Tampa – Chicago 5:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 5:3 (kon.) | Buffalo – Washington 1:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 8:0 (kon.) | New Jersey – Boston 2:1 (po pr.)
Arizona – San Jose 5:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:2 (3:2, 0:0, 2:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 16.01.2021, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:52 Oskar LINDBLOM - 5:2
     
    57:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers rychle ukončují veškeré naděje Pittsburghu, když Laughton vyslal do úniku na opuštěnou klec OSKARA LINDBLOMA, který už jen potvrdil vítězství Philadelphie. Asistence: Scott Laugton, Travis Konecny.
    52:53 Travis KONECNY - 4:2
     
    52:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TRAVIS KONECNY kompletuje hattrick!!! Pens se v závěru oslabení vydali do útoku ve třech, což se hostům vymstilo, protože následně domácí jeli ve třech na jednoho, kde nakonec Hayes nahrával před zcela prázdnou bránu právě TRAVISOVI KONECNEMU, jenž sice kotouč netrefil svou holí, ale zřejmě od jeho brusle se odrazil do zcela odkryté brány. Pro Philadelphii je tohle hodně uklidňující branka. Asistence: Kevin Hayes, Claude Giroux.
    13:31 Brandon TANEV - 3:2
     
    13:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A rázem je to už jen o jednu branku! Penguins se dostali do útoku dvou na jednoho, který McCann řešil střelou, ale Hart jeho pokus jen vyrazil před sebe, kde byl BRANDON TANEV, jenž už jen trefil odkrytou bránu Philadelphie. Asistence: Jared McCann, Mark Jankowski.
    12:59 Sidney CROSBY - 3:1
     
    12:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins využívají přesilovou hru! Rust nahrál na pravou stranu Guentzelovi, který ihned vystřelil, ale jeho střelu zblokoval bránící hráč, jenže kotouč se dostal za něj, kde byl zcela volný SIDNEY CROSBY, a ten už jen přehodil beton ležícího Harta. Asistence: Jake Guentzel, Bryan Rust.
    11:30 Ivan PROVOROV - 3:0
     
    11:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečná smršť v podání domácích! Voráček se dostal k odraženému puku a následně nahrál najíždějícímu IVANU PROVOROVOVI, který využil toho, že byl Jarry bez hole a trefil se přesně do bližší šibenice. Asistence: Jakub Voráček, Trevor van Riemsdyk.
    09:26 Travis KONECNY - 2:0
     
    09:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers rychle odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek, když van Riemsdyk z rohu obranného pásma nahrál Patrickovi, jenž se nacpal před Jarryho, který jeho zakončení sice zastavil, ale kotouč zůstal volný a do brány jej poté dorazil TRAVIS KONECNY. Asistence: Nolan Patrick, James van Riemsdyk.
    07:27 Travis KONECNY - 1:0
     
    07:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru! Tak to byla nádherná kombinace v podání domácích! Giroux nahrál křižně na pravou stranu Voráčkovi, který kotouč ihned poslal před bránu, kde byl TRAVIS KONECNY, jenž už jen musel usměrnit puk do prázdné klece. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 8. Konecny (Voráček, Giroux), 10. Konecny (Patrick, J. van Riemsdyk), 12. Provorov (Voráček, J. van Riemsdyk), 53. Konecny (K. Hayes, Giroux), 58. Lindblom (Laughton, Konecny) – 13. Crosby (Guentzel, Rust), 14. B. Tanev (McCann, Jankowski)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, E. Gustafsson, Hägg – Konecny, Couturier, Lindblom – Farabee, K. Hayes, Giroux – Voráček, Patrick, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, Laughton, M. Raffl.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (12. DeSmith) – Dumoulin, Letang, M. Pettersson, Marino, Matheson, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rodrigues – Zucker, Malkin, Rust – McCann, Jankowski, B. Tanev – Lafferty, Blueger, Sceviour.

    Rozhodčí: McCauley, Sutherland – Smith, Baker

    Diváci: Bez diváků
    thejrc.org