Tampa – Chicago 5:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 5:3 (kon.) | Buffalo – Washington 1:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 8:0 (kon.) | New Jersey – Boston 2:1 (po pr.)
Arizona – San Jose 5:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:2 (3:2, 0:0, 2:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 16.01.2021, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:52 Oskar LINDBLOM - 5:2
     
    57:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers rychle ukončují veškeré naděje Pittsburghu, když Laughton vyslal do úniku na opuštěnou klec OSKARA LINDBLOMA, který už jen potvrdil vítězství Philadelphie. Asistence: Scott Laugton, Travis Konecny.
     
    57:23
    DeSmith ujíždí na svou střídačku!
    52:53 Travis KONECNY - 4:2
     
    52:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TRAVIS KONECNY kompletuje hattrick!!! Pens se v závěru oslabení vydali do útoku ve třech, což se hostům vymstilo, protože následně domácí jeli ve třech na jednoho, kde nakonec Hayes nahrával před zcela prázdnou bránu právě TRAVISOVI KONECNEMU, jenž sice kotouč netrefil svou holí, ale zřejmě od jeho brusle se odrazil do zcela odkryté brány. Pro Philadelphii je tohle hodně uklidňující branka. Asistence: Kevin Hayes, Claude Giroux.
     
    50:47
    Philadelphie si zahraje přesilovou hru, protože na dvě minuty za sekání je vyloučen hostující útočník Jason Zucker (PIT).
     
    48:21
    Aube-Kubel (PHI) oslabuje svůj celek na dvě minuty, když poslal Ruhwedela k ledu.
     
    34:40
    Jared McCann (PIT) trefil loktem Sanheima přímo do obličeje a útočník Pittsburghu může být hodně rád, že za svůj faul dostává jen dvě minuty.
     
    33:25
    Scott Laughton (PHI) sekl Crosbyho přes ruce přímo před zraky rozhodčího, a tak za svůj prohřešek dostává dvě minuty.
     
    28:07
    Philadelphia si zahraje další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za podražení vyloučen Mike Matheson (PIT).
     
    26:05
    Konecny jen nahodil puk do útočného pásma, ale kotouč se šťastně odrazil přímo na hůl van Riemsdyka, který se rázem ocitl v obrovské šanci, ale DeSmith jeho zakončení vyrazil.
     
    23:51
    Další obrovská šance Pittsburghu! Zucker byl zapomenut za obranou Philadelphie, kam i obdržel přihrávku a jel sám na Harta, ale se zakončením mezi betony neuspěl.
     
    22:37
    Pens se dostali do útoku dvou na jednoho, který nakonec Rodrigues řešil stahovačkou a následnou střelou, kterou Hart vyrazil vedle sebe, kde se snažil ještě dorážet Guentzel, ale kotouč se poté už dostal za bránu Flyers.
     
    20:18
    Přesilovka Pittsburghu končí předčasně, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Kris Letang (PIT), a tak se bude chvíli hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    19:04
    Nicolas Aube-Kubel (PHI) oslabuje svůj tým na dvě minuty, když právě za bránou krosčekoval Rusta.
     
    14:59
    Penguins navíc budou hrát další přesilovou hru, protože dvě minuty za sekání si odsedí Philippe Myers (PHI). Podaří se Pittsburghu ihned i vyrovnat stav utkání?
     
    14:22
    Hayes jel nyní zcela sám na DeSmithe, kterého chtěl překonat kličkou do bekhendu a zakončením mezi betony, ale brankář Pittsburghu si tento prostor pohlídal a podržel svůj tým.
    13:31 Brandon TANEV - 3:2
     
    13:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A rázem je to už jen o jednu branku! Penguins se dostali do útoku dvou na jednoho, který McCann řešil střelou, ale Hart jeho pokus jen vyrazil před sebe, kde byl BRANDON TANEV, jenž už jen trefil odkrytou bránu Philadelphie. Asistence: Jared McCann, Mark Jankowski.
    12:59 Sidney CROSBY - 3:1
     
    12:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins využívají přesilovou hru! Rust nahrál na pravou stranu Guentzelovi, který ihned vystřelil, ale jeho střelu zblokoval bránící hráč, jenže kotouč se dostal za něj, kde byl zcela volný SIDNEY CROSBY, a ten už jen přehodil beton ležícího Harta. Asistence: Jake Guentzel, Bryan Rust.
     
    11:58
    Pittsburgh si zahraje přesilovou hru, když je na dvě minuty za hrubost vyloučen střelec třetí branky Ivan Provorov (PHI).
     
    11:30
    Třetí branka je navíc konečnou pro Tristana Jarryho, kterého nyní v bráně Pittsburghu nahradí Casey DeSmith.
    11:30 Ivan PROVOROV - 3:0
     
    11:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečná smršť v podání domácích! Voráček se dostal k odraženému puku a následně nahrál najíždějícímu IVANU PROVOROVOVI, který využil toho, že byl Jarry bez hole a trefil se přesně do bližší šibenice. Asistence: Jakub Voráček, Trevor van Riemsdyk.
    09:26 Travis KONECNY - 2:0
     
    09:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers rychle odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek, když van Riemsdyk z rohu obranného pásma nahrál Patrickovi, jenž se nacpal před Jarryho, který jeho zakončení sice zastavil, ale kotouč zůstal volný a do brány jej poté dorazil TRAVIS KONECNY. Asistence: Nolan Patrick, James van Riemsdyk.
    07:27 Travis KONECNY - 1:0
     
    07:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru! Tak to byla nádherná kombinace v podání domácích! Giroux nahrál křižně na pravou stranu Voráčkovi, který kotouč ihned poslal před bránu, kde byl TRAVIS KONECNY, jenž už jen musel usměrnit puk do prázdné klece. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
     
    07:00
    Nicméně je tu další trest na hostující straně, protože Ruhwedel (PIT) podrazil Girouxe a dostává dvě minuty.
     
    05:09
    Philadelphia si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože na ledě nyní bylo příliš mnoho hráčů v bílém. Dvouminutový trest odsedí Jared McCann (PIT).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 8. Konecny (Voráček, Giroux), 10. Konecny (Patrick, J. van Riemsdyk), 12. Provorov (Voráček, J. van Riemsdyk), 53. Konecny (K. Hayes, Giroux), 58. Lindblom (Laughton, Konecny) – 13. Crosby (Guentzel, Rust), 14. B. Tanev (McCann, Jankowski)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, E. Gustafsson, Hägg – Konecny, Couturier, Lindblom – Farabee, K. Hayes, Giroux – Voráček, Patrick, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, Laughton, M. Raffl.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (12. DeSmith) – Dumoulin, Letang, M. Pettersson, Marino, Matheson, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rodrigues – Zucker, Malkin, Rust – McCann, Jankowski, B. Tanev – Lafferty, Blueger, Sceviour.

    Rozhodčí: McCauley, Sutherland – Smith, Baker

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri