PSG – Marseille 2:1 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:1 (1:0)
Olympique Marseille
Středa 13.01.2021, 21:00 • Stade Bollaert-Delelis • Francouzský superpohár
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Francouzská nejvyšší soutěž je pochopitelně v plném proudu, dnes ale budeme sledovat bitvu o superpohár, ve které se proti sobě představí Paris Saint-Germain FC a Olympique Marseille. Očekávat se dá vypjatá bitva, poslední vzájemný zápas totiž přinesl hned pět červených karet a vítězství Marseille 1:0.
     
    Paris Saint-Germain FC

    Pařížané budou mít v tomto duelu nálepku favorita, nicméně to se nemusí zrovna vyplatit. Paris Saint-Germain letos předvádí velice rozpačité výkony, v lize se totiž nachází na druhé pozici, přičemž na vedoucí Lyon ztrácí jeden bod. PSG letos přišlo o body už v sedmi případech, navíc hned čtyřikrát se jednalo o porážku. Pařížané se přesto mohou spolehnout na produktivní útočnou vazbu, která je vůbec nejproduktivnější v celé soutěži. Na druhou stranu PSG inkasovalo pouhých jedenáct branek, což je rovněž nejlepší počínání. Statistiky před tímto duelem nic neznamenají, naopak se může stát ledacos. Tábor PSG ale trápí marodka, otazník visí hned nad sedmi hráči, navíc v čele s Neymarem.
     
    Olympique Marseille

    Na opačné straně stojí Olympique Marseille, který se v domácí soutěže nachází na průběžné šesté pozici, což by neznamenalo evropské poháry. Marseille přesto na pohárové příčky ztrácí pouze jeden bod, sama má hned dva zápasy k dobru, což by v případě dvou výher znamenalo proniknutí na čtvrtou pozici. Olympique Marseille ale z posledních pěti zápasů vyhrál pouze jedinkrát, bylo tomu tak na domácím stadionu proti Montpellier. Marseille totiž na tuto výhru nedokázala v minulém kole navázat, v souboji proti Dijonu nepadla žádná branka a Olympique tak zaznamenal letošní osmou ztrátu bodů. Ani Marseille nepůjde do zápasu bez jediné absence, otazník se vznáší nad trojicí Amavi, Sanson a Tomaz.
     
    Poslední vzájemné zápasy:

    PSG – OMA 0:1
    PSG – OMA 4:0
    PSG – OMA 3:1
    OMA – PSG 0:2
    PSG – OMA 3:0
     
    Dnešní utkání se pochopitelně odehraje na neutrální půdě, a sice na trávníku Lyonu. Zápas na tamním stadionu Stade Bollaert-Delelis začne ve 21:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Paris Saint-Germain FC: Navas – Florenzi, Marquinhos, Diallo, Kurzawa – Paredes, Verratti, Herrera – Di María, Icardi, Mbappé
    Náhradníci: Rico – Bakker, Neymar, Draxler, Kean, Kimpembe, Pembele, Danilo, Sarabia

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Sakaj, Ćaleta-Car, González, Nagatomo – Rongier, Kamara, Gueye – Thauvin, Payet, Radonjić
    Náhradníci: Pele – Aké, Balerdi, Benedetto, Cuisance, Germain, Lirola, Khaoui, Sanson.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzalo na starost Paris Saint-Germain, které bude hrát zprava doleva.
     
    3
    Sledovali jsme centrovanou nabídku do pokutového území, o kterou se postaral obránce Sakaj. Jeho nabídka směřovala na Radonjiće, který ale nedosáhl.
     
    4
    Navas se poté pokoušel poslat míč k pravé autové lajně, kde se mu nabídl ke spolupráci Di María. Jednalo se o nepřesnou nahrávku, bude se tedy znovu vhazovat.
     
    5
    Paris Saint-Germain kombinovalo na vlastní polovině, načež se na druhou stranu vrhl obránce Kurzawa. Po jeho nahrávce se Thauvinovi povedlo zastavit Mbappého.
     
    6
    Snadná práce pro brankáře Mandandu, který musel poprvé na zem. Mbappého pokus nebyl nikterak dramaticky dobře kopnutý, Mandanda tak bude rozehrávat.
     
    7
    Marquinhos si při přízemní kombinaci vybral Dialla, který pro změnu u postranní lajny hledal kolegu Kurzawu. Paris Saint-Germain to zkouší pohodlnou kombinací.
     
    8
    Poté se znovu k míči dostal brankář Mandanda, který se pokoušel z jedničky odehrát míč na druhou stranu. Nakonec se k němu jako první dostal Payet.
     
    9
    Kousek od středového kruhu se pokoušel trefit padající předmět Herrera, kterému to ovšem nevyšlo. Naštěstí pro něj se za ním nacházel kolega Marquinhos.
     
    10
    Na vlastní polovině poměrně dlouho vyčkával na podporu od svých spoluhráčů Paredes. Nakonec se mu nabídl Verratti, který pro změnu hledal brankáře Navase.
     
    11
    Paris Saint-Germain poté rozehrálo k postranní lajně, kde se dostalo do menších problémů. Z nich však dokázal utéct Navas, který se postaral o další odkop.
     
    12
    Na hranici pokutového území pracoval s míčem Thauvin, ke kterému se hodně rychle dostal napadající Herrera, od kterého šel balón na první rohový kop.
     
    13
    Rozehrávky se pochopitelně chopil Payet, který to zkoušel přízemní rozehrávkou. Po ní se ke střele dostal Kamara, jehož pokus vystoupal vysoko nad branku.
     
    14
    Paris Saint-Germain znovu pohodlně pracovalo s míčem na obranné polovině, načež přešlo na druhou stranu. Tam byl dle sudího čistým způsobem zastaven Di María.
     
    15
    Až nyní si hlavní sudí zápasu všiml nedovoleného zákroku, o který se postaral Gueye. Paris Saint-Germain rychle rozehrálo, Icardi se daleko s míčem nedostal.
     
    16
    Po delší době se k míči dostal také brankář Navas, kterému se povedlo zachytit zablokované zakončení z nohy Thauvina. Poté jsme sledovali rozehrávku nakrátko.
     
    17
    Kousek od svého pokutového území vytasil nedovolený zákrok Radonjić, který po odehrání míče sestřelil Florenziho.
     
    18
    Pařížané jsou překvapivě málo aktivní, i nadále totiž pracují s míčem na vlastní polovině. I tento fakt jasně hovoří o tom, že tento duel je maximálně důležitý.
     
    19
    Di María zahrával standardní situaci, jednalo se o zkrácený rohový kop. Sledovali jsme hodně vysoký centr, na který si dokázal naskočit Icardi, který zakončoval vedle branky.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku tohoto zápasu, který nám branku nepřinesla. Viděli jsme pouze jednu slušnou šanci, Icardi ve výskoku minul branku.
     
    22
    O provedení autového vhazování se před malým momentem postaral obránce Kurzawa. Jeho nabídka směřovala na Herreru, který poté našel Di Maríu.
     
    23
    Právě posledně jmenovaný hráč byl po střetu s Rongierem faulován, čehož si všiml také hlavní sudí. Paris Saint-Germain bude rozehrávat z útočné poloviny.
     
    23
    Paris Saint-Germain sice dostalo míč do branky, avšak ta rozhodně nemohla platit. Naběhnuvší Mbappé se v době nahrávky nacházel v jasném ofsajdu.
    23. PSG dostalo míč do sítě, branka neplatila z důvodu ofsajdu.
     
    24
    Mandanda tak mohl odkopávat od své branky, jeho celek se ovšem na útočné polovině moc dlouho neudržel. Odraženého míče se chopil Diallo, který kombinuje.
     
    25
    Sledovali jsme velice přesné přenesení hry na levou stranu, kde se Kurzawa rozhodl spolupracovat s Mbappém. Ten skončil na zemi, dle sudího o faul nešlo.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Juto Nagatomo (Olympique Marseille).
     
    27
    Pařížané se navíc prezentovali dalším střeleckým pokusem, jenomže Di María zakončoval daleko vedle branky soupeře. Mandanda tak bude odkopávat.
     
    28
    Pokračovalo se rozehrávkou standardní situace, která ovšem nepřinesla nic nebezpečného. Míč se snesl pouze do zámezí, znovu budeme sledovat odkop Marseille.
     
    29
    Mbappé to poté znovu vzal na sebe, přičemž si troufl na průnik mezi dvojici protihráčů. Ta ho ale dokázala zastavit a míč se tak dokutálel mimo hrací plochu.
     
    30
    Paris Saint-Germain se znovu povedlo dostat míč do branky soupeře, avšak ani v tomto případě se nejednalo o regulérní trefu. Mbappé se znovu nacházel v ofsajdu.
     
    31
    Předchozí situaci musel ještě přezkoumat hlavní sudí, který se poradil s videorozhodčím. O ofsajd se skutečně jednalo, na první regulérní branku tak stále čekáme.
     
    32
    Poté se Herrerovi povedlo píchnout míč na své spoluhráče, jenomže z obrany se povedlo vystoupit pozornému Carovi, který rozehrál na pravou stranu.
     
    33
    U postranní lajny to ovšem s agresivitou přehnal napadající Paredes, který místo balónu trefil pouze soupeřovu nohu. Marseille ovšem rozehrávka uspěchala.
     
    34
    Verrattimu se poté povedlo přenést hru na levou stranu, kde si o nahrávku řekl Kurzawa. Ten se pokoušel proniknout do šestnáctky, kde ho zastavil González.
     
    35
    Olympique se poté vydal kupředu, jenomže Sakaje na jeho vlastní polovině dokázal skluzem zastavit vracející se Paredes. Marseille tak bude znovu vhazovat.
     
    36
    Další poměrně důrazný souboj, při kterém dostal naloženo obránce Sakaj. Hlavní sudí byl maximálně pozorný a ihned odpískal ve prospěch Olympique Marseille.
     
    37
    Mandanda si dával s odkopem celkem načas, nakonec se pokoušel na druhé straně v souboji najít Kamaru, před kterým se povedlo včas zakročit Paredesovi.
     
    38
    Payetovi se drzým průnikem povedlo vybojovat autové vhazování, po kterém to jeho celek zkoušel po pravém křídle. Na centr si naskočil Thauvin, který hlavičkoval nad.
     
    39
    Na vlastní polovině hrací plochy operoval s míčem obránce Diallo, který roztáhl hru na pravou stranu. PSG to zkoušelo střílenou nabídkou, která přinese roh.
     
    39
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Těsně před koncem prvního poločasu tu máme první branku zápasu! Fantastickým způsobem to provedl Di María, který levačkou poslal do pokutového území náramný centr. Na ten si na hranici ofsajdu dokázal seběhnout MAURO ICARDI, jehož hlavičku Mandanda vyrážel pouze vedle sebe, kam jako první přispěchal právě Argentinec, který trefil prázdnou branku.
    39. ICARDI - 1:0
     
    40
    Hlavní se znovu zabýval situací při vstřelení této branky, nakonec branka platí. Icardi nabíhal na samotné hraně ofsajdu, Marseille tak bude muset dotahovat.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    44
    Po dalším nedovoleném zákroku je hra přerušena, zdravotní problémy má totiž velezkušený Payet. Pokračovat se budou rozehrávkou standardky v podání Marseille.
     
    45
    První poločas je nastaven o dvě minuty.
     
    45+1
    Radonjić se na levém křídle pokoušel dostat kolem Marquinhose, který to udělal zkušeně. Míč se mu povedlo otřít o protihráče a tím pádem vybojoval odkop.
     
    45+2
    Co chybělo! Di Maríovi se povedlo přenést hru na Icardiho, který míč nabral na levou nohu, jenomže trefil pouze břevno. Od něj se balón odrazil před brankovou čáru.
    45+2. Icardi trefil břevno.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám přeci jenom nabídl jednu branku, o kterou se postaral Mauro Icardi. Poměrně dlouho jsme neviděli nic moc zajímavého, Paris Saint-Germain sice mělo více ze hry, jenomže do šancí se zrovna moc nedostávalo. Pařížané tak udeřili krátce před koncem prvního poločasu, navíc se jednalo o hraniční situaci, kterou sudí projednával s VAR. Marseille tak bude muset dotahovat jednobrankové manko, na to má ještě celý druhý poločas, což je hodně času.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Steve Mandanda, přichází Yohann Pelé.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzala na starost Marseille, která do druhého dějství vstoupila s novým brankářem.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se k míči dostal brankář Navas, kterému se povedlo přeposlat míč do strany na Marquinhose, který se postaral o odkop vpřed.
     
    49
    Nagatomo dokázal do pokutového území poslat přízemní nabídku, kterou si našel křídelník Radonjić. Jeho následné zakončení trefilo pouze obránce Marquinhose.
     
    50
    Poté to nahrávkou na opačnou stranu hrací plochy zkoušel obránce Diallo, kterému se ovšem nepovedlo oslovit Icardiho. Argentinec měl k míči hodně daleko.
     
    51
    Po osobním souboji se na zemi ocitl Ćaleta-Car, jeho celek se tak soupeřovu obranu pokoušel překvapit rychlou rozehrávkou, kterou včas zastavil Kurzawa.
     
    52
    Poté to na hranici pokutového území zkoušel centrem Di María, který trefil pouze protihráče do zad. Další centr pro změnu odvracel na rohový kop González.
     
    53
    Paredes dostává poslední napomenutí, při příštím faulu se bude žlutit. Argentinec tentokráte taktickým způsobem zastavil Kamaru, což viděl také rozhodčí.
     
    54
    Paris Saint-Germain poté pracovalo s míčem na vlastní obranné polovině, načež se Di Marívovi povedlo najít volného Kurzawu, jehož centr ale nebyl přesný.
     
    55
    Do protiútoku se poté dostával Thauvin, který Navase zkoušel překvapit střelou z velkého úhlu. Kostarický brankář dokázal zakročit a míč poslal na rohový kop.
     
    56
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Nemanja Radonjić, přichází Dario Benedetto.
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Papé Gueye, přichází Morgan Sanson.
     
    57
    Po rohovém kopu se na zemi ocitl González, kterého měl údajně fauloval dotírající Diallo. Sudí nechává pokračovat ve hře, navíc tuto situaci nebude konzultovat.
     
    58
    Mezi přesilu protihráčů se poté dostal Di María, kterého dost možná osvobodil nedovolený zákrok soupeře. Sám se navíc chopí rozehrávky standardní situace.
     
    59
    Zpětná nahrávka v podání Sansona našla brankáře Pelého, který to zkoušel pasem na pravou stranu. V souboji se ovšem dokázal prosadit pozorný Marquinhos.
     
    60
    Střídající Benedetto si absolutně neporozuměl s naběhnuvším Nagatomo, který se vydal špatným směrem. Druhý jmenovaný se přesto nacházel v ofsajdu.
     
    61
    Nedovoleným zákrokem si před malým momentem pomohl napadající Herrera, který fauloval Rongiera. Následně se Thauvinovi povedlo trefit pouze zeď.
     
    62
    Po delší době jsme sledovali střelecký pokus ze strany Marseille. Za pokutovým územím se do míče opřel Sanson, jehož střela přistála do rukavic Navase.
     
    63
    Hlavní sudí odpískal ve prospěch Marseille, která se rozhodla rozehrát nakrátko a urychleně. Sakaj to zkoušel centrem levačkou, který se snesl ke Florenzimu.
     
    64
    Máme za sebou hodinu hry, Paris Saint-Germain i nadále vede o jednu branku. Sledujeme ale vyrovnané utkání, jednobrankový náskok je hodně ošidný.
     
    65
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Layvin Kurzawa, přichází Presnel Kimpembe.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Neymar.
     
    66
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Juto Nagatomo, přichází Pol Lirola.
     
    67
    Paris Saint-Germain poté rozjelo kombinaci ve středu hrací plochy, kde se Paredesovi povedlo roztáhnout hru na Herreru, který místo centru hledal Mbappého.
     
    68
    Po dalším nedovoleném zákroku se poprvé k míči dostal střídající Kimpembe, kterému se povedlo roztáhnout hru na Dialla, jenž ale nepředvedl dobré zpracování.
     
    69
    V pokutovém území se do zakončení málem natlačil Benedetto, kterého ovšem dokázal včas eliminovat Marquinhos. Marseille bude moci vhazovat zleva.
     
    70
    Velice dobře hrající Marquinhos se včas dostal před protihráče, načež se mu povedlo udržet míč na hrací ploše. Pařížané se tak dostávají směrem kupředu.
     
    71
    Neymar byl zastaven kousek od pokutového území, jeho celek si tak vybojoval zajímavou standardní situaci. Zcela určitě to bude na přímý střelecký pokus.
     
    72
    K rozehrávce se nakonec postavil sám faulovaný, tedy Brazilec Neymar. Jeho technické zakončení pravou nohou trefilo zeď, na pořadu dne tak bude rohový kop.
     
    72
    Střídající Pol Lirola sáhl k hodně tvrdému faulu na Neymara, za což obdržel žlutou kartu.
     
    73
    Avizovaný rohový kop byl rozehrán nakrátko, načež jsme přeci jenom sledovali centr z kopačky Neymara. Na jeho vzdušnou nabídku ale Mbappé vůbec nedosáhl.
     
    74
    Paredes měl možnost rozehrávat volný kop kousek od středového kruhu. Jeho celek se kombinací dostal na levou stranu, načež zpětně hledal také brankáře Navase.
     
    75
    Poté jsme sledovali centr do pokutového území, se kterým si dokázal poradit obránce Ćaleta-Car. Chorvatský zadák odvracel do autu, vhazovat bude Diallo.
     
    76
    Paredes hodně riskoval se skluzem, nicméně míč ani protihráč nakonec netrefil. Po centru do pokutového území se do zakončení dostal Rongier, který pálil vedle branky.
     
    77
    Další faul na Neymara znamená další kartu, kterou tentokráte vyfasoval obránce Álvaro González.
     
    78
    Po delší době se připomněl také Mbappé, který se sice dostal k pokutovému území, jenomže nahrávku nepochopil nikdo z kolegů. Rozehrávat bude Pelé.
     
    79
    González nyní pořádně riskoval, během několika vteřin totiž podruhé fauloval Neymara a klidně z toho mohla být druhá žlutá karta. Sudí ale vylučovat nebude.
     
    80
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Valentin Rongier, přichází Valere Germain.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Paris Saint-Germain i nadále vede o jednu branku, v posledních minutách nesledujeme nic závratného.
     
    82
    Poté jsme sledovali zakončení z dobrých pětadvaceti metrů od branky. Poměrně slušným pokusem se prezentoval Paredes, který ovšem mířil vedle branky.
     
    82
    Icardi se dostal do pokutového území, kde přepadl přes Pelého. Vypadalo to na faul, sudí ale překvapivě nařizuje odkop od branky.
     
    83
    Sudí se ještě poběží podívat k videu!
     
    84
    Pokutový kop pro Paris Saint-Germain! Marseille se nachází v kritickém momentu!
    84. Penaltový zákrok na Icardiho.
     
    85
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    O vítězi je zřejmě rozhodnuto! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil NEYMAR, který zvolil hodně pomalý rozběh. Nakonec se mu povedlo poslat míč k pravé tyči, zatímco se brankář vydal k opačné konstrukci.
    85. NEYMAR - 2:0
     
    87
    Marseille to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o dvě branky. Hráči v bílém nyní pronikli na opačnou polovinu, kde se musejí vypořádat s napadáním.
     
    88
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Danilo Pereira.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Moise Keane.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, počítat ale musíme s delším nastavením. Je tu ještě minimální šance pro hráče Marseille.
     
    89
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, ono by to mohlo být ještě hodně zajímavé! Marseille totiž kombinovala u pokutového území soupeře, kde měl hodně času na centr do malého vápna křídelník Thauvin. Tomu se povedlo v náběhu najít DMITRIHO PAYETA, který dokonale tečoval míč ke vzdálenější tyči, což bylo pro brankáře Navase neřešitelné.
    89. PAYET - 2:1
     
    90
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ander Herrera, přichází Pablo Sarabia.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90+2
    Paris Saint-Germain se s míčem muselo vracet do vlastního vápna, kde se do problémů dostal obránce Kimpembe. Tomu se přesto povedlo vybojovat aut.
     
    90+3
    Vhazovat mohla také Marseille, která to poté zkoušela nahrávkou na Sakaje. Ten měl za pokutovým územím poměrně dost času, přesto mířil vysoko nad branku.
     
    90+4
    Do konce zápasu nezbývá už moc času, Marseille se přesto pokouší o vyrovnávací branku. PSG se naopak snaží držet hrací předmět daleko od své branky.
     
    90+4
    První karta pro PSG, za nesportovní chování jí vyfasoval Kylian Mbappé.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:10.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Paris Saint-Germain, které svého soupeře porazilo poměrem 2:1. Druhý poločas nám dlouhou dobu nepřinášel nic moc zajímavého, až v poslední desetiminutovce jsme byli svědky pořádného rozruchu. Nejprve si PSG vybojovalo pokutový kop, který se poté povedlo proměnit Neymarovi. Krátce před nastaveným časem Marseille snížila na rozdíl jedné branky, avšak na případné vyrovnání už nebylo moc času. Paris Saint-Germain tak dokázalo udržet jednobrankové vedení až do konce a stává se tak vítězem francouzského superpoháru. Pro trenéra Mauricia Pochettina se navíc jedná o první trofej v novém působišti. (22:55:19)

    David Suchý

    Branky: 39. Icardi, 85. Neymar (pen.) – 89. Payet (Thauvin)

    Karty:   90+4. Mbappé (PSG) – 17. Radonjić (OMA), 26. Nagatomo (OMA), 72. Lirola (OMA), 77. González (OMA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:10.
    Paris Saint-Germain: Navas – Florenzi, Marquinhos (C), Diallo, Kurzawa (65. Kimpembe) – Paredes (88. Danilo), Verratti, Herrera (90. Sarabia) – Di María (65. Neymar), Icardi (88. Keane), Mbappé
    Náhradníci: Rico – Bakker, Neymar, Draxler, Kean, Kimpembe, Pembele, Danilo, Sarabia

    Olympique Marseille: Mandanda (C) (46. Pelé) – Sakaj, Ćaleta-Car, González, Nagatomo (66. Lirola) – Rongier (80. Germain), Kamara, Gueye (56. Sanson) – Thauvin, Payet, Radonjić (56. Benedetto)
    Náhradníci: Pele – Aké, Balerdi, Benedetto, Cuisance, Germain, Lirola, Khaoui, Sanson

    Rozhodčí: Buquet – Debart, Pages
    thejrc.org