Arizona – San Jose 5:3 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:5 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:0 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Columbus 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:4 (po pr.) | Vegas – Anaheim 2:1 (po pr.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Nashville Predators
5:2 (1:1, 0:0, 4:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 17.01.2021, 02:08 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:45
    Tím blíže, když Oliver Bjorkstrand (CBJ) zasáhl po buly hokejkou do obličeje nepříjemně Richardsona, za což dostává dvě minuty.
     
    31:27
    Nevidíme to velmi často, avšak přichází vyloučení na straně Predators za problémy u vhazování. Přesilovka končí domácím po 40 sekundách, Cousins byl dvakrát napomínán, tudíž je lavička trestána za porušení postupu vhazování, jak je tento přestupek pojmenován. Odsedí jej Colton Sissons (NSH).
     
    30:47
    Přesilovka pro Predators, Nick Foligno (CBJ) sice protestuje, ale verdikt rozhodčího nezmění. V osobním souboji za brankou domácích přetlačil Ellise, který se vlastní hokejkou následně trefil do obličeje. Rozhodčí ale jako původce tohoto zákroku označili Foligna a vylučují jej ven za vysokou hůl.
     
    18:07
    Alexandre Texier (CBJ) musel tak celou situaci hasit, neboť to v první chvíli vypadalo na brejk. Josimu zkrátka vysekl hůl z ruky a jako první hráč hostí jde na trestnou.
     
    00:22
    Hned první přesilovka pro Columbus po 12 sekundách hry. Za podrážení v souboji u mantinelu ji dostává Erik Haula (NSH).

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 10. Grimaldi (Ellis), 42. F. Forsberg, 51. Richardson (Ekholm), 55. Kunin (Cousins, Duchene), 56. Sissons (Arvidsson, Fabbro) – 8. N. Foligno (Del Zotto, Texier), 46. Texier (Foudy, Del Zotto)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (C), Ellis, Ekholm, Fabbro, Borowiecki, Benning – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – Kunin, Duchene, Haula – Grimaldi, Sissons, Cousins – Olivier, Richardson, Järnkrok.
    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, Del Zotto – Bjorkstrand, Dubois, Grigorenko (A) – Atkinson, Domi (A), Jenner – Foudy, Texier (C), N. Foligno – Bemström, Riley Nash, Robinson.

    Rozhodčí: St. Laurent, Lambert – Murray (všichni CAN), Tobias (USA)
    bahis siteleri