Arizona – San Jose 5:3 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:5 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:0 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Columbus 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:4 (po pr.) | Vegas – Anaheim 2:1 (po pr.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Ottawa Senators
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 17.01.2021, 01:10 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:44 Tim STÜTZLE - 2:3
     
    51:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators dramatizují utkání!!! Chabot dostal přihrávku na modrou čáru, odkud se snažil nahrát do rohu kluziště, avšak jeho pas přizvedl jeden z hostujících do vzduchu a kotouč následně spadl přesně před TIMA STÜZLEHO, který střelou z první propálil Campbella a hned ve svém druhém utkání vstřelil svou první branku v NHL. Asistence: Thomas Chabot, Colin White.
    42:42 Auston MATTHEWS - 1:3
     
    42:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají přesilovou hru! Marner obdržel přihrávku na modrou a poté s pukem vjel do levého kruhu aby zadovkou poslal puk na AUSTONA MATTHEWSE, jenž svou dělovkou propálil Murrayho. Asistence: Mitchell Marner, Joe Thornton.
    21:10 Mitchell MARNER - 1:2
     
    21:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs vyhráli následné vhazování, když Matthews dostal puk za sebe na MITCHELLA MARNERA, jehož následnou střelu ještě, nešťastně pro domácí, přizvedl bránící Gudbranson a kotouč propadl Murraymu mezi tělem a rukou. Asistence: Auston Matthews.
    14:17 Joe THORNTON - 1:1
     
    14:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak se konečně hostující hokejisté dočkávají své první branky v utkání! Marner obdržel dlouhou přihrávku od Brodieho na útočnou modrou, a tak následně ihned vjel do útoku, kde poté přenechal kotouč za sebou na JOEA THORNTONA, který svou střelou propálil Murrayho. Pro Thorntona je to navíc jeho první trefa od přestupu ze San Jose. Asistence: Mitchell Marner, T.J. Brodie.
    10:55 Nick PAUL - 1:0
     
    10:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators se dostávají do vedení! Domácím se podařilo vyhrát následné vhazování a puk se dostal na modrou k Zajcevovi, jenž napřáhl a jeho dělovka zasáhla NICKA PAULA do jeho boku a kotouč poté spadl přesně vedle něj, a tak domácí útočník pohotovým zakončením puk poslal za Campbellova záda. Asistence: Nikita Zajcev, Connor Brown.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 11. N. Paul (N. Zajcev, Co. Brown), 52. Stützle (Chabot, White) – 15. J. Thornton (Marner, Brodie), 22. Marner (Matthews), 43. Matthews (Marner, J. Thornton)


    Ottawa Senators: M. Murray (M. Högberg) – N. Zajcev, Chabot, Gudbranson, Brown, Coburn, Reilly – Batherson, Norris, B. Tkachuk – Dadonov, Stepan, Stützle – Co. Brown, Tierney, N. Paul – Watson, Paquette, White.
    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Dell) – Brodie, Rielly, Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews, J. Thornton – W. Nylander, Tavares, Vesey – Hyman, Kerfoot, I. Michejev – Simmonds, Spezza, Robertson.

    Rozhodčí: Meier, Syvret – Brisebois, Barton
    thejrc.org