Třinec – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Olomouc – Motor ČB 3:2 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 4:3 (kon.)
Litvínov – Sparta 3:5 (kon.) | K. Vary – Zlín 5:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.)
Liberec – Kometa Brno 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:5 (1:2, 2:2, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 15.01.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Tipsport extraliga má dnes na programu další zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Sparta Praha v rámci pětatřicátého kola.
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté litvínovské Vervy se v současné době nacházejí na desátém místě extraligové tabulky, když nasbírali pětatřicet bodů. Litvínovští táhli sérii tří výher za sebou, kdy postupně porazili Karlovy Vary po prodloužení 3:2, poté následovala výhra 2:1 také v nastavené hrací době, tentokráte nad Olomoucí. Hned na to si litvínovská Verva zopakovala souboj s karlovarskou Energií a zvítězila 6:4. Poté nestačila na hradecký Mountfield, který ve svém teritoriu zvítězil 3:1. Poté následovala výhra 5:0 doma nad Pardubicemi, ale tu Litvínovští nepotvrdili na ledě posledních Českých Budějovic, kde padli 3:4. Dnes budou chtít ve svém teritoriu uspět, ovšem proti pražské Spartě to nebudou mít jednoduché.

    Nejproduktivnější hráči

    Patrik Zdráhal 8+10
    Viktor Hübl 5+13
    František Lukeš 7+9
     
    HC Sparta Praha

    Pražané se totiž vyhřívají na nejvyšším místě extraligové tabulky. Jsou tedy první a dosud si připsali třiašedesát bodů za dvacet výher a dvanáctkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Patří tedy mezi celky, které by mohly promluvit v bojích o titul či vítěze základní části. Sparťané po domácí prohře 1:3 s Libercem zabrali a třikrát po sobě zvítězili, přičemž neztratili ani bod. Nejprve si po výhře 3:0 poradili s hradeckým Mountfieldem, stejným výsledkem pak srazili i Olomouc. Poté následoval další duel s Hradcem Králové, tentokrát skončil 4:1 ve prospěch Sparty. Naposledy pražský celek vybojoval bod na ledě brněnské Komety, když vyrovnal až v závěru třetí třetiny. Nakonec pak Brno vyhrálo 4:3 v prodloužení, které v jeho první minutě rozhodl Peter Mueller. Toto zaváhání chtějí hosté dnes odčinit na ledě Litvínova, kde budou plnit roli favorita.

    Nejproduktivnější hráči

    Michal Řepík 17+16
    Roman Horák 13+18
    David Tomášek 10+17
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly dvakrát. Nejprve Sparta vyhrála na ledě Litvínova 3:1. Verva pak oplácela v Praze, kde brala dva body po výhře 3:2 po samostatných nájezdech.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli šíření nemoci Covid-19 se utkání odehraje bez přítomnosti diváků v hledišti.
    Nastoupí Saša Salák dnes opět od začátku?
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Štich (A), Demel, D. Kolář – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Žejdl, Látal – Helt, Jícha, Zygmunt.

    HC Sparta Praha: Machovský (Salák) – Polášek, Košťálek, Jeřábek, Němeček, Jurčina (A), Kalina – Rousek, Sobotka, Řepík (C) – Kudrna, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech (A), Říčka – Zikmund, Vitouch, Dvořáček – Šmerha.

    Rozhodčí: Pešina, Veselý – Svoboda, Zíka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Hosté se už hned po vhazování nastěhovali do domácího teritoria, kde chvíli kombinovali a na Godlu pak šla střela z hole Vladimíra Sobotky. Někdejší útočník NHL se ale neprosadil.
     
    00:46
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Petr Kalina – 2 min., podrážení).
     
    00:46
    Hostující Kalina podrazil Balinskise a sudí zdvihl pravici. Litvínov si jako první zahraje přesilovou hru a už se dostává do útočného pásma.
     
    01:20
    Sparťané se hned po vhazování před vlastní brankou dostali na kotouč a ten rychle odpálili až před Godlovu branku. Šetří tak cenné vteřiny z početní nevýhody.
     
    02:03
    Další nepřesnosti v domácí rozehrávce končí ziskem puku pro Pražany a ti znovu odpalují puk daleko od branky Matěje Machovského.
     
    02:30
    Nyní už to před Machovským bylo o dost nebezpečnější. Na levý kruh dostal přihrávku od Hanzla Aaron Irving a jeho dělovka z první nadělala brankáři Sparty vrásky na čele. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    02:46
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    03:30
    Po levém křídle unikal Lukáš Žejdl, který poté zblízka zakončil, ale Matěj Machovský neměl problém dostat kotouč pod kontrolu.
     
    04:16
    Machovský se zapojil do rozehrávky puku v obranném pásmu pražské Sparty, ale hosté se stále nemohou dostat do blízkosti litvínovského brankáře Denise Godly.
     
    04:48
    Uvis Janis Balinskis dostal nabito na modrou čáru a vyzkoušel prudkou ránou pozornost Machovského, ten uspěl a zapisuje další zákrok.
     
    05:26
    Ladislav Zikmund táhl akci Sparty po pravé straně, poté předložil přihrávku do mezikruží, ale tam byla připravena obrana Litvínova, která zakročila a nepustila soupeře do zakončení.
     
    06:19
    Vladimír Sobotka nyní notně prověřil Denise Godlu, na kterého z pravé strany vyslal štiplavou střelu, která končí na pohotové lapačce domácího brankáře!
     
    06:21
    Nyní následuje první komerční přestávka.
     
    06:35
    Pražané se uhnízdili v pásmu litvínovské Vervy a snažili se o kombinaci, která by mohla vést k otevření skóre. Ale znovu byla obrana domácích pozorná a vytáhla puk do středního pásma.
     
    07:15
    Martin Látal na levé straně švihl do puku a Matěj Machovský okamžitě zakročil. Poté nechal hru raději přerušit a po chvilce se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    07:52
    Obrovská šance Sparty. Ladislav Zikmund se řítil úplně sám na svého bývalého spoluhráče z Kladna, ale brankář Vervy proti němu uspěl a znovu semaforem zavírá šanci Sparty na vedoucí gól!
     
    08:34
    Hosté jsou čím dál tím více nebezpečnější před Godlou, před ním vznikla skrumáž a gólman Litvínova se musel pořádně v brankovišti roztáhnout, aby kotouč ukryl a zastavil hru.
     
    08:34
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (David Štich – 2 min., hrubost).
     
    09:04
    Hosté už si taky zkouší první přesilovku, na chvíli se uhnízdili před brankou Godly, ale beci Vervy mu pomohli a po převzetí kotouče ho odpálili až před Matěje Machovského.
     
    09:42
    Další osvobození domácích a ti šetří další cenné vteřiny.
     
    10:06
    Po chybě sparťanské obrany střílel ve vlastním oslabení z mezikruží Lukáš Žejdl, ale skrze beka Sparty se mu nepovedlo příliš ohrozit Matěje Machovského.
     
    10:34
    Litvínov je v plném počtu.
     
    11:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ve dvanácté minutě se mění poprvé skóre na ukazateli. Domácí jdou do vedení. Od modré čáry střílel Janis Uvis Balinskis a na jeho projektil nastavil hůl kapitán Vervy VIKTOR HÜBL, touš změnil směr a zapadl do šibenice Machovského branky – 1:0. Asistence: Uvis Janis Balinskis a Tomáš Pospíšil.
    11:09 Viktor HÜBL - 1:0
     
    12:15
    Domácí byli v další šanci, Lukáš Žejdl se pokusil o další ohrožení Machovského, ale to se nekonalo. Na druhé straně si nepřesně počínali také Pražané.
     
    13:01
    Pawel Zygmunt zblízka poslal přízemní pokus na Matěje Machovského, ale tomu pomohla obrana Sparty. V následném rychlém protiútoku pak musel zasáhnout Godla a hra je přerušena.
     
    13:46
    Zakázané uvolnění Sparty stěhuje hru před Matěje Machovského, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    13:52
    Okamžitě se pak hosté velmi rychle dostali do domácího teritoria, ale před Godlou nevyslali žádný nebezpečný pokus.
     
    14:12
    Nyní už musel zasáhnout Denis Godla, jenž pokryl nebezpečnou teč z hole Davida Němečka a akce pražské Sparty pokračuje i nadále.
     
    14:40
    Němeček vystihl přihrávku na Patrika Zdráhala a litvínovskou souhru tak překazil. Hned na to pak před Godlou hosté zahrozili, ale proti Pechovi, jenž střílel z otočky, zakročil domácí brankář.
     
    15:27
    Série nepřesností na obou stranách, teď už mají kotouč znovu hostující hráči a od vlastního brankáře se dostávají až před litvínovskou branku.
     
    16:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru první třetiny srovnávají stav a začíná se znovu od začátku. Jan Buchtele dostal puk na ROBERTA ŘÍČKU, který si nabruslil k pravému mantinelu, odkud pak vystřelil a doslova překvapil překvapeného Denise Godlu – 1:1. Asistence: David Vitouch.
    16:49 Robert ŘÍČKA - 1:1
     
    17:17
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., podrážení).
     
    17:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají přesilovou hru a během chvilky strhávají poprvé vedení na svou stranu. Michal Řepík přihrával na volného DAVIDA TOMÁŠKA v blízkosti litvínovské klece, ten si puk přikopl a poté ho nechytatelnou střelou pověsil pod víko Godlovy klece – 1:2. Asistence: Michal Řepík a Jan Košťálek.
    17:56 David TOMÁŠEK - 1:2
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:23
    Hosté to zkusili z pravé strany, Godla ale zasáhl a raději uklidnil hru, kterou na chvíli zastavil.
     
    19:50
    I domácí hráči se ještě pokoušeli ohrozit branku soupeře, ale už to nestihli. Puk mají hosté a už jen čekají na konec úvodního dějství.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina duelu mezi Litvínovem a Spartou je minulostí. V ní se do vedení dostali domácí hráči, když se po teči trefil Viktor Hübl. Jenže hosté se dokázali vrátit do zápasu střelou Roberta Říčky a záhy pak ještě využili přesilovou hru Davidem Tomáškem a obrat v první části hry tak byl na světě. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, ve které tentokráte budou o vyrovnání usilovat litvínovští hokejisté.
     
    Střely na branku: 6 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 18:24.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Litvínovští se hned dostali do útočné akce, po níž střílel Aaron Irving. Ten rozvlnil hostující síť, ale pouze tu boční. Nicméně stále pokračuje akce Vervy.
     
    20:56
    Až nyní končí útok Litvínova, Martin Hanzl nezachytil kotouč a ten mu utekl do středního pásma. Na druhou stranu tak pomalu jdou hosté.
     
    21:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou do dvoubrankového náskoku. Z levé strany dostal puk před branku soupeře David Tomášek a tam poté z těžké pozice zakončil z bekhendu MATÚŠ SUKEĽ, jenž našel odkryté místo Godlovy branky – 1:3. Asistence: David Tomášek a Andrej Kudrna.
    21:33 Matúš SUKEĽ - 1:3
     
    23:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se brzy dostává na rozdíl jediné branky. Zaváhání hostů potrestal únikem před Machovského branku RICHARD JARŮŠEK, jenž z levé strany brankáře Pražanů prostřelil a vrací Vervu zpět do hry. Asistence: Denis Godla.
    23:25 Richard JARŮŠEK - 2:3
     
    24:17
    A další pokus domácích, před Machovským to zkusil tečovanou střelou František Lukeš, ale brankář Sparty byl proti jeho úmyslu srovnat stav.
     
    25:08
    Nyní si museli dávat domácí hokejisté pozor, hosté před Godlou byli hodně aktivní a Godla měl co dělat, aby dvakrát dostal puk pod kontrolu.
     
    26:03
    Adam Polášek dostal přihrávku od Jana Buchteleho a vystřelil zpoza levého kruhu a jeho pokus má ve své moci Denis Godla.
     
    26:20
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    26:35
    Matěj Machovský si povyjel za svou branku, kde zpracoval puk a poslal ho na hokejky svých spoluhráčům. Zapojil se tak do začátku hostující akce. Nakonec ale byla neúspěšná.
     
    Oskars Cibulskis nahrál svému krajanovi Balinskisovi, jenž okamžitě vystřelil, ale Matěch Machovský včas zakročil.
     
    27:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Soupeř Vervy znovu bere náskok o dva góly. Po pěkně sehrané kombinaci poslal Rousek puk před odkrytou Godlovu klec a ten se odrazil od brusle MICHALA ŘEPÍKA a skončil za brankovou čárou – 2:4. Asistence: Lukáš Rousek a David Němeček.
    27:24 Michal ŘEPÍK - 2:4
     
    29:05
    Domácí tak budou mít znovu spousty práce, aby se vrátili zpět do zápasu. Hosté jsou v útocích hodně nebezpeční a neustále Denisi Godlovi zatápějí u jeho brankoviště, kde jsou mnohdy hodně důrazní.
     
    30:00
    Jsme v polovině základní hrací doby a Litvínov má na to, aby se zápasem něco udělal, ještě hodně času.
     
    30:35
    Richard Jarůšek se ocitl tváří v tvář Matěji Machovskému, ale nadvakrát brankáře soupeře nepřekonal. Hned na to pak rychle přenesli hru na opačnou stranu Pražané.
     
    31:36
    Tomáš Pospíšil se zjevil mezi kruhy, ale puk mu utekl a nestačil ho zkrotit, akce Vervy tak skončila velmi brzy a domácí se vrací zpět do obranné práce.
     
    32:20
    Lukáš Žejdl dostal od Jakuba Petružálka přihrávku na osu hřiště, ale jeho táhlá střela se mezi tři tyče nevešla.
     
    33:39
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Tomáš Šmerha – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká David Vitouch.
     
    33:39
    Následuje komerční přestávka a po ní si zahrají domácí hráči přesilovou hru.
     
    34:12
    Hosté zkomplikovali domácím průchod do útočného pásma. Nakonec se to Vervě povedlo a Machovský musel do zákroku po střele od modré čáry. Poté se hosté osvobozují.
     
    34:56
    Buchtele poslal puk na Lukáše Pecha, jenž v oslabení poslal puk na Godlu, který ho vytěsnil do rohu obranného pásma.
     
    35:14
    Další osvobození hostů a ti tak šetří další cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    35:38
    Pospíšil poslal puk na Jana Ščotku a ten pak střílel, ale jeho pokus skončil jen vedle Machovského branky.
     
    35:39
    Hosté v plném počtu.
     
    35:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    O chvilku později si to už JAN ŠČOTKA vynahradil a tentokráte už snižuje na rozdíl jediné branky, když zužitkoval přihrávku od Lukeše od zadního mantinelu a poté svižnou ranou uklidil kotouč do sítě – 3:4. Asistence: František Lukeš a Uvis Janis Balinskis.
    35:51 Jan ŠČOTKA - 3:4
     
    37:02
    Litvínovští se opět natlačili před branku Sparty, ale před Matějem Machovským nezakončili přesně. Následně pak jdou do další akce zase Pražané.
     
    37:44
    Teď ale museli být hráči Litvínova hodně pozorní před Godlou, před kterým opět operovali nebezpečně hráči pražské Sparty.
     
    38:16
    Od vlastní branky zakládali Sparťané další svůj útok, hned na to se uhnízdili před Godlou, ale ten nemusel zakročit, protože na něho nešel žádný střelecký pokus.
     
    38:57
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Tomáš Pospíšil – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:50
    Litvínovští se ubránili další akci a to bude z této části hry už vše.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí a padly v ní čtyři branky. Sparťané dvakrát odskočili na dvoubrankový náskok, ale Verva se pokaždé vrátila na kontaktní branku. Ve třetí třetině tak bude usilovat o vyrovnání, hosté naopak o navýšení svého těsného náskoku. Máme se ještě na co těšit.
     
    Střely na branku: 18 – 23
     
    Další třetina začne přibližně v 19:13.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:57
    Litvínov je v plném počtu.
     
    41:34
    Domácí se usadili v pásmu soupeře a po Jarůškově přihrávce zakončil zblízka Patrik Zdráhal a moc nechybělo, aby bylo vyrovnáno!
     
    42:17
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (David Štich – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Lukáš Pech – 2 min., hrubost).
     
    42:36
    Jan Ščotka střílel od modré čáry a jeho pokus šel jen přímo na branku Machovského. Hosté se pak dokázali osvobodit a posílají puk až před Godlu.
     
    43:46
    Ščotkovo nahození před Machovského si pohlídali hostující obránci, nicméně se jim nepovedlo dostat puk do bezpečí. Následně pak střílel znovu Ščotka, ale i tato akce byla nepřesná.
     
    44:17
    Oba celky jsou v plném počtu.
     
    45:06
    Před Lukášem Pechem nyní zívala odkrytá branka Litvínova, kterou ale netrefil! Domácí si tedy mohli pořádně oddechnout.
     
    46:16
    Na levém křídle byl volný Jan Buchtele, protáhl se kolem levého mantinelu okolo Davida Šticha, ten ho ale nepustil do žádného zakončení před Denisem Godlou.
     
    47:12
    Patrik Zdráhal nabral ve středním pásmu rychlost, poté prověřil Matěje Machovského, jenž jeho pokus kryje a přerušuje hru
     
    47:38
    Následuje další komerční pauza.
     
    48:04
    Adam Polášek poslal puk na Lukáše Rouska, který si prohodil puk, ale jeho střela v blízkosti Denise Godly se neujala.
     
    49:05
    Zakázané uvolnění Pražanů a hra se stěhuje před jejich branku. Litvínov tak zadarmo získal útočnou třetinu. Vhazovat se bude po pravé ruce Machovského.
     
    49:18
    Sukel' vytěsnil puk z obranného pásma a Sparta mohla jít dopředu, ale následný útok skončil neúspěchem a domácí rychle vrátili hru před branku Matěje Machovského.
     
    50:15
    Další zakázané uvolnění Pražanů.
     
    50:34
    Hosté stále drží necelých deset minut před koncem řádné hrací doby své těsné vedení, domácí se marně snaží o vyrovnání.
     
    51:06
    Ke vzdálenější tyči nyní z pravé strany střílel Jan Buchtele, kotouč ale skončil jen vedle ní. Na druhé straně Hübla obral o puk Jeřábek a Sparta jde zase dopředu.
     
    52:10
    Další komerční přestávka.
     
    52:28
    Jurčina se srazil s Lukášem Žejdlem. Ale vše bylo v pořádku, akce Litvínova pokračovala a další pokus Jana Ščotky skončila jen na zadním mantinelu.
     
    52:58
    Z levé strany střílel Matúš Sukel', ale puk jen prosvištěl vedle levé tyče domácí branky. Litvínovští se pak po zisku puku dostali do akce, ale ta byla neúspěšná.
     
    54:12
    Hosté už začínají své vedení bránit, domácím ubíhá čas. Aby s utkáním něco udělali, mají necelých šest minut.
     
    54:48
    Machovský nyní čelil jedovce Pawla Zygmunta a ukázal mu efektní semafor. Hra je přerušena, vhazuje se po pravé ruce hostujícího brankáře.
     
    55:10
    Do ofsajdové pasti se dostali domácí hráči a hra se stěhuje do středního pásma, kde se bude za chvíli vhazovat.
     
    55:29
    Irving posunul kotouč na Helta, ten byl obsazen, ale Jícha byl už před brankou připraven, ale Machovského nakonec neprostřelil.
     
    56:36
    Buchtele vypíchl puk domácímu hráči a mířil směrem před Godlu, tam se o něj postarala obrana Vervy a ta otáčí hru zase před branku Sparty.
     
    57:25
    Lukáš Žejdl chtěl dát kotouč Látalovi, nepovedlo se, místo toho zamířili Pražané zase až před Denise Godlu.
     
    57:49
    Litvínovská lavička si bere oddechový čas.
     
    57:49
    Sparťané dostali puk před branku Litvínova a nechtěli ho dostat ven, nepouštějí tak domácí k powerplay.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Godla je venku z branky a domácí to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zřejmě je hotovo. Domácí úplně zapomněli na ANDREJE KUDRNU, kterého nepohlídali a ten pak bez větších problémů dovezl puk do zcela prázdné litvínovské branky – 3:5. Asistence: David Vitouch.
    58:22 Andrej KUDRNA - 3:5
     
    59:15
    Sparťané drží kotouč co nejdále od své branky a jen hru kontrolují. Domácí už naopak sami vědí, že dvoubrankový náskok jen těžko doženou.
     
    59:38
    Dvaadvacet vteřin před vypršením třetí třetiny se ještě bude vhazovat před brankou Pražanů.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině už Verva nedokázala dostat se na vyrovnání a hosté pečetili výhru střelou do prázdné branky a z ledu Litvínova tak odvezou všechny tři body. Naopak Verva nezískala ani jeden, na lídra soutěže dnes nestačila.
     
    Střely na branku: 33 – 28
     
    Na straně hostů byl vyhlášen nejlepším hráčem Michal Řepík, na domácí straně pak Jan Ščotka.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:50:59)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. V. Hübl (Balinskis, Pospíšil), 24. Jarůšek (Godla), 36. Ščotka (F. Lukeš, Balinskis) – 17. Říčka (Vitouch), 18. Tomášek (Řepík, Košťálek), 22. Sukeľ (Tomášek, Kudrna), 28. Řepík (Rousek, Němeček), 59. Kudrna (Vitouch)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Štich (A), Demel, D. Kolář – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Žejdl, Látal – Helt, Jícha, Zygmunt.
    HC Sparta Praha: Machovský (Salák) – Polášek, Košťálek, Jeřábek, Němeček, Jurčina (A), Kalina – Rousek, Sobotka, Řepík (C) – Kudrna, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech (A), Říčka – Zikmund, Vitouch, Dvořáček – Šmerha.

    Rozhodčí: Pešina, Veselý – Svoboda, Zíka
    thejrc.org