Bratislava Capitals – Moser Medical Graz 99ers 4:1 (kon.)
konec
iClinic Bratislava Capitals
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Moser Medical Graz 99ers
sk Pátek 15.01.2021, 17:30 • Štadión Ondreja Nepelu • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Je definitívne rozhodnuté. BROCK HIGGS sa triafa do prázdnej brány. 4:1.
    Asistencie si pripisujú: Ryan Culkin a Dávid Buc
     
    52:35
    Graz dal gól!
    OLOF MYYLLÄRI urobil veľké množstvo práce, potiahol puk cez pol ihriska, prihral Grafenthinovi, ktorý vyprášil Coreauov betón, no a z dorážky upratal puk do siete spomínaný Mylläri. Graz znižuje na rozdiel dvoch gólov!
    Asistencia: Dominik Grafenthin
     
    34:30
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Veľmi dlho sa hralo pri signalizovanom vylúčení, vylučovať sa napokon nebude, pretože Capitals strieľajú gól na 3:0! Úspešným strelcom je MITCH HULTS, ktorý zužitkoval Fortierovu krížnu prihrávku, pred bránou bol sám a zavesil pod hornú žŕdku. Rodrigue sa nestihol presunúť.
    Asistencie: Maxime Fortier, Denis Hudec
     
    06:41
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Hráčom Capitals vychádza prvá tretina na výbornú, v Grazi vedú už 2:0! Hults miesto prihrávky volil strelu zápästím a puk prekĺzol pomedzi Nußbacherove betóny!
    Asistencie: Miloš Bubela, Ryan Culkin
     
    03:29
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Z ničoho nič sa Capitals ujímajú vedenia! Hults posunul puk na ľavú stranu SACHOVI GUIMONDOVI, ktorý z ľavého kruhu z pomerne veľkého uhla dokázal skórovať pomedzi Nußbacherove betóny!
    Asistencie: Mitch Hults, Dávid Boldižár

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 4. Guimond (Hults, Boldižár), 7. Hults (Bubela, Culkin), 35. Hults (Fortier, Hudec), 60. Higgs (Culkin, Buc) – 53. Mylläri (Grafenthin)


    iClinic Bratislava Capitals: Coreau – Culkin, Bohunický, Boldižár, Guimond, Romančík, Šedivý, Ďurkech – Bubela, Hults, Lapšanský – Miklík, Higgs, Čajkovič – Fortier, Buc, Hudec – Köver, Bezák, Šalka
    Moser Medical Graz 99ers: Nußbacher (7. Rodrigue) – Moderer, Kirchschläger, Lindner, Mylläri, Dodero, Altmann, Sointu, Pfeffer – Ograjensek, Oleksuk, Oberkofler – Porsberger, Cameranesi, Grafenthin – Setzinger, Schiechl, Fejes – Alagic, Kainz, Broda

    Rozhodčí: Ofner, Sternat – Hribar, Zgonc
    thejrc.org