Tampa – Chicago 5:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 5:3 (kon.) | Buffalo – Washington 1:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 8:0 (kon.) | New Jersey – Boston 2:1 (po pr.)
Arizona – San Jose 5:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:3 (2:2, 2:0, 1:1)
San Jose Sharks
Sobota 16.01.2021, 22:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Tomáš HERTL - 5:3
     
    59:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě využívají přesilovou hru, přesto ztrácí ještě dvě branky... Erik Karlsson posunul puk na levý kruh, kde se do něj opřel Timo Meier. Ten doslova trefil před brankou TOMÁŠE HERTLA, od jehož hole se puk odrazil za záda brankáře. Asistence: Timo Meier a Erik Karlsson.
    42:39 Clayton KELLER - 5:2
     
    42:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    A nejspíše je rozhodnuto! Domácí hokejisté nyní vládnou na hřišti a dokazují to pátou vstřelenou brankou v tomto duelu. Ránu od modré vyrazil Martin Jones jenom před sebe. Tam byl jako první CLAYTON KELLER, jenž trefil puk ještě nad ledem a zamířil neomylně do sítě. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Derick Brassard.
    28:56 Jakob CHYCHRUN - 4:2
     
    28:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se nám dostávají do dvougólového vedení, to vypadá nadějně! Domácí centr vyhrál buly na modrou. Tam se do puku ze všech sil opřel JAKOB CHYCHRUM, jehož bomba se zastavila až v síti. Asistence: Derick Brassard.
    25:13 Phil KESSEL - 3:2
     
    25:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    A domácí se nám právě dostali do vedení! Oliver Ekman-Larsson zastavil puk na modré a vyslal jedovatou ránu, která skončila v bráně. Cestou ji totiž ještě tečoval PHIL KESSEL, který nedal gólmanovi šanci na reakci. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Christian Dvorak.
    15:27 Timo MEIER - 2:2
     
    15:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jenže během chvilky je vyrovnáno! Dnes to vypadá na slušnou přestřelku... TIMO MEIER táhl přečíslení dva na jednoho po levé straně. Nakonec poslal křižnou přihrávku na Kevina Labanca, ovšem ten se k zakončení nakonec nedostal. Jeden z hráčů Arizony si totiž puk srazil do vlastní branky. Bez asistence.
    14:42 Barrett HAYTON - 2:1
     
    14:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté jsou nyní velmi aktivní a dokonce otáčejí stav dnešního duelu! Conor Garland našel přesným pasem BARRETTA HAYTONA, který si sjížděl od modré. Najel si mezi kruhy a přesnou ranou nedal brankářovi šanci. Asistence: Conor Garland a Nick Schmaltz.
    12:31 Phil KESSEL - 1:1
     
    12:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jenže šest sekund před koncem přesilové hry se domácí přece jen prosazují! PHIL KESSEL se dostal k odraženému puku a byl na cestě mezi kruhy. Odtud to zkusil bekhendem a jeho střela trochu překvapivě skončila mezi betony brankáře! Asistence: Oliver Ekman-Larsson.
    03:34 Ryan DONATO - 0:1
     
    03:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou jako první v tomto utkání do vedení! Timo Meier si nabruslil s pukem na střed hřiště a vyslal dobrou ránu. Do té ještě sáhl RYAN DONATO, jehož teč šla nechytatelně do růžku branky! Asistence: Timo Meier a Mario Ferraro.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 13. Kessel (Ekman-Larsson), 15. Hayton (Garland, Schmaltz), 26. Kessel (Ekman-Larsson, Dvorak), 29. Chychrun (Brassard), 43. Keller (Ekman-Larsson, Brassard) – 4. Donato (Meier, Ferraro), 16. Meier, 60. Hertl (Meier, E. Karlsson)


    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Demers, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Hjalmarsson (A), Oesterle – Garland, Schmaltz, Hayton – Kessel, Dvorak, Caggiula – Pitlick, Brassard (A), Keller – Fischer, Jo. Larsson, Crouse.
    San Jose Sharks: M. Jones (47. Dubnyk) – E. Karlsson (A), Vlasic, Burns (A), Ferraro, Knyžov, Middleton – Labanc, Couture (C), Meier – E. Kane, Hertl, Leonard – Nieto, Gregor, Donato – Noesen, Sörensen, Marleau.

    Rozhodčí: Peel, L'Ecuyer – Gibbons, Nagy

    Diváci: 2384
    thejrc.org