Slavia – Šumperk 9:5 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 4:5 (po pr.)
Litoměřice – Vrchlabí 3:4 (0:2 po s.n.) | Havířov – Kladno 1:0 (kon.) | Prostějov – Kolín 11:3 (kon.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 6:3 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Stadion Litoměřice
3:4 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:0)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 16.01.2021, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím vás u 21. kola hokejové Chance ligy. Litoměřická Kalich Arena bude hostit v rámci něho "derby Stadionů", tedy duel mezi domácím HC Stadionem Litoměřice a hosty HC Stadion Vrchlabí. Přeji příjemné počtení.
     
    Sice se jedná o souboj týmů z opačných konců tabulky, litoměřický Stadion je v současnosti na dvanáctém místě, kdežto vrchlabský na čtvrtém, z hlediska aktuální formy jsou na tom oba týmy víceméně podobně. Kališníci ve třech utkáních po novém roce ztratili jediný bod, a to po výhře nad Šumperkem v samostatných nájezdech, Vrchlabští z pěti odehraných zápasů v lednu zaváhali jen v jednom jediném, a to těsně 2:3 doma proti Vsetínu.
     
    Litoměřice se mohou pochlubit dvojící nejproduktivnějších hráčů Chance ligy v současné době. Již dlouhou dobu se na samém vrcholu této tabulky sluní Matěj Beran s 29 kanadskými body, které rozdělil mezi deset gólů a devatenáct nahrávek. Po posledním kole se na druhé místo vyšplhal Patrik Miškář, a to díky 26 bodům, složených z dvanácti gólových tref a čtrnácti asistencí. V kališnickém brankovišti tvoří již ucelenou dvojici Tomáš Král a Adam Beran. Zkušenější z obou, a také kališnická gólmanská jednička, Tomáš Král, zasáhl do čtrnácti klání, v nichž si připsal úspěšnost 87,79 %. Adam Beran pak odchytal pět zápasů s úspěšností 89,68 %.
     
    Lídrem vrchlabské ofenzivy je Martin Heřman. Tomu se doposud povedlo nasbírat 21 kanadských bodů. Jeho zisk je složen z deseti gólů a jedenácti asistencí. Více gólových nahrávek ovšem nasbíral zkušený Tomáš Nouza, a to celkem třináct. Ty navíc doplnil pěti přesnými střeleckými pokusy. Do branky krkonošského týmu se postavili již tři maskovaní muži. Nejčastěji tuto pozici hájí Jakub Soukup, který odchytal již dvanáct utkání, a to s úspěšností 92,06 %. Sekunduje mu dvojice Milan Klouček a Oliver Štěpánek. Oba střežili vrchlabskou svatyni v pěti kláních a oba si vedli podobně úspěšně. Zatímco Kloučkova úspěšnost činila 94,08 %, ta Štěpánkova je o pouhou setinu nižší, číselně je tak rovna 94,07 %.
     
    Předchozí vzájemný boj Litoměřic a Vrchlabí:

    12.12.2020, 4. kolo: HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion Litoměřice 5:2
    Branky a nahrávky:
    4. M. Kratochvil (Zeman, Vála), 5. Mrňa (Urban), 13. Zeman (Linhart, Heřman), 33. Chrtek (Linhart, Heřman), 57. Urban (Mrňa) – 3. P. Svoboda (Luciani), 59. Berka (Stehlík, Luciani).
    Vyloučení: 8:4. Využití: 2:0.
    Třetiny: 3:1, 1:0, 1:1.

    Sestava Vrchlabí: Klouček – Linhart (A), Bučko, Kajínek, Niko, Vála, Jirků (C) – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – Machač, M. Kratochvil, Zeman – Hozák, Urban, Mrňa – Formánek, Rohlík, Chalupa.

    Sestava Litoměřic: Tomáš Král – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Sedlák, Jebavý (A), Háva, Černohorský – M. Beran, Miškář, Procházka – T. Svoboda, P. Svoboda, Luciani – Stehlík, Moravec (A), Jánský – Bernat, Hašek, Berka.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Urban, Jánský – L. Stehlík, Konečný, Pajer – Jindra, Soukup, Berka.

    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Štěpánek) – Linhart (A), Oliva, Kajínek, Niko, Jirků (C), Vála, J. Moník – Heřman, Matýs, Nouza (A) – Machač, Chrtek, Zeman – Hozák, Urban, Mrňa – Formánek, Chalupa, F. Moník.

    Rozhodčí: Bejček, Čáp – Kreuzer, Polonyi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    První buly sice vyhráli hráči Vrchlabí, celkem snadno ale odevzdali kotouč do moci litoměřických hokejistů.
     
    00:33
    První zákrok Tomáše Krále v tomto klání. Z levé strany na něj z těsné blízkosti vypálil Martin Heřman. Litoměřický gólman ale zvládl kotouč podržet.
     
    01:10
    Po dělovce Jána Nika, která se odrazila o plexisklo za Královou branku, se domácí vydali na útočnou výpravu a obsadili pozice v prostoru před Jakubem Soukupem.
     
    02:13
    Vrchlabští v klidu rozehrávají zpoza vlastní branky, kam domácí tým vyhodil kotouč před tím, než celá kališnická pětka zamířila na střídačku.
     
    03:02
    Dominik Soukup se snažil v souboji s Tomášem Nouzou. Výšková i hmotnostní převaha vrchlabského útočníka ale udělala své a kotouč se stále drží na holích hostujícího celku.
     
    03:55
    Kališníci měli rozjetou povedenou kombinační akci. Nevyšla ovšem přihrávka Jana Holého doprava na Tomáše Svobodu. Vpředu pak už nebyl nikdo z hráčů Litoměřic a puk si tak pro sebe ukořistili hosté.
     
    04:57
    S lehkým pozastavením vyslal z levé strany střelu na Soukupa Martin Procházka. Vrchlabský gólman ale celkem pohotově reagoval svými betony, kterými odrazil kotouč do rohu ledové plochy.
     
    06:02
    Patrik Marcel nabil na střelu rychle rozjetému Lukáši Pajerovi. Ten se jako blesk řítil kolem levého mantinelu a v příhodnou chvíli také tvrdě vypálil na Jakuba Soukupa. Strážce vrchlabské svatyně ovšem tentokrát kotouč přidržel u svého těla a vhazovalo se.
     
    07:08
    Vladimír Kremláček odstavil od puku Michala Machače, který s ním projížděl podél mantinelu do útočného pásma. Přechodovou akci tak rozehráli kališníci. Nic z ní ovšem nevytěžili a rychle se museli vrátit k bránění .
     
    08:00
    Hosté rozehrávají zpoza vlastní branky. Tuto rozehrávku se sice snaží narušit Matěj Beran, sám ale úspěšný nebyl a Vrchlabí pokračuje v souhře i před Tomášem Králem.
     
    08:59
    Odražený kotouč od mantinelu na modré čáře převzal František Formánek. Bleskově si ho zpracoval a přihrál na střed k Filipu Moníkovi. K němu ale letěl puk rychleji než by očekával, kotouč tedy skončil v rohu kluziště po Králově pravici.
     
    10:15
    Své střelecké štěstí zkusil sám proti dvěma hráčům Dominik Soukup. Nakonec se k zakončení dostal, bylo ale pod moc velkým úhlem a gólman Vrchlabí puk nasměroval na své spoluhráče.
     
    11:23
    Lehké nahození se pokusil k pravé tyči Soukupovy branky dotečovat Jakub Černohorský! Strážce vrchlabské klece se ale zvládl rychle přesunout a zazdil i tu jedinou volnou skulinku, která by se nabízela k nasměrování kotouče do branky.
     
    11:57
    Přihrávku z rohu kluziště z první nasměroval směrem na Soukupa Peter Jánský. Svou střelou ale trefil pouze prvního stojícího hráče Vrchlabí, od něhož se puk odrazil. Ten následně zamířil až na zakázané uvolnění.
     
    12:36
    Jakub Soukup si v brance příliš neodpočine. Další střelu proti němu vyslal Vladimír Kremláček. Soukupovi se ale povedlo vyrazit kotouč nad sebe do ochranné sítě.
     
    13:36
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hostům se povedlo otevřít skóre dnešního utkání! Odražený kotouč od betonů Tomáše Krále převzal MARTIN HEŘMAN, který neváhal ani nejmenší okamžik a ihned nasměroval puk k pravé tyči litoměřické branky. Asistence: Ondřej Matýs a Tomáš Nouza.
    13:36 Martin HEŘMAN - 0:1
     
    14:46
    Z chumlu hráčů po buly vypálil na Soukupa Lukáš Pajer. Vrchlabský brankář ale proti puku natáhl lapačku, do které také puk zaplul.
     
    15:51
    Jiří Jebavý na modré zastavil vrchlabský útok. Svůj tým ale nenasměroval dále než do středního pásma. Naopak v obranném pásmu už stáli jen hráči Vrchlabí, kteří měli navíc kotouč na svých holích.
     
    16:45
    Heřman podruhé! Tentokrát si všimnul zcela volného kotouče v mezikruží a po zemi také vyslal střelu na Krále. Ještě před litoměřickým gólmanem mu ale cestu zkřížil Patrik Marcel, který zbrzdil rozjetý puk a pro Krále už nebylo tak těžko ho zastavit.
     
    17:45
    Nadějně mířená přihrávka Patrika Marcela na Patrika Miškáře se nakonec doklouzala až na opačný konec kluziště. Na icing ale nedošlo, vrchlabská obrana se puku zmocnila.
     
    18:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci rychle srovnávají! Miškářovu přihrávku zpoza vrchlabské klece v předbrankové tlačenici zpracoval TOMÁŠ SVOBODA, který využil toho, že před ním stála zcela volná branka Vrchlabí a umístil kotouč k pravé tyči. Asistence: Patrik Miškář a Matěj Beran.
    18:35 Tomáš SVOBODA - 1:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. K vidění byl celkem vyrovnaný boj, i s vyrovnaným počtem střeleckých příležitostí. Po jedné z nich se pak každému z týmů povedlo proměnit, proto i do druhé periody vstoupíme za vyrovnaného stavu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Hned zkraje druhé třetiny se rozhořel těžký boj o puk ve středním pásmu. Z něj sice jako vítězové vyšli domácí, hosté se ale celkem snadno v obranném pásmu zmocnili puku, s ním pak rozehráli proti Králově brance.
     
    20:44
    Od pravého mantinelu vyslal kolmou střelu na branku Jan Holý. Jakubu Soukupovi se ale na tento pokus povedlo celkem snadno vyzrát. Po následném vhazování se naopak Vrchlabí dostalo do šance.
     
    21:26
    Vysoké nahození Vladimíra Kremláčka dlouho nikdo z Litoměřických nepřevzal. Až nakonec Jiří Jebavý, který se s pukem sjel za vrchlabskou branku. Tam čekal na vhodný moment pro rozehrávku.
     
    21:40
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Jirků – 2 min., podrážení).
     
    22:26
    Kališníci celkem rychle obsadili útočné pozice. Sérií nahrávek hledají ideální střelecké postavení. To se jim ale zatím nedaří.
     
    23:06
    Holého střela se odrazila od Soukupa do plexiskla nad jeho brankou. Pak to ovšem byli hráči Vrchlabí, kteří si převzali puk a vyvezli ho do bezpečí.
     
    23:40
    Hosté v plném počtu.
     
    24:13
    Tvrdost svých rukou vyzkoušel Patrik Marcel. V razanci byl úspěšný, přesnost mu už ideálně nevyšla, kotouč skončil vedle levé tyče Soukupovy svatyně.
     
    24:49
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Dominik Soukup – 2 min., podrážení).
     
    25:11
    I přes hru ve čtyřech jsou domácí stále na puku aktivnější. Drží se s ním ale pouze u vlastní branky.
     
    25:19
    Litoměřickým se povedlo vyhodit kotouč na opačnou stranu ledové plochy. Tam si pro něj sjel Tomáš Linhart a Vrchlabí opět rozehrává proti Králově svatyni.
     
    26:16
    Velmi nadějný rychlý úprk Patrika Marcela po celé délce ledové plochy! V mezikruží ještě nahrál Tomášovi Urbanovi, což ale byl kámen úrazu. Mladý litoměřický forvard nedokázal kotouč přesně převzít, ten se tak zakutálel k Vrchlabským.
     
    26:34
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Pavel Mrňa – 2 min., hákování).
     
    26:49
    Domácí v plném počtu.
     
    26:57
    Vrchlabí to zkouší i ve čtyřech. V zakončení ale nikterak přesní nebyli, kotouč se totiž pouze odrazil o mantinel za brankou Tomáše Krále.
     
    27:34
    Lukáš Stehlík se snažil vylákat kotouč z moci vrchlabského bránícího hráče. Ten ale rychle vypálil puk na opačný konec kluziště. Domácím to ale nikterak nevadilo, záhy se totiž přesunuli před Soukupa, jehož branku začali střelecky ohrožovat.
     
    28:19
    Nelehké chvíle připravili kališníci pro Jakuba Soukupa! Asi největší šanci si připravil Lukáš Stehlík, který se zjevil sám těsně před gólmanem Vrchlabí. Ten ale kotouč zvládl odrazit mimo ohrožení.
     
    28:34
    Hosté v plném počtu.
     
    29:44
    Po vyrovnání početních sil se ale herní režie chopilo Vrchlabí, jemuž se daří držet v útočném pásmu. Příliš střel na Krále ale vyslat nedokázalo.
     
    30:41
    Ondřej Chrtek rychle nasměroval puk ze středního pásma ke Královi ve snaze uchránit ho před dojíždějícími hráči Litoměřic. Celá snaha mu ale vyšla vniveč, domácí se zmocnili puku v obranném pásmu a následně to byli oni, kteří rozehráli útočnou příležitost.
     
    31:57
    Dominik Soukup svým nahozením kotouče podél mantinelu spíše jen odevzdal puk do moci Vrchlabským. Jejich rychlý průnik na opačnou stranu ale domácí tým odzbrojil icingem.
     
    32:24
    Přihrávku od Vladimíra Kremláčka převzal jako první Jiří Hozák. Ten ale pouze nahodil kotouč obloukem přímo na hokejku Tomášovi Královi. Od litoměřického gólmana pak přišla další rozehrávka, ze které pak vyústilo ohrožování Soukupovy klece.
     
    33:06
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Ondřej Chrtek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    33:32
    Domácí musí rozehrát od vlastní branky. Toho se chopil Martin Procházka, který se dokonce prosmýkl až těsně před Soukupa. V tomto postavení ale vrchlabský gólman obral Procházku o kotouč.
     
    34:30
    Z vrcholu až na opačný vrchol. Tak by se dala charakterizovat vysoká střela Jana Holého od modré do ochranného plexiskla nad brankou Jakuba Soukupa.
     
    35:06
    Hosté v plném počtu.
     
    36:05
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Trochu kuriózní gól, ale posílá domácí do vedení! Střela Marka Berky se odrazila o betony gólmana Soukupa přímo na hůl DAVIDA JINDRY, který naprosto přesně našel volný prostor mezi vrchlabským gólmanem a levou tyčí jeho branky. Asistence: Marek Berka a Dominik Soukup.
    36:05 David JINDRA - 2:1
     
    36:46
    Po levé straně se řítil Tomáš Urban. Od mantinelu také vyslal na Soukupa rychlou razantní střelu. Vrchlabský gólman ale vyrazil na opačnou stranu.
     
    37:24
    Matěj Beran sice hokejkou srazil k zemi letící kotouč mezi vrchlabskými hráči, samotné rozehrávce Vrchlabí už zabránit nedokázal. Hosté se ale i tak nedokázali dostat do útočného pásma.
     
    38:23
    Vála ubránil puk před dojíždějícími hráči Litoměřic. Vrchlabí se následně vydalo na další útočný výlet, jehož výsledkem byla střela na Tomáše Krále. Tu ale gólman domácího týmu zvládl pokrýt.
     
    38:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Jirků – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:05
    Hned zkraje dalšího oslabení vyhodilo Vrchlabí kotouč až k Tomášovi Královi.
     
    39:36
    Křižmo z hranice kruhu vypálil na Soukupa Patrik Miškář. Jeho střela ale mířila příliš vysoko. Nic to ovšem nemění na tom, že domácí pokračují v tlaku na vrchlabskou klec.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá perioda už zná svůj konec. Daleko aktivnější v ní byl domácí tým, který svou snahu korunoval jedním gólem z hole Davida Jindry. Díky tomu to je litoměřický Stadion, který do závěrečné fáze utkání vstoupí s mírným náskokem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    První buly závěrečné třetiny připadlo na hokejky domácích hokejistů Ti se ihned vydali do útočného pásma, kde bojují o volný prostor v rohu kluziště.
     
    40:59
    Hosté v plném počtu.
     
    41:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil navyšuje Stadion vedení! Po přihrávce od Matěje Berana z pravé strany to z mezikruží rychle a přesně nasměroval do volného prostoru v jihlavské brance PATRIK MIŠKÁŘ, který si tak upevňuje svou pozici v tabulce kališnických střelců. Asistence: Matěj Beran a Jan Holý.
    41:09 Patrik MIŠKÁŘ - 3:1
     
    42:48
    Litoměřičtí se už chystali k dalšímu útočnému výletu. Šance ale nevyšla díky nepřesné přihrávce na Marka Berku, což naopak hostům umožnilo dostat se ke kotouči.
     
    43:43
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Baláž – 2 min., podrážení).
     
    43:48
    Peter Jánský neváhal ani nejmenší okamžik a ve chvíli, kdy to bylo možné, vyhodil puk na opačný konec ledové plochy.
     
    44:21
    Vrchlabský nápor neměl dlouhého trvání, hosté opět musí rozehrávat od vlastní branky.
     
    44:32
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Výtisk – 2 min., faul kolenem).
     
    44:40
    Hostům se daří kombinovat po obvodu útočné třetiny. Ke střele ale nedošlo.
     
    45:15
    Nádherná individuální akce Tomáše Svobody, který přesně mezi dvěma hráči Vrchlabí narušil rozehrávku a vyřítil se proti Soukupovi. K zakončení se ale již nedostal, to si hosté zvládli ohlídat.
     
    45:43
    Domácí ve čtyřech.
     
    45:49
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vrchlabí využívá přesilovku a vrací se na dostřel! Od modré napálil kotouč velmi tvrdě na Královu branku TOMÁŠ LINHART, přičemž puk propálil vše, co mu stálo v cestě a zastavil se až o síť litoměřické svatyně. Asistence: Ján Niko a Patrik Urban.
    45:49 Tomáš LINHART - 3:2
     
    45:49
    Domácí v plném počtu.
     
    47:11
    Jindrovu nahrávku od mantinelu zleva nasměroval v mezikruží na Soukupa Jan Holý. Svou střelu ale namířil přímo do terče vrchlabského gólmana. Ten tak bez obtíží kotouč tělem zastavil.
     
    47:51
    Matěj Beran nepřevzal přesně přihrávku ve středním pásmu a puku se zmocnili hosté. Kališníci ale nadále bojovali, díky čemuž se Vrchlabští musel stáhnout až k vlastnímu brankovišti.
     
    48:24
    Vrchlabí je v ráži. Tomáš Král tedy musí být ve střehu. Nakonec ale na něj šly jen dvě střely, z nichž do té první si lehl Patrik Marcel, tu druhou zvládl gólman Litoměřic vyrazit.
     
    48:58
    Odražený kotouč se ještě z těsné blízkosti pokusil dorazit do branky Vladimír Kremláček. Puk ale držel příliš dlouho na své holi, tudíž i Soukup měl dostatek času k přípravě na zákrok. A také byl úspěšný, kotouč dokázal vyrazit na hole svých spoluhráčů.
     
    49:57
    Jako kočka s myší si pohrával Jakub Konečný s bránícím hráčem Vrchlabí. Přes něj také napálil puk na Soukupa. Mířil mu ale na tělo, od něhož vrchlabský gólman puk odrazil.
     
    51:04
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., hrubost).
     
    51:08
    I další oslabení zahájily Litoměřice vyhozením kotouče až k Jakubu Soukupovi. Soupeři se ale podařilo celkem rychle se vrátit před Královu klec.
     
    52:01
    Atak Vrchlabí ale příliš dlouhého trvání neměl. Celkem brzy tak musel od své branky rozehrát David Kajínek.
     
    52:51
    Další vrchlabský nájezd od vlastní branky zpacifikovali kališníci již na modré čáře.
     
    53:04
    Domácí v plném počtu.
     
    53:51
    Litoměřičtí se vyřítili ve čtyřech proti jedinému bránícímu hráči Vrchlabí. K zakončení se odhodlal Lukáš Pajer. Křižnou střelu ovšem Jakub Soukup zvládl pohybem ruky vyrazit do bezpečí.
     
    54:36
    Jan Oliva zastavil puk, pro který si najížděl Tomáš Urban. I Vrchlabští ale nijak daleko neprošli, naopak, celkem záhy to byli oni, kdo se musel bránit nájezdu kališníků.
     
    55:43
    Ondřej Chrtek si obkroužil Královu branku. K samotné střele se ale již nedostal, celou dobu mu v akci clonili obránci Litoměřic.
     
    56:11
    Pokus Marka Berky o střelu ihned zarazil Ondřej Vála. Na puku se ale stále drží hráči Litoměřic, kteří se vrátili zpět k Tomášovi Královi.
     
    57:26
    V posledních vteřinách to je ale Vrchlabí, kterému se střelecky daleko více daří. Naproti tomu litoměřická obrana zvládá většinu střel důkladně blokovat.
     
    58:28
    Hosté celkem v klidu rozehrávali od vlastní branky. Rychlý přesun jim ale nevyšel, dlouhé přihrávky se totiž chopili kališníci.
     
    58:50
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:50
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vladimír Kremláček – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jiří Hozák – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Dominik Soukup – 2 min. pro hráčskou lavici, nesportovní chování).
     
    58:50
    Vrchlabští do posledních chvil vstupují do hry bez gólmana!
     
    58:57
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Pouhých sedm vteřin přesilovky a Vrchlabí srovnává! V mezikruží opřel do kotouče ONDŘEJ VÁLA a svou střelou přesně rozvlnil síť v Králově svatyni. Asistence: Tomáš Nouza a Ondřej Matýs.
    58:57 Ondřej VÁLA - 3:3
     
    59:30
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Ondřej Vála – 2 min., podrážení).
     
    59:39
    Litoměřičtí hledají přihrávkami volný prostor ke střele.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Ve třetí třetině se nejprve dařilo domácímu týmu, který zvládl ještě navýšit své vedení. Posléze ale na vyšší obrátky zařadili hokejisté Vrchlabí, kteří dokázali srovnat a před námi je tedy prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:04
    Po buly si vzal kotouč do své moci Tomáš Svoboda a podél levého mantinelu se rozjel k vrchlabské brance. Ke střele se ale nedostal, naopak hostům se povedlo ho o puk obrat,
     
    60:57
    Miškářova přihrávka na Jánského příliš přesná nebyla, sklouzla se mu totiž pod hokejkou za branku. Domácí se ale stále drží v útočné třetině.
     
    61:30
    Hosté v plném počtu.
     
    62:07
    Střelu Patrika Urbana vyrazil Tomáš Král před sebe. Litoměřičtí se posléze dostali na opačnou stranu ledové plochy.
     
    62:46
    Nájezd Martina Heřmana s následnou dělovkou na branku nedopadl pro Vrchlabí příliš příznivě. Heřman totiž napálil puk příliš vysoko nad Královu branku.
     
    63:37
    Z pravé strany vyzkoušel Královu pozornost David Kajínek. Tentokrát litoměřický gólman kotouč u sebe přidržel.
     
    64:10
    Patrik Miškář kroužil v útočném prostoru. Ke střele to ovšem nevedlo.
     
    64:38
    Ještě poslední výjezd Patrika Marcela skončil střelou po otočce kolem branky, kterou ale Soukup ohlídal.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení vítěze utkání nepřineslo. Více šancí padlo z holí vrchlabských hokejistů, žádná z nich ale neskončila i gólem. Ovšem ani kališníci se nenechali zahanbit, přestože ani oni neskórovali. Před námi tak jsou samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Ondřej CHRTEK neproměňuje.
    Ondřej CHRTEK
     
    1. série
    0:0
    Lukáš STEHLÍK neproměňuje.
    Lukáš STEHLÍK
     
    2. série
    0:1
    Patrik URBAN proměňuje.
    Patrik URBAN
     
    2. série
    0:1
    Tomáš SVOBODA neproměňuje.
    Tomáš SVOBODA
     
    3. série
    0:1
    Jiří HOZÁK neproměňuje.
    Jiří HOZÁK
     
    3. série
    0:1
    Matěj BERAN neproměňuje.
    Matěj BERAN
     
    4. série
    0:2
    Tomáš NOUZA proměňuje.
    Tomáš NOUZA
     
    4. série
    0:2
    Martin PROCHÁZKA neproměňuje.
    Martin PROCHÁZKA
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Vrchlabí.
    Autorem vítězné branky je PATRIK URBAN.
    Patrik URBAN - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Samostatné nájezdy měly celkem rychlého trvání a díky nim bere bonusový bod vrchlabský Stadion! Ten totiž dokázal Tomáše Krále překonat hned dvakrát zásluhou Patrika Urbana a Tomáše Nouzy, za to kališníci na Jakuba Soukupa vyzrát nedokázali a v druhém letošním derby Stadionů končí s jedním bodem.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek sobotního večera. (18:34:42)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 19. T. Svoboda (Miškář, M. Beran), 37. Jindra (Berka, Soukup), 42. Miškář (M. Beran, J. Holý) – 14. Heřman (Matýs, Nouza), 46. Linhart (Niko, Urban), 59. Vála (Nouza, Matýs), rozh. náj. Urban

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ondřej Chrtek (VRC)
    0:0   Lukáš Stehlík (LTM)
    2. série:
    0:1   Patrik Urban (VRC)
    0:1   Tomáš Svoboda (LTM)
    3. série:
    0:1   Jiří Hozák (VRC)
    0:1   Matěj Beran (LTM)
    4. série:
    0:2   Tomáš Nouza (VRC)
    0:2   Martin Procházka (LTM)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Urban, Jánský – L. Stehlík, Konečný, Pajer – Jindra, Soukup, Berka.
    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Štěpánek) – Linhart (A), Oliva, Kajínek, Niko, Jirků (C), Vála, J. Moník – Heřman, Matýs, Nouza (A) – Machač, Chrtek, Zeman – Hozák, Urban, Mrňa – Formánek, Chalupa, F. Moník.

    Rozhodčí: Bejček, Čáp – Kreuzer, Polonyi
    ocianews.com