Novosibirsk – Kunlun 1:3 (kon.) | Barys – Ufa 3:6 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:1 (kon.)
Jaroslavl – CSKA Moskva 3:0 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:6 (0:1, 3:2, 0:3)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 14.01.2021, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Pjotr CHOCHRJAKOV - 3:6
     
    58:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté definitivně potvrzují svůj triumf! PJOTR CHOCHRJAKOV ujel ve vlastním oslabení a trefil prázdnou branku! Bez asistence.
    47:08 Markus GRANLUND - 3:5
     
    47:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa přidává svou pátou branku a odskakuje na rozdíl dvou zásahů! Přihrávku do úniku dostal MARKUS GRANLUND, který zakončil mezi betony domácího brankáře! Asistence: Teemu Hartikainen.
    41:35 Alexandr ALEXEJEV - 3:4
     
    41:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa se dostává do vedení! Hostující celek tentokrát dokázal udeřit po rychlé akci. Moře prostoru dostal v útočném pásmu ALEXANDR ALEXEJEV, který ještě vykoupal brankáře a poslal puk do sítě! Asistence: Alexandr Kugryšev, Vladislav Kartajev.
    37:50 Geoff PLATT - 3:3
     
    37:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hostující Ufa našla odpověď na zásahy domácího celku také v početní převaze! Od modré čáry střílel Teemu Hartikainen, jehož pokus GEOFF PLATT protečoval za záda Ortia! Asistence: Michail Naumenkov, Dmitrij Kugryšev.
    32:05 Sakari MANNINEN - 3:2
     
    32:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostující Ufa dokázala velmi rychle snížit! Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1. Alexandr Kadějkin si sjel na přihrávku na levou stranu, poslal pobídku před branku a SAKARI MANNINEN bez problémů zakončil do branky! Asistence: Alexandr Kadějkin.
    29:03 Matt FRATTIN - 3:1
     
    29:03
    Barys právě vstřelil branku!
    Další zásah na straně kazašského celku! Barys dokázal využít i pokračující přesilovku 5 na 4. Z vrcholu kruhy vypálil zápěstím MATT FRATTIN a krásně vymetl horní roh! Asistence: Valerij Orechov.
    28:15 Jakob LILJA - 2:1
     
    28:15
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí Barys po krátké chvíli využívá přesilovku a otáčí vývoj dnešního souboje! Na nádhernou přihrávku do prostoru před branku si sjel JAKOB LILJA a tísněn obráncem překonal brankáře! Asistence: Linus Videll, Darren Dietz.
    22:57 Kirill PAŇUKOV - 1:1
     
    22:57
    Barys právě vstřelil branku!
    Barys se po obrovské chybě Ufy v rozehrávce dočkal vyrovnání! Frattin sice z prostoru mezi kruhy trefil hůl obránce, ale KIRILL PAŇUKOV puk dorazil do sítě! Asistence: Matt Frattin, Phil Varone.
    13:55 Philip LARSEN - 0:1
     
    13:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa se z nenápadné akce dostává do vedení! Hostující celek předvedl svižný přechod do útoku. Na přihrávku na levou stranu si počkal PHILIP LARSEN a střelou zápěstím překonal brankáře! Asistence: Markus Granlund, Sakari Manninen.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 23. Paňukov (Frattin, Varone), 29. Lilja (Videll, Dietz), 30. Frattin (Orechov) – 14. Larsen (M. Granlund, Manninen), 33. Manninen (Kadějkin), 38. Platt (Naumenkov, Kugryšev), 42. Alexejev (Kugryšev, Kartajev), 48. M. Granlund (Hartikainen), 59. Chochrjakov


    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Makljukov, Samat Danijar, Heatherington, Blacker, Orechov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Paňukov – Lilja, Valk, Videll (A) – Michajlis, Sagadějev, R. Starčenko (A) – Petuchov, Gurkov, Asetov.
    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Panin (C), Larsen, Naumenkov, Koledov, Lisovec, Alexejev, Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Platt, Kadějkin, V. Žarkov (A) – Kugryšev, Kartajev, Amirov – Soloduchin, Baškirov, Chochrjakov – Gimatov.
    thejrc.org