Novosibirsk – Kunlun 1:3 (kon.) | Barys – Ufa 3:6 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:1 (kon.)
Jaroslavl – CSKA Moskva 3:0 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Red Star Kunlun
Čtvrtek 14.01.2021, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Vojtěch Mozík (KUN) 0+1, 0 střel, čas na ledě 19:36
    Andrej Šustr (KUN) 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:17 (15:50:37)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 34:18.
    Zblokované střely – 12:19.
    Vyloučení – 6:4.
    Využití přesilovek 1/4 – 1/6.
    Vhazování – 23:29.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Red Star Kunlunu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:1. Sibir Novosibirsk vstoupil do třetí třetiny velice aktivně, sám si vytvořil celou řadu slušných šancí, avšak se mu povedlo skórovat pouze jedinkrát. Kunlun se také v závěrečné třetině opíral o dobře fungující obranu, navíc také s velice dobře chytajícím Smithem, který dnes vychytal domácí hráče. Kunlun tak možná překvapivě bere z toho zápasu plný počet bodů, domácí tak nepotvrdili roli favorita zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Cory Kane – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Dmitrij Sajustov – 2 min., hrubost).
     
    59:12
    Domácí celek se stále drží v útočném pásmu, kde Smith zastavil kotouč před brankovou čárou!
     
    58:22
    Kunlun se vydal směrem kupředu, navíc se mu povedlo rychle vystřídat. Sibir ovšem napadal naprosto ukázkově a čistým způsobem se dostal ke kotouči.
     
    58:00
    Sibir to zkouší v šesti!
     
    57:22
    Na jistotu se rozhodl zahrát obránce Sproul, který místo nahození pouze prodlužoval podél mantinelu za domácí branku, kde nasbíral cenné vteřinky Monachov.
     
    56:13
    Krátce po vhazování se napřáhl hostující Spencer Foo, kterému se nepovedlo trefit hostující branku. Krasotkin nemusel zasahovat, domácí se osvobodili.
     
    55:06
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Vjačeslav Ušenin – 2 min., podrážení).
     
    55:03
    Nápor domácích hokejistů pokračuje, fanoušci jsou navíc ve varu. Nyní to ale zodpovědně provedl obránce Fram, který na jistotu o mantinel vyhodil do bezpečí.
     
    54:22
    Sibir musel vyklidit útočnou třetinu, sudí totiž signalizoval postavení mimo hru. Kunlun tak měl poměrně dost času na rozehrávku, což mu naopak uškodilo.
     
    53:15
    Hodně důrazně před malým momentem zahrál hostující Leščenko, který si ovšem dle sudích pomohl v rámci pravidel. Domácí se znovu dostali zpět do pásma.
     
    52:26
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je tu zasloužená kontaktní branka, domácí navíc zužitkovali přesilovou hru! Kunlunu se povedlo dostat kotouč ven z pásma, jenomže domácí se bleskově dostali zpět. Tam se do střelecké pozice dostal OLEG LI, kterému se povedlo zamířit o horní konstrukci přesně do hostující branky. Smith tak čisté konto neudrží, Sibir stále strádá dvě branky.
    Asistence: Mikael Ruohomaa, Danil Romancev.
     
    52:05
    Od levého kruhu tvrdě zakončoval domácí Gurkin, který ovšem trefil pouze připraveného brankáře. Kunlunu se až nyní povedlo odpálit kotouč na druhou stranu.
     
    51:13
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Jason Fram – 2 min., podrážení).
     
    50:41
    Nyní se Krasotkin musel dát do akce, neboť to kousek od modré čáry zkoušel český obránce Šustr. Ten mířil pouze doprostřed a hra je tedy znovu přerušena.
     
    50:11
    Do konce zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Kunlun se v této periodě pouze brání, nyní se sice vydal kupředu, tam ale nezaměstnal brankáře Krasotkina.
     
    49:03
    Puk nyní poskakoval v hostujícím brankovišti, jenomže Ruohomaa ho místo do prázdné branky poslal pouze do tyče!
     
    48:43
    Domácí se znovu nadechovali k náporu, jenomže Demidovovi uskočil puk do středního pásma. Kunlun se začíná dostávat pod tlak, domácí jsou hodně aktivní.
     
    48:16
    Po dalším Smithově zákroku přichází na řadu předposlední komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    47:55
    Poté se za červenou čáru dokázal dostat domácí obránce Morozov, který pouze nahazoval za hostující branku, kde s rozehrávkou pomohl brankář Smith.
     
    47:11
    Dobrou pozici na tvrdé zakončení měl domácí obránce Jokipakka, který vsadil na razanci. Puk směřoval ke vzdálenější tyči, Smith se tak musel činit.
     
    46:30
    Do protiútoku se nyní za domácí celek dostával Komarov, který ovšem daleko nedorazil. Včas si na něj počíhala dvojice protihráčů, jenž ho včas zastavila.
     
    45:15
    Na vhazování byl úspěšnější hostující Lockhart, kterému se sice povedlo přenechat kotouč za sebe, tam ovšem nebyl nikdo z kolegů. Kunlun je přesto u puku.
     
    44:29
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jevgenij Česalin – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Alexej Toropčenko – 2 min., hrubost).

    A nakonec jsme se dočkali bitky. V pěstním souboji se do sebe pustili domácí Česalin a hostující Toropčenko. Včas do souboje skočili sudí, budou z toho pouze dvě minuty.
     
    44:19
    Začíná se pořádně přistřovat. Ethan Werek se dostal za modrou čáru, kde se mu povedlo zakončit. V době zakončení byl nepříjemně poslán na zem.
     
    44:11
    V posledních vteřinách jsme sledovali celkem dost nepřesností, a to na obou stranách. Nyní to na sebe vzal obránce Fram, který pouze nahazoval po mantinelu.
     
    43:30
    Sibir Novosibirsk se ani v tomto případě daleko s pukem nedostal, což je tradiční obrázek tohoto zápasu. Naopak na opačné straně tvrdě zakončoval Sproul.
     
    42:11
    Předávka na Vjačeslava Ušenina nakonec nabídla další zakončení, které putovalo na přední tyč. Brankář Smith potvrdil připravenost a raději znovu přerušil hru.
     
    41:50
    Na modré čáře si připravoval kotouč k případnému nahození obránce Starikov, který nakonec o něj přišel. Soupeř ho totiž vypíchl ven z pásma.
     
    41:23
    Přesilová hra je minulostí, hraje se tedy v pěti na obou stranách. Před malým momentem směrem dozadu dobře zapracoval Jokipakka, který poté vyhodil touš.
     
    40:40
    Vzápětí se domácímu celku povedlo vyhodit přes všechny čáry, do konce přesilové hry Kunlunu nezbývá moc času. Další útočný výpad nyní zakládá Andrej Šustr.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který znovu pokračuje v přesilové hře. Hned v úvodu se Lockhartovi povedlo dostat puk za modrou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku (celkem): 13 – 15.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která nám pro změnu přinesla jediný zásah. Směrem dopředu byl o něco aktivnější Sibir Novosibirsk, který se dostal k několika šancím, avšak brankář Smith stále drží čisté konto. Kunlun se snaží hrát na jistotu, většinu času se pouze brání, avšak na jedničku. Red Star navíc ubránil i přesilovou hru svého soupeře, načež se mu v závěru druhé třetiny povedlo dostat kotouč do branky potřetí. Sibir tak v tuto chvíli prohrává o tři branky!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:08
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Mikael Ruohomaa – 2 min., držení).
     
    39:01
    Málem se do rychlého protiútoku dostal hostující Kane, kterou na dlouhou hůl dokázal eliminovat domácí Chabarov. Vzápětí Sibir rozehrál za cenu icingu.
     
    38:15
    Domácí se ihned po vhazování usadili s pukem na druhé straně, jenomže znovu narazili do dobře fungující obrany. Vzápětí odpálil kotouč do bezpečí Chelios.
     
    37:08
    Střídání v týmu HC Sibir Novosibirsk: ze hřiště odchází Harri Säteri, přichází Anton Krasotkin.
     
    37:08
    Branka ale platí!
     
    37:08
    Sibir si vzal trenérskou výzvu! Zřejmě kvůli možnému postavení hráče v brankovišti.
    37:08 Ethan WEREK - 0:3
     
    37:08
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Zničehonic se hosté dostávají do tříbrankového vedení! ETHAN WEREK se za brankou ujal kotouče, načež se dostal k pravému kruhu. Z tohoto prostoru zkoušel spíše nahodit na domácí branku, přičemž se mu povedlo zamířit přesně. Sateri měl i v tomto případě zakrytý výhled, spoluhráči mu to moc neulehčují.
    Asistence: Anton Lazarev.
     
    36:55
    Leščenko v tísni dostal kotouč do pásma soupeře, kde to zkoušel přeposláním podél mantinelu na Kanea. Sibir tuto situaci pokryl a poté zaměstnal Smitha.
     
    36:13
    První lajna Kunlunu se nyní usadila na druhé straně, kde si ovšem neporozuměla. Na druhou stranu si to to tedy chtěl namířit Li, který jednoduše nahazoval.
     
    35:20
    U pravého kruhu operoval domácí Ruohomaa, který se ovšem k zakončení nedostal. Místo toho jsme sledovali nahrávku na Chabarova, jenž ohrozil brankáře.
     
    34:54
    Setdikov protlačil kotouč za opačnou modrou čáru, jenomže v tu dobu se tam nacházel spoluhráč, což znamenalo postavení mimo hru.
     
    34:15
    Na modré čáře si o nahrávku řekl domácí zadák Chabarov, kterému ovšem puk přeskočil hokejku. Domácí tak musí spěchat k vlastní brance, hosté včas vystřídali.
     
    33:36
    Sám na branku málem pláchl hostující Werek, který byl zastaven na hranici faulu. Na opačné straně se k ohrožení branky pro změnu dostal Komarov.
     
    33:10
    Nenápadným zakončením se pokoušel ohrozit branku soupeře domácí Sajustov, který zamířil přímo do lapačky. Je tu další komerční přestávka zápasu.
     
    32:41
    Do protiútoku se poté dostávala dvojice domácích hráčů. Nepříliš dobře to ovšem provedl Li, který zpětnou nahrávkou našel pouze Kanea.
     
    32:13
    Kunlunu se povedlo vybojovat vhazování v pásmu soupeře, kde byl i úspěšnější. Na modré čáře měl dost času Fram, který se ale neodvážil nahodit kotouč.
     
    31:14
    Dobrou pozici pro zakončení nyní měl hostující Šaškov, který nakonec zakončoval vysoko nad branku. Domácí brankář Sateri poměrně dlouho čeká na zákrok.
     
    30:44
    Máme za sebou polovinu zápasu, která nám zatím přinesla dvě branky. Sibir Novosibirsk je nyní o něco aktivnější, jenomže neustále naráží na pozornou obranu.
     
    30:00
    Chabarov se před malým momentem natlačil do zakončení z velkého úhlu, načež najel do protihráče před brankou. Proto jsme sledovali menší strkanici, kterou sudí včas ukočírovali.
     
    29:20
    Demidov dokázal zastavit kotouč před modrou čárou a jeho celek tak pokračoval v sevření. Střely jsme se nakonec nedostali, Kunlun tak pouze nahazoval.
     
    28:10
    Po přejetí modré čáry se o bleskové zakončení pokoušel Lockhart, který napálil pouze hokejku soupeře. Místo střely mohl spíše nahrávat na kolegu Šaškova.
     
    27:28
    U modré čáry měl poměrně dost prostoru Starikov, který ihned nahazoval směrem na domácí branku. Jeho pokus ovšem skončil na zadním mantinelu.
     
    27:11
    Sibir tentokráte obsadil prostor za brankou soupeře, kde ovšem přišel o touš. Na druhou stranu se tedy mohl dostat Lockhart, který byl zastaven u červené čáry.
     
    26:23
    Za modrou čáru se dokázal dostat hostující Spencer Foo, jenomže se jednalo pouze o ofsajdu. Navíc přichází na řadu další komerční přestávka.
     
    25:09
    V rychlostním souboji se povedlo uspět Monachovovi, který tak zabránil případnému icingu. Podporu od kolegů ovšem neměl a soupeř tak urychleně otočil hru.
     
    24:15
    Smith nyní inkasoval pukem do masky, proto byla hra přerušena. Domácí celek se zrovna dostával k pořádnému tlaku, následovat bude vhazování.
     
    23:05
    Po rychlé souhře se do šance dostal domácí Li, který zakončoval z předbrankového prostoru. Střelu poslal vedle hostující branky, Kunlun poté dokázal vyhodit.
     
    22:12
    Sibir Novosibirsk nedokázal kvalitně rozehrát z vlastního pásma, touš směřoval přes všechny čáry, což pochopitelně znamenalo další komerční přestávku.
     
    21:45
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Vojtěch Mozík – 2 min., krosček).
     
    21:39
    Domácí brankář měl nyní plné ruce práce. Těsně před ním totiž tečoval nahození jeden z protihráčů, puk přesto narazil pouze do připraveného pravého betonu.
     
    21:11
    Puk se nyní odrazil vysoko nad mantinel, navíc se lehce dotkl ochranné sítě. Hra byla tedy přerušena, posléze se vhazovalo po pravici brankáře Sateriho.
     
    20:36
    Přesilová hra je u konce, Kunlun se v tomto případě nedokázal prosadit. Vlastně se ke konci první periody prosadit dokázal, jenomže už po skončení třetiny.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který pochopitelně pokračuje v přesilové hře. Kunlun se s pukem nachází daleko od Sateriho.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 6 – 12.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nakonec přinesla hned dva zásahy. Úvod zápasu nám nabídl řadu nepřesností, přesto se jako první prosadil Kunlun. Ten si poté zahrál první přesilovou hru, kterou se mu povedlo využít, čímž se dostal do dvoubrankového vedení. V závěru první třetiny se navíc Kunlun radoval potřetí, jenomže to nestihl v řádném čase, proto branka neplatila. Sibir tak stále prohrává o dvě branky, v nadcházejícím průběhu zápasu tak bude muset pořádně zabrat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Branka neplatí, Sibir tak stále prohrává o dvě branky.
     
    20:00
    Kunlun dostal kotouč potřetí do sítě, jenomže se jde k videu. Dost možná to hosté nestihli!
     
    19:20
    Málem to bylo o tři branky! Kotouč se totiž odrazil přímo k volnému Leščenkovi, který se opřel do kotouče, se kterým si Sateri dokázal poradit.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:22
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jevgenij Česalin – 2 min., podrážení).
     
    18:11
    Sibir si tak tento zápas pořádně zkomplikoval, momentálně prohrává už o dva zásahy. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, domácí jsou nyní u kotouče.
    17:00 Ryan SPROUL - 0:2
     
    17:00
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté vteřinu před koncem přesilové hry dokázali překonat Sateriho! Kunlun se konečně dostal k náporu, při kterém si do střelecké pozice sjel obránce RYAN SPROUL, jehož důrazná střela proletěla až za záda finského brankáře. Ten měl zřejmě zakrytý výhled, přesto si na kotouč dokázal sáhnout.
    Asistence: Ethan Werek, Spencer Foo.
     
    16:13
    Sibir Novosibirsk nyní velice dobře napadal rozehrávku soupeře, který ale přeci jenom dostal puk za opačnou modrou čáru, kde ovšem číhal Jokipakka.
     
    15:33
    Kunlun dokázal uspět na vhazování, načež se do zajímavé pozice k zakončení dostal Nikolišin. Před brankou ale blokoval soupeře, Sateri tak nezasahoval.
     
    15:01
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Setdikov – 2 min., podrážení).
     
    14:22
    Sibir se pokoušel rozehrát podél levého hrazení, jenomže Jakovlev na nahrávku nedosáhl. Přesto z toho nebylo zakázané uvolnění, pokračuje se tedy ve hře.
     
    13:47
    Do přečíslení se poté dostala dvojice domácích hráčů, která to neudělala nejlépe. Smith měl totiž snadnou práci, neboť zakončení proběhlo z velké blízkosti.
     
    13:13
    Kunlun navíc pokračoval v aktivitě. Na modré čáře převzal nahrávku obránce Šustr, který měl málo času na práci s pukem, proto ho poslal zpět za branku soupeře.
     
    12:22
    Sibir Novosibirsk to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může klidně otočit.
    11:14 Vjačeslav LEŠČENKO - 0:1
     
    11:14
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Nakonec se do vedení dostává hostující celek! Domácí chtěli vyvézt puk z vlastní třetiny, což se jim vůbec nepovedlo. Naopak zadovka směřovala na naprosto volného VJAČESLAVA LEŠČENKA, který šanci přetavil v úspěšné zakončení zápěstím. Puk směřoval nad lapačku Sateriho, jenž poprvé v tomto duelu inkasoval.
    Asistence: Alexej Toropčenko, Cory Kane.
     
    11:12
    Za brankou se obránci Cheliosovi povedlo přenechat kotouč za sebe, kde se nacházel jeho kolega Lockhart. Ten narazil na přesilu protihráčů, která je nyní u puku.
     
    10:46
    Zakončení z hole Romanceva srazil jeden z protihráčů pouze na hokejku Jakovleva, který se pokoušel o střelu, jenž narazila pouze do betonu brankáře.
     
    10:00
    Máme za sebou polovinu první třetiny, která nám zatím nepřinesla žádnou branku. Rovněž čekáme na vyložené šance, oba celky jsou totiž hodně nepřesné.
     
    09:13
    Kunlun poté pouze nahazoval do rohu kluziště, načež odjel na střídačku. Domácí celek se toho pokoušel využít, jenomže narazil na připravenou obranu soupeře.
     
    08:15
    Sibir Novosibirsk poté operoval za vlastní brankou, načež přejel na druhou stranu. Tam se ovšem povedlo zakročit Framovi, který přesně rozehrál na Sproula.
     
    07:22
    K hezkému sólu se poté nadechl domácí Li, který to zkoušel střelou ke vzdálenější tyči. Puk nakonec minul branku, Smith tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    06:13
    Smith nyní vyrážel střelecký pokus do ochranné sítě, což znamená přerušení hry. Navíc na řadu přichází první komerční přestávka zápasu.
     
    05:56
    Nahrávka o hrazení nakonec putovala mimo dosah Sajustova, útočná akce tak skončila poměrně rychle. Poté byl jeden z domácích zastaven hraničně.
     
    05:05
    U pravého kruhu měl hodně času na tvrdou střelu Li, který svůj pokus posílal přímo doprostřed branky. Smith dokázal zakročit, jeho celek ihned otočil hru.
     
    04:14
    Do útočného pásma si to namířil Spencer Foo, který pouze nahazoval vedle branky soupeře. Tam se dokázal zorientovat Morozov, jenž vyvezl kotouč vpřed.
     
    03:50
    Do protiútoku se poté dostával domácí Vjačeslav Ušenin, který se pokoušel na zadní tyči najít Timašova, kterému ovšem sjel kotouč z čepele.
     
    03:10
    Další práce pro domácího brankáře, který si tentokráte poradil s důraznou střelou z hole Parkera Foo. Ten mířil nad lapačku, Sateri musel zasahovat nadvakrát.
     
    02:17
    Za volným pukem poté musel spěchat domácí Gurkin, kterému se povedlo rozehrát naprosto přesně. Přesto na opačné straně nepřesně nahrával Romancev.
     
    01:50
    Poté to na levém křídle na sebe vzal Kane, který se manévrem dostal přes protihráče, avšak přízemní nabídku dokázal vypíchnout brankář.
     
    01:15
    Na opačné straně měl na modré čáře hodně prostoru obránce Sproul, který se postaral o první střelecký pokus svého celku. Sateri měl naprosto čistý výhled.
     
    00:40
    Sibir Novosibirsk operoval kolem branky soupeře, kde to nabídkou do předbrankového prostoru zkoušel Puustinen, který trefil pouze brusle soupeře.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který nejprve kombinoval ve svém pásmu, načež to rozehrávkou zkoušel zadák Chabarov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – J. Chabarov, Jokipakka, Děmidov, Gurkin, Ilja Morozov, Timašov, Pastuchov – Puustinen, Ruohomaa (A), O. Li – Setdikov, V. Komarov, Česalin (C) – Romancev, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – A. Jakovlev, Sajustov (A), Šarov – Dubakin.

    Red Star Kunlun: J. Smith (Šikin) – Fram, Chelios (A), Sproul (A), Jevsejenkov, Šustr, Mozík, Starikov – P. Foo, Lockhart (C), S. Foo – Toropčenko, Kane, Leščenko – Monachov, Nikolišin, Šaškov – Werek, Collins, A. Lazarev – Bakanov.

    Rozhodčí: Birin, Sergejev – Galimov, Slavikovskij.
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Mozík (KUN)
    Andrej Šustr (KUN)
     
    Red Star Kunlun

    Na opačné straně stojí papírový i tabulkový outsider tohoto zápasu, kterým je Red Star Kunlun. Ten se pro změnu nachází na jedenácté pozici východní konference, bodově je na tom hůře už je poslední Nižněkamsk, který má o jeden bod méně. Kunlun se ovšem v posledních duelech výsledkově trápí, na svém kontě má hned čtyři porážky v řadě. Poslední bodový zisk tak přišel ještě v loňském kalendářním roce, tehdy se Kunlunu hodně překvapivě povedlo po samostatných nájezdech zvítězit nad Omskem. Kunlun je navíc druhým nejhorším venkovním mužstvem celé KHL, poslední pozici drží Riga.
     
    HC Sibir Novosibirsk

    Hokejisté Novosibirsku se momentálně nacházejí na deváté pozici východní konference, což by v konečném důsledku neznamenalo postup do vyřazovacích bojů. Sibir momentálně ztrácí na osmý Barys už sedm bodů, navíc má hned o tři zápasy více. Domácí celek tohoto zápasu z posledních pěti utkání prohrál hned třikrát, svou šestadvacátou porážku zaznamenal v minulém kole proti třetí Ufě, která si nakonec odvezla vítězství poměrem 3:1. Novosibirsk je pátým nejlepším domácím celkem své konference, ve svém prostředí se mu povedlo získat sedmadvacet bodů, avšak z posledních dvou duelů ani jednou nebodoval.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi HC Sibir Novosibirsk a Red Star Kunlun.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 53. O. Li (Ruohomaa, Romancev) – 12. Leščenko (Toropčenko, Kane), 17. Sproul (Werek, S. Foo), 38. Werek (A. Lazarev)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (38. Krasotkin) – J. Chabarov, Jokipakka, Děmidov, Gurkin, Ilja Morozov, Timašov, Pastuchov – Puustinen, Ruohomaa (A), O. Li – Setdikov, V. Komarov, Česalin (C) – Romancev, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – A. Jakovlev, Sajustov (A), Šarov – Dubakin.
    Red Star Kunlun: J. Smith (Šikin) – Fram, Chelios (A), Sproul (A), Jevsejenkov, Šustr, Mozík, Starikov – P. Foo, Lockhart (C), S. Foo – Toropčenko, Kane, Leščenko – Monachov, Nikolišin, Šaškov – Werek, Collins, A. Lazarev – Bakanov.

    Rozhodčí: Birin, Sergejev – Galimov, Slavikovskij

    Diváci: 2140
    ocianews.com