Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:0 (kon.)
Čerepovec – Minsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Riga 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Kazaň – N.Novgorod 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 17.01.2021, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Čeljabinskem a Jaroslavlí. Úvodní buly je naplánováno na 13:00 a my budeme u toho.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Čeljabinsk by letos mohl být jedním z černých koní soutěže, vždyť nehraje vůbec špatně. Aktuální forma tohoto týmu není v posledních duelech ale vůbec dobrá... Po čtyřiceti pěti zápasech má na svém kontě padesát tři bodů, což mu stačí na sedmou pozici Východní konference. Na deváté místo, které jako první neznamená play-off má náskok jedenácti bodů. Přestože se Čeljabinsku tolik nedaří poslední dobou, má jednu z těch lepších defenziv soutěže, která dosud inkasovala 108 branek, domácí jich pak dali 116. V posledních třech zápasech bral Traktor tři body za prohru v prodloužení na ledě Kazaně, prohru v Nižnim Novgorodu. Až v posledním duelu přehrál doma Viťaz 2:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    Tomáš Hyka – 29 bodů (9+20)
    Lukáš Sedlák – 26 bodů (12+14)
    Alexej Byvalcev – 23 bodů (10+13)
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Lokomotiv je na tom lépe než jeho dnešní soupeř. Po pětačtyřiceti zápasech má na svém kontě šedesát tři bodů, které mu zaručují třetí pozici v rámci Západní konference. Jaroslavl má ještě lepší obranu, jelikož dosud inkasovala devadesát branek. Útok je navíc také hodně produktivní, vždyť v kolonce vstřelených branek svítí číslo 139! V posledních třech zápasech brali hosté čtyři body, když porazili Rigu 4:1 a CSKA 3:0. Mezi těmito duely prohrál, když nestačili na Spartak 3:4.

    Nejproduktivnější hráči:
    Pavel Kraskovskij – 29 bodů (15+14)
    Denis Alexejev – 29 bodů (10+19)
    Jegor Korškov – 28 bodů (14+14)
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) 30 zápasů, 15 výher, úspěšnost zákroků 91,9%, průměr obdržených branek – 2,24.

    Tomáš Hyka (CLJ) 45 zápasů, 9+20

    Lukáš Sedlák (CLJ) 44 zápasů, 12+14
     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Tělegin, Bailen (A), Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov, Jevenko – Åberg, Kalinin (C), Byvalcev – Kravcov, Sedlák (A), Hyka – D. Iljin, Švarjov, Osnovin – Avcin, Lukin, Karlin.

    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Ohtamaa, Rafikov, A. Marčenko, Čerepanov, Barancev, M. Osipov, Misjul – V. A. Tkačov (C), A. Petersson, J. Averin (A) – Lander (A), Pulkkinen, Kajumov – Korškov, Kraskovskij, Beljajev – Alexejev, Darjin, Kovalenko – Berjozkin.

    Rozhodčí: Fatejev, Ščeňjov – Antonov, Viljugin.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    A dnešní utkání se nám právě rozjelo! Favoritem by měli být hostující hokejisté, kteří hrají v bíločervených dresech, domácí hráči hrají v černém.
     
    00:54
    O první akci se postarali hráči Čeljabinsku, ale Edward Pasquale nemusel ani zasahovat. Na druhou stranu Jaroslavl ještě neprošla do útočné třetiny.
     
    01:52
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se po necelých dvou minutách dostávají do vedení! VJAČESLAV OSNOVIN si vyjel zpoza branky a zkusil překvapit gólmana. To se mu povedlo, když posunul puk po ledě k zadní tyči. Asistence: Daniil Iljin a Arťom Švarjov.
    01:52 Vjačeslav OSNOVIN - 1:0
     
    02:12
    Lokomotiv se snaží co nejrychleji vyrovnat a viděli jsme hodně slušnou ránu od modré. Roman Will měl ale skvělý výhled a bez problémů kotouč vyrazil.
     
    02:50
    Tohle už byla dobrá možnost na hostující straně! Jeden z hostů se dostal k puku na kraji pravého kruhu, ale svou ránu úplně minul zadní tyč!
     
    03:20
    Nikita Čerepanov si sjel od modré k odraženému kotouči a vyslal slušnou střelu. Český gólman měl ale znovu skvělý výhled a puk vyráží betonem.
     
    03:55
    Arťom Švarjov se spoluhráči se snažili něco vymyslet v útočném pásmu, ale jejich snaha skončila už na útočné modré. Dopředu proto mohou jít zase hosté.
     
    04:34
    Zatím se nám v tomto utkání úplně moc nepřerušuje a vidíme zatím hodně aktivní ofenzivní výkony. Po delší době se snaží něco v pásmu vymyslet domácí.
     
    05:08
    Čeljabinsk chvilku kombinoval, ovšem střeleckou pozici si vytvořit nedokázal. Lokomotiv se však s kotoučem dostal jenom do středního pásma.
     
    05:33
    Komerční přestávka.
     
    05:49
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Roman Manuchov – 2 min., hákování).
     
    06:13
    Hostující hokejisté mají celkem dobrou možnost na srovnání dnešního stavu, když hrají první přesilovou hru zápasu, domácí už ale dvakrát vyhodili.
     
    06:45
    Až nyní se Jaroslavl dostala do útočného pásma a po krátké kombinaci jsme viděli ránu od modré. S tou si Roman Will poradil a vyrazil puk do rohu.
     
    07:21
    Čeljabinsk vyhodil znovu přes všechny čáry a zatím se brání bez větších problémů. Lokomotiv si zatím nevypracoval dobrou možnost v přesilové hře.
     
    07:49
    Roman Manuchov je na ledě!
     
    08:30
    Hokejisté v černých dresech mají po delší době možnost zaútočit. Arťom Švarjov táhl celou akci, jenže se s pukem nedokázal dostat ani přes modrou.
     
    09:12
    Podobný osud ovšem čekal také jejich soupeře, v posledních minutách se nám přece jen do hry vkládají nepřesnosti, které poněkud snižují kvalitu hry.
     
    09:44
    Lokomotiv se t snaží napravit a kombinuje v útočném pásmu. Jegor Averin měl puk u mantinelu, ale byl okamžitě napadán. To zvládl přihrávku po mantinelu.
     
    10:15
    Hodně dlouhé střídání měla první hostující formace, jenže měla také dobrou možnost! André Petersson měl spoustu prostoru na středu hřiště, kde se otočil a rovnou vypálil. Roman Will jeho pokus udržel ve výstroji, to bylo důležité!
     
    10:47
    Domácím hokejistům se směrem do ofenzivy úplně nedaří, přestože se jim povedlo vstřelit první branku. Jaroslavl zatím působí o něco lepším dojmem.
     
    11:06
    Komerční přestávka.
     
    11:36
    Domácí hokejisté se nyní v pohodě ubránili další akci soupeře, jenže sami se dostali jen do středního pásma. S jeho přechodem mají zatím velké problémy.
     
    12:05
    Alexandr Avcin to měl složité, když musel hodně rychle k mantinelu. V těžké pozici ještě hledal spoluhráče centrem před branku, ale hosté to zvládli.
     
    12:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Krátký tlak domácího celku znamená druhou branku v síti hostů! Vitalij Kravcov vybojoval kotouč v útočném pásmu a šel s ním k brance. Poté si ještě všiml volného TOMÁŠE HYKY, který měl lehčí pozici a z první poslal puk do sítě. Asistence: Vitalij Kravcov.
    12:49 Tomáš HYKA - 2:0
     
    13:25
    Jaroslavl nicméně nepolevuje ve své aktivitě a rozhodně by chtěla snížit stav dnešního duelu. Denis Barancev něco vymýšlel, ale jeho snaha byla zbytečná.
     
    14:14
    Hokejisté v bíločervených dresech se dále snaží, jenže jim to trochu v té finální fázi skřípe. Nyní se navíc provinili jenom ofsajdovým postavením.
     
    14:47
    Lokomotiv se vydal bojovat o kotouč do útočného pásma, ale nebyl zde úspěšný. Dopředu proto mohou domácí, kteří zde také nic moc nevymysleli.
     
    15:28
    Jeden z hostí upadl na modré, když se snažil přejít do útočného pásma. Faul to ovšem nebyl, takže se Čeljabinsk bez větších potíží ubránil a jde dopředu.
     
    15:55
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Roman Will – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Vitalij Kravcov.
     
    16:18
    Tak Jaroslavl má k dispozici druhou přesilovou hru v tomto duelu, bude tentokrát úspěšnější? Nyní se už drží v útočném pásmu a snaží se kombinovat.
     
    16:46
    Nakonec z toho rezultovala střela z pravého kruhu, ovšem Roman Will zasahovat nemusel, tento pokus nebyl přesný. Hosté se ještě drží v pásmu.
     
    17:15
    Až nyní se Traktoru povedlo vyhodit kotouč do bezpečí, ale hostům to trvalo jen několik okamžiků, než se dostali zpět. Čeljabinsk však stále dobře brání.
     
    17:55
    Vitalij Kravcov je na ledě!
     
    18:19
    Nikita Čerepanov se opřel do kotouče na modré a vyslal slušnou ránu. Český gólman měl však zase skvělý výhled, takže tyto pokusy v pohodě likviduje.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    19:31
    Již nám zbývá opravdu posledních pár sekund a domácí hokejisté budou rozhodně spokojení, jelikož do kabin půjdou s dvoubrankovým vedením.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první perioda, po které bude spokojenější Čeljabinsk, vždyť vede o dvě branky! Na úvodní gól jsme čekali jen necelé dvě minuty. Poté se totiž Vjačeslav Osnovin vydal zpoza branky před ní a trochu překvapil brankáře pokusem po ledě na zadní tyč. Jaroslavl sice byla lepší na ledě, přesto znovu inkasovala. Lukáš Sedlák a Vitalij Kravcov vybojovali kotouč v útočném pásmu a jejich snahu zúročil ve dvougólové vedení Tomáš Hyka.

    Další třetina začne přibližně v13:48.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 3 – 6
    Trestné minuty: 4 – 0
    Vhazování: 5 – 8
    Zblokované střely: 6 – 4
    Hity: 3 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    A už se nám rozjela i prostřední perioda! Hostující celek brzy vybojoval vhazování v útočném pásmu, jenže z toho vyšel jako poražený celek.
     
    20:54
    Tak se dopředu mohli vydat zase domácí hokejisté, jenže jejich akce byla hodně podobná. Jaroslavl však jen vyhodila, takže Traktor může zase otáčet.
     
    21:17
    Nyní jsme se dočkali alespoň střely na branku. Vitalij Kravcov měl hodně prostoru na levé straně tak to zkusil. Edward Pasquale tento pokus v pohodě chytá.
     
    21:48
    Druhá formace domácího celku je na ledě celkem dlouho a na střídačku to má poměrně daleko. Navíc se musí bránit ofenzivní akci soupeřícího celku.
     
    22:25
    Po chvilce se nám zase přerušuje hra. Artur Kajumov to zkusil kousek od modré, ovšem český gólman zase viděl dobře. Jsou to pro něj rutinní zákroky.
     
    23:06
    Zase jsou k vidění časté chyby na obou stranách. Tu poslední předvedl Čeljabinsk, který se kvůli špatné přihrávce sám připravil o útočnou třetinu.
     
    23:40
    Jenže tohle už byla dobrá možnost na domácí straně! Pontus Åberg byl úplně volný na levé straně, kam na něj také mířila přihrávka. Domácí hráč ale nedokázal trefit kotouč!
     
    24:17
    Po střele domácího obránce se puk dostal do ochranné sítě a bylo to bez teče soupeře. Následné buly vyhráli hostující hokejisté na obranné modré.
     
    24:58
    Hyka byl připravený na modré, kam na něj mířila přihrávka. Tento hráč udržel kotouč proti dvěma soupeřů, ovšem následná přihrávka nebyla ideální.
     
    25:34
    Lokomotiv se zatím nemůže dostat do nějakého tlaku v útočném pásmu, spíše se jenom brání. Traktor zatím hraje dobře takticky, navíc vede o dvě branky.
     
    26:09
    Konstantin Lukin si najížděl na modrou na dlouhou přihrávku, která opravdu přišla. Domácí útočník ale trochu škobrtl, takže mu puk ujel až za branku soka.
     
    26:50
    Lawrence Pilut chtěl poslat jemnou žabičku na levou stranu, ale jeho pas sebrali soupeři. Ti se rychle dostali ke střele, kterou Roman Will bez potíží chytá.
     
    27:05
    Je za námi první komerční přestávka této periody, gólu jsme se v této třetině zatím nedočkali. Čeljabinsk proto zatím drží vedení o dva zásahy.
     
    27:57
    Lawrence Pilut se musel hodně činit za svou brankou, jenže jen vyhodil kotouč mimo hrací plochu. Bylo to ale s tečí plexiskla, takže bez dvou minut.
     
    28:28
    Tak tohle byla obrovská šance na straně Traktoru, která nekončí brankou! Lukáš Sedlák se uvolnil před brankou, kam dostal přihrávku. Trestuhodně však netrefil úplně odkrytou část branky, nýbrž jenom gólmana, který skákal po puku někam do pupku!
     
    29:03
    Traktor je zatím hodně efektivní, když si dokáže připsat i zajímavější šance, klidně mohl vést už více. Naopak Lokomotiv si vyložených šancí moc nevypracoval.
     
    29:45
    Arťom Švarjov se vydal napadat rozehrávku brankáře a nechybělo mu moc, aby se ke kotouči dostal. Edward Pasquale to ale s pomoci spoluhráčů zvládl.
     
    30:14
    Lokomotiv znovu směrem dopředu nepředvedl nic extra, domácí se zatím v defenzivě ukazují ve skvělém světle. To se dnes naopak o hosté říct nedá.
     
    30:45
    Jaroslavli se nyní nepovedla ani rozehrávka, která skončila jenom na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude po levé ruce Edwarda Pasquala.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Pontus Åberg.
     
    31:08
    Hostující hokejisté mají k dispozici už třetí přesilovou hru, zatímco nehráli ani jedno oslabení! Jenže početní výhody dnes nejsou zrovna doménou hostů.
     
    31:23
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Teemu Pulkkinen – 2 min., hákování).
     
    31:55
    Tak přesilová hra Lokomotivu neměla moc dlouhého trvání. Alexej Byvalcev se totiž dostával před gólmana a Teemu Pulkkinen zatáhl za záchranou brzdu.
     
    32:17
    Hra ve čtyřech zatím nic moc zajímavého nepřinesla. Jaroslavl se sice snaží držet kotouč, ale s přechodem středního pásma má nyní velké potíže.
     
    32:45
    Pontus Åberg je na ledě!
     
    33:07
    Domácí hokejisté mají k dispozici krátkou přesilovou hru, ale jsou zatím ve slušné vzdálenosti od gólmana. Tady se měnit skóre zatím nebude...
     
    33:23
    Teemu Pulkkinen je na ledě!
     
    34:02
    Hra se nám přerušila, ale v posledních momentech se nic moc zajímavého nestalo. Před námi je komerční přestávka, snad se poté hra trochu zlepší.
     
    34:41
    Jaroslavli byl signalizovaný ofsajd, tak musela celá pětka vyklidit pásmo. Čeljabinsk se díky tomu dostal zadarmo k puku a už si to štráduje dopředu.
     
    35:18
    Traktor se během několika sekund dostal zpět do pásma a vyzkoušel to střelou od modré. Edward Pasquale kotouč vyrazil do bezpečí v podobě rohu.
     
    36:12
    Hokejisté v černých dresech měli další velkou šanci! Arťom Švarjov našel fantastickou přihrávkou u tyčky úplně volného spoluhráče, jenže ten z vyložené pozice netrefil branku!
     
    37:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jsou jasně lepší v druhé periodě, což dokazují brankou tři minuty před jejím koncem! LAWRENCE PILUT měl před sebou hodně místa, tak toho využil. Najel si s pukem do lepší střelecké pozice a bombou o tyč nedal gólmanovi šanci. Asistence: Roman Manuchov.
    37:06 Lawrence PILUT - 3:0
     
    37:45
    Čeljabinsk si dnes jde pro výhru, navíc bude bojovat o čisté konto pro brankáře Willa. Lokomotiv je zatím ve finální fázi celkem bezzubý...
     
    38:22
    Konstantin Lukin si připsal u třetí branky asistenci, která je jeho prvním bodem v letošní sezóně! Dosud zatím naskočil do pěti soutěžních utkání. Nakonec je však tento hráč asistence zbaven, takže si musí na první bod stále počkat... Velká škoda pro něj.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    39:34
    Jen pár sekund chybí do konce poslední periody a hosty to v dnešním duelu nevypadá zrovna ideálně. Prohrávají o tři branky a v ofenzivě jim to skřípe.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního duelu, po kterých budou spokojenější domácí hokejisté, kteří vedou o tři branky. V prostřední části se prosadili jednou, když se parádní bombou o tyč prosadil Lawrence Pilut. Čeljabinsk byl dosud lepším týmem, hlavně v té druhé třetině. Lokomotiv si nevymyslel vůbec nic zajímavého, a tak bude mít v poslední části co dohánět.

    Další třetina začne přibližně v 14:42.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku: 12 – 11
    Trestné minuty: 6 – 2
    Vhazování: 15 – 20
    Zblokované střely: 11 – 5
    Hity: 9 – 5
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:16
    A už se nám rozjela i poslední perioda dnešního duelu! Domácí hokejisté budou hájit tříbrankové vedená. I do poslední periody vstoupili velmi dobře.
     
    41:45
    Jeden z domácích obránců nahodil puk z modré, ale jeho pokus byl sražen někým ze soupeřů do mantinelu. Poté se hosté osvobodili jen za cenu icingu.
     
    42:13
    Hostům to ale nemuselo nijak vadit, jelikož se během chvilky dostali až do útočného pásma, kde Romana Willa donutili k dalšímu úspěšnému zákroku.
     
    42:55
    Dobré napadání předvedl Nikolaj Kovalenko, avšak jeho snaha nakonec nebyla nijak úspěšná. Proti třem soupeřům moc šancí v útočném pásmu neměl.
     
    43:19
    Tak se dopředu vydali zase domácí hokejisté, kteří zatím pevně kontrolují průběh dnešního duelu. Nejspíše si připíšou důležité dva body do tabulky.
     
    43:57
    Artur Kajumov to udělal na útočné modré skvěle a rychlou kličkou se zbavil soupeře. Otevře se před ním prostor, tak to zkusil od mantinelu na branku, domácí brankář jeho pokus vyráží pravým betonem.
     
    44:24
    V posledních momentech se nám zase moc nepřerušuje. Čeljabinsk se snaží střežit hlavně střední pásmo a nyní přenechává aktivitu hostům.
     
    45:19
    Jenže Jaroslavl směrem dopředu není dnes moc dobrá. Což je celkem překvapivé, jelikož její ofenziva patří k těm nejlepším v lize, přesto tu svítí nula...
     
    45:47
    Komerční přestávka.
     
    46:08
    Vjačeslav Osnovin se dostal před obránce, kterému posunul puk mimo útočné pásmo. Čeljabinsk se navíc během chvilky dostal až do pásma.
     
    46:44
    Vladimir A. Tkačov měl prostor na levé straně, tak to zkusil střelou na zadní tyč. Roman Will zasahovat nemusel, tento pokus totiž nebyl úplně přesný.
     
    47:12
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jegor Averin – 2 min., hákování).
     
    47:36
    Lawrence Pilut nezvládl zkrotit skákavý kotouč na útočné modré a Artur Kajumov mu ho sebral. Domácí obránce ale svou chybu návratem stihl napravit.
     
    48:06
    Této útočné formaci se nedaří přechod přes střední pásmo, přestože mají výhodu jednoho muže. Na hřiště tak skáče lajna s českými zástupci Hykou a Sedlákem.
     
    48:33
    Ne, přesilové hry obou týmů dnes nejsou nějakým pohlazením na duši. Traktor se nemůže dostat do kombinace a hosté v pohodě vyhazují.
     
    49:12
    Jegor Averin je na ledě!
     
    49:44
    Gólu v přesilové hře jsme se zatím nedočkali. Lokomotiv nadále prohrává o dvě branky a nemůže se dostat ke zdramatizování zápasu vstřelenou brankou.
     
    50:17
    Ofsajdové postavení zastavilo akci domácího celku. Artur Kajumov si tam ještě na něco stěžoval hlavnímu rozhodčímu, ale vylučovat se nebude.
     
    51:29
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexandr Avcin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    52:06
    To je asi poslední možnost pro hostující celek, jak si vykřesat ještě nějakou naději na nějaký bodový zisk. Zatím však Čeljabinsk vyhazuje jeden puk za druhým.
     
    52:47
    Ne, zatím to nevypadá, že bychom se dnes mohli dočkat vstřelené branky v početní výhodě. Většinu z nich měl hostující celek, ale není při nich nebezpečný.
     
    53:14
    Teemu Pulkkinen si počkal na přihrávku a chtěl vyslat ránu z první z levého kruhu. Střela mu však hodně nesedla, a tak jeho slabý pokus skončil vedle branky.
     
    53:29
    Alexandr Avcin je na ledě!
     
    54:25
    Dnešní zápas se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Čeljabinsk dnes zapíše dvoubodovou výhru, možná ho to nakopne k lepším výsledkům.
     
    55:18
    Jaroslavl se sice ještě sympaticky snaží, ale směrem dopředu to od ní dnes není zrovna ideální. Dobrá ofenziva dnes nejspíše zůstane bez vstřelené branky.
     
    55:40
    Komerční přestávka.
     
    56:03
    Domácí hokejisté zajímavě kombinovali v útočném pásmu, ale Sergej Kalinin místo střely volil ještě nahrávku. Ta navíc úplně utekla z útočné třetiny.
     
    56:39
    Tomáš Hyka vrátil puk do útočného pásma a Jaroslavl ani nemá šanci případně odvolat brankáře. Domácí navíc vybojovali buly po pravé ruce brankáře.
     
    57:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se prosazují dnes již počtvrté a definitivně rozhodují o své výhře! Tomáš Hyka dostal skvělou přihrávku a táhl přečíslení dva na jednoho. Následně zvolil přihrávku na levou stranu, kde byl DANIIL ILJIN, jehož teč šla nad beton gólmana. Dnes je to lekce z produktivity. Asistence: Tomáš Hyka a Sergej Tělegin.
    57:28 Daniil ILJIN - 4:0
     
    58:24
    Jaroslavl se snaží alespoň o vstřelení čestné branky, ale střela hostujícího beka neměla moc šancí na úspěch. Roman Will má dnes skvělé výhledy na střely.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Celkem přesvědčivé vítězství si v tomto utkání připíšou domácí hokejisté, kteří zvítězili 4:0. Lokomotiv se v poslední periodě na nějaký větší tlak nezmohl, a tak si to Čeljabinsk bez větších problémů pohlídal. Navíc v samotném závěru ještě jednou udeřil. Tomáš Hyka táhl přečíslení dva na jednoho, ve kterém vybídl Daniila Iljina, jenž touto pobídkou nepohrdl.
     
    Dnešní utkání sledovalo 2673 diváků.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 23 – 17
    Trestné minuty: 8 – 4
    Vhazování: 26 – 31
    Zblokované střely: 17 – 9
    Hity: 11 – 6
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) výhra, čisté konto, úspěšnost zásahů – 100%.

    Tomáš Hyka (CLJ) 1+1, 2 střely na branku, 1 hit, čas na ledě – 18:44.

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+0, 2 střely na branku, 4/16 vyhraných vhazování, 4 hity, čas na ledě – 19:31.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:25:52)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. Osnovin (D. Iljin, Švarjov), 13. Hyka (Kravcov), 38. Pilut (Manuchov), 58. D. Iljin (Hyka, Tělegin)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Tělegin, Bailen (A), Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov, Jevenko – Åberg, Kalinin (C), Byvalcev – Kravcov, Sedlák (A), Hyka – D. Iljin, Švarjov, Osnovin – Avcin, Lukin, Karlin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Ohtamaa, Rafikov, A. Marčenko, Čerepanov, Barancev, M. Osipov, Misjul – V. A. Tkačov (C), A. Petersson, J. Averin (A) – Lander (A), Pulkkinen, Kajumov – Korškov, Kraskovskij, Beljajev – Alexejev, Darjin, Kovalenko – Berjozkin.

    Rozhodčí: Fatejev, Ščeňjov – Antonov, Viljugin

    Diváci: 2673
    thejrc.org