Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:0 (kon.)
Čerepovec – Minsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Riga 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Kazaň – N.Novgorod 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
3:2 (3:0, 0:1, 0:1)
Dinamo Riga
Neděle 17.01.2021, 15:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Hosté hrají bez brankáře v šesti!
    51:28 Gennadij STOLJAROV - 3:2
     
    51:28
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté celkem zaslouženě snižují na 2:3 a čeká nás ještě velké drama! Dinamo semklo soupeře v útočném pásmu a následně vypálil z levé části kluziště GENNADIJ STOLJAROV přesně k levé tyči, kdy brankář Jevgenij Ivannikov nedokázal zasáhnout, protože měl zakrytý výhled. Asistence: Reece Scarlett a Ernests Ošenieks.
     
    44:08
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Andris Džerinš – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    37:03
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Linus Johansson – 2 min., podrážení).
     
    30:12
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexej Volgin – 2 min., hákování).
    24:44 Andris DŽERINŠ - 3:1
     
    24:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Jevgenij Ivannikov se snažil vypomoct hráčům s podržením kotouče za bránou, ale následně se domácí dopustili chyby, když se ke kotouči dostal soupeř, který našel volného ANDRISE DŽERINŠE a ten propálil domácího gólmana. Asistence: Danila Larionovs.
     
    18:20
    Bulat Šafigullin se po chybě soupeře dostal do samostatného úniku, ale Ivana Nalimova nedokázal překonat svým bekhendovým zakončením!
    15:42 Pavel PORJADIN - 3:0
     
    15:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A nyní je to už 3:0! Tentokrát hráči Neftěchimiku doslova rozebrali obranu soupeře a po skvělé přihrávce McMillana z mezikruží zakončil do levé šibenice PAVEL PORJADIN. Asistence: Brandon McMillan a Linus Johansson.
    13:04 Pavel PORJADIN - 2:0
     
    13:04
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik potvrzuje svou dominanci od úvodu tohoto utkání a zvyšuje své vedení na 2:0! PAVEL PORJADIN dostal přihrávku zpoza brány a následně dokázal využít pomalejšího přesunu gólmana a procpal mu kotouč na bližší tyč. Asistence: Linus Johansson a Brandon McMillan.
    08:40 Bulat ŠAFIGULLIN - 1:0
     
    08:40
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo otevírá brankový účet tohoto utkání a vede 1:0! Vladimir Galuzin před bránou našel na pravé straně lépe postaveného BULATA ŠAFIGULLINA a ten zakončil do odkryté svatyně. Asistence: Vladimir Galuzin a Rafael Bikmullin.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 9. Šafigullin (Galuzin, Bikmullin), 14. Porjadin (Linus Johansson, McMillan), 16. Porjadin (McMillan, Linus Johansson) – 25. Džerinš (Larionovs), 52. Stoljarov (Scarlett, Ošenieks)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Korotajev) – Bryncev, A. Osipov (C), Volgin (A), Rantakari, K. Vorobjov, Semjonov, Abrosimov – Chajrullin, L. Hudáček, Enlund (A) – McMillan, Linus Johansson, Porjadin – Šiksatdarov, Šarifjanov, Bucajev – Bikmullin, Galuzin, Šafigullin – Čiviljov.
    Dinamo Riga: Nalimov (Bruveris) – Zile, Scarlett, Sotnieks, Sund, Ošenieks, Skvorcovs, Maione – Dzierkals, Indrašis (A), Rihards Bukarts – Lipon, Džerinš, Roberts Bukarts (A) – Paršin, Gračov, Darzinš (C) – Stoljarov, Berzinš, Zyrjanov – Larionovs.

    Rozhodčí: Gofman, Lavrentjev – Ivanov, Šišlo
    thejrc.org