Třinec – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Olomouc – Motor ČB 3:2 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 4:3 (kon.)
Litvínov – Sparta 3:5 (kon.) | K. Vary – Zlín 5:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.)
Liberec – Kometa Brno 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
HC Olomouc
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 15.01.2021, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:56 Martin BERÁNEK - 3:2
     
    52:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Olomouc sice nyní byla v tlaku, avšak hostům stačil jediný útok k tomu, aby snížili. MARTIN BERÁNEK se dostal do prostoru levého kruhu a rychlou střelou zápěstím zdramatizoval dnešní zápas. Asistence: Miroslav Forman a Matěj Toman.
    29:21 Jan KÁŇA - 3:1
     
    29:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc opět odskakuje na rozdíl dvou branek! Jiřímu Ondruškovi sice střela od modré čáry sjela, avšak stalo se tak příhodně pro JANA KÁŇU, jenž se ke kotouči dostal, a prudkou střelou rozvlnil síť. Asistence: Jiří Ondrušek a Lukáš Kucsera.
    20:54 René VYDARENÝ - 2:1
     
    20:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už ale Motor snižuje! RENÉ VYDARENÝ využil perfektní přihrávku Miroslava Holce a z bezprostřední blízkosti překonal Branislava Konráda. Asistence: Miroslav Holec a Václav Karabáček.
    04:17 Petr KOLOUCH - 2:0
     
    04:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhý gól v rychlém sledu. Marek Čiliak neudržel střelu Davida Ostřížka od modré čáry, načež se k dorážce dostal PETR KOLOUCH. Asistence: David Ostřížrek a Vojtěch Tomeček.
    03:57 Lukáš NAHODIL - 1:0
     
    03:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí vedou 1:0! Jan Káňa využil chybné rozehrávky Českých Budějovic, načež předložil kotouč LUKÁŠI NAHODILOVI. Ten si nabruslil do mezikruží a střelou zápěstím vymetl Čiliakovu pravou šibenici. Asistence: Jan Káňa.
    Marken.cz

    Lukáš Losleben

    Branky a nahrávky: 4. Nahodil (J. Káňa), 5. Kolouch (Ostřížek, V. Tomeček), 30. J. Káňa (Ondrušek, Kucsera) – 21. Vydarený (Holec, Karabáček), 53. Beránek (Forman, Toman)


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Švrček, Dujsík, Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), A. Rutar, Valenta – J. Káňa, Nahodil, Kucsera – Ostřížek, Kolouch, V. Tomeček – Burian, Mácha, Bambula – Tomajko, Handl, Gřeš.
    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Strmeň) – Štencel, Slováček, Pýcha (C), Allen, Vydarený (A), Kubíček – Christov, Prokeš, Jonák – Forman, D. Voženílek, Z. Doležal – Karabáček, Toman, Holec – Beránek, R. Přikryl, Ville.

    Rozhodčí: Robin Šír, Oldřich Hejduk – Jakub Frodl, Vít Komárek
    thejrc.org