Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:0 (kon.)
Čerepovec – Minsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Riga 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Kazaň – N.Novgorod 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 17.01.2021, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:28 Daniil ILJIN - 4:0
     
    57:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se prosazují dnes již počtvrté a definitivně rozhodují o své výhře! Tomáš Hyka dostal skvělou přihrávku a táhl přečíslení dva na jednoho. Následně zvolil přihrávku na levou stranu, kde byl DANIIL ILJIN, jehož teč šla nad beton gólmana. Dnes je to lekce z produktivity. Asistence: Tomáš Hyka a Sergej Tělegin.
    37:06 Lawrence PILUT - 3:0
     
    37:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jsou jasně lepší v druhé periodě, což dokazují brankou tři minuty před jejím koncem! LAWRENCE PILUT měl před sebou hodně místa, tak toho využil. Najel si s pukem do lepší střelecké pozice a bombou o tyč nedal gólmanovi šanci. Asistence: Roman Manuchov.
    12:49 Tomáš HYKA - 2:0
     
    12:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Krátký tlak domácího celku znamená druhou branku v síti hostů! Vitalij Kravcov vybojoval kotouč v útočném pásmu a šel s ním k brance. Poté si ještě všiml volného TOMÁŠE HYKY, který měl lehčí pozici a z první poslal puk do sítě. Asistence: Vitalij Kravcov.
    01:52 Vjačeslav OSNOVIN - 1:0
     
    01:52
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se po necelých dvou minutách dostávají do vedení! VJAČESLAV OSNOVIN si vyjel zpoza branky a zkusil překvapit gólmana. To se mu povedlo, když posunul puk po ledě k zadní tyči. Asistence: Daniil Iljin a Arťom Švarjov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. Osnovin (D. Iljin, Švarjov), 13. Hyka (Kravcov), 38. Pilut (Manuchov), 58. D. Iljin (Hyka, Tělegin)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Tělegin, Bailen (A), Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov, Jevenko – Åberg, Kalinin (C), Byvalcev – Kravcov, Sedlák (A), Hyka – D. Iljin, Švarjov, Osnovin – Avcin, Lukin, Karlin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Ohtamaa, Rafikov, A. Marčenko, Čerepanov, Barancev, M. Osipov, Misjul – V. A. Tkačov (C), A. Petersson, J. Averin (A) – Lander (A), Pulkkinen, Kajumov – Korškov, Kraskovskij, Beljajev – Alexejev, Darjin, Kovalenko – Berjozkin.

    Rozhodčí: Fatejev, Ščeňjov – Antonov, Viljugin

    Diváci: 2673
    thejrc.org