Sevilla – Real Sociedad 3:2 (kon.) | Granada – Barcelona 0:4 (kon.) | Osasuna – Real Madrid 0:0 (kon.)
konec
CA Osasuna
0:0 (0:0)
Real Madrid
Sobota 09.01.2021, 21:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Real tak podruhé za poslední tři zápasy jen remizuje. Po zápase na hřišti Elche znovu venku nevyhrál. V příštím kole bude hrát na trávníku Alavese, který v letošní sezoně doma porazil Barcelonu. Hosté jsou momentálně druzí o bod za Atléticem Madrid. To má ale tři utkání k dobru.

    Děkujeme za pozornost, dobrou noc. (22:59:58)
     
    Dokonáno jest! V nepohledném a hodně nudném utkání jsme branku neviděli. Nicméně nutno podotknout, že až na jednu šanci si Real nevytvořil víceméně nic a dnes si nezasloužil vyhrát. Nedostal se ani k závěrečnému tlaku a na půdě předposledního celku španělské LaLigy tak ztrácí dva body. Utkání se hrálo za hodně špatných podmínek, když 90 minut sněžilo. To ovlivnilo špatný terén, kdy se občas míč odrážel jako při kulečníku a trajektorie míče byla dost nečitelná. Na druhou stranu – podmínky byly pro oba týmy naprosto stejné. Nakonec je z toho zasloužená plichta.
     
    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:3.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Real rozjel po pravé straně poslední akci zápasu a při centru z křídla upadl na hraně malého vápna Casemiro. Dožadoval se odpískání penalty za zákrok zezadu v podání Oiera. Ten mu vyčinil od plic. Pokutový kop se nepískal. Nedošlo ani na konzultaci s VAR! K vidění bylo ještě nějaké pošťuchování před brankou. Rozhodčí kartu neudělil.
     
    90+3
    Domácí ukončili hostující snažení na půli, ale posléze chybovali na levé straně.
     
    90+3
    Osasuna drží míč u vápna Realu.
     
    90+2
    Ferland Mendy převzal míč na levé straně poté, co se Courtois vymanil z tlaku. Následovala přihrávka do běhu na Casemira, k tomu včas přistoupila domácí defenziva.
     
    90+1
    Tři minuty se nastavují!
     
    90
    Mendy si vyměnil míč na levé straně s Benzemou a poté nepřenechal balón levačce Kroose. Zakřičel si a vzal to na sebe, pravou nohou pálil křížem nad břevno.
     
    89
    Druhá neuznaná branka Realu je na světě! Rozhodčí nechal dohrát akci. Asensio si po centru do pravé poloviny vápna přehodil míč na levačku a jeho nástřel uklidil Benzema ve skluzu na bližší tyči do sítě. Nicméně už Asensio byl přistižen v ofsajdu!
     
    88
    Ferland Mendy sklepl nahrávku Torrese z pravé strany na kopačku Courtoise. Tak či onak – Real se nemůže dostat ani k závěrečnému tlaku.
     
    87
    Aridane odhlavičkoval centr z pravé strany u dlouhé tyče, Real se snaží presovat.
     
    86
    Jony odstartoval zajímavý útok levou stranou. V jeho závěru měl Budimir proti sobě Casemira a Vázqueze, kteří hodlali blokovat jeho potenciální pokus. Po nahrávce pod sebe zakončoval Jony vysoko nad branku.
     
    85
    Budimir si obhodil obránce, balón se poté odrazil k Torresovi na pravé straně a první zmiňovaný si říkal o přihrávku vzduchem do běhu, nicméně dopustil se útočného faulu na Casemira.
     
    85
    Jony se po obranném zákroku Varanea dostal k odraženému míči, jeho centr zleva ale byl zablokován.
     
    84
    Raphaël Varane vyskočil z pravé strany a rukou trefil zezadu do hlavy Budimira. Za tenhle zákrok mohla klidně přijít první žlutá karta zápasu.
     
    83
    Sergio Ramos se natlačil při nákopu na pravou stranu před Budimira a pomohl si Courtoisem.
     
    82
    Lucas Vázquez vypíchl míč ve skluzu zprava proti Jonymu a ještě si chtěl vynutit autové vhazování pro hosty, což se mu nepovedlo.

    Vít Muzikář

    Branky:


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:3.
    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García, Cruz – R. Torres, Oier (C), Moncayola, I. Pérez – Calleri (78. Budimir), R. García (77. Jony).
    Náhradníci: Álvarez, J. Pérez – J. Martínez, Navas, Brandon, U. García, Budimir, Oroz, Gallego, Jony, Roncaglia, Barja.

    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Ramos (C), Varane, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modrić (75. M. Díaz) – Asensio (66. Valverde), Benzema, E. Hazard (75. Isco).
    Náhradníci: Altube, Lunin – Ödegaard, Valverde, Odriozola Arzallus, Marcelo, Isco, Nacho Fernández, Vinícius Júnior, Militao, M. Díaz.

    Rozhodčí: Soto – J. López, Barcena
    bahis siteleri