Litvínov – Pardubice 5:0 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 1:4 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 4:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 2:3 (po pr.)
Třinec – Liberec 0:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:0 (1:0, 0:0, 4:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 10.01.2021, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Tipsport extraliga má dnes na programu další zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Dynamo Pardubice v rámci čtyřiatřicátého kola.
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté litvínovské Vervy se v současné době nacházejí na desátém místě extraligové tabulky, když nasbírali dvaatřicet bodů. Litvínovští táhli sérii tří výher za sebou, kdy postupně porazili Karlovy Vary po prodloužení 3:2, poté následovala výhra 2:1 také v nastavené hrací době, tentokráte nad Olomoucí. Hned na to si litvínovská Verva zopakovala souboj s karlovarskou Energií a zvítězila 6:4. Naposledy ale nestačila na hradecký Mountfield, který ve svém teritoriu zvítězil 3:1. Dnes na svém ledě se budou domácí hráči snažit znovu začít vítěznou vlnu, ovšem proti pardubickému Dynamu je nečeká vůbec snadná práce. Bude to velmi těžká bitva od další body do extraligové tabulky.

    Nejproduktivnější hráči

    Patrik Zdráhal 7+9
    Viktor Hübl 5+10
    Richard Jarůšek 8+4
     
    HC Dynamo Pardubice

    Hostující pardubické Dynamo sice nezačalo sezónu moc dobře, nacházelo se na chvostu extraligové tabulky. Ale dokázalo se zvednout a nyní ho najdeme na osmé pozici se ziskem čtyřiačtyřiceti bodů. To zapříčinila osmizápasová šňůra výher za sebou. Tu ale zastavil hradecký Mountfield, který na svém ledě v derby Dynamo porazil těsně 3:2. Poté následovala porážka 4:5 po nájezdech od Mladé Boleslavi. Naposledy ale hokejisté Pardubic zabrali a na ledě Třince v pátek zvítězili 4:1. A do dnešního duelu s Litvínovem tak jdou s cílem znovu uspět, aby si připsali další výhru a body do tabulky.

    Nejproduktivnější hráči

    Matěj Blümel 12+8
    Anthony Camara 8+11
    Juraj Mikuš 4+14
     
    Vzájemná utkání

    V probíhajícím ročníku nejvyšší české soutěže se oba celky utkaly už dvakrát a pokaždé se z výhry radovaly Pardubice. Verva z těchto dvou střetnutí získala jen jeden bod a má tak dnes svému soupeři určitě co oplácet.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli šíření nemoci Covid-19 se utkání odehraje bez přítomnosti diváků v hledišti.
    Naváží Pardubičtí na výhru z Třince?
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Štich (A), Demel, D. Kolář – P. Zdráhal, Žejdl, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl (A), Látal – Jícha, Helt, Zygmunt.

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kantor) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, Hrádek, Ďaloga, Vála, Holland – Paulovič, Poulíček, Blümel – Mandát (A), R. Kousal, Camara – Anděl, O. Roman, Kusý – Pochobradský, Rohlík, Koffer.

    Rozhodčí: Kika, Sýkora – Ondráček, Špůr.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Oba celky se dostaly do akce, ale ty nebyly úspěšné. Nyní mají puk domácí hokejisté a míří do útočného pásma.
     
    02:15
    Pawel Zygmnut se dostal ke střele z levého kruhu, ale ta byla sražena hosty do bezpečí. Nicméně akce domácích pokračovala dále a další střelu pak vyslal Martin Hanzl, ale i on nebyl úspěšný.
     
    02:53
    Filip Koffer se po pravém mantinelu dostal do útoku, ale tam mladého reprezentanta čistě odzbrojil jeden z domácích obránců.
     
    03:15
    Až nyní se poprvé přerušuje hra, tak dlouho se hrálo bez přestávky. Bylo to po zákroku Denise Godly, jenž nechal hru zastavit a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    03:35
    Milan Klouček nyní zakročil proti nebezpečné střele Richarda Jarůška, jenž vyslal tvrdou ránu. Ale ani z této akce se Verva vedení neujímá.
     
    04:12
    A další dvě šance Litvínova. Nejprve netrefil zařízení František Lukeš, v další pak sjížděl do blízkosti Kloučka Tomáš Pospíšil, jehož pokus Klouček opět kryje!
     
    04:58
    Hosté jsou pod velkým tlakem, domácí prahnou po vedoucím gólu. Teď to z pravé strany vyzkoušel navrátilec do sestavy Jakub Petružálek, jeho střelu ale zase zastavil Milan Klouček.
     
    05:11
    Hosté chtěli rozehrát a jít směrem dopředu, ale domácí hráči pokryli dobře střední pásmo a vrátili se na kotouč. Po chvilce pak opět donutili Milana Kloučka k zákroku a přerušení hry.
     
    05:46
    Litvínovští nemají dost, po předchozích velkých šancích se znovu natlačili před pardubickou klec, vycítili šanci. Jenže ochránce svatyně Dynama Klouček byl znovu pozorný.
     
    06:07
    Teď si také na puk po dlouhé době sáhl Denis Godla, který pokryl střelu ze střední vzdálenosti a před dotěrnými hosty pak hru zastavil. Po komerční přestávce se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    06:13
    Na buly uspěl Patrik Poulíček, ovšem jeho rozehrávka byla nepřesná a skončila jen na hokejkách hráčů Litvínova, kteří pak rychle otáčejí hru před Milana Kloučka.
     
    06:58
    Po chvilce se Pardubičtí vrátili zpět do pásma Litvínova, Anthony Camara ale nezakončil podle svých představ. Pro Godlu pak nebyla těžká práce získat kotouč do lapačky.
     
    07:20
    Další obrovská šance Vervy. Na Milana Kloučka ujel František Lukeš, jenž zblízka vystřelil a orazítkoval tyč branky Pardubic! Ta nyní Kloučka zachránila!
     
    08:13
    Aaron Irving se snažil získat puk na svou stranu, ale nepovedlo se a zblízka vystřelil Matěj Blümel. Snajpr Pardubic ale nezamířil přesně a vše jistí opět pozorný Denis Godla.
     
    08:55
    Nepříjemné nahození Martina Hanzla před soupeřovu klec Milan Klouček vůbec nečekal, ale přesto si pak poradil a vytěsnil kotouč do rohu obranného pásma Pardubic.
     
    09:47
    Náznak akce Pardubic skončil ziskem puku pro litvínovské hráče a ti se snaží znovu dostat se až před branku Milana Kloučka.
     
    10:23
    Obrana Pardubic pomohla svému brankáři, který po střele Pawla Zygmunta nemusel zasahovat. O chvilku později už ale znovu musel hasit velké nebezpečí, když pokryl střelu z těsné blízkosti!
     
    11:20
    Pardubické Dynamo pak zavezlo puk do útočné třetiny, ale hosté záhy o něj přišli. Z toho pramenil další rychlý protiútok Vervy a Klouček byl znovu v akci. Rozhodně se tedy mezi třemi tyčemi nenudí.
     
    12:11
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Kolář – 2 min., podrážení).
     
    12:11
    Jan Kolář se provinil proti pravidlům když podrazil soupeře a putuje na trestnou lavici. Verva si tak jako první v utkání vyzkouší přesilovou hru.
     
    12:36
    Hned po vhazování před Milanem Kloučkem se hosté ujali puku a hned ho poslali až před Denise Godlu. Poprvé se tak osvobozují.
     
    13:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Minimálně pět obrovských šancí měla Verva, ale nepovedlo se je využít, nabídnutou přesilovou hru už ale ano. Tomáš Pospíšil posunul puk na modrou čáru pro UVISE JANISE BALINSKISE a ten poté svižnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Asistence: Tomáš Pospíšil a František Lukeš.
    13:05 Uvis Janis Balinskis - 1:0
     
    14:06
    Nyní je na řadě další komerční přestávka.
     
    14:23
    Josef Jícha obešel Marka Ďalogu a pokračoval s pukem před Milana Kloučka. Nakonec se ale domácí nedostali ke střele a Holland za vlastní brankou čeká, až mu dostřídá kompletní pětka.
     
    15:06
    Martin Hanzl pomohl obráncům a vypíchl puk soupeři v obranném pásmu. Následoval přechod do útoku, kde se ale Verva neprosadila a ztratila kotouč.
     
    16:04
    Matej Paulovič se vystavil ofsajdové pasti a hra se stěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat blíže litvínovské brance.
     
    16:34
    Litvínovští jsou v útočném pásmu, vhazuje se po levé ruce Milana Kloučka.
     
    16:39
    Richard Jarůšek se snažil prosadit skrze Denise Kusého, ale to nevyšlo a hosté pak po zisku puku otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    17:22
    Uvis Janis Balinskis dostal znovu dobrou přihrávku na modrou čáru a podobně jako při gólové akci vystřelil, tentokráte si však Milan Klouček poradil a ukryl puk do lapačky.
     
    17:46
    Jakub Petružálek nahodil puk před branku hostů, z otočky pak střílel Martin Hanzl, ale jeho pokus se nevešel mezi tři hostující tyče.
     
    18:05
    Jan Mandát se nepříjemně otřel do kotouče v blízkosti Denise Godly, kolem kterého předtím projel, ale trefil jen jeho připravený pravý beton.
     
    18:51
    Michal Hrádek předvedl pěknou individuální akci, když se prodral okolo Davida Šticha před Godlu, ale jeho střela neměla takovou razanci, aby brankáře Litvínova ohrozila.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:51
    Hosté se ještě zkusili prodrat do útočné akce, ale tu si pohlídala obrana Vervy a po chvilce ještě zakládal domácí akci Richard Jarůšek, už to ale nestihne.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina duelu mezi Litvínovem a Pardubicemi je minulostí. V ní měli první polovinu jasně navrch domácí hráči, kteří zasypali Kloučka několika obrovskými šancemi, ale hostující brankář je pokryl nebo ho zachránila tyč. Litvínovští se neustále snažili otevřít skóre, ale i skrze tyto velké příležitosti se to nepovedlo. Až ve čtrnácté minutě hry v přesilové hře už ano. Uvis Janis Balinskis ji využil střelou od modré čáry a poslal Vervu do vedení. Z tlaku se pak hosté oklepali a postupně se dostávali také do šancí, ale Denis Godla zatím drží čisté konto. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která bude znovu hodně zajímavá.
     
    Střely na branku: 17 – 6
     
    Další třetina začne přibližně v 16:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Hned v úvodu druhé třetiny musel zasahovat Denis Godla po střele Roberta Kousala. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    20:34
    Viktor Hübl se natlačil před branku hostů, ale nevystřelil, poté přišel o puk a s ním se na druhou stranu dostali hosté, ale Denise Godlu neohrozili.
     
    22:25
    Nepřesnost v rozehrávce Dynama znamenala ztrátu kotouče a do akce pak šli zase domácí hráči. Ale počínali si podobně jako před malou chvílí jejich soupeř.
     
    23:03
    Patrik Poulíček si nabruslil na levý kruh a svižnou ranou vyzkoušel pozornost Denise Godly. Ten uspěl a nechal hru pokračovat a před Kloučka už míří jeho spoluhráči.
     
    23:49
    Patrik Zdráhal dostal zpětnou přihrávku od Pawla Zygmunta, ale bylo to na brusle a prvně jmenovaný tak nemohl vůbec zakončit.
     
    24:30
    Hosté postupně začínají vystrkovat růžky, nyní to zkusil z druhé vlny Lukáš Anděl, ale jeho pokus neskončil v domácí síti.
     
    25:53
    Pochobradský nabil Rohlíkovi jenž vystřelil na Denise Godlu. Patrik Demel ale předvedl šikovný obranný zákrok a Godlovi tak výrazně pomohl.
     
    26:31
    Nyní následuje další komerční pauza.
     
    26:51
    Litvínovští získali kotouč v obranném pásmu a už otáčeli hru na opačnou stranu, ale v neutrální zóně o něj přišli a museli se vracet zpět před Godlu.
     
    27:25
    Obránce Pardubic Juraj Mikuš nebezpečně zakončoval do horního růžku domácí branky, ale puk byl vytečován mimo litvínovskou klec. Tohle byla velká šance hostů!
     
    27:55
    Jan Ščotka udržel útočné pásmo, poslal puk před branku soupeře, ale tam nepřesně mířil jeden z domácích útočníků.
     
    28:50
    František Lukeš našel dobrou pozici k zakončení, ale obránce Holland ho zastavil obranným zákrokem a Pardubice už přenášejí hru před branku Denise Godly.
     
    29:19
    Místo toho ale následovala další akce Litvínova. Po ní je hra přerušena, protože se branka Milana Kloučka vychýlila ze svého postavení.
     
    29:42
    Paulovič vyslal nebezpečný projektil z levého kruhu, po kterém vytěsnil puk do bezpečí betonem Denis Godla.
     
    30:34
    Jsme za polovinou základní hrací doby, Verva stále drží jednobrankový náskok. Hosté už si dávají na útoky soupeře pozor a nepouštějí je do výrazných šancí.
     
    31:04
    Richard Jarůšek se už dostával do akce, ale zastavil ho hvizd čárového sudího, protože byl v postavení mimo hru a ta je přestěhována do neutrální zóny.
     
    31:33
    Litvínov vyhodil puk příliš prudce a ten končí na zakázaném uvolnění. Hosté z Pardubic si tak ještě prodlouží pobyt v útočné třetině. Vhazuje se po pravé ruce Denise Godly.
     
    32:21
    Filip Helt si sjel na osu hřiště a chtěl zakončit, to se mu nepovedlo, poté to zkusil Martin Hanzl a zacílil mezi betony Milana Kloučka. Jenže ten je secvakl k sobě a puk mezi ně nepustil.
     
    32:21
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:38
    Pokus Antonyho Camary zablokoval Martin Hanzl, nicméně se hosté stejně dostali do zakončení a Denis Godla připsal další přesný zákrok.
     
    33:23
    Jakub Petružálek se zjevil v blízkosti Milana Kloučka a jeho nebezpečná střela neskončila navýšením vedení Vervy. Moc tomu ale nechybělo.
     
    34:03
    A Denis Godla opět zakročil proti dalšímu pokusu hostů, kteří se stále snaží o vyrovnání. Díky brankáři Litvínova ale zatím ještě neskórovali.
     
    34:31
    Matěj Blümel dostal od Mikuše přihrávku na levou stranu a okamžitě vystřelil, ale znovu se předvedl Denis Godla, jenž má vše pod kontrolou.
     
    35:35
    Ondřej Rohlík se prodral kolem obránce Jana Ščotky a poté zblízka vystřelil, ale ztroskotal na dalším přesném zákroku Denise Godly. Hra je přerušena a vhazuje se po levé ruce domácího gólmana.
     
    36:15
    Po chybě Roberta Kousala se k puku dostal Filip Helt a z osy hřiště vyslal táhlou střelu, kterou ale znovu betony zastavil Milan Klouček.
     
    37:32
    Martin Hanzl byl dalším domácím hráčem, který na nic nečekal a bez přípravy vystřelil. Ale proti byl Milan Klouček, jenž nadvakrát jeho pokus ukryl k sobě. Poté nechal hru zastavit.
     
    37:55
    Juraj Mikuš zpětnou přihrávkou poslal puk svému kolegovi v obraně a rodila se akce Pardubic. Jenže Verva byla opět pozorná a vše si pohlídala a nakonec se i dostala k puku.
     
    38:41
    Viktor Hübl se snažil obrat soupeře o puk, ale nakonec k tomu nedošlo a před brankou Godly se o chvíli později prezentoval dobrou střelou Denis Kusý, na svého jmenovce ale nevyzrál.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:38
    Aaron Irving opět nechal vyniknout Milana Kloučka, který si poradil s další střelou soupeře a následně pak nechal hru raději přerušit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní nepadla žádná branka, Verva tak stále drží nejtěsnější možný náskok nad Pardubicemi, když vede 1:0 gólem Balinskise, jenž v první třetině využil přesilovou hru. Hosté nemají nic ztraceno a do třetí třetiny jdou s cílem srovnat stav a vrátit se do hry, Litvínovští naopak chtějí přidat pojistku.
     
    Střely na branku: 27 – 17
     
    Další třetina začne přibližně v 17:08.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Útok domácích skončil zmarem a následně pak do akce na druhé straně šli hosté. Anthony Camara ale neprostřelil Denise Godlu.
     
    40:43
    Milan Klouček zachytil puk a poté ho schoval v lapačce před dotěrnými domácími hráči a hra je pozastavena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    40:58
    František Lukeš si sjel do blízkosti Milana Kloučka a vyslal na něho nebezpečnou střelu, kterou pardubický gólman vytěsnil nad břevno své branky!
     
    41:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Teď už se to ale FRANTIŠKU LUKEŠOVI povedlo a předchozí neúspěch může hodit za hlavu. Jeho pohotová střela zapadla pod víko Kloučkovy klece a domácí mají dvoubrankový náskok – 2:0. Navíc matador litvínovského celku vsítil svou 250. branku a zapisuje se tak do klubu střelců. Asistence: Viktor Hübl a Tomáš Pospíšil.
    41:19 František LUKEŠ - 2:0
     
    42:11
    Hosté tak musejí dohánět manko o dva góly a nyní zahrozili před Denisem Godlou, který nadvakrát uspěl proti střele Mateje Pauloviče.
     
    42:44
    A Denis Godla znovu zakročil proti svižné ráně z pravé strany, tu ještě chtěl eliminovat David Štich, který se dopustil faulu a půjde na trestnou lavici. První přesilovka pro Pardubice.
     
    42:44
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (David Štich – 2 min., podrážení).
     
    43:12
    Obrana Vervy se dostala na kotouč a Irving ho pak pomocí odrazu od plexiskla vyhazuje až před branku Milana Kloučka.
     
    44:26
    Domácí se zatím brání velmi dobře v oslabení a nepouštějí soupeře do nebezpečných zakončení a vyhazují puky daleko od Godlovy klece.
     
    44:32
    Nyní ohrozil Godlu Jakub Nakládal, ale neuspěl. Je tu další vyhození puku Litvínova.
     
    44:44
    Domácí v plném počtu.
     
    45:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hned po ubráněném oslabení jdou domácí do tříbrankového náskoku. V tandemu dva na jednoho poslal z pravé strany na levý kruh Lukeš TOMÁŠI POSPÍŠILOVI, jenž poté svižnou ranou trefil částečně odkrytou Kloučkovu klec – 3:0. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
    45:09 Tomáš POSPÍŠIL - 3:0
     
    46:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další rozebrání hostů, domácí jeli opět do akce a ta byla podobná té předchozí. Patrik Zdráhal viděl na levé straně volného LUKÁŠE ŽEJDLA, který poté jen nastavil hůl a trefil znovu odkryté místo pardubické branky – 4:0. Asistence: Patrik Zdráhal a Richard Jarůšek.
    46:58 Lukáš ŽEJDL - 4:0
     
    48:21
    Hosté to nyní zkusili před Denisem Godlou, ale ten uspěl dalším zákrokem a nepřišel o své dosavadní čisté konto.
     
    49:15
    Pochobradský se nedostal do zakončení, puk mu utekl a ten si rychle vzal na hůl Denis Godla, který pak hned rozehrál a nechal hru pokračovat.
     
    50:10
    Po střele Jakuba Nakládala zazvonila tyč Godlovy branky!
     
    51:04
    Před Godlou se zjevil Paulovič, ale nedokázal puk z ideální střelecké pozice dostat za jeho záda. Na druhé straně pak nepřesně mířil Tomáš Pospíšil.
     
    51:42
    Hosté od vlastní branky uklidňují hru a rozehrávají svou další akci. Pokusí se v ní snížit.
     
    52:20
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    52:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krátce po komerční přestávce zní na litvínovském zimním stadionu písnička Pátá právě teď odbyla. Litvínovští totiž navyšují svůj náskok, který je už o pět gólů. Jan Ščotka vystřelil z levé strany, kotouč se pak odrazil k MARTINU HANZLOVI a ten ho poté zasunul za Kloučkova záda – 5:0. Asistence: Jan Ščotka a Martin Látal.
    52:31 Martin HANZL - 5:0
     
    53:30
    Hosté už působí trochu odevzdaně, moc času na to, aby s utkáním ještě něco udělali, jim nezbývá. Nyní čelili dalšímu útoku domácích, ale ten byl nepřesný.
     
    54:26
    Nahození hostů do pásma soupeře nakonec bylo zakázaným uvolněním a hra se tak stěhuje před Milana Kloučka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    54:51
    Tentokráte je tu zase zakázané uvolnění Litvínova. Vhazovat se tak bude před Denisem Godlou.
     
    55:27
    Patrik Demel si našel puk, který utekl z hole Paulovičovi, jenž se snažil dostat do šance před Godlu. Místo toho pak šli domácí do další akce a obrana Pardubic se vracela zpět.
     
    56:54
    Camara si z pravé strany sjel do těsné blízkosti Denise Godly a nebezpečně vystřelil. Ale brankář Litvínova opět pohotově zakročil a nenechal si sebrat nulu na svém kontě!
     
    57:56
    Poslední komerční přestávka.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:45
    Aaron Irving švihl nad kruhy do kotouče a proti němu vytasil další zákrok Milan Klouček.
     
    59:30
    Půlminuta hry dělí Denise Godlu od čtvrté letošní nuly. Obrana Vervy mu dost pomáhá, aby hosté nezakončili před jeho brankou.
     
    59:51
    Ještě se hosté snažili dostat se do ohrožení Godly, ale to nepovolil důrazný David Štich, jenž dostal puk na svoji hůl a už jen se spoluhráči dohrává tento zápas.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině padlo nejvíce gólů, a to rovnou čtyři. Ve dvaačtyřicáté minutě navýšil náskok Vervy František Lukeš, který zároveň oslavil 250. branku a vstoupil do klubu střelců. Tomáš Pospíšil se po něm prosadil také a bylo to 3:0. Litvínovští neměli dost a za chvíli už na ukazateli skóre svítil stav 4:0. To se trefila lednová posila Lukáš Žejdl. Nakonec se ještě jednou skóre měnilo, to uzavřel pátou přesnou trefou domácích Martin Hanzl. Hosté se tak dnes museli před svým soupeřem sklonit, ten je v sezóně porazil poprvé.
     
    Střely na branku: 40 – 26
     
    Nejlepším hráčem na straně hostů byl vyhlášen Milan Klouček, na domácí pak František Lukeš.
     
    Utkání se odehrálo bez přítomnosti diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek neděle a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (17:43:04)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Balinskis (Pospíšil, F. Lukeš), 42. F. Lukeš (V. Hübl, Pospíšil), 46. Pospíšil (F. Lukeš, V. Hübl), 47. Žejdl (P. Zdráhal, Jarůšek), 53. M. Hanzl (Ščotka, Látal)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Štich (A), Demel, D. Kolář – P. Zdráhal, Žejdl, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl (A), Látal – Jícha, Helt, Zygmunt.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kantor) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, Hrádek, Ďaloga, Vála, Holland – Paulovič, Poulíček, Blümel – Mandát (A), R. Kousal, Camara – Anděl, O. Roman, Kusý – Pochobradský, Rohlík, Koffer.

    Rozhodčí: Kika, Sýkora – Ondráček, Špůr
    thejrc.org