Banská Bystrica – Nové Zámky 1:4 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 2:1 (1:0 po s.n.) | Poprad – Nitra 4:3 (po pr.)
Detva – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | Košice – Zvolen 4:5 (1:2 po s.n.) | Miskolc – Trenčín 3:7 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
3:7 (0:1, 0:4, 3:2)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 08.01.2021, 18:30 • Ice rink, Miškovec • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Trenčín dal gól!
    V záverečnej minúte padá ešte jeden gól. Jeho autorom je KRUISE REDDICK, ktorý pečatí skóre na konečných 7:3 pre Trenčín.
    Asistoval mu Marek Hecl.
     
    59:10
    Miškovec dal gól!
    Výborná prihrávka, ktorá mala oči, puk pri tyčke síce ROBERTOVI FLICKOVI najprv odskočil, no útočník domácich mal dostatok času ešte raz zamieriť a trafil vynikajúco do bližšieho horného rohu!
    Asistencie: Mátyás Vojtkó, Stephen Aderson
     
    47:10
    Trenčín dal gól!
    Je tu rýchla trenčianska odpoveď. Paukovček poslal z uhla puk na bránu, tam sa niekoľkokrát poodrážal, až sa ho zmocnil MAREK VALACH a bekhendom ho dvihol pod hornú žŕdku.
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Juraj Bezúch
     
    46:24
    Miškovec dal gól!
    Z ničoho nič domáci znižujú na rozdiel troch gólov, a to pri vlastnom oslabení! Po prihrávke Miskolcziho sa z prvej spomedzi kruhov trafil BÁLINT MAGOSI. Puk prekĺzol Lacouveemu pomedzi betóny.
    Asistencia: Márk Miskolczi
     
    45:21
    Miškovec dal gól!
    Vas bekhendom prehodil puk KYLEOVI OSTERBERGOVI, ktorý si rutinérsky položil Lacouveeho a zakončil po ľade do stredu brány. Je znížené, 1:5.
    Asistencia: János Vas
     
    39:00
    Trenčín dal gól!
    Hostia vyhrali buly v útočnom pásme, Paukovčekovu strelu usmernil do siete MAREK VALACH.
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Marek Hecl
     
    36:52
    Trenčín dal gól!
    Kukuča naservíroval puk spoza brány CARLOVI ACKEREDOVI, ktorý trafil ponad lapačku Adorjána. Hostia vedú už 4:0 a s veľkou pravdepodobnosťou, vzhľadom na doterajší priebeh zápasu, je o osude stretnutia rozhodnuté.
    Asistencia: Andrej Kukuča
     
    32:55
    Trenčín dal gól!
    Trenčín využil zaváhanie DVTK pri rozohrávke a vyhráva už 3:0. Spätná prihrávka Reddicka na BRANISLAVA REHUŠA, ktorý to trafil naozaj výborne. Puk sa od hornej žŕdky odrazil za bránkovú čiaru.
    Asistencie: Kruise Reddick, Boris Sádecký
     
    22:09
    Trenčín dal gól!
    BORIS SÁDECKÝ si to vynahradil hneď o pár sekúnd, keď sa k nemu dostala dvakrát tečovaná strela a Sádecký stojac pri odkrytej bráne puk len pohodlne dopravil do siete. 2:0 pre Trenčín!
    Asistencie: Jozef Švec, Carl Ackered
     
    14:26
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sú lepším tímom a teraz to potvrdili aj gólovo! Galanisz zaváhal pri mantineli, odrazený puk si našiel Reddick, vystrelil, Adorján strelu neudržal, čo využil JOZEF ŠVEC a bekhendom z dorážky posiela svoj tím do vedenia.
    Asistencia: Kruise Reddick

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 46. Osterberg (Vas), 47. Magosi (Miskolczi), 60. Flick (Vojtkó, Anderson) – 15. J. Švec (Reddick), 23. Sádecký (J. Švec, Ackered), 33. Rehuš (Reddick, Sádecký), 37. Ackered (Kukuča), 39. Valach (Paukovček, Hecl), 48. Valach (Paukovček, Bezúch), 60. Reddick (Hecl)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (41.B. Kiss) – Wehrs, Rauhauser, Szirányi, D. Kiss, Murphy, Láda, Vojtkó – Rokaly, Vas, Osterberg – Egle, Flick, Anderson – Csányi, Galanisz, Magosi – Miskolczi, Lövei, Révész
    HK DUKLA Trenčín: Lacouvee – Ackered, Lemcke, E. Švec, Rehuš, Rajnoha, Ilenčík, Urban – Hecl, Paukovček, Bezúch – Kukuča, Kettunen, Chromiak – Valach, Reddick, Berisha – Sádecký, J. Švec, Krajč

    Rozhodčí: Korba Snášel – Bogdaň, Šoltés
    thejrc.org