Vrchlabí – Vsetín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Kolín 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 4:1 (kon.)
Přerov – Prostějov 4:2 (kon.) | Havířov – Třebíč 1:2 (kon.) | Kadaň – Sokolov 4:6 (kon.)
Kladno – Benátky n/J 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pondělí 11.01.2021, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím vás u 9. kola hokejové Chance ligy. V jeho dohrávce proti sobě nastoupí dva tabulkoví konkurenti. Domácí HC Stadion Litoměřice přivítá v Kalich Areně nováčka soutěže SC Kolín. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Litoměřičtí se dlouho dostávali do optimální formy. V podstatě až v předchozích utkáních s Třebíčí a Kadaní dokázali zvítězit dvakrát v řadě. Jinak spíše střídali výhry a prohry, případně měli sérii porážek. Z těch byla nejdelší čtyřzápasová, která lemovala koronavirovou soutěžní přestávku. Díky tomu patří kališníkům v současné době patnácté místo tabulky se získanými 19 body.
     
    Z hlediska statistik se Litoměřice mohou opřít na současného nejproduktivnějšího hráče Chance ligy Matěje Berana. Ten má na svém kontě doposud deset gólových tref, které doplnil čtrnácti asistencemi. Na paty mu ale sahá Patrik Miškář, ten má pouze o jeden gól a jednu nahrávku méně. I on tak patří do pětice nejproduktivnějších hráčů celé Chance ligy. Gólmanskou jedničkou litoměřického Stadionu je Tomáš Král. Ten zatím odchytal třináct utkání s gólovým průměrem 4,04 a úspěšností 87,41 %. Záda mu úspěšně kryje Adam Beran, který se postavil do kališnického brankoviště ve čtyřech kláních. A to s gólovým průměrem 3,33 a úspěšností 89,11 %.
     
    Kozlové se zatím v tabulce drží o bod a jedno místo vzadu za svým soupeřem v tomto utkání. Oproti Litoměřicím ale mají jeden zápas k dobru. Kolínští se ovšem v současné době nepotýkají s příliš pozitivní bilancí. Po vánoční pauze nejprve těsně podlehli na svém ledě Kladnu 1:2, další porážku, tentokrát 3:6 si odvezli z Frýdku-Místku. Ještě před Vánoci ale ukázali, že umí vyzrát i na lepší soutěže. O tom se přesvědčila třeba pražská Slavia, která musela na svém ledě skousnout prohru 3:5.
     
    I Kolín má svého zástupce v TOP 5 nejproduktivnějších hráčů Chance ligy. Tím je na pátém místě kapitán Kozlů, David Šafránek s vyrovnanou bilancí deseti gólů a deseti asistencí. Ještě více nahrávek než on mají hned dva hráči, oba celkově s osmnácti kanadskými body. Prvním je Václav Jankovský, který svůj zisk rozdělil mezi šest bodů a dvanáct asistencí, druhým Zdeněk Král se třemi góly a hned patnácti nahrávkami. To Krále navíc vyhouplo do pozice nejlepšího nahrávače Chance ligy. Dozor nad kolínským brankovištěm je zejména doménou Martina Sejpala. Ten odchytal už dvanáct zápasů s průměrem 3,79 a úspěšností 89,46 %. Dvojkou mu je hradecký Štěpán Lukeš, který střežil kozlí svatyni ve třech utkáních, a to s průměrem 2,67 a úspěšností 91,75 %. Svých dvanáct minut slávy si odbyl v kolínském brankovišti Ondřej Martínek. Za svá záda ale nepustil jediný kotouč, tedy si drží stoprocentní bilanci úspěšnosti.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Jícha, Moravec, Jánský – Jindra, Urban, Konečný – Stehlík, Soukup, Pajer.

    SC Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Zdeněk, Pýcha, Barták – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, J. Veselý – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, Stehlík (A).

    Rozhodčí: Zavřel, Hucl – Sedláček, Tvrdík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    První buly vyhráli domácí. Hned zkraje vyzkoušel Patrik Miškář pozornost Martina Sejpala. Ze středního pásma ale nastřelil puk přímo do lapačky kolínského gólmana.
     
    00:37
    Znovu Patrik Miškář v akci. Tentokrát ale nepřešel přes modrou čáru do středního pásma, načež Kolínští otočili hru ke Královi.
     
    01:21
    Jan Holý se pokusil udržet kotouč v útočném pásmu. Jeho nahození zpět se ale odrazilo o nohy prvního stojícího hráče Kolína. Litoměřický bek se tak s pukem postupně vrátil až za Královu svatyni.
     
    02:20
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Martin Štohanzl – 2 min., sekání).
     
    02:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Pouhých osm vteřin přesilovky stačilo kališníkům k otevření skóre dnešního utkání! Křižnou přihrávku z pravé strany přes brankoviště převzal TOMÁŠ SVOBODA, který z první poslal kotouč do odkrytého prostoru kolínské klece a připisuje si tak první trefu v litoměřickém dresu. Asistence: Matěj Beran a Patrik Miškář.
    02:28 Tomáš SVOBODA - 1:0
     
    03:21
    Jakub Petržílka se za Královou brankou snaží vymanit puk z kališnického sevření. To se mu ovšem nedaří, naopak domácí otáčí hru a startují na opačný konec kluziště.
     
    04:31
    Po vhazování před Martinem Sejpalem se udrželi na kotouči hosté. Jan Stehlík se následně probojoval až do útočného pásma. Zde ale díky litoměřickému nedovolenému zákroku nic nevytvořil.
     
    04:47
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., krosček).
     
    05:08
    Chvilkový tlak na Královu branku Stadion ustál. Následně domácí obránci vyhodili puk do bezpečí a Kolín se musel vrátit.
     
    05:41
    Střelu Jakuba Husy zvládl Král svými betony celkem snadno vyrazit. Žádná další už od Kolínských nepřišla, naopak Stadion opět přenesl hru mimo vlastní brankové ohrožení.
     
    06:35
    V posledních chvílích se snažil Jan Veselý dotečovat puk do branky. Tomáš Král ale tento prostor uzamkl svým betonem, později ještě Veselého tělem odstavil Jiří Jebavý.
     
    06:47
    Domácí v plném počtu.
     
    07:27
    Martin Sejpal přesně rozehrál zpoza vlastní branky. Ke střele se posléze dostal Martin Štohanzl, který na Krále vypálil od mantinelu. Vyražení této střely ale nečinilo litoměřickému gólmanovi žádné obtíže a domácí se rychle vydali do protiakce.
     
    08:30
    Další nájezd kozlů, tentokrát v podání Robina Martínka. Ten ovšem u mantinelu nepřešel přes Dominika Soukupa, který mu vystavil stopku svým tělem.
     
    09:27
    Zdeněk Král se dlouho snažil najít volnou skulinu v brance svého jmenovce. Nakonec však zvolil přihrávku na Václava Jankovského, který obratem proti Tomáši Královi vypálil. Litoměřickému gólmanovi se ale podařilo vyrazit kotouč nad sebe do ochranné sítě.
     
    10:16
    Volného kotouče u modré čáry si všiml David Jindra, který přízemní střelou vyzkoušel Sejpalovu pozornost. Kolínský gólman ale měl celou dráhu letu kotouče před svýma očima a také včas reagoval lapačkou.
     
    11:12
    Důležitý obranný zákrok Litoměřických po nahození kotouče na branku od Jakuba Petržílky. Ve třech zamkli volný prostor těsně před Tomášem Králem a zvládli vyrazit puk k mantinelu.
     
    12:08
    Petr Moravec pouze posunul puk za sebe do útočného pásma, kde ale stáli pouze Kolínští. Ti tak využili situace a rozjeli se proti brance Tomáše Krále.
     
    13:08
    Jakub Konečný si dlouho vedl statečně v rychlostním souboji s Lukášem Krejčíkem. Jeho šance ovšem pohořela na tom, že zprvu neměl v útočném pásmu komu přihrát. Domácí se ale do tohoto prostoru záhy dostali a připravili tak krušné chvíle pro Martina Sejpala.
     
    14:31
    Pod velkým úhlem těsně před brankovištěm zvedl kotouč do střední výšky Lukáš Stehlík a nasměroval jej na Sejpala. Kolínský gólman ale včas zabezpečil prostor u tyče svým tělem.
     
    15:28
    Stehlíkovo nahození kotouče podél mantinelu do pásma se zbrzdilo o brusle čárového rozhodčího. Puku se tak zmocnili kališníci, kteří celkem v klidu rozehrávali od Tomáše Krále.
     
    16:40
    Vysoké obloučkovité nahození Lukáše Stehlíka vyrazil Sejpal za sebe. Tam ale rychle sjel Lukáš Pajer, ve snaze ukořistit kotouč opět do litoměřické moci. Zprvu úspěšný nebyl, domácí ovšem nedlouho poté opět zaujali pozice v útočném pásmu.
     
    17:42
    Rychlý průjezd Davida Jindry po vnějším obvodu útočného pásma se jevil dost nadějně. Přihrávka na Tomáše Urbana už tak dobře nevyšla. Kolínští se totiž dokázali kotouče zmocnit a vyrazili s ním ihned do útoku.
     
    19:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ještě malou chvilku před koncem první periody kališníci navyšují vedení! Celou situaci vzal na sebe TOMÁŠ URBAN, který nejdříve projel osamocen podél levého mantinelu, načež i z kruhu přesně rozvlnil síť za Sejpalovými zády. Asistence: David Jindra a Jan Výtisk.
    19:19 Tomáš URBAN - 2:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První perioda tohoto utkání je za námi. Domácímu Stadionu se více dařilo v útočné fázi, o čemž svědčí i dvě vstřelené branky na začátku a na konci třetiny. Větší množství aktivity ale připadlo na hosty, ti si ale vždy vylámali zuby na zakončení. Litoměřičtí tak do druhé třetiny vstupují s dvoubrankovým náskokem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Hned zkraje první vážnější akce Litoměřic! Přihrávku od levého mantinelu převzal v mezikruží Matěj Beran, který se napřáhl a vypálil na Sejpala. Do střely ale vložil příliš velkou razanci, čímž se puk odrazil o plexisklo za kolínskou svatyní.
     
    21:03
    Rozehrávka Jana Výtiska zpoza vlastní branky zprvu nenašla nikoho volného, později se pro puk dostal Dominik Zumr, Kolín tak může pokračovat před Královou brankou.
     
    21:28
    Dost nebezpečně dopředu si vyjel kolínský gólman Martin Sejpal proti Patriku Miškářovi. Nepočínal si ale proti němu příliš férově, díky čemuž dostal dvouminutový trest za podrážení. Ten za něj odpyká Dominik Zumr.
     
    22:08
    Litoměřičtí si počínali před brankou Sejpala celkem odvážně. Až ztratil kolínský gólman helmu při likvidaci jedné šance.
     
    22:20
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Josef Jícha – 2 min., držení).
     
    22:31
    Tomáš Urban opět vyzkoušel rychlost svých nohou. Zcela sám se dostal přes celou délku ledové plochy, v zakončení mu ale clonil Lukáš Blaha, který zvládl vyrazit kotouč do ochranné sítě.
     
    23:17
    Lukáš Stehlík doslova skočil přesně mezi Vojtěcha Sílu a puk u mantinelu. Nic platné mu to ale nebylo, kolínský útočník si kotouč ohlídal a nasměroval svůj tým ke Královi.
     
    23:28
    Hosté v plném počtu.
     
    24:20
    Domácí v plném počtu.
     
    24:51
    Po vyrovnání početních sil byli aktivnější kozlové. Litoměřická obrana ale střežila svůj vymezený prostor celkem odhodlaně, díky čemuž se záhy bez ztráty kytičky mohla vydat k opačné brance.
     
    25:35
    Jan Holý připravil o kotouč Jakuba Mušku a naservíroval pěknou šanci Petru Moravcovi. Jeho úkolem už bylo z mezikruží přesně zamířit na Sejpalovu branku. Z poloviny úspěšný byl, kolínský gólman ale puk vyrazil.
     
    26:22
    Hned nato si vyloženou šanci připsal David Jindra, který středem pole dojel až k Sejpalovi, nevyzrál ale na jeho betony. Při cestě ale byl faulován a proti Sejpalově brance bylo nařízeno trestné střílení.
     
    26:33
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Jakub Petržilka – trestné střílení, sekání).
     
    26:33
    Trestného střílení se chopil Tomáš Svoboda, zleva ale na kolínského gólmana nevyzrál.
     
    26:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ovšem to, co se nepovedlo před malou chvílí, povedlo se nyní! Nájezdníkem na branku byl tentokrát LUKÁŠ STEHLÍK, který převzal dlouhé vyhození kotouče, načež s ním projel do mezikruží a odsud vystřelil. Kotouč pak trochu nešťastně proskákal Sejpalovi pod betony. Asistence: Lukáš Pajer a Dominik Soukup.
    26:58 Lukáš STEHLÍK - 3:0
     
    28:20
    Stadion si nebezpečně přihrává po obvodu útočného pásma. Dlouho ovšem vyčkává se zamířením kotouče na branku.
     
    30:06
    Od modré vyslal puk po zemi na Tomáše Krále Robin Martínek. Litoměřický gólman byl sice dosti před brankovištěm, i tak ale tuto šanci zvládl hokejkou vyrazit do rohu kluziště.
     
    31:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kolínská demolice pokračuje! U mantinelu si osvojil kotouč na hokejku PATRIK MARCEL, který se nekompromisně napřáhl a vyslal dělovku přímo pod břevno branky Martina Sejpala. Asistence: Tomáš Svoboda a Matěj Beran.
    31:24 Patrik MARCEL - 4:0
     
    31:24
    Pro Martina Sejpala to také byla poslední akce v kolínské brance. Jeho místo totiž zaujímá Ondřej Martínek.
     
    32:21
    Jan Výtisk celkem v poklidu rozehrává ve vlastní obranné třetině a vyčkává s posunem hlouběji do pole.
     
    32:51
    Jakub Konečný zvládl obrat o kotouč Martina Štohanzla a byl prvním kališníkem, který vyzkoušel Martínkovu pozornost. Tomu ovšem nepříliš důrazná střela nečinila velké problémy a lapačkou ji vyrazil.
     
    33:21
    Konečný vs. Martínek podruhé, tentokrát si litoměřický útočník najížděl o poznání rychleji a o poznání prudší střelu na kolínského gólmana vyslal. Martínek tentokrát reagoval betony. Celou akci ještě z pohledu Litoměřic řešil David Jindra, to už si ale Martínek přivinul puk k tělu.
     
    33:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., podrážení).
     
    34:04
    Kolínská rozehrávka od vlastní branky nepřinesla kýžený efekt v podobě střely na branku. Naopak, puk se odrazil o mantinel za Tomášem Králem, odkud také litoměřický gólman rozehrál.
     
    35:16
    Krušné chvilky zažil Tomáš Král po střele Lukáše Krejčíka a následné dorážce. V brance se ale rychle přesunul a kotouč zachytil.
     
    35:35
    Domácí v plném počtu.
     
    35:59
    Svůj druhý gól měl na holi Patrik Marcel, který si rychle najížděl z pravé strany. Martínka ale trefil přímo do terče. Puk se tím pádem odrazil, čehož chtěl využít k dorážce Peter Jánský. Na něj byl ale kotouč příliš rychlý a podjel mu pod hokejkou.
     
    37:37
    V posledních chvílích to je Kolín, kdo svému soupeři nepříjemně zatápí. Masivního tlaku na Královu branku využil svou důraznou střelou Jan Stehlík. Tomáš Král ale předvedl brilantní zákrok a kotouč dokázal vyrazit.
     
    38:50
    Z otočky vystřelil na Krále Václav Jankovský. Jeho střela ale mířila pod velkým úhlem a pouze prolétla kolem vzdálenější tyče litoměřické klece.
     
    39:36
    Litoměřičtí zvládli lépe souboj o puk u mantinelu po Králově pravici a ještě se snaží dostat ven ze třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina už vesměs patřila domácímu týmu, který od jejího počátku zasypal Sejpala velkým množstvím střel, z nichž dvě doklouzaly za jeho záda a poslaly ho na střídačku. Kolín se začal aktivněji projevovat až v závěru třetiny, kdy ale nestačil na připraveného Krále. Stadion tak do závěrečné periody vstupuje již s čtyřbrankovým náskokem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    V prvním buly třetí třetiny byl úspěšnější kolínský celek. Kotouč ale neudržel příliš dlouho, takřka okamžitě se jej zmocnil Patrik Miškář, který rozehrával na opačný konec kluziště. Moc v tom úspěšný ale nebyl, puk se doklouzal až na icing.
     
    40:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kalich Arenou zní pátá, Litoměřičtí opět navyšují své vedení! PATRIK MIŠKÁŘ obdržel na modré přesnou přihrávku. S kotoučem pak dojel těsně před brankoviště, odkud dotlačil puk i s gólmanem Martínkem do branky. Asistence: Tomáš Svoboda a Matěj Beran.
    40:50 Patrik MIŠKÁŘ - 5:0
     
    41:00
    David Jindra zvládl ochránit kotouč před dorážejícím Janem Veselým. Už mu ale nevyšla přihrávka dopředu. Tedy vyšla by, kdyby měl komu nahrát. Kolínští si tak převzali kotouč do své moci a dostali se k zakončení na Krále.
     
    42:19
    Těsně vedle pravé tyče Královy branky mířila přízemní střela Jana Stehlíka.
     
    42:58
    V akci byl tentokrát Jakub Husa. Jeho šanci ale ještě před Králem odrazil svou bruslí Lukáš Pajer a Stadion se mohl vydat do protiakce.
     
    43:55
    Martinu Štohanzlovi clonil cestu Jan Holý. Tím pádem našel po své pravici volného Jakuba Petržílku. Ani tomu se nevedlo nijak dobře, o kotouč přišel a kališníci se opět vydali ohrožovat prostor před Ondřejem Martínkem.
     
    44:40
    Nepřesná Holého přihrávka otevřela cestu ke kotouči pro Jana Veselého. Ten ale stál osamocen v obležení mnoha hráčů v litoměřických barvách. Celkem zákonitě tak o kotouč přišel.
     
    45:27
    I přes Kremláčkovo střežení se pokusil o střelu Dominik Zumr. Přesně ale zamířit nedokázal, puk letěl až do plexiskla nad brankou Krále.
     
    46:23
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínu se podařilo snížit! ROBIN MARTÍNEK z velmi krátké vzdálenosti napálil kotouč na pravou tyčku Královy svatyně, odkud se puk odrazil za záda litoměřického gólmana. Asistence: Jan Stehlík a Jakub Semirád
    46:23 Robin MARTÍNEK - 5:1
     
    47:14
    Další střeleckou příležitost z podobného místa měl David Šafránek. Ten ale mířil mezi nohy Tomáše Krále, které litoměřický gólman stihl včas sevřít a puk tak v tomto místě udržet.
     
    47:52
    Své střelecké štěstí zkusil Jakub Černohorský. Nejprve ovšem napálil kotouč do prvního ležícího hráče Kolína, následně mířil vedle levé tyče branky Ondřeje Martínka.
     
    49:16
    David Jindra si za Martínkovou brankou počínal velmi obratně. Nejprve rychlou nahrávkou připravil pěknou střeleckou příležitost pro Dominika Soukupa, jemuž se ovšem puk zapletl mezi nohama a vrátil se zpět k Jindrovi. Ten následně zvolil delší přihrávku až na modrou k Janu Holému, který rychle poslal puk před branku.
     
    50:36
    Emoce nabírají na obrátkách. Před Královou brankou se spustila menší strkanice mezi Matějem Beranem a Jakubem Husou.
     
    50:52
    Pokus o litoměřickou rozehrávku nevyšel příliš šťastně, kotouč se prolétl až na zakázané uvolnění.
     
    51:09
    Veselého střelu Král celkem bez obtíží vyrazil. Vytáhlý kolínský útočník to tak zkoušel i nadále. Pomohl mu k tomu i Lukáš Krejčík, který Královi clonil ve výhledu. Ani společnými silami ale na litoměřického gólmana vyzrát nedokázali.
     
    52:07
    Dalekonosnou střelu Patrika Marcela se pokusil usměrnit Lukáš Pajer. Byl ale ještě více rozlítaný než samotný kotouč, tudíž ho nedokázal převzít pod kontrolu. Výsledkem toho je kolínský výjezd na Krále a zákrok litoměřického gólmana.
     
    53:03
    Lukáš Krejčík marně bojoval proti dvojnásobné litoměřické přesile o kotouč u mantinelu. Stadion se tak mohl rozjet k další útočné příležitosti.
     
    53:24
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Martin Barták – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    53:54
    Přesilovkovou kombinaci Litoměřic zakončil střelou od pravého mantinelu Matěj Beran. Ondřej Martínek ale zůstal ve střehu a kotouč si přidržel u těla.
     
    54:43
    Rozehrávku Tomáše Krále nedokázali převzít hned dva hráči Litoměřic. Puk tak dolétl na hokejky Kolínských. Ti ale tentokrát nic závratného před Králem nevytvořili.
     
    55:24
    Hosté v plném počtu.
     
    55:25
    Tomáš Král zamířil na střídačku, sudí má zvednutou pravici!
     
    55:45
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Jakub Husa – 2 min., sekání).
     
    55:55
    Kališníci pokračují v přesilovkovém tlaku a ostřelování Martínkovy branky. Ten si ale počíná celkem statečně v blokaci střel.
     
    56:05
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Pajer – 2 min., hákování).
     
    56:28
    Přihrávka Jana Holého na Lukáše Stehlíka byla příliš rychlá. Puk se tak odrazil o mantinel až na zakázané uvolnění.
     
    56:52
    Lukáš Pajer to zkouší sám po pravé straně. To se mu ale stalo osudným, neboť na dvojici kolínských bránících hráčů již sám nestačil. I tak se ale kališníci udrželi na svým pozicích v útočném pásmu.
     
    57:45
    Hosté v plném počtu.
     
    58:02
    David Jindra se snaží vyzrát v souboji jeden na jednoho na Jakuba Mušku. Nutno říct, že souboj svádí poněkud úspěšně, protože se dokázal prokličkovat kolem něj, následně i od mantinelu před brankoviště a zakončit. Ondřej Martínek ale puk za svá záda nepustil.
     
    58:05
    Domácí v plném počtu.
     
    58:57
    Kolínskou souhru ve střednímu pásmu zastavil Tomáš Svoboda. Domácí se tak s pukem vrátili ke Královi, od kterého také rozehrávají.
     
    59:39
    I v posledních vteřinách hry testují kališníci odolnost kolínské obrany.
     
    Konec zápasu.
     
    V Kalich Areně je dobojováno. Domácí Stadion dokráčel celkem pohodlně k tříbodovému zisku po trefách Svobody, Urbana, Stehlíka, Marcela a Miškáře. Kolínští se sice dlouho snažili snížit, povedlo se jim to ale až v závěrečné třetině zásluhou Robina Martínka. Více gólů už ale kozlové vsítit nedokázali a Stadion se tak od nich odlepuje na rozdíl čtyř bodů.
     
    Ode mne je to odsud z Litoměřic pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera a zase někdy příště na počtenou! (18:14:59)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. T. Svoboda (M. Beran, Miškář), 20. Urban (Jindra, Výtisk), 27. L. Stehlík (Pajer, Soukup), 32. Marcel (T. Svoboda, M. Beran), 41. Miškář (T. Svoboda, M. Beran) – 47. R. Martínek (J. Stehlík, Semirád)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Jícha, Moravec, Jánský – Jindra, Urban, Konečný – L. Stehlík, Soukup, Pajer.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (32. O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Zdeněk, Pýcha, Barták – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, J. Veselý – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, J. Stehlík (A).

    Rozhodčí: Zavřel, Hucl – Sedláček, Tvrdík
    thejrc.org