Interobal Plzeň – Slavia 5:5 (kon.) | Sparta – České Budějovice 4:1 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
5:5 (1:1)
SK Slavia Praha
Úterý 12.01.2021, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:14
    Němec vyboxoval míč ve vápně při souboji s Homolou. Plzeňští hráči poté dlouho kombinovali a asi nevěděli, že Homola leží ve vápně. Nakonec Vnuk vzteky zakopl balón a potom si cosi hlasitě pověděl s prezidentem Slavie Danem Kolmanem, který seděl na tribuně! Do toho následovala debata lavičky Slavie s tou plzeňskou, hlavně mezi koučem Kopeckým a legendou sešívaných Tomášem Matějkou!
     
    38:47
    David Fillinger se dožadoval toho, aby sudí Kliner vzal Plzni aut z pravé strany. Za protesty viděl žlutou kartu.
    38:23 IGOR LEOVSKI - 5:5
     
    38:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jak je důležité míti při powerplay dvojici Leovski – Záruba! Radim Záruba obešel na levé straně Petera Kozára a při jeho nástřelu nastavil IGOR LEOVSKI na zadní tyči hruď! IGOR LEOVSKI se tady 13. září 2019 zranil. Teď to vypadá, že bude mít na Plzeň lepší vzpomínky. Asistence: Radim Záruba.
     
    37:49
    David Fillinger si bere timeout!
    35:05 IGOR LEOVSKI - 5:4
     
    35:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Asi takhle si to kouč Fillinger představoval! Záruba nahrál zleva do pravé poloviny vápna a nepokrytý IGOR LEOVSKI zakončoval z první levačkou k zadní tyči! Asistence: Radim Záruba.
     
    33:36
    Slavia hraje powerplay se Zárubou v dresu brankáře!
    31:17 TOMÁŠ VNUK - 5:3
     
    31:17
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Němec nakopl míč na levou stranu a najednou byla Plzeň v situaci dva na jednoho. TOMÁŠ VNUK nahrál zleva na střed. Ačkoliv by si Künstner dnes gól zasloužil, tak se neukvapil, zvedl hlavu a přihrál zpět. TOMÁŠ VNUK měl na levé straně před sebou prázdnou branku. Asistence: Dušan Künstner.
     
    27:35
    Rozhodčí si zákrok Vnuka (Plzeň) před třetí brankou hostů pamatovali, Vnuk dostává druhou žlutou kartu v letošní sezoně.
    27:35 DAVID JOŠT - 4:3
     
    27:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vnuk fauloval a v ponechané výhodě vyřešil přečíslení Záruba posunutím zprava do levé poloviny vápna, kde osamocený DAVID JOŠT sám před Němcem završil svůj druhý hattrick po restartu 1. FUTSAL ligy. Asistence: Radim Záruba.
    26:54 MICHAL SEIDLER - 4:2
     
    26:54
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Vnuk adresoval nahrávku od levé lajny na střed vápna, kde se MICHAL SEIDLER ve skluzu položil do střely do pravé šibenice ze svého pohledu! Asistence: Tomáš Vnuk.
    26:43 David JOŠT - 3:2
     
    26:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesně tohle hosté potřebovali! Záruba poslal aut zleva pod sebe a zakončení Daniela tečoval na středu postavený DAVID JOŠT, míč se následně od pravé tyče odrazil za Němce. Ten máchl rukama. Asistence: Daniel.
    26:02 MICHAL HOLÝ - 3:1
     
    26:02
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Seidler rozehrál standardku ze středu na pravou stranu a MICHAL HOLÝ vystřelil levačkou do vzdálenějšího spodního rohu brány. Karpiakovi vůbec nepomohli bránící Homola a Záruba. Asistence: Michal Seidler.
     
    25:58
    Slavia nejprve reklamovala skluz Havla zezadu na Zárubu u domácího vápna. Při kontru byl Vnuk na ose hřiště zasažen do nohy Danielem (Slavia). Vnuk byl jinak šel sám na Karpiaka. Ještě v loňské sezoně by to byla přímá červená karta. Teď správně žlutá.
     
    24:45
    Vnuk hezkou nahrávkou středem přes obránce naservíroval míč Havlovi na sedm metrů a Havel nedal stoprocentní šanci vedle pravé tyče, byl sám před Karpiakem!
    23:35 GABRIEL RICK - 2:1
     
    23:35
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Slavia vůbec nezvládla bránění autu a Plzeň se úspěšnou slovenskou souhrou dostává znovu do vedení! Kozár rozehrál od levé lajny do levé poloviny vápna na GABRIELA RICKA! Ten se odpoutal od beka a zakončil na přední tyč do protipohybu Karpiaka, ten si ještě sáhl na balón, ale už to nestačilo! Asistence: Peter Kozár.
     
    22:57
    Michal Seidler doběhl při svém sólu pravou stranou až do vápna, kde jej na hranici pravidel zasáhl ve skluzu nohou brankář Karpiak. Tomáš Vnuk se dožadoval penalty.
     
    21:43
    Rozběhnutého Zárubu na středu rozhodil Holý (Plzeň) a po ponechané výhodě viděl kartu.
     
    18:48
    Vnukův roh zprava vyrážel Karpiak rukama nad sebe, kdyby se tak nestalo, tak na zadní tyči by Seidler dle všeho hlavou uklízel do prázdné branky!
     
    18:32
    Daniel rozehrál aut zprava pod sebe a zakončení Slámy vedle delší tyče moc nechybělo!
     
    17:50
    To bylo hezké! Daniel obešel Holého na pravé straně a kolem Seidlera si strčil míč na střed na levačku, domácího Němce zachránilo břevno!
    15:54 DAVID JOŠT - 1:1
     
    15:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po zakončení Křemena z pravé strany mezi nohy Němce domácí brankář vyrazil balón, ten ve vápně posunul Homola na sálovku DAVIDA JOŠTA, jenž silou vůle přes hráče na čáře procedil balón do sítě. Po restartu soutěže se tak DAVID JOŠT prosazuje již počtvrté. Asistence: Jan Homola.
     
    15:41
    Vnuk hezky přihrál na levou stranu špičkou sálovky Kozárovi, ale ten vystřelil do těla Karpiaka na šestce.
     
    13:33
    Vnuk, nebo Seidler připravili o míč Křemena a v situaci dva na jednoho zakončil Vnuk z pravé strany vedle vzdálenější tyče.
     
    12:35
    Vnuk měl velice dobrou šanci na levé straně a hledal místo mezi nohama Karpiaka, ten vykopával balón pravou nohou.
    12:02 MICHAL SEIDLER - 1:0
     
    12:02
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Vnuk nacentroval po levé straně na hlavu MICHALA SEIDLERA a ačkoliv to tak zprvu nevypadalo, tak nakonec jeho padáček hlavou zapadl k protější tyči za Karpiaka, který se ani nepohnul! Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    11:17
    Danielova standardka levačkou křížem nebyla vůbec špatná, skončila ale nad brankou!
     
    07:21
    Rozběhnutý Dušan Künstner byl na pravé straně sám před Karpiakem, ale svou obrovskou šanci neproměnil!
     
    04:56
    Vaktor (Slavia) fauloval na pravé straně Ricka v době, kdy domácí futsalista přebíral míč. Dostává kartu.
     
    02:56
    Stejně jako Tihomir Novak, tak i Daniel si na Lukáše Němce nepřišel. Talentovaný brankář si při krátké penaltě vybral svou levou stranu a cizinec v barvách hostů jej trefil do těla!
     
    02:55
    Krátká penalta pro Slavii. Künstner hrál ve vápně rukou, Plzeň se vzteká, protože v první fázi útoku hostů se dožadovala odpískání autu. Domnívala se, že Daniel byl s míčem již v mimo hřiště! Hlavně Rick si stěžuje u rozhodčího Klinera.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez diváků.

    Vít Muzikář

    Branky: 13. Seidler (Vnuk), 24. Rick (Kozár), 27. Holý (Seidler), 27. Seidler (Vnuk), 32. Vnuk (Künstner) – 16. Jošt (Homola), 27. Jošt (Daniel), 28. Jošt (Záruba), 36. Leovski (Záruba), 39. Leovski (Záruba)

    Karty:   22. Holý (PLZ), 28. Vnuk (PLZ) – 5. Vaktor (SLA), 26. Daniel (SLA), 39. Fillinger (trenér) (SLA)


    SK Interobal Plzeň: Němec (Vahala, Lecjaks) – Havel, Holý, Vnuk, Seidler (C) – Rick, Buchta, Kozár, Maur, Štrajt, Kunstner.
    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Záruba, Homola (C), Jošt, Křemen – Vaktor, Sita, Leovski, Hruška, Sláma, Plíšek, Daniel.

    Rozhodčí: Kliner – Petr
    thejrc.org