Chabarovsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Barys – Kazaň 2:4 (kon.)
Dynamo Moskva – Viťaz 2:1 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:1 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 1:7 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Úterý 12.01.2021, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:34 Patrice CORMIER - 2:4
     
    40:34
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň hned v úvodu třetí části odskakuje Barysu na rozdíl dvou branek! Harri Pesonen se při úniku neunáhlil, přihrál pod sebe na PATRICE CORMIERA, který parádně vykoupal brankáře! Asistence: Harri Pesonen, Kirill Petrov.
    23:50 Stanislav GALIJEV - 2:3
     
    23:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostující Kazaň bleskově otáčí vývoj dnešního souboje a znovu se ujímá vedení! Do úniku se ve středním pásmu dostal STANISLAV GALIJEV, který si blafákem položil brankáře a zakončil do odkryté klece! Asistence: Daniil Žuravljov.
    22:42 Nigel DAWES - 2:2
     
    22:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hostující celek dokázal najít bleskovou odpověď. Kazaň navíc využívá už druhou přesilovku. Prostor na pravém kruhu si našel NIGEL DAWES a střelou o horní tyč překonal brankáře! Asistence: Mikael Wikstrand.
    21:28 Kirill PANJUKOV - 2:1
     
    21:28
    Barys právě vstřelil branku!
    Barys nakonec přesilovou hru využívá a otáčí vývoj dnešního souboje! Na přihrávku z levé strany si sjel KIRILL PANJUKOV a pohotovou tečí přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Linus Videll, Darren Dietz.
    15:00 Kirill PANJUKOV - 1:1
     
    15:00
    Barys právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Kazaň se ve vedení dlouho neohřála! Barys se totiž dostal do přečíslení tři na jednoho, které domácí sehráli skvěle. Zakončujícím hráčem byl nakonec KIRILL PANJUKOV! Asistence: Matt Frattin.
    12:58 Kirill PETROV - 0:1
     
    12:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Tentokrát už se Kazaň dostává do vedení! Hostující celek využívá přesilovou hru. Na krásnou přihrávku z pravé strany si v mezikruží počkal KIRILL PETROV a pohotovou střelou otevřel skóre! Asistence: Denis Zaripov, Trevor Murphy.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 15. Panjukov (Frattin), 22. Panjukov (Videll, Dietz) – 13. K. Petrov (Zaripov, T. Murphy), 23. Dawes (Wikstrand), 24. Galijev (Žuravljov), 41. Cormier (Pesonen, K. Petrov)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Dietz, Lintuniemi, Blacker, Heatherington, Makljukov, Orechov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Panjukov – Lilja, Valk, Videll – Michajlis, Šestakov, R. Starčenko – Asetov, Sagadějev, Akolzin.
    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Achťamov) – T. Murphy, Wikstrand, Judin, Pedan, Chenkel, Rukavišnikov, Žuravljov – Voronkov, S. Da Costa, Dawes – Zaripov, Cormier, Galijev – K. Petrov, Fisenko, Pesonen – Dyňak, M. Gluchov, Lukojanov.
    bahis siteleri