Chabarovsk – Kunlun 5:4 (kon.) | Ufa – Kazaň 7:3 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:2 (kon.)
Viťaz – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (po pr.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Neděle 10.01.2021, 15:00 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mě pro dnešek vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (17:20:08)
     
    Československá stopa v utkání
    Jakub Jeřábek (VTZ) 0+0, 3 střely, TOI 24:04
    Libor Hudáček (NIZ) do utkání nezasáhl
     
    Statistiky
    Střely na branku: 37 – 28
    Zblokované střely: 14 – 16
    Tresné minuty: 4 – 8
    Využití: 1/4 – 0/2
    V oslabení: 0 – 0
    Vyhrané buly: 39 – 18
    Hity: 13 – 14
    Čas v útočném pásmu: 12:56 – 12:39
     
    Viťaz naprosto bez problémů potvrdil roli favorita a bere dva body. Soupeři z Nižněkamsku vůbec nic nedovolil, protože hosté sice měli na kontě 28 pokusů, ale skoro ani jeden nebyl nějak výrazně nebezpečnější, takže Ilja Ježov po zásluze bere čisté konto. Podolsk se naopak dostal do vedení hned na začátku utkání, které si poté udržel až do konce. Na 2:0 odskakoval ve druhém dějství a výhru si definitivně zajistil ještě jedním gólem do prázdné klece.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Mattias TEDENBY - 3:0
     
    59:59
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Neftěchimik inkasuje ještě jednou, protože hrál bez brankáře! Po naházené Justina Danfortha si tak kotouč našel MATTIAS TEDENBY, který ho v klidu dovezl až do prázdné klece. Asistence: Justin Danforth.
     
    59:06
    Nižněkamsk musí další útok začínat ze svého pásma, rozehrávka mu však příliš nevychází, čímž pohasly jeho veškeré naděje.
     
    58:38
    Hosté se přece jen ještě usazují v útočném pásmu, tam dokonce přišla rána, která však skončila sražená těsně vedle brány.
     
    58:10
    Jegor Voronkov má kotouč za vlastní bránou a není ani aktivně napadán, takže je jasné, že s rozehrávkou nebude vůbec pospíchat.
     
    57:46
    Podolsk v klidu vyhrál buly a rychle se dostal dopředu, zápas chce dohrát co nejdál od své brány.
     
    57:16
    Viťaz nahazuje jen na zakázané uvolnění, takže se bude muset stále soustředit na bránění, které ale jinak zvládá velmi dobře.
     
    56:40
    Domácí brankář chytá nahození soupeře za svou klecí, jeho spoluhráči ale následnou rozehru příliš nezvládli, takže stále musí držet pozornost.
     
    56:16
    Ilja Ježov měl přece jen potíže, protože mu nahození od modré čáry propadl až za brankovou čáru, kde však předvedl výbornou rybičku Fjodor Malychin, který tak zabránil jasnému gólu i za cenu střetnutí vlastního obličeje s tyčkou.
     
    55:55
    Arťom Ivaňuženkov se pěkně prokličkoval až k zakončení, následně ale pálil jen vedle, což ho však nemusí moc mrzet.
     
    55:20
    Neftěchimik se stále nevzdává a pořád kombinuje v útočném pásmu, tam ale Kirill Vorobjov zase trefil jenom jednoho z obránců.
     
    54:23
    Domácí už mají oslabení za sebou a míří za snadným vítězstvím. Soupeři stále nic nedovolují, nyní navíc získali trochu času vepředu.
     
    53:33
    V útočném pásmu se následně pokusil o přesné zakončení Vladimir Galuzin, ale protihráč si proti němu chytře vyjel a jeho projektil zablokoval.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 2. Laričev (Malychin, Pautov), 26. Tedenby (Danforth, Daugavinš), 60. Tedenby (Danforth)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Jeřábek, Pylenkov, Hultström, Voronkov, Golovkov (C), Pautov, Vorobej – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Děrgačov, Bardakov, Moisejev – Laričev, Grebenščikov, Malychin (A) – Ivaňuženkov, V. Popov, Markovin – Smolin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Korotajev) – Bryncev, A. Osipov (C), Rantakari, Volgin (A), Sidorov, K. Vorobjov, Abrosimov – Galuzin, Enlund (A), Chajrullin – Porjadin, McMillan, Bikmullin – Šiksatdarov, Šafigullin, Šarifjanov – Popugajev, Čiviljov, Šutov – Chafizov.

    Rozhodčí: Bělov, Sojn – Parikov, Slavikovskij
    bahis siteleri