Jekatěrinburg – Jokerit 2:0 (kon.) | Minsk – Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jaroslavl 4:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:3 (0:2, 1:1, 3:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 11.01.2021, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    A do třetice Radil, který z dálky nahodil puk na prázdnou klec, kterou jen těsně minul!
     
    58:35
    Branka hostů je prázdná, Lokomotiv to zkouší se šesti bruslaři v poli.
    58:34 Sergej ŠIROKOV - 4:3
     
    58:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká krádež jako hrom. Domácí hned po vyrovnání strhávají vedení na svou stranu, když zblízka procedil kotouč za čáru SERGEJ ŠIROKOV – 4:3. Ovšem hostující lavička si vzatrenérskou výzvu, zda nebyl atakován brankář Lokomotivu. Ale nic takového se nepotvrdilo a obrat je opravdu na světě. Bez asistence. Asistence: Anatolij Nikoncev.
    57:31 Jevgenij KULIK - 3:3
     
    57:31
    Spartak právě vstřelil branku!
    Pěkně sehraná akce Spartaku a je vyrovnáno! JEVGENIJ KULIK dostal puk na pravou stranu a poté nechytatelnou svižnou ranou nedal Pasqualemu sebemenší šanci – 3:3. Moskvané jsou tak zpět ve hře o body. Bez asistence.
     
    53:44
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Michail Beljajev – 2 min., držení).
    47:56 Ilja TALALUJEV - 2:3
     
    47:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo nakonec využít přesilovou hru a jsou tak svému soupeři na dostřel jediné branky a zpět ve hře. Cyplakov dostal hůl na ILJU TALALUJEVA, který si od modré čáry rychle nabruslil na pravý kruh a svižnou pohotovou střelou z úhlu vymetl protejší roh Pasqualeho branky – 2:3. Asistence: Maxim Cyplakov a Arťom Fjodorov.
     
    46:04
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikolaj Kovalenko – 2 min., sekání).
     
    39:19
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexej Marčenko – 2 min., vysoká hůl).
    32:08 Maxim OSIPOV - 1:3
     
    32:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté si vracejí svůj dvoubrankový náskok zpět. Petersson objel branku soupeře, poté nabil do mezikruží MAXIMU OSIPOVOVI, jenž poté Hudáčka prostřelil – 0:3. Asistence: André Petersson a Vladimir A. Tkačov.
    21:23 Anatolij NIKONCEV - 1:2
     
    21:23
    Spartak právě vstřelil branku!
    A domácí nakonec snižují na rozdíl jediné branky a jsou zpátky ve hře. Fjodorov vyslal přihrávkou ANATOLIJE NIKONCEVA do samostatného úniku a druhý jmenovaný ho zakončil střelou mezi betony Pasqualeho – 1:2. Asistence: Arťom Fjodorov.
    15:51 Alexandr DARJIN - 0:2
     
    15:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale vyšlo a hosté navyšují své vedení. Dobře to v těsné blízkosti udělal Anton Lander, jenž našel zpětnou bekhendovou přihrávkou volného ALEXANDRA DARJINA i ten měl před sebou prázdnou branku, do které poslal kotouč – 0:2. Ještě ale proběhla kontrola u videa, zda nedošlo k ataku brankáře Hudáčka. Nic takového se nepotvrdilo a hosté se radují. Asistence: Anton Lander.
    12:14 André PETERSSON - 0:1
     
    12:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté ustáli domácí tlak a nyní udeřili. Otevírají tak účet dnešního duelu. Maxim Osipov našel přihrávkou ANDRÉHO PETERSSONA, který měl jednoduchou úlohu, a sice trefit kotouč do zcela odkryté domácí klece – 0:1. Asistence: Maxim Osipov a Jegor Korškov.
     
    09:05
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxim Berjozkin – 2 min., vysoká hůl).
     
    07:05
    Nyní už to bylo před hostující brankou o dost nebezpečnější, vznikla tam velká skrumáž, ale v té se znovu nejlépe zorientoval Pasquale a dostává puk do bezpečí do rohu obranného pásma.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Nikoncev (Fjodorov), 48. Talalujev (M. Cyplakov, Fjodorov), 58. Kulik, 59. Širokov (Nikoncev) – 13. A. Petersson (M. Osipov, Korškov), 16. Darjin (Lander), 33. M. Osipov (A. Petersson, V. A. Tkačov)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Kulik, Djuse, Zubarev, Sokolov, Rylov (A), Serikov, Pivcakin – R. Hanzl, Radil, Širokov (A) – Fjodorov, P. Černov, Nikoncev (C) – Talalujev, Bakoš, Torčeňuk – Juňkov, Kotljarevskij, Averšin – M. Cyplakov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Rafikov, M. Osipov, Misjul, A. Marčenko (A), Čerepanov, Barancev, Malyšev, Savčenko – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Lander (A), Kajumov, Pulkkinen – Alexejev, Beljajev, Darjin – Berjozkin, Kovalenko, Iljenko.

    Rozhodčí: Sergejev, Hribik – Golovljov, Savenkov
    thejrc.org