Jekatěrinburg – Jokerit 2:0 (kon.) | Minsk – Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jaroslavl 4:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:3 (0:2, 1:1, 3:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 11.01.2021, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký pondělní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Spartak Moskva a Lokomotiv Jaroslavl.
     
    Spartak Moskva

    Hokejisté z moskevského Spartaku jsou v Západní konferenci na sedmém místě a drží se tak na pozici, která posouvá týmy do play-off. Na své konto dosud zapsali osmačtyřicet bodů a mají samozřejmě ještě šanci vybojovat vyšší patro. Moskvané po prohře 3:4 s Magnitogorskem poté zabrali a vyhráli 6:2 nad Čeljabinskem. Naposledy získali cenný skalp, když vyloupili helsinský led. Jokerit totiž porazili 4:1 a mají tak za sebou dvě výhry v řadě. A na ty by dnes rádi navázali dnes v domácím prostředí proti Jaroslavli. Nebude to ale nic lehkého.

    Nejproduktivnější hráči

    Jori Lehterä 7+29
    Sergej Širokov 17+14
    Lukáš Radil 17+8
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Hosté Lokomotivu Jaroslavl jsou ve stejné konferenci na třetím místě a blíží se už k postupu do vyřazovacích bojů. Na své konto dosud zapsali jednašedesát bodů a ještě mohou pomýšlet i na první místo, na které ztrácejí jen čtyři body. V současné době mají za sebou čtyři výhry v řadě a nesou se tak na vítězné vlně. Nejprve vysoko 7:1 porazili Viťaz, 3:2 Novosibirsk a po výsledku 4:1 si vyšlápli i na Petrohrad. Naposledy sehráli duel v Rize, kde brali výhru 4:1. Dnes by tedy rádi na ledě Moskvanů uspěli a navýšili tak úspěšnou jízdu.

    Nejproduktivnější hráči

    Denis Alexejev 10+19
    Pavel Kraskovskij 15+11
    Jegor Korškov 13+12
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly už třikrát a pokaždé se z výhry radovala Jaroslavl. Moskvané získali alespoň dva body a dnes tak mají svému soupeři co oplácet.
     
    Československá stopa v utkání

    Robin Hanzl (SPM)
    Lukáš Radil (SPM)
    Július Hudáček (SPM)
    Martin Bakoš (SPM)
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Kulik, Djuse, Zubarev, Sokolov, Rylov (A), Serikov, Pivcakin – R. Hanzl, Radil, Širokov (C) – Fjodorov, P. Černov, Nikoncev (A) – Talalujev, Bakoš, Torčeňuk – Juňkov, Kotljarevskij, Averšin – M. Cyplakov.

    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Rafikov, M. Osipov, Misjul, A. Marčenko (A), Čerepanov, Barancev, Malyšev, Savčenko – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Lander (A), Kajumov, Pulkkinen – Alexejev, Beljajev, Darjin – Berjozkin, Kovalenko, Iljenko.

    Rozhodčí: Sergejev, Hribik – Golovljov, Savenkov.
     
    V CSKA aréně v Moskvě, kde svá utkání hraje i Spartak, už zní ruská hymna.
     
    Českou stopu bude mít i zastoupení u rozhodčích, jako jeden z hlavních bude zápas pískat Jan Hribik.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:33
    Domácí hokejisté se hned natlačili před soupeřovu branku, ale nakonec o puk přišli a na druhou stranu míří hosté z Jaroslavle.
     
    00:55
    Ti ale před Hudáčkem nic nevymysleli a následně pak museli znovu čelit útoku moskevského Spartaku, když z levé strany střílel Alexandr Torčeňuk.
     
    01:35
    Do ofsajdu se dostali Spartakovci a hra byla přestěhována zpět do středního pásma, kde se vhazovalo. Moskvané se pak před Paqualeho nastěhovali znovu, ale nevystřelili.
     
    01:47
    Nikita Pivcakin před vlastní brankou zakročil proti odražené střele a dostal puk včas do bezpečí. Hráči v červených dresech tak mohou projít do další útočné akce.
     
    02:27
    Michail Kotljarevskij nadvakrát nevybojoval touš v útočné třetině a ten získali hráči Jaroslavle, kteří velmi rychle přenesli hru opět před branku Júlia Hudáčka.
     
    03:27
    Sergej Širokov si sjížděl na pravý kruh, puk mu ale odskočil a dostal se opět na hokejky soupeře, který už opouští obranné pásmo a jde směrem dopředu.
     
    03:59
    Denis Barancev číhal na pravé straně u kruhu a klepal si o přihrávku, té se ale nedočkal a nemohl tak zakončit.
     
    04:27
    Emil Djuse vybojoval kotouč a proskočil s ním do útočného pásma, tam se snažil přihrávkou najít spoluhráče, ale tahle souhra nevyšla dle jejich představ.
     
    05:17
    Talalujev nebezpečně vystřelil z pravého kruhu a Edward Pasquale vytěsnil puk ramenem a dostal ho nad vlastní branku.
     
    05:57
    Nikita Sokolov nepustil hosty do útoku, po zisku puku ho pak zavezl před branku Pasqualeho a ten raději tento kryje.
     
    06:24
    Následuje první komerční přestávka.
     
    06:35
    Závar před hostující brankou, domácí publikum už zvyšovalo hlasivky, ale puk nakonec nepřešel za brankovou čáru a skončil na betonu Edwarda Pasqualeho.
     
    07:05
    Nyní už to bylo před hostující brankou o dost nebezpečnější, vznikla tam velká skrumáž, ale v té se znovu nejlépe zorientoval Pasquale a dostává puk do bezpečí do rohu obranného pásma.
     
    07:54
    Sergej Širokov poslal puk zpoza hostující branky na Andreje Zubareva a ten ještě akci vyšperkoval přihrávkou zpět na Širokova, jenž se zblízka neprosadil.
     
    09:05
    Nikloaj Kovalenko nabral rychlost a prosprintoval s pukem do útočného pásma, kde si hosté vynutili tlak. Sami ale poté faulovali a Jaroslavl půjde do čtyř.
     
    09:05
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxim Berjozkin – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:35
    Domácí se už usadili v pásmu Jaroslavle a kombinují před Edwardem Pasqualem. Ten si záhy pohlídal přízemní pokus Sergeje Širokova a má kotouč pod kontrolou.
     
    09:50
    Jakov Rylov dostal nabito na modrou čáru a jeho svižná rána pak končí jen na Pasqualem a poté se hosté chtěli osvobodit. Ale nepovedlo se, domácí stále útočí.
     
    10:28
    Až nyní puk letí až k domácí brance a Jaroslavl se osvobozuje.
     
    10:44
    Pavel Černov z pravého kruhu vyslal tvrdou ránu, kterou ramenem znovu vytěsnil Pasquale a poté kryje puk a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    11:05
    Jaroslavl je v plném počtu.
     
    11:40
    Maxim Cyplakov sebral ve středním pásmu puk a nabruslil si rychle do prostoru mezi kruhy, jeho svižná střela ale šla jen vedle Pasqualeho branky.
     
    12:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté ustáli domácí tlak a nyní udeřili. Otevírají tak účet dnešního duelu. Maxim Osipov našel přihrávkou ANDRÉHO PETERSSONA, který měl jednoduchou úlohu, a sice trefit kotouč do zcela odkryté domácí klece – 0:1. Asistence: Maxim Osipov a Jegor Korškov.
    12:14 André PETERSSON - 0:1
     
    13:28
    Domácím se to vůbec nelíbí a nejsou se stavem, jaký nyní na ukazateli skóre svítí, spokojeni. Střela Robina Hanzla šla mimo tři tyče.
     
    13:32
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    13:44
    Lukáš Radil vystřelil z levé strany a puk mířil k bližší tyči, ale tam ho holí vytěsnil ven Edward Pasquale. Puk poté získala obrana hostů a zavezla ho ven z obranného teritoria.
     
    14:41
    Další akce Spartakovců, kteří ale před Pasqualem nic nevymysleli a nešla na něho žádná střela, na druhé straně si podobně počínali i hráči Lokomotivu.
     
    15:17
    Denis Barancev udržel puk v útočné třetině a pokračovala tak akce Lokomotivu. Sám Barancev pak zakončil, ale pokus srazila obrana Spartaku mimo tři tyče.
     
    15:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale vyšlo a hosté navyšují své vedení. Dobře to v těsné blízkosti udělal Anton Lander, jenž našel zpětnou bekhendovou přihrávkou volného ALEXANDRA DARJINA i ten měl před sebou prázdnou branku, do které poslal kotouč – 0:2. Ještě ale proběhla kontrola u videa, zda nedošlo k ataku brankáře Hudáčka. Nic takového se nepotvrdilo a hosté se radují. Asistence: Anton Lander.
    15:51 Alexandr DARJIN - 0:2
     
    16:18
    Další nebezpečný útok hostů, Július Hudáček se musel ve svém brankovišti znovu co otáčet.
     
    17:06
    Nyní hosté bojovali o puk v obranném pásmu, nakonec ho vyšťourali domácí borci a nadále tak pokračuje jejich akce. Domácí by rádi do přestávky snížili na kontaktní branku.
     
    17:39
    Alexej Marčenko nahodil kotouč před domácí klec, kde ho chtěl dorážet za Hudáčke Nikolaj Kovalenko, ovšem domácí brankář byl pozorný a tuto situaci velmi dobře přečetl.
     
    18:02
    Další nepřesnosti v útočné akci Spartaku Moskva, ten přišel o puk a s ním už dopředu míří opět hráči Jaroslavle.
     
    18:28
    Odražený puk se dostal k Rušanu Rafikovovi a ten z první vystřelil. Kotouč se ale otřel jen o boční konstrukci Hudáčkovy branky.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:27
    Obrana Spartaku má puk ve své moci a od vlastního brankáře míří do útočné akce. Už mu ale moc času na snížení v této části hry nezbývá.
     
    19:54
    Jevgenij Kulik to ještě zkusil střelou z levé strany, která ale skončila jen na obraně hostů. A teď už se skutečně v první třetině nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství zápasu mezi Spartakem Moskva a Lokomotivem Jaroslavl minulostí. V něm ze začátku měli převahu domácí hráči, ale nedokázali se prosadit. Hosté po chvilce ožili a připravovali si kombinace a nakonec se ujali vedení ve třinácté minutě, kdy se střelou do odkryté domácí sítě prezentoval André Petersson. O tři minuty později se také do poloprázdné branky trefil Alexandr Darjin a Lokomotiv má před druhou dvacetiminutovkou náskok o dva góly, který se budou domácí snažit vymazat.
     
    Střely na branku: 16 – 11
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Hned v úvodu druhé třetiny se do akce dostali hosté, ale těsně před Júliem Hudáčkem svou souhru pokazili a nakonec vůbec nezakončili.
     
    20:35
    Vhazovalo se po levé ruce Edwarda Pasqualeho, poté střílel z mezikruží Arťom Fjodorov, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel a skončil jen u Pasqualeho.
     
    21:23
    Spartak právě vstřelil branku!
    A domácí nakonec snižují na rozdíl jediné branky a jsou zpátky ve hře. Fjodorov vyslal přihrávkou ANATOLIJE NIKONCEVA do samostatného úniku a druhý jmenovaný ho zakončil střelou mezi betony Pasqualeho – 1:2. Asistence: Arťom Fjodorov.
    21:23 Anatolij NIKONCEV - 1:2
     
    22:48
    Domácí ožili a znovu se dostali do další šance, ale tu si pokryla obrana hostů, která pak srazila kotouč do rohu.
     
    23:22
    Pavel Černov si sjel do blízkosti hostující branky, kde sklepl kotouč, ale ten skončil jen na pozorném Edwardu Pasqualem. Následně pak hru na druhou stranu otočili jeho spoluhráči.
     
    24:01
    Nepřesná rozehrávka hostů znamenala ztrátu puku a s ním se pak před Pasqualeho natlačili Radil s Hanzlem, ale druhý jmenovaný nemohl zakončit díky dobré obraně soupeře.
     
    24:47
    Michail Kotljarevskij si sjel na levý kruh a jeho svižná střela zapadla do lapačky brankáře Jaroslavle.
     
    25:09
    Další útok Spartaku zastavila obrana hostů a Lokomotiv šel směrem dopředu. Ale opět z toho nic nebylo.
     
    25:31
    Následuje další komerční přestávka.
     
    25:47
    Domácí ožili a čím dál více se tlačí za vyrovnáním. Hosté jsou zatím proti, ale nedaří se jim průchody do útočného pásma.
     
    26:18
    Rušan Rafikov si ve vlastním obranném pásmu počkal, až mu dostřídají spoluhráči a až poté založil další akci Lokomotivu. Tu však ve středním pásmu zastavil Spartak.
     
    27:28
    Michail Beljajev dostal nabito na levý kruh, poté se opřel do střely, která byla obranou moskevského Spartaku zablokována a domácí velmi rychle otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    28:13
    Daniil Misjul objel vlastní branku a poté dostal touš do neutrální zóny, následovala další akce Jaroslavle, ale Maxim Berjozkin nezakončil zrovna ideálně.
     
    28:59
    Jegor Korškov spěchal za kotoučem za branku Júlia Hudáčka, ale nestihl to. Převzal si ho Emil Djuse a domácí pak zahrozili naproti před Pasqualem, ale ten si vše pohlídal.
     
    29:49
    Maxim Osipov teď pomohl svému brankáři, na kterého mířil puk. Obránce Lokomotivu ho poté poslal do rohu obrané třetiny.
     
    30:09
    Polovina základní hrací doby je pryč a hosté stále drží těsný náskok, zatímco domácí se zatím marně snaží o vyrovnání.
     
    30:48
    Po pravé straně unikal jeden z domácích hráčů, ale nakonec se nedostal k zakončení na pravém kruhu a musel se rychle vracet zase zpátky do obrany, hrozil protiútok soupeře.
     
    32:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté si vracejí svůj dvoubrankový náskok zpět. Petersson objel branku soupeře, poté nabil do mezikruží MAXIMU OSIPOVOVI, jenž poté Hudáčka prostřelil – 0:3. Asistence: André Petersson a Vladimir A. Tkačov.
    32:08 Maxim OSIPOV - 1:3
     
    33:21
    Domácí tak opět musejí mazat manko, které činí dvě inkasované branky. Hosté zatím hrají velmi v pohodě a uvidíme, zda se ještě domácí vrátí zpět do hry.
     
    33:36
    Vhazovalo se v neutrální zóně blíže brance domácích, hosté se ale před Hudáčkem nedokázali dobře postavit a jejich následná akce byla hodně nepřesná.
     
    34:19
    Ilja Talalujev nahodil z pravého kruhu kotouč před branku hostů, ale nikdo, kdo by mohl dorážet před Pasqualem, se tam nenacházel.
     
    35:37
    Maxim Osipov zpracoval puk v obranném pásmu, poté se hosté dostali znovu před Hudáčka, kde Vladimir Tkačov vystřelil, ale jen do betonu domácího brankáře.
     
    36:55
    Hosté jsou všude, nyní znovu dobře pokrývali svého soupeře, kterého vůbec nepustili k žádné střele před vlastní brankou, sami poté zahrozili před Hudáčkem.
     
    37:28
    Darjin od levého mantinelu poslal přihrávku na Denise Alexejeva, ale druhý jmenovaný svou střelu poslal přímo do hrudi Júlia Hudáčka.
     
    38:07
    Hudáček musel být mezi třemi tyčemi opět pozorný, když na něho mířili dva hráči hostů.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:19
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexej Marčenko – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:45
    Hosté se hned na začátku oslabení osvobodili a poslali puk až před Hudáčkovu branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se domácí hráči dostali na kontaktní branku, ale srovnat se jim nepovedlo. Naopak hosté udeřili potřetí a znovu svému soupeři odskočili na rozdíl dvou branek. Čeká nás ještě asi hodně zajímavá třetí třetina, domácí nic nevzdávají a pokusí se znovu o návrat do zápasu.
     
    Střely na branku: 26 – 22
     
    Další třetina začne přibližně v 19:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Domácí dohrávají svou přesilovou hru, Martin Bakoš se hned natlačil před branku soupeře, ale jeho pokus zamířil jen na ochranné sklo.
     
    40:31
    Nyní se Martin Bakoš dostal mezi kruhy a číhal na přihrávku a i se napřahoval k případné střele. Nakonec z toho všeho ale sešlo.
     
    40:58
    Hosté se dostali na kotouč, který z obranného pásma poslali až před Júlia Hudáčka, znovu se osvobozují a šetří cenné vteřiny.
     
    41:19
    Jaroslavl je v plném počtu.
     
    41:41
    Hned po ubráněném oslabení se hráči Lokomotivu prodrali k další akci před branku Spartaku, ovšem jejich pokus se mezi tři moskevské tyče nevešel.
     
    42:19
    Maxim Berjozkin si sjel na pravý kruh, kde našel lepší pozici ke střele, nakonec se ale obrana Moskvy vzpamatovala a vše uhasila.
     
    43:27
    Vladimir Tkačov si nabruslil sám ze středního pásma až mezi kruhy, ale tam byl odzbrojen obráncem Spartaku. Domácí pak otáčejí hru.
     
    44:10
    Anatolij Nikoncev nepustil Antona Landera k výhozu puku pryč z pásma a sami domácí pak zahrozili před Pasqalem, ale marně jeho klec dobývali.
     
    44:53
    Vhazovalo se před domácí brankou, Alexandr Darjin hned pálil z levého kruhu, svůj druhý střelecký příspěvek v utkání však zatím nepřidal.
     
    45:35
    Kulik od vlastní branky zakládal další akci Spartaku, domácí se pak dostali do útočného pásma, ale zastavilo je postavení mimo hru.
     
    45:48
    A nyní se hra stěhuje před Hudáčka, neboť se Spartak ještě vystavil zakázanému uvolnění. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    46:04
    Další komerční přestávka.
     
    46:04
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikolaj Kovalenko – 2 min., sekání).
     
    46:07
    Domácí mají dobrou příležitost k tomu, aby se dostali na kontaktní branku v nabídnuté přesilové hře. A už se tlačí před branku Lokomotivu.
     
    46:38
    Martin Bakoš si tak dlouho rovnal puk na čepel, až mu uskočil a málem o něj přišel. Nakonec se ještě domácí udrželi před Pasqualeho brankou a čelili další střele od modré čáry. Ta byla pokryta a hra je zastavena.
     
    47:05
    Hosté se dostali na kotouč a hned ho odpálili až před Hudáčkovu klec. Své oslabení zatím zvládají velmi dobře.
     
    47:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo nakonec využít přesilovou hru a jsou tak svému soupeři na dostřel jediné branky a zpět ve hře. Cyplakov dostal hůl na ILJU TALALUJEVA, který si od modré čáry rychle nabruslil na pravý kruh a svižnou pohotovou střelou z úhlu vymetl protejší roh Pasqualeho branky – 2:3. Asistence: Maxim Cyplakov a Arťom Fjodorov.
    47:56 Ilja TALALUJEV - 2:3
     
    49:34
    Nyní jsou na koni domácí a znovu se dostali před branku soupeře, ale jejich nebezpečná střela skončila jen na obraně Lokomotivu Jaroslavl.
     
    50:34
    Hosté se nedostali ze středního pásma blíže brance soupeře, ztratili puk, který ale rychle získali zpět a už kombinují v útočné třetině.
     
    51:20
    Nikolaj Kovalenko se opřel do střely na levé straně, tu srazila obrana domácích do bezpečí a mimo ohrožení Hudáčkovy klece.
     
    52:03
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:10
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před branku Edwarda Pasqualeho. Domácí tak zadarmo získali útočné pásmo. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    52:38
    André Petersson zastavil soupeře a sebral mu puk, poté se s ním dostal až do prostoru mezi kruhy, ovšem jeho zakončení bylo hodně nepřesné.
     
    53:30
    Domácí nemají co ztratit a musí se stále cpát za střelami na soupeřovu klec, jedině tudy může vést cesta k vyrovnání.
     
    53:44
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Michail Beljajev – 2 min., držení).
     
    53:54
    No a nyní mají znovu velkou šanci, když získali další přesilovou hru. Zbytečně se nechal vyloučit Beljajev, jenž si bude přát, aby už jeho trest vypršel celý.
     
    54:45
    Hosté zachytili puk a poslali ho až na opačný konec kluziště. Šetří tak další cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    55:20
    Další výhoz puku hosty pryč z obranného pásma a už jsou blízko ubránění svého oslabení.
     
    55:44
    Jaroslavl je v plném počtu.
     
    56:12
    Hosté začínají bránit svůj těsný náskok a vyhazují puky do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    57:31
    Spartak právě vstřelil branku!
    Pěkně sehraná akce Spartaku a je vyrovnáno! JEVGENIJ KULIK dostal puk na pravou stranu a poté nechytatelnou svižnou ranou nedal Pasqualemu sebemenší šanci – 3:3. Moskvané jsou tak zpět ve hře o body. Bez asistence.
    57:31 Jevgenij KULIK - 3:3
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká krádež jako hrom. Domácí hned po vyrovnání strhávají vedení na svou stranu, když zblízka procedil kotouč za čáru SERGEJ ŠIROKOV – 4:3. Ovšem hostující lavička si vzatrenérskou výzvu, zda nebyl atakován brankář Lokomotivu. Ale nic takového se nepotvrdilo a obrat je opravdu na světě. Bez asistence. Asistence: Anatolij Nikoncev.
    58:34 Sergej ŠIROKOV - 4:3
     
    58:35
    Branka hostů je prázdná, Lokomotiv to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:48
    Lukáš Radil se pokoušel dostihnout puk, aby ho mohl trefit do odkryté klece, ale sekundoval mu soupeř a obral ho o něj.
     
    59:22
    A znovu Radil, stejná situace, k zakončení ho nepustil obránce soupeře a hosté se rychle vracejí zpět před branku soupeře.
     
    59:55
    A do třetice Radil, který z dálky nahodil puk na prázdnou klec, kterou jen těsně minul!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. S domácími to nevypadalo vůbec dobře. Po druhé třetině prohrávali 1:3. V té třetí se jim pak povedlo snížit na rozdíl jediné branky a dostali se zpět do hry. Nakonec došlo i na vyrovnání a v závěru třetí části hry pak dokonali fantastický obrat a strhli vedení poprvé na svou stranu. No a to si udrželi až do konce a nakonec slaví dva body. Hosté naopak oba ztratili a pojedou odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 38 – 25
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Bakoš (SPM) 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:24
    Lukáš Radil (SPM) 0+0, 3 střely, čas na ledě 21:02
    Július Hudáček (SPM) 22 zákroků, 3 góly, 88%
    Robin Hanzl (SPM) 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:15
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:58:45)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Nikoncev (Fjodorov), 48. Talalujev (M. Cyplakov, Fjodorov), 58. Kulik, 59. Širokov (Nikoncev) – 13. A. Petersson (M. Osipov, Korškov), 16. Darjin (Lander), 33. M. Osipov (A. Petersson, V. A. Tkačov)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Kulik, Djuse, Zubarev, Sokolov, Rylov (A), Serikov, Pivcakin – R. Hanzl, Radil, Širokov (A) – Fjodorov, P. Černov, Nikoncev (C) – Talalujev, Bakoš, Torčeňuk – Juňkov, Kotljarevskij, Averšin – M. Cyplakov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Rafikov, M. Osipov, Misjul, A. Marčenko (A), Čerepanov, Barancev, Malyšev, Savčenko – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Lander (A), Kajumov, Pulkkinen – Alexejev, Beljajev, Darjin – Berjozkin, Kovalenko, Iljenko.

    Rozhodčí: Sergejev, Hribik – Golovljov, Savenkov
    thejrc.org