Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:0 (kon.)
Čerepovec – Minsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Riga 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Kazaň – N.Novgorod 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Amur Chabarovsk
Neděle 17.01.2021, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:05 Nikita MICHAJLIS - 3:2
     
    48:05
    Barys právě vstřelil branku!
    Jenomže domácí celek se dostává bleskově zpět do vedení! Bary se jednoduše dostal přes modrou čáru, kde si na nabídku k pravému kruhu sjel Valk, který před brankou znovu hledal svého kolegu NIKITU MICHAJLISE, jenž tečoval za brankáře Langhamera a v tomto duelu tak zaznamenává hattrick!
    Asistence: Curtis Valk, Jakob Lilja.
    46:34 Sergej TĚREŠČENKO - 2:2
     
    46:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Také hostující celek využívá přesilovou hru a je srovnáno! Chabarovsk hodně dlouho operoval v pásmu soupeře, načež si do střelecké pozice sjel obránce SERGEJ TĚREŠČENKO, který to zkoušel zápěstím. Puk nakonec procedil mezi betony brankáře Karlssona, který určitě nemá čisté svědomí.
    Asistence: Vladimir Butuzov, Jurij Sergijenko.
    37:54 Dmitrij LUGIN - 2:1
     
    37:54
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem druhé třetiny je sníženo! Chabarovsk útočil přes levou stranu, kde došlo k nahrávce před branku. Karlssonovi se povedlo kotouč pokrýt, přičemž ho měl pod svými betony, načež ho do branky dokázal dotlačit DMITRIJ LUGIN. Branka se ale půjde zkoumat k videu!
    Asistence: Vladimir Butuzov, Jurij Sergijenko.
    27:37 Nikita MICHAJLIS - 2:0
     
    27:37
    Barys právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácím povedlo zužitkovat přesilovou hru! Amur totiž nezvládl bránění, u levého kruhu totiž převzal nahrávku Valk, který hledal v předbrankovém prostoru NIKITU MICHAJLISE. Ten musel nahrávku zpracovat bruslí, přesto z těžké bekhendové pozice poslal kotouč do prázdné hostující branky.
    Asistence: Curtis Valk, Roman Starčenko.
    22:14 Nikita MICHAJLIS - 1:0
     
    22:14
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí celek se přesto dostává do vedení! Bekhendová nahrávka z hole Starčenka našla u levého kruhu naprosto volného NIKITU MICHAJLISE, který měl doslova moře prostoru na zakončení. Ránu zápěstím nakonec poslal mimo dosah brankáře Langhamera, který byl na tento projektil krátký. Chabarovsk tak prohrává o jednu branku!
    Asistence: Roman Starčenko.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 23. Michajlis (R. Starčenko), 28. Michajlis (Valk, R. Starčenko), 49. Michajlis (Valk, Lilja) – 38. Lugin (V. Butuzov, Sergijenko), 47. S. Těreščenko (V. Butuzov, Sergijenko)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Makljukov, Dietz (C), Samat Danijar, Heatherington, Orechov, Lintuniemi, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Paňukov – Šestakov (A), Videll (A), R. Starčenko – Lilja, Valk, Michajlis – Sagadějev, Akolzin, Ševčenko.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Mašín, Jordán (C), S. Těreščenko, Sergijenko, Turbin (A), Kamalov, Zimin – Rasskazov, T. Zohorna (A), H. Zohorna – V. Butuzov, Pjanov, Lugin – Gorškov, Golubev, Polunin – Michasjonok, Šarov, A. Kuzněcov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romasko – Černyšov, Šalagin
    thejrc.org