    Nitra dala gól!
    Záver druhej tretiny jednoznačne patrí Nitranom. Hostia využívajú presilovku o dvoch hráčov. BRANISLAV MEZEI dostáva puk za pravý kruh a odtiaľ tvrdou delovkou prestrelil Rychlíka.
    Asistencia: Cooper Zech.
     
    37:34
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa vracajú do zápasu a v presilovke strieľajú druhý gól. Bodák posunul na modrej čiare Švarnému, ktorý vypálil príklepom. Rychlík vyrážal blízko pred seba, kde bol pripravený ANDREJ ŠŤASTNÝ a ten zblízka dorazil.
    Asistencie: Ivan Švarný, Martin Bodák.
     
    34:53
    Nitra dala gól!
    Nitra sa dostáva späť do zápasu. Perfektný prehľad v hre predviedol mladučký Šimon Nemec, ktorý dlhou prienikovou prihrávkou našiel MAREKA SLOVÁKA na útočnej modrej. Slovák si prebral puk, dostal sa do nájazdu, potiahol si Rychlíka na forhend a bezpečne zakončil.
    Asistencie: Šimon Nemec, Tomáš Hrnka.
     
    12:34
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dvomi gólmi dostali do hernej pohody a strieľajú aj tretí. Skokan miešal puk za bránkou, počkal na správny moment, kým sas mu medzi kruhmi uvoľní MARCEL HAŠČÁK a ten jeho prihrávku okamžite zužitkoval a strelou z prvej k pravej žrdi zaznamenal druhý gól v zápase
    Asistencie: Dávid Skokan, Marek Hudec.
     
    11:11
    Poprad dal gól!
    Po krátkom čase prichádza druhý popradský gól. Prenechaný puk v rohu klziska zachytil Bjalončík a šikovne ho presunul pred bránku, kde stál MATÚŠ PALOČKO, ktorý zblízka prekonal Cowleyho.
    Asistencie: Peter Bjalončík, James Livingston.
     
    09:53
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Mezei najprv bolestivo nastrelil Skokana v obrannom pásme Popradu. Od neho sa puk odrazil na hokejku Svitanu, ktorý prekorčuľoval po krídle a v prečíslení krížnou prihrávkou našiel na druhom kruhu MARCELA HAŠČÁKA, ktorý úspešne zamieril a skóroval.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 10. Haščák (Svitana, Skokan), 12. Matúš Paločko (Bjalončík, Livingston), 13. Haščák (Skokan, Hudec), 64. Bjalončík – 35. Slovák (Nemec, Hrnka), 38. Šťastný (Švarný, Bodák), 39. Mezei (Zech)


    HK Poprad: Rychlík (Vošvrda) – Drgoň, Brejčák, Seigo, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Tavi, Handlovský – Matúš Paločko, Bjalončík, Livingston – Mešár, Jevoš, Valigura – Hajnik
    HK Nitra: Cowley (13. Nagy) – Mezei, Nemec, Švarný, Bodák, Vitaloš, Zech, Pupák – Tvrdoň, Slovák, Hrnka – Kollár, Šťastný, Žitný – Pätoprstý, Holešinský, Sýkora – Minárik, Šiška, Múčka

    Rozhodčí: Kalina, Štefik – Jurčiak, Ordzovenský
    bahis siteleri