Arizona – San Jose 5:3 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:5 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:0 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Columbus 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:4 (po pr.) | Vegas – Anaheim 2:1 (po pr.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
New York Rangers
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
New York Islanders
Neděle 17.01.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:56 Artěmij PANARIN - 5:0
     
    55:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je to už 5:0! V přesilové hře nejprve pálil Pavel Bučněvič, ovšem brankář Sorokin vyrazil kotouč před sebe, kde byl připraven Fox, který ho posunul na ARTĚMIJE PANARINA a ten zakončil do poloprázdné brány. Asistence: Adam Fox a Pavel Bučněvič.
    35:24 Kaapo KAKKO - 4:0
     
    35:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nyní je to už 4:0 pro domácí, tudíž stejně jako v minulém zápase vyhráli Islanders. Filip Chytil vybojoval kotouč u modré čáry a posléze jej posunul na Di Giuseppeho, který místo střely ještě viděl na pravé straně volného KAAPA KAKKA, jenž trefil odkrytou svatyni. Asistence: Phillip Di Giuseppe a Filip Chytil.
    25:57 Pavel BUČNĚVIČ - 3:0
     
    25:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Třetí chyba hostujícího hráče znamená třetí gól domácích! PAVEL BUČNĚVIČ využil dalších nepřesností soupeře a vcelku zadarmo se dostal do zakončení, které naprosto fantasticky nechytatelně umístil do pravé šibenice. Bez asistence.
    13:46 Artěmij PANARIN - 2:0
     
    13:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je to už 2:0 pro domácí mužstvo! ARTĚMIJ PANARIN dostal fantastickou přihrávku od Brendana Smithe z vlastní třetiny a následně se po levé straně dostal úplně sám do zakončení, které umístil k pravé tyči. Asistence: Brendan Smith.
    02:12 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0
     
    02:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo jde už ve třetí minutě do vedení! Noah Dobson se dopustil obrovské chyby, když přišel o kotouč ve středu hrací plochy, který mu ukradl Mika Zibanejad, jenž místo střely našel lépe postaveného PAVLA BUČNĚVIČE a ten dokázal z první prostřelit gólmana Sorokina. Asistence: Mika Zibanejad.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 3. Bučněvič (Zibanejad), 14. Panarin (Br. Smith), 26. Bučněvič, 36. Kakko (Di Giuseppe, Chytil), 56. Panarin (Fox, Bučněvič)


    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – Trouba (A), R. Lindgren, Fox, J. Johnson, Br. Smith, Miller – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Lafreniere, R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Di Giuseppe – J. Gauthier, B. Howden, Lemieux.
    New York Islanders: I. Sorokin (Schneider) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Johnston, Pageau, Bellows – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: O’Rourke, Hebert – Sericolo, MacPherson
    thejrc.org