Novosibirsk – Kunlun 1:3 (kon.) | Barys – Ufa 3:6 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:1 (kon.)
Jaroslavl – CSKA Moskva 3:0 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:6 (0:1, 3:2, 0:3)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 14.01.2021, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:50:13)
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z Čechů a Slováků.
     
    Střely na branku: 26 – 30
     
    Je konec! Hostující Ufa nakonec díky povedené třetí třetině vítězí na ledě Barysu 6:3. Hned v úvodu závěrečné periody se prosadil Alexandr Alexejev. Další zásah navíc přidal po úniku Markus Granlund. Domácí Barys v závěru dnešního souboje ještě zariskoval a odvolal brankáře. Do prázdné branky se však v oslabení trefil Pjotr Chochrjakov.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Hosté v plném počtu.
     
    59:32
    Curtis Valk si ještě sjel na přihrávku do středního pásma, jenže se nedokázal prosmýknout kolem obránce a už vůbec nezakončil.
     
    59:02
    Ani domácí hráči už se nikam neženou. Hokejisté Barysu sice hrají s pukem na hokejkách, ale nemají moc prostoru na kombinaci s ním.
    58:01 Pjotr CHOCHRJAKOV - 3:6
     
    58:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté definitivně potvrzují svůj triumf! PJOTR CHOCHRJAKOV ujel ve vlastním oslabení a trefil prázdnou branku! Bez asistence.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:37
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Markus Granlund – 2 min., sekání).
     
    57:34
    Ortio si dal dobrý pozor na prudké zakončení od modré čáry. Domácí brankář však kotouč skvěle viděl a bez problémů jej vyrazil do rohu kluziště.
     
    57:02
    Jevgenij Lisovec se na levé straně zbavil obránce, výborně se prosmýkl do útočného pásma, ale už nedokázal přihrát na spoluhráče v bílém dresu.
     
    56:29
    Ortio se výborně přesunul proti tvrdé ráně z pravé strany a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:12
    Jevgenij Lisovec dostal domácí zadáky pod tlak a vybojoval puk pro Ufu. Hráči hostujícího celku však kombinací nenašli nikoho ze spoluhráčů.
     
    55:32
    Teemu Hartikainen si sjel na výbornou přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud zakončoval forhendem, ale jeho pokus minul branku!
     
    55:10
    Curtis Valk poslal přihrávku na levé křídlo pro Jesseho Blackera. Druhý jmenovaný se dokonce dostal do zakončení, ale minul zadní tyčku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 23. Paňukov (Frattin, Varone), 29. Lilja (Videll, Dietz), 30. Frattin (Orechov) – 14. Larsen (M. Granlund, Manninen), 33. Manninen (Kadějkin), 38. Platt (Naumenkov, Kugryšev), 42. Alexejev (Kugryšev, Kartajev), 48. M. Granlund (Hartikainen), 59. Chochrjakov


    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Makljukov, Samat Danijar, Heatherington, Blacker, Orechov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Paňukov – Lilja, Valk, Videll (A) – Michajlis, Sagadějev, R. Starčenko (A) – Petuchov, Gurkov, Asetov.
    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Panin (C), Larsen, Naumenkov, Koledov, Lisovec, Alexejev, Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Platt, Kadějkin, V. Žarkov (A) – Kugryšev, Kartajev, Amirov – Soloduchin, Baškirov, Chochrjakov – Gimatov.
    thejrc.org