Banská Bystrica – Nové Zámky 1:4 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 2:1 (1:0 po s.n.) | Poprad – Nitra 4:3 (po pr.)
Detva – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | Košice – Zvolen 4:5 (1:2 po s.n.) | Miskolc – Trenčín 3:7 (kon.)
konec
HK Detva
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 08.01.2021, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:09
    Detva dala gól!
    Domáci sa znovu dostávajú do vedenia! JOHN BRADY LYLE si prevzal puk za vlastnou bránkou od svojho brankára Sholla a vyrazil s ním smerom do útočného pásma. Žiadny z hráčov Liptovského Mikuláša ho neatakoval, Lyle sa tak dostal až na vrchol kruhov v útočnom pásme a strelou od pravej žŕdky prekonal brankára hostí Kozla. Asistencia: Tomas Sholl.
     
    25:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia využívajú svoj tlak a vyrovnávajú! Úplne voľný Portokalis sa dostal za detvianskou bránkou k puku a vytočil sa s ním okolo žŕdky pred bránku domácich. Prihrávkou k opačnej žŕdke ho potom posunul k SIMONOVI KALOUSKOVI, ktorý ho pohotovo dorazil do odkrytej Shollovej bránky. Asistencie: William Portokalis, Allan McShane.
     
    21:55
    Detva dala gól!
    Domáci otvárajú skóre! Detva síce prehrala vhadzovanie v útočnej tretine, puk ale vybojoval Cox, ktorý ho zatiahol za bránku hostí a prihrávkou z prvej do pravého kruhu pripravil streleckú pozíciu JONATHANOVI CHARBONNEAUMU. Ten tvrdou strelou z prvej k pravej žŕdke prekonal brankára Kozla. Asistencie: Trevor Cox, Viliam Čacho.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 22. Charbonneau (Cox, Čacho), 44. Lyle (Sholl) – 26. Kalousek (Portokalis, McShane)


    HK Detva: Sholl (Lietava) – Lyle, Lalík, Gachulinec, Rymsha, F. Fekiač, Jendroľ, Turan, Bakala – Ščurko, V. Fekiač, Ľupták – Charbonneau, Čacho, Cox – Downing, Valent, Žilka – Magdolen, Klíma, Curry
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kozel (Bátory) – Nemec, Robertson, Petran, Valtola, Jesus, Mezovský, Pavúk, Droppa – Huna, Lištiak, Štrauch – Michalík, Oško, Hamráček – Portokalis, McShane, Kalousek – Bača, Uhrík, Haluška

    Rozhodčí: Hronský, Konc st. – Konc ml., Crman
    thejrc.org