Litvínov – Pardubice 5:0 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 1:4 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 4:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 2:3 (po pr.)
Třinec – Liberec 0:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:0 (1:0, 0:0, 4:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 10.01.2021, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:31 Martin HANZL - 5:0
     
    52:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krátce po komerční přestávce zní na litvínovském zimním stadionu písnička Pátá právě teď odbyla. Litvínovští totiž navyšují svůj náskok, který je už o pět gólů. Jan Ščotka vystřelil z levé strany, kotouč se pak odrazil k MARTINU HANZLOVI a ten ho poté zasunul za Kloučkova záda – 5:0. Asistence: Jan Ščotka a Martin Látal.
    46:58 Lukáš ŽEJDL - 4:0
     
    46:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další rozebrání hostů, domácí jeli opět do akce a ta byla podobná té předchozí. Patrik Zdráhal viděl na levé straně volného LUKÁŠE ŽEJDLA, který poté jen nastavil hůl a trefil znovu odkryté místo pardubické branky – 4:0. Asistence: Patrik Zdráhal a Richard Jarůšek.
    45:09 Tomáš POSPÍŠIL - 3:0
     
    45:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hned po ubráněném oslabení jdou domácí do tříbrankového náskoku. V tandemu dva na jednoho poslal z pravé strany na levý kruh Lukeš TOMÁŠI POSPÍŠILOVI, jenž poté svižnou ranou trefil částečně odkrytou Kloučkovu klec – 3:0. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
    41:19 František LUKEŠ - 2:0
     
    41:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Teď už se to ale FRANTIŠKU LUKEŠOVI povedlo a předchozí neúspěch může hodit za hlavu. Jeho pohotová střela zapadla pod víko Kloučkovy klece a domácí mají dvoubrankový náskok – 2:0. Navíc matador litvínovského celku vsítil svou 250. branku a zapisuje se tak do klubu střelců. Asistence: Viktor Hübl a Tomáš Pospíšil.
    13:05 Uvis Janis Balinskis - 1:0
     
    13:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Minimálně pět obrovských šancí měla Verva, ale nepovedlo se je využít, nabídnutou přesilovou hru už ale ano. Tomáš Pospíšil posunul puk na modrou čáru pro UVISE JANISE BALINSKISE a ten poté svižnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Asistence: Tomáš Pospíšil a František Lukeš.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Balinskis (Pospíšil, F. Lukeš), 42. F. Lukeš (V. Hübl, Pospíšil), 46. Pospíšil (F. Lukeš, V. Hübl), 47. Žejdl (P. Zdráhal, Jarůšek), 53. M. Hanzl (Ščotka, Látal)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Štich (A), Demel, D. Kolář – P. Zdráhal, Žejdl, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl (A), Látal – Jícha, Helt, Zygmunt.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kantor) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, Hrádek, Ďaloga, Vála, Holland – Paulovič, Poulíček, Blümel – Mandát (A), R. Kousal, Camara – Anděl, O. Roman, Kusý – Pochobradský, Rohlík, Koffer.

    Rozhodčí: Kika, Sýkora – Ondráček, Špůr
    bahis siteleri