Vrchlabí – Kolín 6:3 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 3:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 2:3 (kon.)
Sokolov – Přerov 0:1 (po pr.) | Kadaň – Vsetín 2:7 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:5 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
AZ Havířov
Sobota 06.03.2021, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to vše, já Vám děkuji za pozornost a zase někdy u Chance ligy na počtenou. (18:30:38)
     
    Dnešní utkání je u konce! V první třetině byl na ledě jen jeden celek, a to ten hostující, když byl ve všech ohledech lepší, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. V prostřední části hry se trefil Jakub Doktor, který o minutu později přidal druhý zářez na hokejce. Domácí snížili zásluhou Jiřího Severy. Třetí třetina byla obravdu hektická, když Slovan dokázal vyrovnat parádní tečí Anatolije Protasenji. A žlutomodrý celek dovršil dnešní otočku, když rozebraná havířovská obrana koukala na zakončení Daniela Vrdlovce do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Havířov v šesti!
    59:04 Daniel VRDLOVEC - 3:2
     
    59:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Takhle hraje Slovan! To je otočka jako hrom a rozebraná obrana Havířova. Nejprve se dostal k puku Drtina na modré čáře, který okamžitě vypálil, poté měl puk Trávníček, který opět fantasticky poslal přihrávku na DANIELA VRDLOVCE, a ten dokončil parádní akci ústeckého Slovanu – 3:2! Asistence: Michal Trávníček a Jiří Drtina.
     
    58:22
    Obrovská šance pro Slovan, když Ondřej Procházka trefil holí Severu do obličeje, ten je však v pořádku.
     
    58:20
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Ondřej Procházka – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:31
    V posledních minutách je lepší Havířov, který podniká nebezpečné výpady, ale bezprostřední ohrožení branky z hole bílých dresů nepřichází. Jak toto napjaté utkání dopadne?
     
    56:02
    Bule v útočném pásmu Slovanu opravdu po dlouhé době. Nejprve měl šanci Gabriel Szturc, který zkusil štěstí backhandem, ale jeho projektil minul tyč o metr, po chvilce se odrazil puk do hlediště.
     
    54:51
    Havířov zatápí pod kotlem. Před malou chvilku tečoval skvěle puk Roman Szturc a domácí brankář šel úplně na opačnou stranu, ale puk trefil jeho brusli.
     
    54:20
    Alex Rašner se zmocnil puku a obkroužil branku, kde okamžitě zakončil, když jeho pokus mížil do horní části na bližší tyč, ale tam stálo tvrdé a přesně postavené rameno Hamalčíka.
     
    53:35
    Tlak AZ ukončil Matějček, který vyvezl puk do útočné třetiny a Slovan po dlouhé době mohl vystřídat.
     
    52:25
    Domácí v plném počtu. Opět tu máme srovnaný počet hráčů na hrací ploše, když překážkou vstřelení branky byl domácí brankář.
     
    52:10
    Hamalčík? Fantazie! Předvedl zatím zákrok večera, když se do obrovské šance na pravé straně dostal Ondřej Procházka, který posílal okamžitě střelu, ale domácí ochránce svatyně se bleskurychle přesunul a zneškodnil tutovku.
     
    51:13
    Další nápřah z hole Radka Prokeše, ale jeho projektil orazítkoval plexisklo. V následujícím tlaku zlomil Vala hokejku, a tak AZ měl větší šanci, kterou jim překazil lapením puku Hamalčík.
     
    50:58
    Bořuta zkusil tvrdě vypálit, ale do jeho střely si klekl ústecký hráč a šanci mu zmařil. Puk nakonec skončil v hledišti.
     
    50:30
    Naskytnutá šance pro Havířov, když Klikorka nestíhal a bohužel upadl a tím podrazil i svého spoluhráče.
     
    50:25
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Karel Klikorka – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 34. Severa (Tůma, Trávníček), 44. Protasenja (G. Szturc, Klikorka), 60. Vrdlovec (Trávníček, J. Drtina) – 22. Doktor (O. Procházka, Bořuta), 23. Doktor (O. Procházka)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (Haas) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vladimír Brož, Klikorka, Moravec, Vala, M. Voženílek – Trávníček (C), Vrdlovec, Severa – Tůma (A), G. Szturc, O. Bláha – Costa, Matějček, Grim – Furch, Protasenja, D. Sklenář.
    AZ Havířov: Stezka (Štipčák) – Rašner, Chroboček, Bořuta, Kachyňa, R. Havel, Mrowiec, Ševěček – R. Szturc, Prokeš, Rudovský – O. Procházka, F. Seman (A), Doktor – Cihlář, Maruna (C), Mrva – Becher, Petriska, Horváth.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Coubal, Belko
    thejrc.org