Chabarovsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Barys – Kazaň 2:4 (kon.)
Dynamo Moskva – Viťaz 2:1 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:1 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 1:7 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Red Star Kunlun
Úterý 12.01.2021, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:44 Vjačeslav LEŠČENKO - 3:1
     
    53:44
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku!
    Hosté sice dosud v přesilovce podávali poněkud vlažný výkon, nakonec se jim ale daří ji přetavit v branku! Amur vede šest minut před koncem už jen o dva zásahy, z pravého prostoru pro vhazování odražený kotouč do obrovské díry v kleci uklidil VJAČESLAV LEŠČENKO – 3:1! Asistence: Lucas Lockhart, Ivan Nikolišin.
    22:03 Dmitrij LUGIN - 3:0
     
    22:03
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Kunlun hodně studená sprcha, Šikin musí ze své klece lovit další kotouč! Tentokrát jej prostřelil DMITRIJ LUGIN, který zachytil Butuzovovu přihrávku a obratem vypálil z prostoru pro vhazování – 3:0! Asistence: Vladimir Butuzov, Valerij Vasiljev.
    21:57 Alexandr ŠAROV - 2:0
     
    21:57
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Zvýšená aktivita hostů ale k brance nevede, ba naopak – domácí přetavují rychlou akci v další zásah a odskakují do dvoubrankového vedení! Michasjonok se obtočil kolem soupeřovy klece a pokusil se zakončit ke vzdálenější tyči. Kotouč však ještě zachytil volný ALEXANDER ŠAROV a ten už puk poslal usměrnil za Šikina – 2:0! Asistence: Vladimir Michasjonok.
    11:17 Alexandr ŠAROV - 1:0
     
    11:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A nápor domácích nakonec končí první brankou, byť poněkud šťastnou! Střeleckou listinu utkání ve dvanácté minutě otevírá ALEXANDER ŠAROV, který využil chyby hostujícího obránce, zachytil kotouč u pravé tyče a pohotově jej uklidil za bezmocného Šikina, jenž vůbec nestačil zareagovat – 1:0! Bez asistence.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Šarov, 22. Šarov (Michasjonok), 23. Lugin (V. Butuzov, V. Vasiljev) – 54. Leščenko (Lockhart, Nikolišin)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Sergijenko, S. Těreščenko, V. Vasiljev, Jordán (C), Turbin (A), Kamalov, Zimin – V. Butuzov, Lugin, Pjanov – Rasskazov, H. Zohorna, T. Zohorna (A) – Golubev, Gorškov, Polunin – Šarov, Archipov, Michasjonok.
    Red Star Kunlun: Šikin (J. Smith) – Chelios (A), Mozík, Fram, Sproul (A), Šustr, Pedan, Starikov – Toropčenko, Kane, Werek – S. Foo, Šaškov, Lockhart (C) – Nikolišin, Monachov, Leščenko – P. Foo, A. Lazarev, Collins – Bakanov.

    Rozhodčí: Kuljov, Lavrentěv – Maximovskij, Osipov.

    Diváci: 2 150
    thejrc.org