Omsk – N.Novgorod 3:5 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 0:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 13.01.2021, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas mezi Spartakem Moskva a Avtomobilistem Jekatěrinburg skončil výhrou hostů 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil ve 13. minutě ve vlastním oslabení Vjačeslav Litovčenko, jenž naprosto skvěle využil možnosti ujet vpřed. Slovenský brankář Július Hudáček a český gólman Jakub Kovář předvedli výtečné výkony, opora mezi tyčemi Jekatěrinburgu dokonce vychytala čisté konto. Druhá a třetí třetina sice opticky patřila Spartaku, ale hosté pozorně bránili a nakonec dokázali zvítězit nejtěsnějším možným rozdílem. V tabulce se nic nemění, Jekatěrinburg ve své konferenci zůstává pátý, zatímco Spartak sedmý.

    Z mé strany je to pro tento zápas vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek středečního večera. Na počtenou! (19:48:50)
     
    Česká a slovenská stopa

    Július Hudáček (Spartak) – 30 zásahů, 1 inkasovaný gól
    Martin Bakoš (Spartak) – 0+0, čas na ledě: 14:16
    Robin Hanzl (Spartak) – 0+0, čas na ledě: 17:21
    Lukáš Radil (Spartak) – 0+0, čas na ledě: 17:22
    Jakub Kovář (Jekatěrinburg) – 27 zásahů, 0 inkasovaných gólů
     
    Statistiky

    Střely na bránu: 27-31
    Vyloučení: 1-3
    Góly v přesilovce: 0-0
    Góly v oslabení: 0-1
    Vhazování: 23-27
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Kovář si teď musí připadat jako na střelnici. Během pár sekund letělo směrem k jeho bráně hned několik střel, žádná z nich ale přesná nebyla.
     
    59:08
    Hudáček vystartoval na střídačku. Mezitím Širokov nezpracoval kotouč na modré čáře, takže hosté mohli vyrazit na opuštěnou branku domácích. Nicméně raději pošetřili cenné sekundy.
     
    58:54
    Hra je přerušena. Kotouč opustil hrací plochu, vhazovat se bude v útočné třetině Spartaku, takže podle očekávání přichází oddechový čas domácích.
     
    58:38
    V těchto chvílích se Spartaku nedaří se usadit v útočném pásmu.
     
    58:00
    Jsou ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny, ale Olegs Znaroks se zatím k powerplay neodhodlal.
     
    57:22
    Hokejisté v červených dresech se udrželi v útočné třetině. Během pár desítek sekund se zřejmě odhodlají k odvolání brankáře Hudáčka, aby mohli na led poslat šestého hráče.
     
    56:42
    Rylov se z pozice obránce zapojil do útočení. Zakončení vzal na sebe, avšak bránu Jekatěrinburgu přestřelil.
     
    56:12
    Brooks Macek v mezikruží promáchl. Po dalším špatném kontaktu s kotoučem v podání domácích se k ráně dostal Holzer, jenže německý reprezentant našel pouze lapačku Júlia Hudáčka.
     
    55:38
    Před bránou Avtomobilistu ale přituhuje. Spartak už veškerou kartu vsadil na ofenzívu, takže se mnohem více tlačí až před Kováře.
     
    55:12
    Július Hudáček musel vyjet z brány, aby své spoluhráče podpořil při rozehrávce. Gólman Spartaku poslal touš po mantinelu do středního pásma.
     
    54:22
    Arťom Fjodorov se dostal do skvělé pozice mezi kruhy. Mířil k pravé tyči ze svého pohledu, ale brankový prostor netrefil.
     
    53:54
    Domácí si nyní vytvořili územní převahu, ale nic víc, než dlouhá kombinace u mantinelu, z toho nebylo.
     
    53:11
    Nahození od modré čáry vyrazil Hudáček před sebe. K dorážce se snažil dostat Dacjuk, jenže zkušený forvard Jekatěrinburgu byl včas dostoupen.
     
    52:21
    Vladislav Kara hledal přes celou šíři útočného pásma spoluhráče u zadní tyče. Přihrávka ale nebyla úplně nejpřesnější.
     
    51:41
    Obidin našel spoluhráče na vrcholu levého kruhu. Hudáček nezasáhl a hned se otáčel, jestli kotouč neskončil v síti. Měl štěstí, rána totiž doputovala na zadní mantinel.
     
    50:41
    Sergej Širokov si odskočil na levý kruh, aby mohl pálit po rychlé přihrávce z první. To se mu také povedlo, jenže jeho pumelice zamířila do připraveného Kováře, který se opět přemístil.
     
    50:00
    Přesně v polovině třetí třetiny byl hostům odpískán ofsajd. Domácí střídačka tak má čas ke střádání dalších ofenzivních plánů.
     
    49:16
    Nikita Pivcakin si počkal na odraz kotouče od mantinelu. Jakmile se k němu puk dostal, tak vypálil, ale jeho pokus trefil brusle zadáků Jekatěrinburgu.
     
    48:40
    Čas se domácím pomalu ale jistě krátí. Svěřenci kouče Znarokse stále ztrácí jeden gól na svého soupeře.
     
    47:59
    Viděli jsme přečíslení na obou stranách. Nejprve Sexton neuspěl v přečíslení tři na dva. O chvíli později mířil do otevřenější obrany Nikoncev, pokus domácího kapitána byl však sražen nad bránu.
     
    47:28
    Širokov kouzlil s kotoučem za bránou, ale před brankovištěm bylo přeplněno.
     
    46:52
    Pavel Dacjuk pokračoval v aktivitě, ale nyní to zřejmě trochu překombinoval. Mohl střílet, ovšem nakonec zvolil přihrávku, která se s přesností nepotkala.
     
    46:18
    Dacjuk po zisku puku uvolnil Makejeva na vrcholu kruhu, jenže nejproduktivnější hráč hostů nedostal puk před brankoviště.
     
    45:59
    Michail Kotljarevskij projel útočným pásmem, ale nabídku k přihrávce našel až na modré čáře. Právě z této pozice domácí vypálili, ale Kovář byl pohotový. Český brankář hru přerušil a po komerční pauze budeme pokračovat.
     
    44:54
    Chripunov se obtočil okolo brány a následně rychle pálil do přední části svatyně. Puk však přes hromadu těl bránících hráčů až k Hudáčkovi neprošel.
     
    44:26
    Dan Sexton dostal na pravém kruhu kotouč na hůl, ale rychlost rozhodně neměl. Snažil se ještě přihrávat, ale pobídka adresáta nenašla.
     
    43:49
    Fanoušci stále hlasitěji tlačí domácí tým za vyrovnáním. Jakub Kovář je ale po dobu celého utkání proti.
     
    43:15
    Jakub Kovář opět výtečně zasáhl. Tentokrát touš vykopl pravým betonem po ráně obránce Pivcakina.
     
    42:38
    Spartak se dostal ke kotouči v útočné třetině a hned z toho byla střela. Michail Kotljarevskij měl na zádech soupeře, takže nemohl namířit přesně.
     
    41:52
    Fjodorovova přihrávka nebyla přesná. Kotouče se na modré čáře zmocnil Berezin, jehož pokus vyrazil Hudáček pravým betonem.
     
    41:05
    Vypadá to a rozhodně se dá čekat, že Spartak bude směrem dopředu daleko více tlačit na pilu. Naopak Avtomobilist chce hlavně co nejlépe bránit.
     
    40:26
    Radil bojoval u mantinelu, ale přes obránce Vasilevského se ke kotouči nedostal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé části gól nepadl. Spartak zvýšil aktivitu a v prostřední periodě měl rozhodně více šancí, ale na zatím výborně chytajícího Jakuba Kováře nevyzrál. Jekatěrinburg trochu polevil a nepředvedl podobný výkon z první třetiny. Stále však drží jednobrankový náskok a je rozhodně blíže k zisku dvou bodů.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 18 – 25
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Spartak si vytvořil optický tlak, ale střelecký pokus nepřišel. Nikoncev u zadní tyče hledal Fjodorova, jenže přihrávku na něj nepropasíroval.
     
    38:57
    Kovář sice za svou bránou nezasáhl úplně nejlépe, ale obránci mu dokázali vypomoct.
     
    38:20
    O puk se bojuje v rohu kluziště v obranném pásmu Spartaku. Závěr druhé třetiny se blíží.
     
    37:22
    Cyplakovova rána bekhendem skončila na betonu Jakuba Kováře. Chvíli poté se k ráně od modré čáry dostal Damir Musin, ale i tentokrát byl brankář Avtomobilistu úspěšnější.
     
    36:58
    Trjamkin na útočné modré čáře chtěl vymyslet přihrávku, jenže puk poslal do hole bránícího hráče. Po jeho zásahu černá guma opustila hrací plochu.
     
    36:27
    Po ofsajdu týmu v bílých dresech se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    35:55
    Arťom Fjodorov vybídl spoluhráče v předbrankovém prostoru opravdu parádní žabičkou. Kovář ale zasahovat nemusel, neboť Jakov Rylov minul bránu.
     
    35:17
    Také Spartak své první oslabení ubránil. Hosté však ve druhé části přesilovky byli nebezpeční.
     
    34:57
    Další rychlou akci hostů zastavil Július Hudáček. Slovenský brankář si pokryl přední tyč po ráně Protapoviče.
     
    34:24
    Jenže Peter Holland se dostal k odraženému kotouči a pořádně zahrozil. V téměř ideální pozici ale bránu Spartaku vůbec netrefil. Puk se navíc po mantinelu sklouzl až do ochranné sítě.
     
    33:59
    Širokov dokázal pro svůj tým podržet několik cenných sekund. Ani přesilovka Jekatěrinburgu zatím moc dobře nevypadá.
     
    33:32
    Avtomobilist sice vyhrál buly, ale Lukáš Radil dokázal puk dostat pryč z obranného pásma.
     
    33:17
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Damir Musin – 2 min., sekání).
     
    32:33
    Maxim Cyplakov ale pokračoval v aktivitě a o pár sekund později se do šance dostal. Položil si obránce a rázem před ním zbyl pouze Kovář. Český brankář ale vytáhl fantastický zákrok vyrážečkou.
     
    32:07
    Spartak měl smůlu. Přihrávku hostů totiž skvěle přečetl Maxim Cyplakov, jenž mohl vyrazit úplně sám na Kováře. Kotouč mu však v rozhodující chvíli sklouzl z čepele.
     
    31:12
    Hostující zadáci velmi dobře dostoupili domácí útočníky. Nepovolili jim tak ohrožení brány Jakuba Kováře.
     
    30:44
    Kotouč skončil na střídačce Jekatěrinburgu, takže hra se musela přerušit. Po komerční pauze se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    29:49
    Litovčenko dokázal získat puk a nahodil jej do útočné třetiny. Po nepřehledné situaci si i hosté vytvořili zajímavou šanci, ale Ilja Ovčinnikov brankáře Hudáčka nepřekonal.
     
    29:22
    Domácí jsou při chuti a pokračují s kotoučem na hokejkách v útočném pásmu. Michail Kotljarevskij ale zřejmě prováhal ideální možnost ke střele.
     
    28:31
    Druhá polovina přesilovky byla ze strany domácího týmu velmi dobrá, jenže ani teď z toho gól nebyl.
     
    27:52
    Spartak si vytvořil několik velkých šancí. Tu největší měl v mezikruží Anatolij Nikoncev, jenž zřejmě trefil tyč hostující brány.
     
    27:27
    Radil sice nevyhrál souboj u mantinelu, ale vyhození Zborovského si domácí beci na modré čáře našli. Posléze si našel střeleckou pozici Sergej Širokov, jehož pokus zápěstím skončil v lapačce Jakuba Kováře.
     
    26:49
    Ani další přesilovou hru ale Spartak nezačíná moc dobře. Hosté získali puk u mantinelu a následně jej odpálili až k bráně domácích.
     
    26:31
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Brooks Macek – 2 min., hákování).
     
    26:28
    Hosté v plném počtu.
     
    26:10
    Jakov Rylov našel Fjodorova ve velmi dobré palebné pozici na levém kruhu. Jakub Kovář se však společně s kotoučem stačil přemístit a nakonec s přehledem zasáhl.
     
    25:42
    Ani tato přesilovka se Spartaku nedaří. Domácí se velmi obtížně dostávají přes aktivně hrající čtveřici Jekatěrinburgu.
     
    24:46
    Hosté se ubránili vyhozením přes všechny čáry. Pozitivní zprávou pro trenéra Peterse je fakt, že obránce Trjamkin pokračuje ve hře. Dokázal se tedy oklepat z tvrdé rány, kterou na konci první třetiny inkasoval.
     
    24:28
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexej Makejev – 2 min., hákování).
     
    24:07
    Július Hudáček raději přikryl odražený kotouč pod svou lapačkou. Po krátkém přerušení se bude vhazovat v obranném pásmu moskevského týmu.
    23:01 Jakub Kovář vychytal Lukáše Radila
     
    23:01
    Zatím největší příležitost Spartaku měl po slovensko-české spolupráci Lukáš Radil. Bakoš jej oslovil u zadní tyče, ale český reprezentant nechal vyniknout dalšího českého reprezentanta – Jakuba Kováře.
     
    22:27
    Vladislav Kara pálil na opačné straně z otočky. Také Jakub Kovář musel být na pozoru, nyní si připsal svůj první zákrok ve druhé periodě.
     
    22:09
    Alexandr Protapovič po velmi dobré práci u mantinelu oslovil Litovčenka v gólové pozici. Druhý jmenovaný ale v těsné blízkosti brány trefil připraveného Júlia Hudáčka.
     
    21:39
    Július Hudáček toho po střele od modré čáry moc neviděl. Nicméně s pomocí obránce dokázal puk dostat do ochranné sítě.
     
    21:14
    Jekatěrinburg vstoupil do druhé části aktivně. Spartak se ubránil pouze díky vyhození kotouče na icing.
     
    20:27
    Alexej Makejev znovu ukázal, jak nebezpečný na levém křídle umí být. Zpracoval si přihrávku a poté vystartoval směrem dopředu. Svou střelou z kruhu jen o kousek minul horní tyč.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Skončila nám první třetina, která nabídla aktivnější hru v podání hostů. Jekatěrinburg skóroval v přesilovce Spartaku, ale nutno říct, že vedení se ujal zaslouženě. Mnohem častěji střílel a také byl daleko nebezpečnější. O zatím jedinou trefu zápasu se postaral útočník Litovčenko v početní nevýhodě.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 7 – 16
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Nikita Trjamkin byl trefen přímo do nechráněného místa tvrdou střelou od modré čáry. Z ledu se nejprve nezvedal, ale nyní se už postavil na brusle a zřejmě bude pokračovat ve hře.
     
    19:08
    Alexej Vasilevskij zkusil štěstí nahozením k bližší tyči. Hudáček ale zareagoval rychle.
     
    18:36
    Stanislav Bočarov vybídl v předbrankovém prostoru Brookse Maceka, jehož zakončení z těsné blízkosti Hudáček zachytil. Jednalo se však o velkou šanci k navýšení vedení.
     
    17:58
    Bakoš po zisku kotouče upadl, takže až ke střele se nedostal. Obránci Jekatěrinburgu vzápětí přenesli hru na opačnou stranu.
     
    17:31
    Hra byla zastavena kvůli přihrávce rukou ve středním pásmu. Právě v tomto prostoru se bude za okamžik vhazovat.
     
    17:13
    Nikita Trjamkin vystřelil z velké dálky. Jeho rána tečovaná nebyla, takže Július Hudáček zakročil bez větších komplikací.
     
    16:32
    Pavel Dacjuk velmi dobře zapracoval i ve vlastním pásmu. Defenzivní úkoly si splnil na jedničku.
     
    15:45
    Brooks Macek si skoro sklepl nahození od modré čáry těsně před brankovištěm Spartaku. Neposednou černou gumu ale zkrotit nedokázal.
     
    15:22
    Znovu se celkem dlouho nepřerušovalo. Hru nakonec zastavila nepřesná dlouhá přihrávka domácího celku.
     
    14:52
    Jekatěrinburg zase vrhl všechny síly do ofenzívy, jeho snažení ale tentokrát střeleckým pokusem neskončilo.
     
    14:12
    Robin Hanzl nabral rychlost a přejel přes útočnou modrou čáru. Na vrcholu kruhu natáhl ke střele, ale Jakub Kovář si s jeho pokusem nadvakrát poradil.
     
    13:36
    Hosté v plném počtu.
     
    13:12
    Až nyní se otřesený Spartak ocitl s pukem na holi v útočném pásmu. Zatím je však snažení domácích bez nápadu.
    12:13 Vjačeslav LITOVČENKO - 0:1
     
    12:13
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté se ve vlastním oslabení ujímají vedení! VJAČESLAV LITOVČENKO si ve středním pásmu sklepl kotouč a společně se svým spoluhráčem vyrazil do brejku dva na jednoho. Zakončení nakonec vzal na sebe, když dokázal objet Širokova. Poté z ideální pozice v mezikruží vypálil zápěstím přesně k tyči. 0:1. Asistence: Peter Holland.
     
    11:36
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Maxim Berezin – 2 min., podrážení).
     
    11:02
    Domácí propadli a Stanislav Bočarov tak měl na levé straně útočného pásma dostatek prostoru ke střele. Mířil do horních pater brány, ale Hudáček zasáhl vyrážečkou.
     
    10:23
    Holzer hledal spoluhráče na levém křídle, avšak přechod přes modrou čáru byl posouzen jako ofsajdový. Po více než šesti minutách je hra přerušena a následuje první komerční přestávka.
     
    09:52
    Hudáček za svou bránou zastavil nahození od červené čáry, poté svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou.
     
    09:12
    Obránci Spartaku čekají na nabídku ve středním pásmu. V těchto chvílích se hokejistům v červených dresech moc nedaří přechod do útoku.
     
    08:35
    Už téměř pět minut se hraje bez přerušení. Hra má vysoké tempo a její těžiště se přenáší ze strany na stranu.
     
    07:52
    Jekatěrinburg zatlačil, jenže předávka od modré čáry na pravý kruh se hostům nepovedla.
     
    07:15
    První lajna domácích měla za sebou už poměrně dlouhé střídání, proto Martin Bakoš už neměl dostatek sil k tomu, aby mohl zaútočit.
     
    06:29
    Protiútok Spartaku přesný nebyl. Rána Lukáše Radila bekhendem skončila vedle levé tyče.
     
    05:59
    Sergej Zborovskij natáhl od modré čáry ke střele. Július Hudáček jeho ránu moc dobře viděl a kotouč posunul do rohu kluziště.
     
    05:22
    Maxim Cyplakov se málem dostal do samostatného úniku. Přihrávka mu letěla na čepel, avšak hostující obránce dokázal zapracovat.
     
    04:46
    Úvodní minuty nabízejí zajímavý hokej z obou stran. Oba celky rozhodně chtějí hrát směrem dopředu.
     
    03:58
    Domácí v útočném pásmu několikrát zahrozili. Ve chvíli, kdy Lukáš Radil kroužil s pukem za bránou, se svatyně Avtomobilistu ocitla mimo svůj prostor. Jakub Kovář dostal od sudích napomenutí, příště se za to bude vylučovat.
     
    03:03
    Alexej Makejev se dostal do velké šance. Jako utržený vagón se prodral po levém křídle a těsně před Hudáčkem zvolil ránu mezi betony. Právě prostor mezi nimi si ale slovenský gólman včas pokryl.
     
    02:40
    Nepřesná přihrávka Jekatěrinburgu skončila zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude po pravici Jakuba Kováře.
     
    02:03
    Stěpan Chripunov se snažil tečovat nahození od modré čáry, ale kotouč nakonec zamířil mimo tři tyče. Hudáček tedy zasahovat nemusel.
     
    01:27
    Spartak získal kotouč do své moci a nyní váhá se svou rozehrávkou z obranné třetiny.
     
    00:40
    Hra se ovšem rychle přenesla na druhou stranu a Martin Bakoš nebezpečně pálil z levého kruhu. Hostující gólman Kovář si ale bližší tyč pokryl.
     
    00:15
    Július Hudáček musel zasahovat po pár sekundách. Pokus z levé strany vyslal zkušený Pavel Dacjuk, jenž pro svůj tým vybojoval útočnou třetinu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sluší se dodat, že Spartak jakožto domácí tým nastupuje v červených dresech, hosté budou hrát v bílém.
     
    Utkání za pár minut začne. V moskevské hale ještě zazní ruská státní hymna.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Djuse, Kulik, Pivcakin, Rylov (A), Serikov, Zubarev, D. Musin – Bakoš, R. Hanzl, Radil – Nikoncev (C), Širokov (A), Fjodorov – M. Cyplakov, Torčeňuk, Talalujev – Kotljarevskij, Kara, Juňkov – Averšin.

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Berezin, Zborovskij, Holzer, Arzamascev, D. Zajcev, Zacharov – Makejev (C), Dacjuk, Golyšev (A) – Holland, Obidin, Chripunov – Sexton, Macek, Bočarov – Protapovič, Litovčenko, Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Sidorenko – Gorděnko, Ivanov.
     


    SPARTAK MOSKVA

    Moskevský Spartak je v tabulce Západní konference sedmý a o postup do play-off bude muset ještě pořádně bojovat. Dosud uhrál přesně 50 bodů a na devátý Viťaz drží náskok jen pěti bodů. Spartak odehrál v roce 2021 už čtyři duely, ze kterých hned třikrát odešel jako vítěz. V Magnitogorsku sice prohrál 3:4, avšak následně vyhrál 6:2 v Čeljabinsku, 4:1 v Helsinkách a zvítězil i 4:3 doma s Jaroslavlí. Opět po dvou dnech se tak tým kouče Olegse Znarokse představí v domácím prostředí. V kádru moskevského týmu jsou hned dva čeští a dva slovenští reprezentanti. Všichni patří mezi lídry produktivity svého týmu, ovšem nejlépe si vede, v těchto dnech zraněný, Jori Lehtera, jenž si drží bilanci více než bodu na zápas.
     


    AVTOMOBILIST JEKATĚRINBURG

    Avtomobilist je v tabulce Východní konference na páté příčce se ziskem 53 bodů ve 44 odehraných zápasech. Svěřenci zkušeného kanadského stratéga Billa Peterse v posledních zápasech střídají výhry s prohrami, ale už alespoň zapomněli na černou sérii deseti porážek v řadě, která je postihla ve druhé polovině listopadu a na začátku prosince. V uplynulých pěti zápasech uhrál Jekatěrinburg pět bodů. V neděli a v pondělí sehrál dvojzápas proti Jokeritu Helsinky. S finským soupeřem nejprve prohrál 2:3, ale v odvetě už zvítězil 2:0. V týmové produktivitě si vede nejlépe Alexej Makejev, jenž sahá na metu čtyřiceti kanadských bodů v této sezoně. Hned za ním následuje s třiceti kanadskými body Pavel Dacjuk, určitě největší hvězda tohoto týmu. V brankovišti se zatím skvěle vede Jakubu Kovářovi, který je jasnou jedničkou svého celku a drží si velmi dobrou úspěšnost zákroků.
     
    Česká a slovenská stopa v zápase

    Július Hudáček (Spartak) – 33 zápasů, 91,3% úspěšnost zákroků
    Lukáš Radil (Spartak) – 40 zápasů, 25 bodů (17+8)
    Martin Bakoš (Spartak) – 34 zápasů, 24 bodů (12+12)
    Robin Hanzl (Spartak) – 34 zápasů, 24 bodů (8+16)
    Jakub Kovář (Jekatěrinburg) – 40 zápasů, 92,2% úspěšnost zákroků
     
    Přeji příjemné středeční odpoledne při sledování textového přenosu z KHL. Hokejisté Spartaku Moskva dnes změří síly s Avtomobilistem Jekatěrinburg. Duel začíná v 17:30, tak se pěkně bavte!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 13. Litovčenko (Holland)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Djuse, Kulik, Pivcakin, Rylov (A), Serikov, Zubarev, D. Musin – Bakoš, R. Hanzl, Radil – Nikoncev (C), Širokov (A), Fjodorov – M. Cyplakov, Torčeňuk, Talalujev – Kotljarevskij, Kara, Juňkov – Averšin.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Berezin, Zborovskij, Holzer, Arzamascev, D. Zajcev, Zacharov – Makejev (C), Dacjuk, Golyšev (A) – Holland, Obidin, Chripunov – Sexton, Macek, Bočarov – Protapovič, Litovčenko, Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Sidorenko – Gorděnko, Ivanov

    Diváci: 2 709
    thejrc.org