Max Holloway - Calvin Kattar Max Holloway (kon.) | Carlos Condit - Matt Brown Carlos Condit (kon.)
Santiago Ponzinibbio - Li Jingliang Li Jingliang (kon.) | Joaquin Buckley - Alessio Di Chirico Di Chirico (kon.)
Punahele Soriano - Duško Todorovič Soriano (kon.)
konec
Joaquin Buckley - Alessio Di Chirico

Di Chirico

Sobota 16.01.2021, 21:00 • Etihad arena, Abu Dhábí • UFC
     
    Konec zápasu. (21:58:56)
     
    02:13
    Tak to je ale překvapení, Ital ukončuje Buckleyho! Chirico se napřáhl na high kick a Američan ve stejnou chvíli šel uhýbem k zemi a inkasoval nohu přímo na spánek!
     
    01:15
    Buckley se snaží Itala rozhýbat a dostat na zem. Chirico ale jen ustupuje.
     
    00:30
    Američan podnikl první rychlé výpady.
     
    00:12
    Ital zkusil kopnout, ale byla mu noha zachycena.
     
    První kolo začalo.
     
    Už je v kleci a přichází Američan.
     
    Di Chirico přichází!
     
    Pokud čekáte jen na konkrétní zápas, začátek může být kdykoliv. Ve 21:00 začíná celý galavečer, zápasy ale mohou skončit kdykoliv a tudíž začátky nejsou pevně dané.
     
    Alessio „Manzo“ Di Chirico

    Jak už bylo zmíněno v úvodu, Ital má co dokazovat. V jednatřiceti letech má tři porážky v řadě, včetně právě Macha Muradova. Jako polehčující okolnost může ale býti bráno, že ho nikdo nikdy neuspal a pouze jedinkrát odklepal. Přesto, poslední výhra v červnu 2018 je dosti velký argument, který může Chiricovi zavřít brány UFC.
     
    Joaquin New Mansa Buckley

    Šestadvacetiletý Američan ze St. Louis je vycházející hvězdou střední váhy. Má na svém kontě dvanáct výher (9x KO, 3x body) a pouze tři porážky (2x KO, 1x body). Za rok 2020 dokázal nastoupit hned ke čtveřici utkání, přičemž poražen odešel pouze jednou, a to po střetu s Kevinem Hollandem. Do tohoto víkendu ovšem jde nadějný prospekt, který se uchytil i v Bellatoru, se dvěma výhrami v řadě.
     
    O druhý zápas hlavní karty ve střední váze se postarají Joaquin Buckley a Alessio Di Chirico. Buckley během roku 2020 byl k nezastavení a do zápasu jde po dvou vítězstvích. Zato Italovo působení v nejprestižnější organizaci je na vlásku. Čeští příznivci smíšených bojových sportů si jeho jméno možná budou pamatovat ve spojení s Makhmudem „Machem“ Muradovem. Právě Di Chirico byl prvním prvním UFC skalpem pro „Uzbeka s českým srdcem“.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:00.

    Marek Baloun

    thejrc.org