Arizona – San Jose 5:3 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:5 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:0 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Columbus 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:4 (po pr.) | Vegas – Anaheim 2:1 (po pr.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:4 (1:1, 2:0, 0:2 - 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 17.01.2021, 03:05 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:59:21)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jonathan Quick (LAK) 40 zákroků, 4 OG, 90,9%
    2. Jeff Carter (LAK) 0+2
    3. Marcus Johansson (MNS) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Jonathan Quick (LAK) – 40 zákroků, 4 OG, úspěšnost 90,9%, odchytal 64:46

    Cam Talbot (MNS) – 30 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,9%, odchytal 62:36
     
    Je konec! Minnesota nakonec díky odhodlání otočila nepříznivě se vyvíjející duel na ledě Los Angeles a vítězí 4:3 v prodloužení. Po vyrovnání sekundu před koncem hrací doby byla Minnesota nebezpečnější i během prodloužení. Rozhodující branku si ale nechala až na jeho závěr, kdy se prosadil Marcus Johansson.
     
    Konec zápasu.
    64:50 Marcus JOHANSSON - 3:4
     
    64:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Minnesota o svém triumfu rozhodla v samotném závěru prodloužení! Hosté se usadili v útočném pásmu. Trojice Kings už byla hodně unavená, čehož Minnesota dokonale využila. Přihrávku na pravou stranu dostal MARCUS JOHANSSON a jeho pokus zapadl pod břevno! Asistence: Kirill Kaprizov, Jonas Brodin.
     
    64:12
    Brodin si sjel do rohu útočného pásma, našel Kaprizova, ale ani ruský útočník z otočky nepřekvapil připraveného Jonathana Quicka.
     
    63:51
    Fiala si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše, našel Sutera, ale Quick se stačil přesunout k levé tyči a připsal si dalš důležitý zákrok
     
    63:20
    Fiala dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu, ale Quick jeho pokus výborně vypíchl hokejkou. Zatím sledujeme zakončení na obou stranách.
     
    62:48
    Kopitar projel po pravé straně před branku Minnesoty, jenže neměl dostatek sil na zakončení bekhendem. Domácí však zůstávají na puku.
     
    62:20
    Domácí celek se dostal do přečíslení. Přihrávku do prostoru před brankou dostal Kempe, ale jeho pokus Talbot skvěle vyrazil!
     
    61:26
    Kaprizov dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila nad břevnem domácí klece.
     
    61:10
    Brodin získal puk na modré čáře, kde jej přenechal Fialovi, ale švýcarský útočník ani na druhý pokus neobstřelil obětavého obránce.
     
    60:36
    Minnesota se také poprvé v prodloužení dostala do útočného pásma. Kevin Fiala kouzlil před brankou, ale obránce jej vypálit nenechal.
     
    60:15
    Alex Iafallo se hned v úvodu prodloužení dostal s pukem do útočného pásma, ale střelou na přední tyč Talbota nepřekvapil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 31 – 41
     
    Šedesát minut základní hrací doby nám o vítězi dnešního souboje nerozhodlo. Domácí celek byl od vítězství opravdu malý krůček. Zakončení do prázdné branky skončilo těsně vedle a další pokus dokonce zastavila tyč. Vteřinu před koncem pak dokázal vyrovnat Ryan Suter. O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo případné samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:59 Ryan SUTER - 3:3
     
    59:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Minnesota se v samotném závěru utkání dočkala vyrovnání! Hosté si vytvořili tlak v útočném pásmu. Do odraženého puku se opřel RYAN SUTER a jeho pokus zapadl do sítě! Asistence: Zach Parise, Nick Bonino.
     
    59:34
    Greenway po pravém křídle projel do útočného pásma, jenže jeho bekhenové zakončení si Jonathan Quick skvěle pohlídal u přední tyčky.
     
    59:00
    Andreas Athanasiou zkusil od červené čáry bekhendem trefit odkrytou klec, ale jeho pokus se přes hranu kotouče odrazil mimo tři tyče.
     
    58:41
    Hosté se v útočném pásmu dopustili přihrávky rukou, což neuniklo zraku rozhodčích. Kaprizov se sice diví, ale Talbor bude muset zpět do branky.
     
    58:00
    Talbot zůstává na střídačce a Minnesota zkouší vyrovnat v šesti bruslařích!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:49
    Kouč Minnesoty si vyžádal oddechový čas.
     
    57:22
    Marcus Foligno se před brankou Kings probil k odraženému puku, jenže zády k brance Jonathana Quicka nepřekvapil. Los Angeles stále drží těsný náskok.
     
    57:06
    Jordan Greenway dostal přihrávku na modrou čáru, natlačil se před obránce, ale jeho zakončení zápěstím prolétlo kolem levé tyčky!
     
    56:26
    Spurgeon zvládl bruslařský souboj do obranného pásma a rychle vybojoval kotouč pro Wild. Minnesota však potřebuje operovat na opačné straně.
     
    56:06
    Zach Parise nahodil puk do útočného pásma, kam spěchali hned tři hráči v bílém dresu Minnesoty, ale ani jeden z nich útočnou třetinu neudržel.
     
    55:32
    Dumba pálil příklepem od modré čáry. Jeho pokus směřoval na branku domácího celku, ale Jonathan Quick kotouč viděl a předvedl dobrý zákrok.
     
    55:10
    Adrian Kempe dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud našel Vilardiho, jenže jeho pokus zablokoval obětavý obránce Minnesoty.
     
    54:35
    Joel Eriksson Ek se prosmýkl kolem jednoho soupeře, ale hned další hráč v šedém dresu jej výbornou poziční hrou připravil o kotouč.
     
    54:10
    Austin Wagner si nabruslil na přihrávku do středního pásma a protečoval puk za branku Minnesoty. Hosté se nemohou dostat vpřed.
     
    53:26
    Quick vyjel za svou branku, kde zastavil nepovedenou rozehrávku Minnesoty a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    53:05
    Gabriel Vilardi neudržel puk na modré čáře a domácí celek musel vyklidit útočné pásmo. Minnesota v posledních minutách ztratila drive směrem vpřed.
     
    52:26
    Kevin Fiala projel do útočného pásma, ale obránce jej vytlačil až k mantinelu. Následné zakončení švýcarského hráče schoval Quick do lapačky.
     
    52:10
    Domácí celek už se nikam nežene a snaží se hlavně koncentrovat na neprostupnou defenzivu. Kings hrají s pukem, který soupeři nepůjčují.
     
    51:23
    Na opačné straně se vytáhl také Cam Talbor, který po rychlém protiútoku Los Angeles reflexivně vyrazil zakončení směřující do horní části branky!
     
    51:10
    Quick si dal pozo na odažený kotouč před svou brankou a pravým betonem vytáhl neskutečný zákrok, kterým drží Los Angeles ve vedení!
     
    50:47
    Hosté v plném počtu.
     
    50:05
    Kopitar projel do útočného pásma, kde si obhodil statického obránce, jenže jeho projektil skončil vedle levé tyčky branky Minnesoty.
     
    49:41
    Dustin Brown přišel o kotouč na modré čáře a Minnesota se dokázala osvobodit. Hokejisté v bílém okamžitě prchají na střídačku.
     
    49:10
    Kempe dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud puk nahodil před branku soupeře, ale tam nebyl nikdo v šedém dresu.
     
    48:47
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Zach Parise – 2 min., držení).
    47:38 Joel Eriksson Ek - 3:2
     
    47:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Hostující Minnesota ještě dramatizuje závěr dnešního souboje! Greg Pateryn po rychlém přechodu do útoku zakončil příklepem. Quick puk pouze vyrazil a JOEL ERIKSSON EK jej doklepl do branky! Asistence: Greg Pateryn, Jordan Greenway.
     
    47:10
    Brodin získal volný puk u mantinelu, krátkým obloukem se zbavil obránce a zakončil zápěstím. Jeho projektil schoval brankář do lapačky.
     
    46:47
    Domácí v plném počtu.
     
    46:27
    Joel Eriksson Ek našel přihrávkou na modrou čáru Dumbu, který puk nahodil před klec domácího celku, ale Los Angeles stále skvěle odolává.
     
    46:10
    Kaprizov dostal přihrávku na levou stranu, odkud zápěstím prověřil pozornost domácího brankáře, ale Jonathan Quick dnes podává výborný výkon.
     
    44:47
    Minnesota si zahraje přesilovku. Doughty dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    44:29
    Kopitar si sjel na přihrávku do rohu útočného pásma, nicméně důrazný obránce v bílém dresu už mu nedovolil přihrát do prostoru v mezikruží.
     
    44:10
    Spurgeon upadl za vlastní brankou po souboji s domácím hráčem, ale rozhodčí dal jasným gestem najevo, že vylučovat se v tomto případě nebude.
     
    43:35
    Hosté v plném počtu.
     
    43:00
    Další úspěšné vyhození Minnesoty. Tato přesilovka Los Angeles zatím vypadá, jako by domácí ani nechtěli zakončovat v útočném pásmu.
     
    42:30
    Hráči Minnesoty znovu získali volný puk v obranném pásmu a vyhodili jej přes všechny čáry za branku Kings. Domácí celek se v této přesilovce zatím nedostává do tlaku.
     
    42:10
    Doughty rozjel novou útočnou akci od své klece. Akce Los Angeles skončila nahozením na levou stranu, kde kralovala obrana Wild.
     
    41:35
    Domácí si zahrají přesilovku. Kevin Fiala dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    41:35
    Parise projel s kotoučem do útočného pásma, jenže jeden z jeho spoluhráčů byl příliš netrpělivý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    41:10
    Bonino pálil od modré čáry, jenže jeho dělovka prolétla kolem zadní tyčky domácí klece. Minnesota potřebuje ve třetí části hrát hodně aktivně.
     
    40:31
    Domácí celek předvedl velmi nepovedenou rozehrávku a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Jonathanem Quickem.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování, ale první přechod do útočného pásma se Kings vůbec nepovedl. Znovu se bude vhazovat ve středovém kruhu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 05:03.
     
    Střely na branku: 24 – 26
     
    Druhá třetina končí! Prostřední část dnešního souboje se mnohem lépe vydařila domácímu celku! Do vedení poslal Los Angeles šťastnou tečí Blake Lizotte. Při hře 4 na 4 navíc domácí ujeli obraně Minnesoty a rychlou souhru zakončil brankou Andreas Athanasiou. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 3:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Jordan Greenway dostal prostor na levé straně útočného pásma, odkud prudkou přihrávkou hledal spoluhráče před brankou, ale nikdo pobídku netečoval.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:32
    Domácí v plném počtu.
     
    38:10
    Joel Eriksson Ek vybojoval puk v útočném pásmu, jenže přihrávkou mezi kruhy jej odevzdal Kempemu, který kotouč ihned vyhodil přes celé kluziště.
     
    37:32
    Dumba střílel příklepem od modré čáry, ale Jonathan Quick jeho pokus po celou dobu dobře viděl a připsal si snadný zákrok. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    37:10
    Parise operoval za brankou, odkud našel přihrávkou Kevina Fialu, jenže jeho projektil skončil na betonu pozorného brankáře v šedém dresu.
     
    36:32
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Sean Walker – 2 min., držení).
     
    36:10
    Dumba pálil od modré čáry a Quickovi jeho rána vypadla z lapačky. Sudí navíc signalizuje, že bude vylučovat na straně Los Angeles.
     
    35:38
    Minnesota si znovu pomohla jen za cenu zakázaného uvolnění. Hra se přestěhuje zpátky před branku Cama Talbota.
     
    35:06
    Drew Doughty si sjel na přihrávku mezi kruhy, kam také dostal dobrou pobídku, ale jeho zakončení příklepem skončilo vedle levé tyčky.
     
    34:24
    Hosté v plném počtu.
     
    34:05
    Domácí sice hrají zkrácenou početní převahu, ale Minnesota nasbírala cenné sekundy v útočném pásmu. Oba týmy mezitím stačily poslat na led čerstvé síly.
     
    33:49
    Domácí v plném počtu.
     
    33:00
    Další pokus domácího celku o rychlý přechod do útoku končí na zakázaném uvolnění. Hra se přestěhuje zpátky před Jonathana Quicka.
     
    32:24
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Kirill Kaprizov – 2 min., sekání).
     
    32:24
    Domácí mohli udeřit ve vlastním oslabení! Hned dva hokejisté Kings se drali do útočného pásma. Na přihrávku přd branku si sjel Lizotte, ale bekhendový blafák mu Talbot přečetl!
     
    31:49
    Minnesota si zahraje přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Adrian Kempe.
     
    31:31
    Domácí se hnali do dalšího přečíslení! Do zakončení se v útočném pásmu tentokrát dostal Kempe, ale jeho projektil skončil vedle zadní tyčky.
    30:22 Andreas ATHANASIOU - 3:1
     
    30:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek při hře ve čtyřech přidává třetí branku! Los Angeles se díky skvělému napadání dostalo do přečíslení. Domácí jej sehráli opravdu dobře. Jeff Carter nejprve pálil bekhendem, ale Talbot puk vyrazil těsně před sebe a dorážející ANDREAS ATHANASIOU už měl snadnou práci. Asistence: Jeff Carter.
     
    30:10
    Parise vybojoval kotouč před brankou domácího celku a snažil se najít Kaprizova. Ruský útočník se tentokrát až do zakončení nedostal.
     
    29:40
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Gabriel Vilardi – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Kevin Fiala – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    29:24
    Los Angeles si ze sílícího tlaku Minnesoty dokázalo pomoci jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Quickem.
     
    29:05
    Nick Bjugstad se snažil udržet puk v útočném pásmu, jenže kotouč mu nakonec přeskočil přes čepel a skončil ve středním pásmu.
     
    28:22
    Minnesota se znovu dostala do rychlého přechodu do útoku. Marcus Foligno si sjel na přihrávku mezi kruhy, ale z těžké pozice trefil beton brankáře.
     
    27:45
    Minnesota se ihned vydala do útoku se snahou o rychlou odpověď. Teč z prostoru před branky Jonathan Quick bez problémů vyrazil.
    27:02 Blake LIZOTTE - 2:1
     
    27:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí vývoj dnešního souboje a dostává se do vedení! Los Angeles dokázalo udeřit z hodně nenápadné akce. Na modré čáře dostal moře prostoru Drew Doughty a jeho střelu tečoval do sítě BLAKE LIZOTTE! Asistence: Drew Doughty, Jeff Carter.
     
    26:32
    Parise se dostal do útočného pásma a nahodil puk od mantinelu na klec domácího celku. Připravený Jonathan Quick hravě schoval puk v lapačce.
     
    26:10
    Právě zkušený Slovinec táhl i další akci Los Angeles, jenže tentokrát nedokázal zakončit kolem dobře postaveného obránce. Stále sledujeme bojovný duel.
     
    25:36
    Kopitar se tlačil do útočného pásma středem ledové plochy, jenže zapomněl puk na modré čáře a Minnesota se tak opět ubránila.
     
    25:10
    Kempe dojel přihrávku do útočného pásma, ale Ryan Suter k němu výborně přistoupil a ihned jej odstavil od kotouče.
     
    24:26
    Quick vyjel za svou branku, kde zastavil nahození po mantinelu a vyhodil puk do středního pásma. Minnesota se v posledních minutách tlačí vpřed.
     
    24:00
    Jonathan Quick nakonec musel udělat ještě jeden zákrok po skončení přesilové hry! Před brankou dotíral Parise, ale domácí brankář udržel beton u své levé tyčky!
     
    23:51
    Domácí v plném počtu.
     
    23:10
    Kaprizov projel s pukem do útočného pásma, kde našel Pariseho, jenže ten dlouho váhal s rozehrávkou a domácí zadák jej vytlačil až k hrazení.
     
    22:39
    Domácí se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče a vyhodili jej přes celé kluziště za branku Minnesoty. Wild musí začít znovu.
     
    22:10
    Suter dostal přihrávku na levou stranu, odkud střílel příklepem, ale jeho pokus Quick bez problémů vyrazil pravým betonem.
     
    21:51
    Minnesota si zahraje přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Carter.
     
    21:44
    Fiala dostal přihrávku k mantinelu, od kterého udělal dva rychlé kroky a vyslal zakončení zápěstím. Domácí brankář Quick puk vykopl levým betonem.
     
    21:10
    Kopitar si sjel pro přihrávku na vlastní modrou čáru, kde se s kotoučem otočil a rozehrál na levé křídlo. Ani jeho pobídka nenašla spoluhráče.
     
    20:37
    Joel Eriksson Ek si sjel na přihrávku na modrou čáru, dostal se do útočného pásma, ale jeho pokus z ostrého úhlu nemohl Quicka překvapit.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Kings se ihned vydali do útoku, ale hostům se podařilo puk vypíchnout na střídačku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 4:07.
     
    Střely na branku: 11 – 13
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavé utkání. Hostující Minnesota se dostala do vedení hned v první minutě brankou Matta Dumby! Los Angeles poté zvýšilo aktivitu a dočkalo se odměny. O vyrovnání se postaral Mario Kempe. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Kings se znovu dostali do útočného pásma, kde po rychlé výměně přihrávek zakončoval Kempe, nicméně jeho projektil skončil vedle branky.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:57
    Minnesota mohla přidat druhou branku! Zcela sám číhal před Quickem Marcus Johansson, ale domácí brankář se v brankovišti skvěle roztáhl a připsal si důležitý zákrok levým betonem.
     
    18:31
    Mikey Anderson nahodil puk po hrazení do útočného pásma. Za brankou jeho pobídku zkrotil brankáře soupeře. Tempo hry nyní poněkud opadlo.
     
    18:02
    Kempe protečoval puk do útočného pásma, kam rychle spěchali hned dva hráči v šedém dresu Los Angeles. Minnesota je teď úplně opařená.
    17:02 Gabriel VILARDI - 1:1
     
    17:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek vyrovnává ještě před koncem první třetiny! Cam Talbot neudržel puk na betonu. Kotouč se následně povaloval na brankovišti a pomalu doklouzal za brankovou čáru ještě před vypadnutím branky z jejího postavení! Rozhodčí se nakonec podívali na záběr na videu a branku uznali! Jejím autorem je nakonec označen GABRIEL VILARDI! Asistence: Austin Wagner, Kurtis MacDermid.
     
    17:02
    Tak pozor! Už to vypadalo, že domácí celek se dočká vyrovnání, ale rozhodčí oznámili, že kotouč nepřekročil brankovou čáru!
     
    16:31
    Olli Määttä poslal přihrávku na pravou stranu, kam si sjel Carter, který se dokonce prosmýkl přes modrou čáru do útočného pásma, ale obrana zasáhla.
     
    16:02
    Cam Talbot vyjel za svou branku, kde zastavil nahození po hrazení a následně rozehrál na spoluhráče z defenzivy. Minnesota může po tlaku Kings uklidnit hru.
     
    15:17
    Hosté v plném počtu.
     
    15:00
    Dustin Brown střílel od modré čáry. Před brankou ještě clonil Alex Iafallo, od jehož čepele se puk odrazil až do ochranné sítě.
     
    14:27
    Adrian Kempe číhal na přihrávku na levém kruhu, ale obrana Minnesoty kotouč znovu dokázala vypíchnout až za modrou čáru. Kings musí začít znovu.
     
    14:00
    Hráči Minnesoty získali odražený kotouč v obranném pásmu a bez problémů jej poslali přes všechny čáry za klec domácího Los Angeles.
     
    13:17
    Bude se vylučovat. Los Angeles si zahraje přesilovku. Marcus Johansson dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:05
    Nick Bonino spěchal za nahozením do rohu útočného pásma. Obránci Los Angeles si na něj dali dobrý pozor a raději si pomohli vyhozením.
     
    12:37
    Anže Kopitar projel po pravé straně do prostoru před brankou Minnesoty, ale na jeho bekhendovou pobídku nikdo v šedém dresu nedosáhl.
     
    12:10
    Trevor Moore projel po levé straně na kruh v útočném pásmu a zakončil zápěstím. Připravený brankář Cam Talbot puk hravě schoval do lapačky.
     
    11:45
    Zach Parise přijel napadat rozehrávku Los Angeles do obranného pásma domácího celku. Los Angeles se v pukem tentokrát dostalo vpřed.
     
    11:10
    Kopitar získal kotouč v rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, nicméně zakončení hráčů v šedém prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    10:38
    Zach Parise dokonce vybojoval kotouč za brankou a musel si pomoci vyhozením o mantinel. Domácí Los Angeles má v posledních minutách tlak.
     
    10:10
    Andreas Athanasiou si sjel na přihrávku z rohu útočného pásma a pohotově zakončil forhendem. Jeho pokus skončil na brusli obránce.
     
    09:37
    Olli Määttä poslal nahození do útočného pásma, ale obrana Minnesoty byla znovu pozorná a dokázala puk odehrát mimo obranné pásmo.
     
    09:14
    Trevor Moore se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale jeho pokus mířil přímo do prostoru, kde číhala lapačka Cama Talbota.
     
    08:51
    Hosté v plném počtu.
     
    08:02
    Domácí celek nyní dohrává zhruba minutovou početní převahu. Anže Kopitar se snažil projet s pukem do útočného pásma, ale na modré čáře narazil.
     
    07:46
    Domácí v plném počtu.
     
    07:04
    Olli Määttä si na levé straně útočného pásma našel prostor pro zakončení a vypustil ze své čepele jedovatý pokus zápěstím. Cam Talbot puk lapil. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    06:51
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Dvě minuty za hákování dostává Nick Bjugstad.
     
    06:33
    Anže Kopitar se pokusil o další vyhození z obranného pásma, jenže bekhendem poslal puk jen na střídačku Minnesoty. Hostům se v přesilovce nedaří.
     
    06:05
    Domácí se v obranném pásmu dostali k volnému kotouči a dokázali jej vyhodit přes celé kluziště až k Talbotovi. Minnesota musí začít znovu.
     
    05:46
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    05:26
    Zach Parise napadal rozehrávku Los Angeles v jeho obranném pásmu. Minnesota znovu dostala domácí hráče pod tlak, ale nedokázala zakončit.
     
    05:02
    Marcus Johansson se snažil dotírat na brankovišti domácího celku, ale Jonathan Quick puk udržel mezi betony. Hosté jen potvrzují dobrý nástup na led.
     
    04:19
    Stejný hráč pálil z podobné pozice, ale Cam Talbor tentokrát zasáhl levým ramenem a poslal puk do rohu ledové plochy. Domácí ukazují, že umí kousat.
     
    04:10
    Wagner dostal přihrávku do jízdy na levé křídlo, prosmýkl se přes modrou čáru, ale připravený Talbor jeho projektil schoval do lapačky.
     
    03:41
    Jordan Greenway zastavil akci Minnesoty na pravé straně ledové plochy. Poté hostující zadák vymyslel bekhendovou pobídku mezi kruhy, kam si nesjel nikdo v bílém.
     
    03:12
    Olli Määttä si prodloužil pobyt na ledové ploše a tentokrát dokázal puk vyhodit odrazem o mantinel do středního pásma.
     
    02:41
    Olli Määttä si dal pozor v souboji za domácí brankou a dokázal puk vyhodit o mantinel za modrou čáru. Minnesota však od úvodu napadá velmi vysoko.
     
    02:12
    Alex Iafallo se dostal do útočného pásma, kde dokonce prověřil pozornost hostujícího brankáře, ale Cam Talbor byl na svém místě.
     
    01:35
    Minnesota se hnala do útoku, ale rychlou akci Wild zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu přes modrou čáru Parise.
     
    01:10
    Anže Kopitar dostal přihrávku na levou stranu a dostal se do útočného pásma. Ránu zkušeného slovinského hráče srazil obránce mimo led.
    00:21 Matt DUMBA - 0:1
     
    00:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl opravdu rychlý start Minnesota do dnešního souboje! MATT DUMBA dostal ve velké rychlosti puk na pravou stranu útočného pásma a nahozením o brusli poslal puk do sítě! Asistence: Jordan Greenway, Ryan Suter.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Minnesota se ihned vydala do útoku, ale Eriksson Ek nechal domácího brankáře snadno zasáhnout.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel s menším zpožděním.
     
    Předpokládané sestavy:

    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty, Määttä, Roy, M. Anderson, Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar, Iafallo – J. Carter, Lizotte, Athanasiou – Wagner, Vilardi, A. Kempe – Luff, Amadio, Moore.

    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Dumba, Suter, Brodin, Spurgeon, Soucy, Pateryn – Kaprizov, V. Rask, Parise – Fiala, Bonino, Ma. Johansson – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, Bjugstad, Sturm..
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali hned v prvním duelu. Minnesota dokázala zvítězit 4:3 v prodloužení. O vítězný zásah se postaral Kirill Kaprizov.
     
    Los Angeles Kings

    Los Angeles v minulém ročníku zažilo ještě horší sezónu než hostující Minnesota. Na západě totiž skončili předposlední před San Jose a nepostoupilo do vyřazovacích bojů. Přestávka způsobená koronavirem a nepostupem do play-off se tak značně protáhla. Zpevnit defenzivu Kings by měl Olli Määttä z Finska. Z listiny volných hráčů pak Kings získali Andrease Athanasioua. Jediný český hokejista ve službách Los Angeles Martin Frk je zatím zraněný.
     
    Minnesota Wild

    Minnesota si v novém ročníku NHL bude určitě chtít zlepšit reputaci z poslední nevydařené sezóny. Minnesota během ní totiž měla problémy s postupem do play-off. Nakonec se díky rozšířené verzi díky koronaviru do vyřazovací části dostala. Hned v prvním kole vypadla Minnesota s Vancouverem. Před sezónou se tak v kádru Wild odehrály změny. Velkou akvizicí je příchod ruského útočníka Kirilla Kaprizova. Minnesota má však problémy také s marodkou. Mats Zuccarelo zatím nemůže zasáhnout do hry a v brankovišti schází Alex Stalock. Toho však v prvním utkání výborně zastoupil Talbot, který si připsal třicet jedna zákroků.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Los Angeles Kings a Minnesota Wild. Duel začíná tři hodiny po půlnoci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Vilardi (Wagner, MacDermid), 28. Lizotte (Doughty, J. Carter), 31. Athanasiou (J. Carter) – 1. Dumba (Greenway, Suter), 48. J. Eriksson Ek (Pateryn, Greenway), 60. Suter (Parise, Bonino), 65. Ma. Johansson (Kaprizov, Brodin)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty, Määttä, Roy, M. Anderson, Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar, Iafallo – J. Carter, Lizotte, Athanasiou – Wagner, Vilardi, A. Kempe – Luff, Amadio, Moore.
    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Dumba, Suter, Brodin, Spurgeon, Soucy, Pateryn – Kaprizov, V. Rask, Parise – Fiala, Bonino, Ma. Johansson – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, Bjugstad, Sturm.

    Rozhodčí: Brenk, Kozari – Knorr, Toorney
    bahis siteleri