Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:0 (kon.)
Čerepovec – Minsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Riga 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Kazaň – N.Novgorod 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Amur Chabarovsk
Neděle 17.01.2021, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Langhamer (AMR) 3 OG, 22 zásahů
    Tomáš Zohorna (AMR) 0+0, 5 střel, čas na ledě 20:25
    Hynek Zohorna (AMR) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:24
    Dominik Mašín (AMR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 23:32
    Michal Jordán (AMR) 0+0, 3 střely, čas na ledě 23:08 (14:29:26)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 25:39.
    Zblokované střely – 14:7.
    Vyloučení – 3:3.
    Využití přesilovek 1/3 – 1/3.
    Vhazování – 40:33
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Barysu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:2. Chabarovsk vstoupil do poslední periody ukázkově, vybojoval si totiž přesilovou hru, díky které se mu povedlo srovnat krok. Nerozhodný výsledek ovšem moc dlouho nevydržel, domácí celek se o pár desítek vteřin později dostal zpět do vedení, což vydrželo až do konce zápasu. I tak jsme v tomto duelu sledovali hodně vyrovnanou podívanou, střelecky byl ale aktivnější Amur, který při troše štěstí klidně mohl sahat po bodovém zisku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Následovala rána z pravého kruhu, která trefila pouze protihráče. Poté přišlo vyhození kotouče za cenu icingu.
     
    58:30
    Amur to zkouší v šesti!
     
    58:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:13
    Hodně podezřele byl poté zastaven jeden z domácích hráčů, který byl zřejmě podražen. Dle sudího se vylučovat nebude, Chabarovsk má velké štěstí.
     
    57:12
    Domácí poté zahráli pouze za cenu zakázaného uvolnění, znovu se tedy vhazovalo před brankářem Karlssonem, přičemž byl úspěšnější domácí Varone.
     
    56:33
    Kotouč nyní propadl na zadní tyč, kde se nacházel hostující Rasskazov, kterému se ovšem nepovedlo přehodit beton domácího brankáře.
     
    56:11
    Další práce pro domácího brankáře, který si poradil s nahozením krátce po vhazování. To směřovalo přímo doprostřed, hra je proto znovu přerušena.
     
    55:02
    Zajímavou pozici ke skórování nyní měl domácí obránce Heatherington, který to zkoušel velice prudce směrem na Langhamera, jenž si ale dokázal poradit.
     
    54:00
    Do konce řádné hrací doby zbývá zhruba šest minut hry, domácí se před malým momentem dostali zpět do vedení, což jednoznačně značí psychickou výhodu.
     
    53:11
    Máme za sebou poslední komerční přestávku tohoto zápasu, po ní se na druhou stranu hrací plochy vydal Pjanov, který nahazoval pouze do moci Karlssona.
     
    52:37
    Butuzov z pravé strany nabíjel pod sebe na Lugina, kterému se nepovedlo propasírovat kotouč za záda Karlssona, jenž tak raději přerušil hru.
     
    52:07
    Domácí komando se nyní nadechlo k náporu, který přinesl dva střelecké pokusy mimo branku. První lajna Barysu odjela střídat, naskakuje druhá formace.
     
    51:23
    Puk byl nyní ztečován mimo hrací plochu, což si pochopitelně vyžádalo další přerušení hry. Posléze se na vhazování povedlo uspět Tomáši Zohornovi.
     
    50:11
    U pravého kruhu si nakonec střeleckou pozici dokázal najít hostující Šarov, který ovšem proti brankáři Karlssonovi neuspěl. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    49:15
    Dotírající Rasskazov se pokoušel dotlačit kotouč za brankáře Karlssona, což se mu nepovedlo. Posléze z velice zajímavé pozice zakončoval Tomáš Zohorna.
    48:05 Nikita MICHAJLIS - 3:2
     
    48:05
    Barys právě vstřelil branku!
    Jenomže domácí celek se dostává bleskově zpět do vedení! Bary se jednoduše dostal přes modrou čáru, kde si na nabídku k pravému kruhu sjel Valk, který před brankou znovu hledal svého kolegu NIKITU MICHAJLISE, jenž tečoval za brankáře Langhamera a v tomto duelu tak zaznamenává hattrick!
    Asistence: Curtis Valk, Jakob Lilja.
     
    47:20
    Hostujícímu celku se tak povedlo dotáhnout dvoubrankovou ztrátu a je tedy znovu srovnáno. Amur Chabarovsk se navíc stále drží kolem domácí branky.
    46:34 Sergej TĚREŠČENKO - 2:2
     
    46:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Také hostující celek využívá přesilovou hru a je srovnáno! Chabarovsk hodně dlouho operoval v pásmu soupeře, načež si do střelecké pozice sjel obránce SERGEJ TĚREŠČENKO, který to zkoušel zápěstím. Puk nakonec procedil mezi betony brankáře Karlssona, který určitě nemá čisté svědomí.
    Asistence: Vladimir Butuzov, Jurij Sergijenko.
     
    46:11
    Nyní dokonce došlo k posunutí hostující branky, která se tak bude muset dostat do svého klasického postavení. Následuje další komerční přestávka.
     
    45:40
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Darren Dietz – 2 min., držení).
     
    45:05
    Puk se v krátkém časovém sledu znovu dostal mimo hrací plochu, hra se tak znovu přestěhovala před brankáře Karlssona, který má nyní hodně práce.
     
    44:24
    Hodně prostoru měl u modré čáry hostující Těreščenko, který nakonec trefil pouze protihráče před sebou. Na druhé straně se Langhamerovi povedlo zastavit hru.
     
    43:01
    Sám na branku nyní uháněl domácí Akolzin, který to nakonec zkoušel manévrem do bekhendu, avšak pukem trefil pouze beton brankáře Langhamera!
     
    42:21
    Za volným pukem se dostával domácí Valk, který vyhrál rychlostní souboj, přesto sudí odpískali zakázané uvolnění. Hra se tak znovu stěhuje před Karlssona.
     
    41:39
    U červené čáry se povedlo zastavit akci soupeře Rasskazovovi, načež si hodně podezřelým způsobem počínal domácí Danijar, vylučovat se ale nebude.
     
    41:11
    Poté se hrací předmět odrazil směrem na hostující střídačku, hra byla pochopitelně přerušena. Vhazování se navíc bude opakovat.
     
    40:34
    Vzápětí se za modrou čáru dokázal dostat Rasskazov, který to nakonec zkoušel přízemním zakončením z velké vzdálenosti, se kterým si brankář Karlsson poradil.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který to zkoušel rozehrávkou přes levou stranu, nicméně Makljukov našel pouze protihráče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku (celkem): 13 – 26.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, která nám konečně nabídla branky. Hned v úvodu se dostal do vedení Barys, který měl posléze k dispozici dlouhou přesilovou hru, při které se nakonec dostal do nadějného dvoubrankového vedení. Po skončení této přesilovky jsme sledovali vyrovnanou podívanou, při které se Amuru povedlo krátce před skončením druhé třetiny snížit na rozdíl jediné branky. Závěrečná perioda tak bude ještě hodně zajímavá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    K puku se u levého mantinelu jako první dostal domácí obránce Dietz, který posléze pouze nahazoval do pásma soupeře, kde se dokázal zorientovat Jordán.
     
    38:25
    Po levém křídle si to poté namířil Hynek Zohorna, který předkládal k modré čáře na Sergijenka. Jeho nahození od pravého hrazení přistálo do ochranné sítě.
     
    37:54
    Branka nakonec platí!
    37:54 Dmitrij LUGIN - 2:1
     
    37:54
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem druhé třetiny je sníženo! Chabarovsk útočil přes levou stranu, kde došlo k nahrávce před branku. Karlssonovi se povedlo kotouč pokrýt, přičemž ho měl pod svými betony, načež ho do branky dokázal dotlačit DMITRIJ LUGIN. Branka se ale půjde zkoumat k videu!
    Asistence: Vladimir Butuzov, Jurij Sergijenko.
     
    37:26
    Mašín to zkoušel vzít sám na sebe, přičemž se prohnal až za opačnou modrou čáru, tam ovšem číhala početná přesila protihráčů, která ho včas zastavila.
     
    37:06
    Chabarovsku se ovšem tato přesilová hra vůbec nedaří, soupeř v krátkém časovém sledu podruhé vyhodil přes všechny čáry. Karlsson marně čeká na zákrok.
     
    36:24
    Krátce po vhazování se domácímu celku povedlo vyhodit přes všechny čáry, pro kotouč tak musel obránce Mašín, který navíc přesně rozehrál na Butuzova.
     
    35:26
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Valerij Orechov – 2 min., sekání).
     
    34:14
    Je za námi poslední komerční přestávka druhé třetiny, Amur by měl pořádně zabrat, neboť soupeř stále vede o dva přesné zásahy.
     
    33:20
    Málem se do samostatného úniku dostal jeden z domácích, jenomže bleskově vyjel ze své branky český brankář Langhamer, který ovšem trefil hůl protihráče.
     
    32:57
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další zakázané uvolnění Amuru, hra se tak znovu stěhuje před českého brankáře Langhamera.
     
    32:22
    Do sympatického zakončení se nyní dostal Tomáš Zohorna, který trefil pouze připravený beton brankáře. Do protiútoku poté vyrazil domácí Starčenko.
     
    31:11
    Nenápadným nahozením na hostující branku to zkoušel obránce Danijar, který nakonec mířil do připraveného Langhamera. Ten navíc vůbec nic neviděl.
     
    30:00
    Máme za sebou polovinu zápasu, která nám nabídla dva zásahy, o oba se postaral domácí Nikita Michajlis. Chabarovsk navíc po dlouhé době hraje v pěti.
     
    29:11
    Ven z branky poté musel domácí brankář Karlsson, kterému se povedlo přesně rozehrál o levý mantinel na Dietze, jenž zavezl kotouč do pásma soupeře.
     
    28:20
    Chabarovsk to bude mít o poznání složitější, neboť prohrává o dva zásahy. Stále do konce zbývá hodně času, Barys ovšem pokračuje v přesilové výhodě.
    27:37 Nikita MICHAJLIS - 2:0
     
    27:37
    Barys právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácím povedlo zužitkovat přesilovou hru! Amur totiž nezvládl bránění, u levého kruhu totiž převzal nahrávku Valk, který hledal v předbrankovém prostoru NIKITU MICHAJLISE. Ten musel nahrávku zpracovat bruslí, přesto z těžké bekhendové pozice poslal kotouč do prázdné hostující branky.
    Asistence: Curtis Valk, Roman Starčenko.
     
    27:24
    Před malým momentem to zakončením z vrcholku pravého kruhu zkoušel domácí Šesťakov, který trefil záda soupeře, od kterých se puk odrazil nad branku.
     
    27:01
    Máme za sebou také první komerční přestávku druhé třetiny, která nabízí celou řadu přerušení. Nyní se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    26:07
    Nur-Sultan se konečně usadil v pásmu soupeře, kde to nabídkou k levému kruhu zkoušel Michajlis. Jeho nahrávku se ovšem nepovedlo zpracovat Videllovi.
     
    25:11
    Po zakázaném uvolnění se znovu vhazovalo před Langhamerem, jeho celek se navíc nedokázal osvobodit výhozem. Proto sympaticky zakončoval kapitán Dietz.
     
    24:22
    Domácí tak mají před sebou opravdu dlouhou přesilovou hru, která klidně může rozhodnout tento zápas. V oslabení se ovšem odvážil zahrozit útočník Golubev.
     
    23:59
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Polunin – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
     
    23:08
    Chabarovsk to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku, přesto do konce tohoto zápasu zbývá poměrně času k případnému srovnání.
    22:14 Nikita MICHAJLIS - 1:0
     
    22:14
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí celek se přesto dostává do vedení! Bekhendová nahrávka z hole Starčenka našla u levého kruhu naprosto volného NIKITU MICHAJLISE, který měl doslova moře prostoru na zakončení. Ránu zápěstím nakonec poslal mimo dosah brankáře Langhamera, který byl na tento projektil krátký. Chabarovsk tak prohrává o jednu branku!
    Asistence: Roman Starčenko.
     
    22:07
    Poměrně dost prostoru měl u pravého kruhu domácí Starčenko, který to nakonec zkoušel zakončením zápěstím k přední tyči, avšak kotouč putoval vedle tyče.
     
    21:36
    Nur-Sultanu se nepovedlo ideálně rozehrát, kotouč totiž směřoval přes všechny čáry, což znamenalo zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Karlssonem.
     
    21:07
    První zákrok prostřední periody si nakonec připsal domácí brankář Karlsson, pro kterého se nejednalo o nic extra složitého. Mašínovo nahození vyrážel.
     
    20:41
    Do protiútoku byl připraven ujet Tomáš Zohorna, jenomže nahrávka na jeho osobu směřovala pouze na paty. Chabarovsk tak musí počkat na volné spoluhráče.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který to zkoušel rozehrávkou o mantinel, načež forvard Michajlis prodlužoval.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 6 – 10.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám rozhodně nepřinesla atraktivní podívanou. Nedočkali jsme se ani jednoho přesného zásahu, nicméně o něco aktivnější byl Barys, který si vypracoval pouze pár slušných střeleckých pozic, ze kterých ale nevyzrál na českého brankáře Langhamera. Ani domácí brankář Langhamer neměl zrovna moc práce, Amur se trápil při přechodu za modrou čáru, avšak také on několikrát vypálil směrem na branku. Na první branku si každopádně budeme muset počkat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:11
    Hodně nebezpečně zakončoval z pravého kruhu Butuzov, který to zkoušel příklepem, avšak zakončení poslal přímo do připraveného brankáře Karlssona.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    18:14
    Obránce Mašín to zkoušel nahozením od levého hrazení, před brankou trefil pouze brusli protihráče. Amur se přesto udržel v pásmu soupeře.
     
    17:33
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Phil Varone – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:19
    Amur je v závěru první třetiny o něco aktivnějším týmem. Nyní to z otočky zkoušel Gorškov, jenomže branku vůbec netrefil. Poté se zpět do pásma dostal Polunin.
     
    16:17
    Nahrávka o mantinel nakonec našla pouze hokejku domácího Makljukova, který odehrál kotouč do středního pásma. První formace Barysu navíc stihla vystřídat.
     
    15:12
    Ihned po vhazování to vysokou nabídkou přes všechny čáry zkoušel obránce Sergijenko, který tak zahrál na icing. Hra se znovu vrací před Langhamera.
     
    14:52
    Lugin se pokoušel manévrem vymanit kolem napadajícího protihráče, což se mu povedlo. Po jeho nahrávce navíc pálil doprostřed Pjanov.
     
    14:11
    Daleko vedle branky poté zakončoval obránce Danijar, který vůbec netrefil prostor tří tyči. Na opačné straně se k sympatické ráně prodral Tomáš Zohorna.
     
    13:10
    Domácí počkali na příchod třetí formace, která tak rozehrávala zpoza vlastní branky. Na modré čáře si o nahrávku řekl Valk, který narazil do Těreščenka.
     
    12:33
    Na modré čáře měl hodně prostoru Dietz, který nakonec dokázal přes protihráče nahodit na hostujícího brankáře. Langhamer nakonec vyrážel přímo před sebe.
     
    12:03
    Po dalším postavení mimo hru přišla na řadu druhá komerční přestávka tohoto zápasu, po ní se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    11:20
    Snadná práce pro brankáře Langhamera, který si u své bližší tyče počíhal na nahození z hokejky Ševčenka. Hra je přerušena, bude se znovu vhazovat.
     
    10:31
    Do protiútoku se poté dostával domácí Michajlis, který si v mezikruží připravoval zakončení, ke kterému se nedostal. Barys se nyní dostává k náporu.
     
    10:00
    Máme za sebou polovinu první třetiny, avšak na první branku stále čekáme. Sledujeme poměrně vyrovnanou podívanou, avšak šancí moc nesledujeme.
     
    09:11
    Hodně času měl za vlastní brankou obránce Heatherington, který nakonec rozehrál na jistotu podél mantinelu. Jeho kolega Varone se navíc probil do pásma.
     
    08:22
    Za volným kotoučem se jako první dostal domácí Paňukov, který o něj hodně rychle přišel. Vzápětí se za modrou čáru dostal Kamalov, který prodloužil o hrazení.
     
    07:02
    Chabarovsk se protlačil do pásma soupeře, kde to měl na dlouhou hokejku Pjanov. Na druhé straně pro změnu zakončoval Lilja, avšak kousek vedle branky.
     
    06:10
    Máme za sebou první komerční přestávku tohoto zápasu, krátce po ní se vhazovalo před brankářem Langhamerem.
     
    05:17
    Po zablokované střele se k volnému kotouči dostal domácí Paňukov, který zakončoval z dobré pozice. Branku soupeře však netrefil, i když moc nechybělo.
     
    04:05
    Nabídkou před branku to zkoušel domácí Starčenko, který ovšem nenašel hokejku nikoho ze svých spoluhráčů. Jordán poté odpálil kotouč na druhou stranu.
     
    03:13
    Posléze to na sebe zkoušel vzít Kuzněcov, který se dokonce dostal do zakončení. To znovu našlo pouze lapačku brankáře, Karlsson tak raději přerušil hru.
     
    03:02
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dominik Mašín – 2 min., podrážení).
     
    02:10
    Nur-Sultan nahazoval za branku soupeře, kde se ovšem dokázal uplatnit hostující obránce Kamalov, který vyvezl hrací předmět do bezpečí ledové plochy.
     
    01:44
    Tomáš Zohorna nabíjel do předbrankového prostoru na Hynka Zohornu, který se sice dostal do zakončení, avšak to putovalo pouze do betonu brankáře.
     
    01:11
    Krátce po vhazování se znovu musel činit domácí brankář Karlsson, kterému se kotouč připletl mezi betony. I tak ho nakonec udržel před brankovištěm.
     
    00:29
    Máme za sebou první střelecký pokus tohoto zápasu, o který se postaral český obránce Mašín. Jeho rána po přejetí modré čáry usedla pouze do lapačky.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první vydal do svého obranného pásma, odkud rozehrával Jordán.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Makljukov, Dietz (C), Samat Danijar, Heatherington, Orechov, Lintuniemi, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Paňukov – Šestakov (A), Videll (A), R. Starčenko – Lilja, Valk, Michajlis – Sagadějev, Akolzin, Ševčenko.

    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Mašín, Jordán (C), S. Těreščenko, Sergijenko, Turbin (A), Kamalov, Zimin – Rasskazov, T. Zohorna (A), H. Zohorna – V. Butuzov, Pjanov, Lugin – Gorškov, Golubev, Polunin – Michasjonok, Šarov, A. Kuzněcov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romasko – Černyšov, Šalagin.
     
    Vzájemná utkání

    26. prosinec
    Nur-Sultan – Chabarovsk 5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
    Góly a asistence:
    6. Lilja (Dietz, Valk), 39. Frattin (R. Starčenko, Samat Danijar), 41. Valk (Dietz, Frattin), 53. Asetov (Heatherington, R. Starčenko), 58. Lilja (Valk, Videll) – 25. Jordán (H. Zohorna, S. Těreščenko), 59. Mašín (V. Butuzov, Pjanov).

    4. leden
    Chabarovsk – Nur-Sultan 4:5pn (2:1, 1:2, 1:1 – 0:0)
    Góly a asistence:
    15. Polunin (Golubev), 18. Lugin (V. Butuzov, Pjanov), 28. Jordán (T. Zohorna), 53. S. Těreščenko (Pjanov) – 13. Frattin (Panjukov), 33. Akolzin (Musorov), 35. R. Starčenko (Blacker, Michajlis), 53. Michajlis (Akolzin, Dietz), rozh. náj. R. Starčenko.

    6. leden
    Chabarovsk – Nur-Sultan 5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
    Góly a asistence:
    10. Rasskazov (T. Zohorna, S. Těreščenko), 18. H. Zohorna, 22. H. Zohorna (T. Zohorna), 33. Gorškov (Golubev), 59. V. Butuzov (Lugin, Pjanov) – 41. Dietz (Frattin, Varone).
     
    Amur Chabarovsk

    Ve formě hrající Chabarovsk bodoval ve všech čtyřech utkáních po Novém roce. Odrazovým můstkem k dobrým výsledkům byla prohra po nájezdech právě s Barysem, který Chabarovsk v následné odvetě porazil 5:1 (více informací najdete v kolonce "Vzájemná utkání"). Naposledy se Amur dvakrát utkal s Kunlunem, před týdnem ho udolal 5:4 a v úterý 3:1. Dnes tedy bude hrát o prodloužení úspěšné série.
     
    Barys Nur-Sultan

    Barys drží poslední postupové místo do play-off. Za sebou tak nutně potřebuje udržet Novosibirsk a právě Chabarovsk. Měl by to zvládnout, protože na prvně jmenovaného soupeře má Barys sedmibodový náskok a ještě k tomu hned tři zápasy k dobru. Poslední dva sice prohrál, ale to i jeho nejbližší pronásledovatel. Teď je však Nur-Sultan v pozici favorita a všichni v hlavním městě věří, že třetí po sobě jdoucí domácí zápas už bude vítězný.
     
    Pětice českých hokejistů v neděli zavítá do Kazachstánu, aby tam se svým Chabarovskem vyzvala Nur-Sultan.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 23. Michajlis (R. Starčenko), 28. Michajlis (Valk, R. Starčenko), 49. Michajlis (Valk, Lilja) – 38. Lugin (V. Butuzov, Sergijenko), 47. S. Těreščenko (V. Butuzov, Sergijenko)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Makljukov, Dietz (C), Samat Danijar, Heatherington, Orechov, Lintuniemi, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Paňukov – Šestakov (A), Videll (A), R. Starčenko – Lilja, Valk, Michajlis – Sagadějev, Akolzin, Ševčenko.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Mašín, Jordán (C), S. Těreščenko, Sergijenko, Turbin (A), Kamalov, Zimin – Rasskazov, T. Zohorna (A), H. Zohorna – V. Butuzov, Pjanov, Lugin – Gorškov, Golubev, Polunin – Michasjonok, Šarov, A. Kuzněcov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romasko – Černyšov, Šalagin
    thejrc.org