Slavia – Kadaň 7:1 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Havířov – Šumperk 2:3 (po pr.)
Vsetín – Vrchlabí 2:4 (kon.) | Přerov – Kladno 4:3 (3:2 po s.n.) | Frýdek-M. – Kolín 6:3 (kon.)
Třebíč – Prostějov 0:2 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
HC Frýdek-Místek
6:3 (2:2, 2:1, 2:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 09.01.2021, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Hokejová Chance liga pokračuje dalšími zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Frýdek-Místek a SC Kolín.
     
    HC Frýdek-Místek

    Hokejisté dnes domácího Frýdku-Místku jsou v tabulce Chance ligy na šestnáctém místě se ziskem šestnácti bodů. Ve dvanácti odehraných duelech zapsali pět výher a desetkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Frýdeckomístečtí naposledy zvítězili na začátku prosince, když si po výsledku 4:2 poradili s pražskou Slavií. Pak ale následovaly tři prohry za sebou, kdy postupně nestačili na Jihlavu, Porubu a naposledy pak prohráli na domácím ledě s Třebíčí 2:3. Dnes by rádi ve svém teritoriu zastavili tuto nepříznivou sérii a konečně zase bodovali.

    Nejproduktivnější hráči

    Ondrej Šedivý 9+7
    Radek Veselý 7+5
    Milan Mikulík 4+8
     
    SC Kolín

    Dnes hostující hráči Kolína jsou v letošním ročníku nováčkem soutěže, když postoupili ze druhé hokejové ligy. V tabulce je najdeme na patnácté pozici, jsou tedy o jedno patro výše než jejich dnešní soupeř. Na své konto zapsali osmnáct bodů za šest výher a osm proher. Kozlové měli za sebou třízápasovou šňůru výher nad Vrchlabím, Ústím nad Labem a Slavií Praha. Naposledy však na svém ledě podlehli Kladnu těsně 1:2. Nyní by rádi na půdě Frýdku-Místku vybojovali nějaké body. Čeká nás zajímavý zápas, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    David Šafránek 9+9
    Zdeněk Král 3+14
    Jakub Husa 5+10
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu v historii ještě neutkaly a bude to tak pro ně jedna velká neznámá. Uvidíme, kdo se po konci prvního vzájemného střetnutí bude radovat z jakékoli výhry.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Suchánek) – Haman, Z. Malík, J. Michálek, Husák, Zahradníček, J. Adámek, Homola – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Ramik, Stuchlík, Kurovský – Flok, Matuš, Kaukič.

    SC Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Zdeněk, Váchal, Pýcha, Muška – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – J. Veselý, Zumr, L. Krejčík (A) – Mašín, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, Stehlík (A).

    Rozhodčí: Kašík, Ondráček – Konvička, Dohnal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Domácí se hned dostali do útočného pásma a z pravého kruhu vyslal svižnou střelu Filip Haman, jenž mířil k protější tyči, ale tu minul.
     
    00:59
    A znovu se hráči Frýdku-Místku uhnízdili před Sejpalem, ale ten zatím společně se spoluhráči další nebezpečí před svojí brankou ustál a Kolín míří poprvé směrem dopředu.
     
    02:02
    Tam se mezi kruhy ocitl Martin Sťohanzl, ale nakonec se nedostal ke kotouči a ten naopak vypíchli domácí a šli do rychlé akce. A vynutili si faul hostujícího Štohanzla.
     
    02:02
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Martin Štohanzl – 2 min., podrážení).
     
    02:35
    Kurovský se Šedivým si vyměnili puk a druhý jmenovaný pak zblízka zacílil na Martina Sejpala, který zakročil a puk ukryl u sebe. Hra je zastavena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    03:03
    Z mezikruží vyslal nebezpečnou střelu Vojtěch Tomi, ale po ní se kotouč dostal na obranu kolínských Kozlů a ti se okamžitě osvobozují a posílají ho až před Danečka.
     
    03:48
    Domácím už nezbývá moc času na využití první početní výhody a vypadá to, že se Kolín v oslabení ubrání bez úhony.
     
    04:02
    Kolín je v plném počtu.
     
    04:17
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to je pro hosty vzpruha. MARTIN ŠTOHANZL, který se vrátil z trestné lavice, dostal přihrávku těsně před Lukáše Danečka a poté sklepl kotouč, který skončil za zády domácího brankáře – 0:1. Asistence: Zdeněk Král a David Šafránek.
    04:17 Martin ŠTOHANZL - 0:1
     
    04:17
    V momentě, kdy Štohazl skóroval, byl zasažen holí do obličeje a následuje vyloučení Frýdku-Místku.
     
    04:17
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Lukáš Kaukič – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:38
    Kozlové se usadili v pásmu soupeře, chvíli tam kombinovali, ale nakonec se domácí ubránili a dokázali se osvobodit.
     
    05:59
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A přesilovku hosté využívají a berou dvoubrankový náskok. K odraženému puku se na pravém kruhu dostal Václav Jankovský a těsně před brankou soupeře ho nenápadnou tečí dostal za Danečkova záda DAVID ŠAFRÁNEK a domácí brankář musí lovit podruhé puk ze své sítě – 0:2. Asistence: Václav Jankovský.
    05:59 David ŠAFRÁNEK - 0:2
     
    07:10
    Kolínští jsou znovu v akci a domácí se musí bránit. Zatím se jim po dvou inkasovaných brankář nedaří dostat se před branku Martina Sejpala.
     
    09:08
    Po nepřesné domácí střele šli hosté znovu do útočné akce, tu ale zakončili taktéž nepřesně. Nyní se vrací zpět do obrany pomoci Martinu Sejpalovi.
     
    09:38
    Jakub Petržilka se utrhl a jel do samostatného nájezdu. Z pravé strany měl prostor k zakončení, ale Zack Malík nakonec jeho úmysl zmařil velmi dobrým obranným zákrokem.
     
    10:31
    Od vlastní branky šli do kombinace opět kolínští hráči, dostali se sice do teritoria Frýdku-Místku, ale se střelou před Lukášem Danečkem už to bylo horší.
     
    11:34
    Lukáš Kaukič zakroužil kolem branky Kolína, ale obrana Kozlů mu nedovolila žádnou střelu. Na druhé straně pak ujeli opět hosté a Dominik Zumr z mezikruží sklepl puk, který pak chytil Lukáš Daneček.
     
    12:16
    Filip Haman vystřelil, ale David Šafránek kotouč zasáhl a poslal ho do neutrální zóny.
     
    12:20
    Vyloučení v týmu SC Kolín (David Šafránek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    12:31
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Také domácí hráči využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky. Jsou tak zpátky ve hře. Milan Mikulík ukázal obrovský přehled, poslal puk před branku hostů, kde DAVID KLIMŠA jen nastavil svoji hůl a překonal Martina Sejpala – 1:2. Asistence: Milan Mikulík a Ondrej Šedivý.
    12:31 David KLIMŠA - 1:2
     
    13:39
    Kolínští Kozlové ale znovu vystrčili růžky a dostali se do úniku před soupeřovu klec, ale Lukáš Daneček si vše pohlídal a kotouč holí poslal mezi své spoluhráče.
     
    14:27
    Jan Stehlík střílel z pravého kruhu až po tom, co byl odpískán ofsajd Kolína a poté se šel sportovně domácímu brankáři Danečkovi omluvit.
     
    14:43
    Frýdeckomísteckým se nepovedla další akce před soupeřovou klecí a hosté toho využili k dalšímu přečíslení. Z levého kruhu vystřelil Václav Jankovský a Daneček zapsal další zákrok, po kterém je hra přerušena.
     
    15:10
    Zdeněk Král nahodil puk před branku domácích, ale tam ho spoluhráč nedostal za Danečka a místo toho se rodí rychlá akce domácích.
     
    15:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Z této akce se do samostatného úniku dostal RADEK VESELÝ, který poté nastavil hůl a Sejpala překonal mezi jeho betony – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Filip Haman.
    15:11 Radek VESELÝ - 2:2
     
    15:58
    Domácí jsou na koni a opět se dostali před soupeřovu klec, Lukáši Kaukičovi ale puk nesedl dobře na hůl a pokus končí jen vedle Martina Sejpala.
     
    16:40
    David Kofroň si klepal o přihrávku, kterou nedostal. Následně pak chtěl puk dojet až v útočném pásmu Jakub Semirád, ale proti byl bek Frýdku-Místku.
     
    17:37
    Radek Veselý se mezi kruhy dostal ke střele a tu zablokovala pozorná obrana Kolína a dostala kotouč daleko od branky Martina Sejpala.
     
    18:32
    Sejpal si připsal dva těžké zákroky a po nich nyní hru přerušil. Vhazovat se bude před jeho brankou a také se bude vylučovat, domácí měli totiž ponechanou výhodu.
     
    18:32
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Lukáš Krejčík – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:35
    Kurovský se natlačil před Martina Sejpala, kterého ale neprostřelil. Následoval výhoz puku až před branku Danečka a Kolín se osvobodil.
     
    19:50
    A ještě to ve vlastním oslabení zkusil Zdeněk Král, ovšem jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. A to bude z této části hry už vše.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina duelu mezi Frýdkem-Místkem je minulostí. V ní se do dvoubrankového náskoku dostali hosté, když se postupně trefili Martin Štohanzl a David Šafránek. Domácí ale zabrali a nejprve se dostali na kontaktní branku, když se trefil David Klimša. A poté došlo i k vyrovnání zásluhou Radka Veselého. Do druhé třetiny tak oba celky půjdou za nerozhodného stavu.
     
    Střely na branku: 15 – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 17:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Kolín je v plném počtu.
     
    20:42
    A hned se dostali do akce před Danečkovu klec, ale žádnou střelou ho výrazně neohrozili.
     
    21:25
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí se v úvodu druhé třetiny ujímají vedení. Radek Veselý našel přihrávkou FILIP HAMANA, který měl na levém kruhu ideální střeleckou pozici, po které svižnou střelou pověsil puk do protějšího rohu soupeřovy branky – 3:2. Obrat Frýdku-Místku je tedy na světě. Asistence: Radek Veselý.
    21:25 Filip HAMAN - 3:2
     
    22:12
    Jan Stehlík až napodruhé vytěsnil puk z obranného pásma, ovšem domácí se tam vrátili rychle zpět a Martin Sejpal čelil dalšímu pokusu Daniela Kurovského a musel do akce.
     
    23:01
    Znovu se hosté nedostali k výhozu puku do neutrální zóny a Radim Matuš zahrozil před Sejpalem, v těsné jeho blízkosti ale uspěl brankář Kolína s dalším přesným zákrokem.
     
    23:48
    Kolínští čelí dalšímu tlaku soupeře a musejí se bránit.
     
    23:56
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nyní už to Kolín neustál a znovu inkasuje. Domácí hráči tak navyšují své vedení, když se zblízka opřel do kotouče ONDREJ ŠEDIVÝ a Sejpal tak byl bez šance – 4:2. Asistence: David Kofroň.
    23:56 Ondrej ŠEDIVÝ - 4:2
     
    25:08
    Frýdeckomístečtí jsou na konci a znovu branku hostů zasypali dalšími střelami. Nakonec se Kolín ubránil a na druhé straně pak vyslal nebezpečnou střelu, kterou Daneček kryje.
     
    25:57
    Jan Stehlík se neprodral mezi obránci Frýdku-Místku a ti poté získali puk. S ním zamířili do pásma Kolína, kde ale branku Martina Sejpala neohrozili.
     
    27:22
    Nyní se Martin Sejpal prezentoval parádním zákrokem, když vychytal Davida Klimšu, jenž se byl před ním zcela sám. Ale brankář Kolína ho pohotově vychytal!
     
    28:17
    Menší závar před domácí brankou Frýdek-Místek ustál a dostal puk do středního pásma. Domácí se pak dostali před Sejpala, ale tentokráte ho neohrozili.
     
    29:31
    Jan Stehlík pokryl unikajícího hráče Frýdku-Místku a nedovolil mu před Martinem Sejpalem zakončit.
     
    29:55
    Lukáš Daneček si povyjel z branky, aby dosáhl lépe na kotouč, který byl kousek od jeho brankoviště. Na druhé straně pak zakončil Šedivý a Sejpal ji zastavil.
     
    30:51
    Vojtěch Tomi táhl přečíslení domácích a nakonec pak sám zakončil. Bylo to ale skrze obranu Kolína a puk se dostal k hostům. Před Danečkem vystřelil David Šafránek, ovšem domácí gólman opět kryje.
     
    31:20
    Daniel Kurovský vystřelil z levého kruhu, puk srazila obrana hostů do bezpečí, nicméně stále pokračuje akce před Sejpalem, který musí být mezi třemi tyčemi pozorný.
     
    32:04
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Drama je opět na světě, hosté z Kolína totiž snižují na rozdíl jediné přesné trefy. Petr Pýcha vyslal od modré čáry svižnou střelu, kterou pak těsně před Lukášem Danečkem tečoval JAN VESELÝ. Kozlové tak jsou zpět ve hře o body. Asistence: Petr Pýcha.
    32:04 Jan VESELÝ - 4:3
     
    32:36
    Nyní si musel další zákrok připsat Martin Sejpal a před dotěrnými domácími hráči raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    33:09
    Hosté zase o něco více ožili a vycítili šanci. Znovu se dostali do akce před domácí klecí, kterou ale uhájil bez větších problémů Lukáše Daneček.
     
    34:04
    Kotouč je mimo hrací plochu, hra je přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu blíže brance Frýdku-Místku.
     
    34:25
    Jakub Semirád projel do prostoru mezi kruhy, kde tečoval pokus Lukáše Krejčíka, ale marně. Poté sám Krejčík ohrozil Danečka a ten opět mezi třemi tyčemi pozorný.
     
    35:05
    Daneček čelil další akci soupeře, ale Kolínští se nedokázali před jeho svatyní prosadit. Ale nadále mají kotouč a snaží se o kombinaci, která by mohla vést k vyrovnání.
     
    35:36
    Petr Pýcha dostal nabito na modrou čáru a jeho těžká střela končí opět na Lukáši Danečkovi.
     
    36:53
    Martin Sejpal musel být opět pozorný a chtěl zakročit proti střele Veselého, ale to za něho nakonec udělali obránci Kolína a pomohli mu.
     
    38:00
    Z pravé strany zblízka to zkusil Radim Matuš, jeho pokus ještě dorážel Filip Haman, ale jeho pokus už Sejpal pokryl a hru raději přerušil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Milan Mikulík dostal před branku Sejpala přihrávku, ale nedokázal se prosadit. Na druhé straně pak ohrozili Danečka hosté, nakonec ale nemířili přesně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je u konce. V něm se dvakrát prosadili domácí hráči a nejen, že otočili hru na svou stranu, dostali se i do dvoubrankového náskoku díky Filipu Hamanovi a Ondreji Šedivému. Hosté se však dostali díky trefěJana Veselého na kontaktní branku a ještě nás čeká hodně zajímavá třetí třetina.
     
    Střely na branku: 30 – 16
     
    Další třetina začne přibližně v 18:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Martin Sejpal hned na začátku třetí periody zakročil proti střele Davida Kofroně a musel zastavit hru. Vhazovat se tak bude v jeho těsné blízkosti.
     
    40:45
    A také Daneček pokryl pokus Václava Jankovského a zastavil po zákroku hru.
     
    41:18
    Lukáš Krejčík ukličkoval sám sebe, poté už neměl dobrou pozici ke střele a domácí celek vyhodil kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    41:59
    Martin Štohanzl si nahodil puk před Danečka a sám ho dojel, aby zakončil. Ale tohle se mu nepovedlo a kotouč končí jen u zadního mantinelu díky pozorné obraně domácích.
     
    43:41
    Sejpal byl dvakrát pod palbou domácích a i tuto situaci zvládl dalšími zákroky. Hra je opět pozastavena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    44:09
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Miroslav Kukla – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:09
    Domácí se dlouho drželi v pásmu soupeře v přesilové hře, hosté se ale ubránili a poté okamžitě vyhodili puk až před branku Lukáše Danečka a osvobozují se.
     
    45:46
    Milan Mikulík si číhal u bližší tyče, ale netečoval přesně puk. Následně pak vyslal střelu z kruhu a tu tečoval Klimša, ale znovu byl Sejpal pozorný.
     
    46:09
    Kolín je v plném počtu.
     
    46:59
    Zakázané uvolnění Frýdku-Místku stěhuje hru před branku Lukáše Danečka, kde se bude vhazovat. Hosté tak zadarmo získali útočné pásmo.
     
    47:15
    Kryštof Stuchlík nabral rychlost a ze středního pásma si nabruslil až do útočného, kde zakončil z levého kruhu. Ale Martin Sejpal jeho úmysl zmařil a opět kryje.
     
    47:39
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po krásně sehrané kombinaci jdou domácí zpět do dvoubrankového náskoku. Milan Mikulík z pravé strany nabil DAVIDU KOFROŇOVI do jízdy a ten svižnou ranou propálil Martina Sejpala – 5:3. Asistence: Milan Mikulík.
    47:39 David KOFROŇ - 5:3
     
    48:51
    Hosté se hned natlačili před domácí branku a měli snahu opět snížit na kontaktní branku. Daneček pak přikryl pokus Davida Šafránka a hned kotouč rozehrál spoluhráčům a ti jdou útočit.
     
    49:40
    Dominik Zumr podél levého mantinelu prošel do útočného pásma a sám celou akci i dokončil střelou, která skončila na Lukáši Danečkovi.
     
    50:17
    Filip Haman se propracoval k další střele v blízkosti Martina Sejpala a ten opět pokryl nebezpečný pokus soupeře a hra je na chvíli zastavena. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    50:34
    Lukáš Daneček zakročil proti pokusu Jakuba Petržilky, jenž si přijel z druhé vlny do prostoru mezi kruhy, ale jeho pěkná střela končí na betonech domácího brankáře.
     
    51:08
    A další pokus Jakuba Petržilky šel jen vysoko do ochranné sítě a hra je pozastavena. Vhazovat se bude po levé ruce Lukáše Danečka.
     
    51:28
    Mikulík nabíjel Ramikovi do prostoru mezi kruhy, ale druhý jmenovaný ztratil rovnováhu a nedokázal zakončit. Puk berou hosté a pádí do útočné akce.
     
    52:29
    Dominik Zumr se natahoval k další akci Kolína, ale nakonec o puk přišel už ve středním pásmu a hosté se tak rychle vracejí zpět do obranného pásma.
     
    53:09
    Další pokus Davida Kofroně končí na Martinu Sejpalovi, jenž byl opět pozorný a pohotovým zákrokem kryje další pokus Frýdku-Místku.
     
    53:51
    A znovu úspěšný Martin Sejpal, jenž zastavil téměř tutovku domácích a zapsal další důležitý zákrok!
     
    54:35
    David Šafránek si sjel na levou stranu a šikovně vystřelil z bekhendu, ovšem Lukáš Daneček byl znovu na svém místě připraven.
     
    55:14
    Kolín si vyžádal oddechový čas.
     
    55:14
    Sejpal je venku z branky a hosté to tedy zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    55:23
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu, pak na chvíli ztratili puk, aby ho zase získali a pokračuje jejich útočná akce umocněná o dalšího hráče v poli.
     
    56:04
    Obrovská skrumáž před Lukášem Danečkem, před kterým doráželi tři hráči. Nakonec má kotouč ve své moci a hra je přerušena. Navíc bude vyloučen domácí hráč.
     
    56:04
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ondrej Šedivý – 2 min., hákování).
     
    56:20
    Branka hostů je stále prázdná a Kolín už se usadil před Danečkem a ten čelil dalšímu tlaku Kozlů. Frýdku-Místku se nedaří dostat puk až na opačný konec kluziště.
     
    56:52
    Až nyní letí kotouč k brance hostů a domácí mají chvilku na oddych.
     
    57:39
    Kurovský střílel na opuštěnou klec, kterou minul. Od ní pak jdou hosté znovu do akce a budou se opět snažit o kontaktní branku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:04
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    58:21
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je hotovo. Tři body pro domácí celek definitivně potvrdil DAVID KLIMŠA, jenž ve středním pásmu vybojoval puk a odtud ho pak přesnou ranou nasměroval do zcela prázdné kolínské klece – 6:3. Bez asistence.
    58:21 David KLIMŠA - 6:3
     
    58:47
    Kolínští hráči to ještě zkusili po pěkné kombinaci před Lukášem Danečkem, ale nakonec jejich pokus zamířil jen vedle jeho levé tyče.
     
    59:25
    Puk mají hráči Frýdku-Místku a ještě střílel tváří v tvář Sejpalovi Radek Veselý, ale jeho pokus skončil na těle Martina Sejpala.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí se dostali ve třetí třetině zpět na dvoubrankový náskok a ten se snažili udržet. V závěru ale čelili velkému tlaku Kolína, jenž hrál bez brankáře a se šesti hráči v poli. Ale nakonec vše rysi ustáli a vítězství pečetili střelou do odkryté branky. Zapisují tak cenné tři body do tabulky, hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 48 – 25
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:12:36)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Klimša (Mikulík, Šedivý), 16. R. Veselý (Haman), 22. Haman (R. Veselý), 24. Šedivý (Kofroň), 48. Kofroň (Mikulík), 59. Klimša – 5. Štohanzl (Z. Král, Šafránek), 6. Šafránek (Jankovský), 33. J. Veselý (Pýcha)


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Suchánek) – Haman, Z. Malík, J. Michálek, Husák, Zahradníček, J. Adámek, Homola – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Ramik, Stuchlík, Kurovský – Flok, Matuš, Kaukič.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Zdeněk, Váchal, Pýcha, Muška – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – J. Veselý, Zumr, L. Krejčík (A) – Mašín, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, Stehlík (A).

    Rozhodčí: Kašík, Ondráček – Konvička, Dohnal
    thejrc.org