Omsk – N.Novgorod 3:5 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 0:1 (kon.)
po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
Jokerit Helsinky
Středa 13.01.2021, 17:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:42 Rafael BIKMULLIN - 3:2
     
    64:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se nepůjde do samostatných nájezdů. Domácí využívají vyloučení Davida Skleničky a dnes vyhrávají. RAFAEL BIKMULLIN si udělal prostor na pravém kruhu a přesnou ranou na zadní tyčku skóroval. Asistence: Vladimir Galuzin, Alexej Volgin.
    28:24 Veli-Matti SAVINAINEN - 2:2
     
    28:24
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ač tato přesilová hra nebyla pro Jokerit ideální, tak srovnává na 2:2. Od modré zkusil vystřelit Viktor Lööv. Jeho střelu vyrazil Ivannikov pouze před sebe, kde nadvakrát dokázal puk do sítě dorazit VELI-MATTI SAVINAINEN. Asistence: Viktor Lööv, Henrik Haapala.
    12:26 Brian O'NEILL - 2:1
     
    12:26
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Máme sníženo. Na modrou čáru dostal nahrávku český obránce David Sklenička a okamžitě vypálil na branku. Jeho pokus propadl za Ivannikova, kde byla připravená hostující dvojice BRIAN O´NEIL a Peter Regin. Puk do prázdné branky dorazil pravděpodobně první jmenovaný. Asistence: David Sklenička, Henrik Haapala.
    08:58 Brandon MCMILLAN - 2:0
     
    08:58
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým už vede o dvě branky. BRANDON MCMILLAN dostal míč ve středním pásmu, protáhl se dopředu a přesnou střelou poslal puk dokonale k tyčce. Samuel Jukuri byl bez šance. Asistence: Linus Johansson, Rafael Bikmullin.
    00:41 Jonas ENLUND - 1:0
     
    00:41
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Parádní vstup domácích do zápasu. Hned v první minutě využívají přesilovku a jdou do vedení. Na modrou čáru dostal nahrávku domácí Alexandr Osipov a okamžitě vystřelil. Jeho pokus propadl brankáři mezi betony a do sítě ho dorazil JONAS ENLUND. Asistence: Alexandr Osipov, Alexandr Bryncev.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 1. Enlund (A. Osipov, Bryncev), 9. McMillan (Linus Johansson, Bikmullin), 65. Bikmullin (Galuzin, Volgin) – 13. O'Neill (D. Sklenička, Haapala), 29. Savinainen (Lööv, Haapala)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Korotajev) – Bryncev, A. Osipov (C), Volgin, Rantakari, K. Vorobjov (A), Semjonov (A), Abrosimov – Chajrullin, L. Hudáček, Enlund – McMillan, Linus Johansson, Porjadin – Šiksatdarov, Šarifjanov, Bucajev – Čiviljov, Bikmullin, Galuzin – Šafigullin.
    Jokerit Helsinky: Jukuri (Kalninš) – Pudas, Lööv, A. Grant (A), D. Sklenička, Kivistö, J. Krejčík – O'Neill, Norman, Hännikäinen – Nicklas Jensen, Schroeder, Savinainen – Haapala, Regin, Junttila – Anttila (C), Pihlström (A), Joensuu.
    thejrc.org