Dynamo Moskva – Minsk 2:0 (kon.) | Riga – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 09.01.2021, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:31
    Maxim Berjozkin a Arťom Iljenko jeli proti jedinému obránci. Celou situaci na sebe vzal prvně jmenovaný, jehož pokus proletěl jen vedle levé tyče.
     
    51:45
    Ivan Nalimov vyrazil další nahození před sebe, kde se pohyboval André Petersson. Švýdský útočník do puku udeřil bekhendem a domácí brankář měl obrovské potíže, aby jej udržel před brankovou čárou.
    44:40 Neuznaná branka Rigy, Zile zahrál vysokou holí
     
    44:40
    Branka neplatí, jelikož Kristaps Zile zahrál vysokou holí!
     
    44:40
    Dinamo Riga vstřelilo branku, ale hlavní rozhodčí okamžitě rozpažil! Bude se ještě prohlížet záznam hry! Ovšem pojďme po stopách akce, od levého mantinelu nahodil puk Lauris Darzinš a na hranici brankoviště jej srazil k ledu Kristaps Zile. Právě tady se jedná o tom, zda se jednalo o vysokou hru. Stejný hráč tak procedil černou gumu za brankovou čáru. Bude gól platit?
    32:06 Arťom ILJENKO - 1:4
     
    32:06
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Riga dlouhou dobu bušila jako obrany soupeře a po ojedinělé akci soupeře inkasovala! Od modré čáry nahazoval černou gumu před branku Maxim Osipov a tam ji zachytil ARŤOM ILJENKO. Ten byl sice zády k brance, ale bekhendem zamířil přesně k tyči. Asistence: Maxim Osipov a Teemu Pulkkinen.
     
    29:44
    Od modré čáry vystřelil Reece Scarlett, jehož pokus vyrazil Ilja Konovalov do vzduchu. Za vyraženým kotoučem se hnal Martinš Dzierkals, který jej před poloprázdnou bránou netrefil.
     
    24:49
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikolaj Kovalenko – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    24:08
    V předbrankovém prostoru se nacházel Denis Paršin, jehož pokus brankář vyrazil. Odražený puk si našel mezi kruhy Miks Indrašis, jenž mířil k levé tyči, avšak Ilja Konovalov vytáhl další zákrok betonem! Maskovaný muž Lokomotivu svůj tým podržel!
    21:39 Daniil MISJUL - 1:3
     
    21:39
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ruské mužstvo už vede o dva zásahy a pomaličku kráčí za vítězstvím! Přihrávku přes osu dostal na levý vrchol kruhu DANIIL MISJUL, jenž využil toho, že se domácí brankář nedostal do správného postavení a vystřelil pod jeho lapačku. Asistence: Artur Kajumov a Anton Lander.
    18:44 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:2
     
    18:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne! Reece Scarlett dlouho otálel komu přihraje, až namazal po mantinelu soupeři, který se okamžitě po přihrávce vydal před branku. Michail Beljajev nahodil černou gumu na brankáře, jemuž kotouč vypadl a PAVEL KRASKOVSKIJ už měl snadnou úlohu. Asistence: Michail Beljajev.
     
    17:23
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxim Osipov – 2 min., držení hole).
     
    16:15
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Janis Jaks – 2 min., sekání).
    14:13 Teemu PULKKINEN - 1:1
     
    14:13
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Velmi rychle je vyrovnáno! Artur Kajumov přihrál na modrou čáru, odkud puk na branku nahazoval Nikita Čerepanov. Do jeho pokusu vložil hůl TEEMU PULKKINEN, jenž změnil dráhu letu kotouče a nedal tak brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Nikita Čerepanov a Artur Kajumov.
    12:12 Lauris DARZINŠ - 1:0
     
    12:12
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně šťastná branka, ale Rigu jistě v boji s favoritem ještě více nakopne! Miks Indrašis se u mantinelu srazil se soupeře a puku se následně chopil Denis Paršin, který z osy střílel po otočce. Puk ale přikopl do jiné pozice Pavel Kraskovskij, a tak měl LAURIS DARZINŠ snadnou úlohu. Z hranice brankoviště uklidil černou gumu po ledě do branky. Asistence: Denis Paršin a Miks Indrašis.
     
    03:22
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Robert Mamčics – 2 min., krosček).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 13. Darzinš (Paršin, Indrašis) – 15. Pulkkinen (Čerepanov, Kajumov), 19. Kraskovskij (Beljajev), 22. Misjul (Kajumov, Lander), 33. Iljenko (M. Osipov, Pulkkinen)


    Dinamo Riga: Nalimov (Vitols) – Zile, Scarlett, Skvorcovs, Mamčics, Jaks, Ošenieks, Maione – Darzinš (C), Indrašis (A), Paršin – Lipon, Gračov, Roberts Bukarts (A) – Dzierkals, Berzinš, Rihards Bukarts – Gegeris, Džerinš, Zyrjanov – Larionovs.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Pasquale) – M. Osipov, Rafikov, A. Marčenko (A), Čerepanov, Ohtamaa, Misjul, Malyšev – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Beljajev, Alexejev, Kraskovskij – Kovalenko, Ivanov, Iljenko – Berjozkin.

    Rozhodčí: Vasiljev, Judakov – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: bez diváků
    thejrc.org