Ostrava – Královské Vinohrady 5:2 (kon.) | Liberec – Hattrick Brno 4:5 (kon.) | Otrokovice – Střešovice 4:10 (kon.)
Česká Lípa – Black Angels 10:9 (3:2 po s.n.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
4:10 (2:4, 2:3, 0:3)
PSN Tatran Střešovice
Sobota 16.01.2021, 17:00 • Městská hala Otrokovice • Livesport Superliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:04:56)
     
    Střely na branku: 16 – 26!
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Otrokovice – Martin Szweda (1+0)
    Střešovice – Matěj Havlas (2+3)
     
    A dnešní utkání nám právě skončilo! Tatran v něm zvítězil poměrně jasně, když svému soupeři nasázel rovnou deset branek. Hlavně poslední perioda byla jednoznačně pro hosty, kteří v ní ani jednou neinkasovali, naopak sami dali tři branky. O výhru se nejvíce bodově zasloužil Matěj Havlas, jenž dal dvě branky a na tři nahrál.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:07
    Josef Šťourač se ocitl na zemi, když běžel středem hřiště a čekal na přihrávku. Rozhodčí to však jako faul neposoudil, domácí hráč se na něj nehezky podíval.
     
    57:20
    A ještě jsme se mohli dočkat jedné branky! Kevin Majrich vyrazil míček jenom před sebe, jenže nikdo ze soupeřů ho nedokázal dostat až do branky.
     
    56:48
    Domácí florbalisté si přihrávají na obranné polovině, kde už je hosté nenapadají. Na druhou stranu to ani nepotřebují, v pohodě si hlídají polovinu.
     
    56:06
    Do konce zápasu nám chybí poslední čtyři minuty a zápas už je nějakou dobu rozhodnut. Otrokovice toho dnes směrem dopředu zase tak moc nepředvedly.
    55:23 Matěj HAVLAS - 4:10
     
    55:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    A na světě je dokonce desítka v síti domácího týmu! Petr Brautferger vybojoval míček na útočné polovině, ale poté se poroučel až na střídačku. Jeho spoluhráč ale našel volného MATĚJE HAVLASE, který měl znovu celkem jednoduchou pozici. Asistence: Filip Langer.
     
    54:45
    Domácí florbalisté měli míček na obranné polovině, ale během chvilky se dostali až na tu útočnou. Tam však celkem rychle o míček přišli a musí se vracet.
     
    54:12
    Jeden z hostující hráčů zůstal ležet na hřišti po souboji a na plochu přispěchal i lékařský tým. Vypadá to však, že nepůjde o nic vážnějšího.
    53:49 Matěj HAVLAS - 4:9
     
    53:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Střešovice totiž vedou už o pět branek! Filip Langer odvedl skvělou práci, když na polovině hřiště vypíchl míček svému soupeři. Rázem to byla akce dva na nikoho. ve které ještě míček předložil MATĚJI HAVLASOVI, který střelou z první překonal gólmana. Asistence: Filip Langer.
     
    53:21
    Tatran už s míčkem nikam daleko nespěchá. Nejspíše i proto nyní udělal chybu, jenže křižná přihrávka na nabíhajícího domácího hráče byla moc dlouhá.
     
    52:59
    S domácími to dnes opravdu nevypadá dobře, nejspíše poslední místo tabulky neopustí. Naopak Střešovice se nadále budou držet velmi vysoko.
     
    52:33
    Adam Tlapák je na hřišti!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Petřík (Vykopal), 16. Zapletal (Sovják), 26. Szweda (Zapletal), 33. Hrabal (Červenka) – 3. Sládeček (Havlas), 6. Langer (Němeček), 6. Meliš (Šindelář), 17. Brautferger, 25. Brautferger (Němeček), 31. Langer (Havlas), 38. Piskáček (Meliš), 43. Brautferger (Havlas), 54. Havlas (Langer), 56. Havlas (Langer)


    PSG Panthers Otrokovice: Majrich (Raška) – Szweda, Michal Nagy, Kvapil, Medek – Červenka, Sovják, Zapletal – Koláčný, Gál, Hrtús – Šťourač, Hronek, Pšenčík – Vykopal, Petřík, Hrabal – Nehila.
    PSN Tatran Střešovice: Frühbauer (Kříž) – Mühlfait, Piskáček, Jan Kolísko, Sládeček, Němeček, Pánek – Tlapák, Kreysa, Papoušek – Sádlo, Jak. Kolísko, Langer – Havlas, Meliš, Švéda – Šindelář, Brautferger.

    Rozhodčí: Petr Števček a Radek Števček
    thejrc.org