Zlín – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:3 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 4:3 (po pr.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 12.01.2021, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:48
    Dvouminutový trest za sekání odpyká Pavel Kousal (MBL).
     
    50:02
    Hlavní rozhodčí znovu vylučují! A znovu je to za podrážení, tentokrát odjel na trestnou lavici Matěj Stránský (TRI). Jde už o patnácté vyloučení za 50 minut tohoto utkání.
     
    47:53
    Opět se vylučuje. Tentokrát budou hrát přesilovku Středočeši. Za podrážení byl na dvě minuty vykázán Ondřej Kovařčík (TRI).
     
    43:05
    Už poněkolikáté v tomto klání vylučují sudí za hru vysokou holí. Tentokrát musel na trestnou útočník Pavel Kousal (MBL).
     
    39:02
    Na dvě minuty kvůli hákování odjel na trestnou lavici Karel Klikorka (MBL). Třinec má tak šanci před koncem třetiny srovnat.
     
    32:41
    Rozhodčí se rozhodli, že budou vylučovat prakticky za všechno. Po několika sekundách poslali na trestnou lavici Matěje Stránského (TRI). Domácí tak budou hrát pravděpodobně několik málo sekund pět na tři a poté pět na čtyři.
     
    32:22
    Další trest během několika sekund. Bude se tedy hrát čtyři na čtyři. I přes projevy nespokojenosti sudí nakonec vykázali Martina Růžičku (TRI).
     
    31:59
    Opět se vylučuje. Tentokrát dostal dvě minuty za sekání Adam Zbořil (MBL). Početní výhodu si tedy zahrají také Oceláři.
     
    29:26
    Za podrážení dostal dvouminutový trest Milan Doudera (TRI). Půl minuty by tak mladoboleslavští hráči měli hrát pět na tři.
     
    27:57
    Nedlouho poté byla ale hra přerušena, a tak na trestnou lavici kvůli podrážení odjel Taylor Leier (TRI). Po komerční pauze budou domácí hokejisté hrát přesilovou hru.
     
    25:20
    Další faul Mladé Boleslavi. Menší trest za vysokou hůl obdržel obránce Petr Šidlík (MBL).
     
    16:27
    A David Cienciala (MBL) ještě navíc svým faulem ukončil přesilovku svého týmu. Rozhodčí ho poslal pykat na dvě minuty kvůli hře vysokou holí.
     
    15:30
    Dvě minuty za držení protihráče obdržel Tomáš Marcinko (TRI).
     
    12:48
    Za sekání byl dvěma minutami potrestán Ondřej Najman (MBL). Přesilovka se začne hrát po skončení komerční přestávky.
     
    08:58
    Za vražení na hrazení dostal David Musil (TRI) dvouminutový trest. K tomu vyfasoval ještě desetiminutový osobní trest. Ten menší za něj tak odjel odsedět Michal Kovařčík (TRI).
     
    05:20
    Za podrážení dostal menší trest Valentine Claireaux (MBL).
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 11. Flynn (Najman, Hrbas), 20. Pláněk (Šťastný), 35. Najman (Claireaux, Cienciala) – 11. O. Kovařčík (M. Kovařčík, Dravecký), 13. Martin Růžička (P. Vrána, Hrňa)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Hrbas, Ševc (C), Moravec, Pláněk (A), Klikorka, Šidlík – Lunter, Cienciala, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Claireaux – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, Alderson – Kotala.
    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Kundrátek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Leier, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Rodewald – Dravecký (A), Peterek, Hrňa – Kurovský.

    Rozhodčí: Pešina, Sýkora – Pešek, Malý

    Diváci: hráno bez diváků
    thejrc.org