Čerepovec – Riga 3:2 (kon.) | Kazaň – Omsk 3:1 (kon.) | Minsk – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Dynamo Moskva – N.Novgorod 5:3 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 15.01.2021, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:44 Stěpan FALKOVSKIJ - 1:2
     
    40:44
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský tým snižuje hned z úvodu poslední třetiny! Okamžitě po buly posunul Prince kotouč na STĚPANA FALKOVSKÉHO, který se nezdráhal vypálit. Jeho kotouč letěl na vzdálenější tyčku a Gross ho nezastavil. Asistence: Shane Prince.
    31:36 Peter HOLLAND - 0:2
     
    31:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist odskakuje d o dvoubrankového vedení! Hosté sehráli velmi dobrou kombinaci, po které kotouč dostal PETER HOLLAND, který okamžitě pálil z kruhu do v podstatě odkryté branky. Asistence: Zachar Arzamascev a Korbinian Holzer.
    22:08 Peter HOLLAND - 0:1
     
    22:08
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nedáš = dostaneš! Toto nepsané pravidlo se nyní předvedlo v plé parádě. Po samostatném úniku domácích se na druhou stranu v brejku dostal Avtomobilist. Protapovič poslal svislý pas na druhý kruh PETERU HOLLANDOVI a ten okamžitě propálil Taylora. Asistence: Alexandr Protapovič a Brooks Macek.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 41. Falkovskij (Prince) – 23. Holland (Protapovič, Macek), 32. Holland (Arzamascev, Holzer)


    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (Kolosov) – Solovjov, Almqvist, Jerjomenko, Falkovskij, Šinkevič, Znacharenko (A), Koljačonok – Varfolomejev, Klinkhammer (C), Prince (A) – Paré, Z. Mitchell, K. Voronin – Usov, Gorbunov, Mosaljov – Kogalev, Protas, Alistrov – Děmkov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Gross (Galkin) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), Zborovskij, Ch. Genoway, Holzer, Arzamascev, Berezin, Zacharov – Golyšev, Dacjuk (C), Makejev – Obidin, Holland (A), Chripunov – Sexton, Macek, Bočarov – Litovčenko, Protapovič, Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Morozov, Naumov – Bersenjov, Judin
    thejrc.org