Interobal Plzeň – Slavia 5:5 (kon.) | Sparta – České Budějovice 4:1 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
5:5 (1:1)
SK Slavia Praha
Úterý 12.01.2021, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkujeme za pozornost, futsalu zdar. (20:45:57)
     
    Za zmínku stojí také to, že David Jošt dnes vstřelil svůj druhý hattrick po restartu soutěže ve třetím zápase Slavie. Pouze proti Helasu Brno třikrát neskóroval a momentálně táhne hosty. Ti působí mnohem lépe než v loňské sezoně.
     
    Každopádně Homola už do hry nezasáhl. Snad bude v pořádku pro páteční derby se Spartou. V poslední pracovní den týdne jede Plzeň do Teplic, kde se dá čekat pořádně vyhrocený zápas. Mezi Svarogem a Interobalem panuje dlouhodobě velká rivalita.
     
    To znamená, že v 1. FUTSAL lize už není jediný stoprocentní tým. Závěr byl ještě hodně emotivní. Potom, co Němec vyboxoval míč ve vápně, tak zůstal na palubovce ležel Homola. Plzeň pokračovala v útoku až Vnuk zakopl míč a potom si cosi pověděl s prezidentem Slavie Danem Kolmanem, který seděl na tribuně.
     
    Souboj o první místo končí remízou 5:5 a bude to ztráta spíše pro Plzeň, protože Slavia vlastně ani sekundu nevedla. Za stavu 5:3 se zdálo, že Interobal vyhraje, ale David Fillinger slavící 43. narozeniny postavil powerplay. V té dvakrát vyšla hostům souhra Záruby z levé strany s Igorem Leovskim na zadní tyči. Leovski se v Plzni vážně zranil 13. září 2019 a tentokráte na halu na Lokomotivě bude mít podstatně lepší vzpomínky.
     
    Konec zápasu.
     
    39:58
    Plzeň si dala pozor na možnost toho, že Záruba rozehraje aut zleva pod sebe na Leovskiho a ten zakončí k zadní tyči! Rick tu střelu zablokoval. Docela dost to schytal a na poslední dvě sekundy jej vystřídal Holý.
     
    39:56
    Tomáši Vnukovi se nelíbilo, jak dlouho držel míč rozehrávající Karpiak a dával to najevo sudímu Klinerovi, jednu žlutou kartu už dnes dostal.
     
    39:43
    Seidler trefil při centru z pravé strany Leovskiho.
     
    39:14
    Němec vyboxoval míč ve vápně při souboji s Homolou. Plzeňští hráči poté dlouho kombinovali a asi nevěděli, že Homola leží ve vápně. Nakonec Vnuk vzteky zakopl balón a potom si cosi hlasitě pověděl s prezidentem Slavie Danem Kolmanem, který seděl na tribuně! Do toho následovala debata lavičky Slavie s tou plzeňskou, hlavně mezi koučem Kopeckým a legendou sešívaných Tomášem Matějkou!
     
    38:47
    David Fillinger se dožadoval toho, aby sudí Kliner vzal Plzni aut z pravé strany. Za protesty viděl žlutou kartu.
     
    38:45
    Němec pomohl domácím při powerplay, Vnuk z pravé strany překopl branku.
     
    38:23
    Marek Kopecký reagoval timeoutem.
    38:23 IGOR LEOVSKI - 5:5
     
    38:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jak je důležité míti při powerplay dvojici Leovski – Záruba! Radim Záruba obešel na levé straně Petera Kozára a při jeho nástřelu nastavil IGOR LEOVSKI na zadní tyči hruď! IGOR LEOVSKI se tady 13. září 2019 zranil. Teď to vypadá, že bude mít na Plzeň lepší vzpomínky. Asistence: Radim Záruba.
     
    37:49
    David Fillinger si bere timeout!
     
    37:31
    Po výhozu Karpiaka podržel Daniel míč na pivotu a Slavia mohla jít znovu do powerplay. Lavičce Plzně se moc nelíbilo to, jak naskočil Záruba na plac jako pátý hráč.
     
    37:14
    Záruba v těžké pozici přihrál na levou stranu. Při centru Jošta si Interobal pohlídal Leovskiho u protější tyče.
     
    36:46
    Pod tlakem Jošta odpaluje Kozár míč ze středu na levou stranu do autu.

    Vít Muzikář

    Branky: 13. Seidler (Vnuk), 24. Rick (Kozár), 27. Holý (Seidler), 27. Seidler (Vnuk), 32. Vnuk (Künstner) – 16. Jošt (Homola), 27. Jošt (Daniel), 28. Jošt (Záruba), 36. Leovski (Záruba), 39. Leovski (Záruba)

    Karty:   22. Holý (PLZ), 28. Vnuk (PLZ) – 5. Vaktor (SLA), 26. Daniel (SLA), 39. Fillinger (trenér) (SLA)


    SK Interobal Plzeň: Němec (Vahala, Lecjaks) – Havel, Holý, Vnuk, Seidler (C) – Rick, Buchta, Kozár, Maur, Štrajt, Kunstner.
    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Záruba, Homola (C), Jošt, Křemen – Vaktor, Sita, Leovski, Hruška, Sláma, Plíšek, Daniel.

    Rozhodčí: Kliner – Petr
    thejrc.org