Vrchlabí – Vsetín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Kolín 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 4:1 (kon.)
Přerov – Prostějov 4:2 (kon.) | Havířov – Třebíč 1:2 (kon.) | Kadaň – Sokolov 4:6 (kon.)
Kladno – Benátky n/J 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pondělí 11.01.2021, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:23 Robin MARTÍNEK - 5:1
     
    46:23
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínu se podařilo snížit! ROBIN MARTÍNEK z velmi krátké vzdálenosti napálil kotouč na pravou tyčku Královy svatyně, odkud se puk odrazil za záda litoměřického gólmana. Asistence: Jan Stehlík a Jakub Semirád
    40:50 Patrik MIŠKÁŘ - 5:0
     
    40:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kalich Arenou zní pátá, Litoměřičtí opět navyšují své vedení! PATRIK MIŠKÁŘ obdržel na modré přesnou přihrávku. S kotoučem pak dojel těsně před brankoviště, odkud dotlačil puk i s gólmanem Martínkem do branky. Asistence: Tomáš Svoboda a Matěj Beran.
    31:24 Patrik MARCEL - 4:0
     
    31:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kolínská demolice pokračuje! U mantinelu si osvojil kotouč na hokejku PATRIK MARCEL, který se nekompromisně napřáhl a vyslal dělovku přímo pod břevno branky Martina Sejpala. Asistence: Tomáš Svoboda a Matěj Beran.
    26:58 Lukáš STEHLÍK - 3:0
     
    26:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ovšem to, co se nepovedlo před malou chvílí, povedlo se nyní! Nájezdníkem na branku byl tentokrát LUKÁŠ STEHLÍK, který převzal dlouhé vyhození kotouče, načež s ním projel do mezikruží a odsud vystřelil. Kotouč pak trochu nešťastně proskákal Sejpalovi pod betony. Asistence: Lukáš Pajer a Dominik Soukup.
    19:19 Tomáš URBAN - 2:0
     
    19:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ještě malou chvilku před koncem první periody kališníci navyšují vedení! Celou situaci vzal na sebe TOMÁŠ URBAN, který nejdříve projel osamocen podél levého mantinelu, načež i z kruhu přesně rozvlnil síť za Sejpalovými zády. Asistence: David Jindra a Jan Výtisk.
    02:28 Tomáš SVOBODA - 1:0
     
    02:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Pouhých osm vteřin přesilovky stačilo kališníkům k otevření skóre dnešního utkání! Křižnou přihrávku z pravé strany přes brankoviště převzal TOMÁŠ SVOBODA, který z první poslal kotouč do odkrytého prostoru kolínské klece a připisuje si tak první trefu v litoměřickém dresu. Asistence: Matěj Beran a Patrik Miškář.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. T. Svoboda (M. Beran, Miškář), 20. Urban (Jindra, Výtisk), 27. L. Stehlík (Pajer, Soukup), 32. Marcel (T. Svoboda, M. Beran), 41. Miškář (T. Svoboda, M. Beran) – 47. R. Martínek (J. Stehlík, Semirád)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Jícha, Moravec, Jánský – Jindra, Urban, Konečný – L. Stehlík, Soukup, Pajer.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (32. O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Zdeněk, Pýcha, Barták – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, J. Veselý – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, J. Stehlík (A).

    Rozhodčí: Zavřel, Hucl – Sedláček, Tvrdík
    thejrc.org